Fredag - Flytta ut och Flytta in.


Stökat på hela förmiddagen. Tvättat kläder, lyssnat på One Direction, pysslat på och städat. 


På eftermiddagen tog jag mig ut i världens vackraste sommardag. Promenerade ner till stan!

Träffade Frida för en lunch på Valentino. Så satt vi kvar ett bra tag för att surra om livet. Alaadrig fel :D
 
Vid 18.00 ikväll lämnade jag tillbaka nycklarna till världens finaste å härligaste familj, som jag haft äran att hyra lägenheten av i tre år!!

Sedan gick jag hem till nya lägenhet igen. Bakade en Hallonpaj som jag och Elin åt framför gråt-filmen Safe haven, så himla fin movie. Elin pyste hem redan halv tio så jag jag suttit här i soffan sedan dess;P. Känner mig helt tom efter veckan som varit. Så fruktansvärt mycket känslor,samtidigt som jag inte känner någonting. Nu är det dax för mig att starta ett nytt kapitel med en ny lägenhet. Hoppas verkligen att det blir bra. Snälla bli bra! 

Nu ska jag sova. I morgon väntar shopping. Ska bland annat handla ett soffbord hehe :P



Godmorgon från nya lägenheten


Godmorgon solstråle!
Sitter och äter frukost å ser nyhetsmorgon  i den nya lägenheten och bara mår bra. Brorsan kom över på en kopp kaffe också, då passade jag på att be honom bära upp tunga flyttkartonger på vinden hehe! Känns dock sådär när jag kämpat som fan för att bära ner EN flyttkartong. Sedan bär Emil upp TVÅ kartonger på en och samma gång... Haha jag måste träna!!! xD

Nu ska jag iväg och tvätta å göra det absolut sista i den gamla lägenheten. Borde även handla och TÄNK om man skulle hinna njuta några sekunder av den sköna sommardagen också!
..........
Förresten har jag stor-rensat i min garderob och bland mina skor. Kommer sälja mycket. Så håll utkik här på bloggen! Bland annat skor som jag kommer sälja för 150kr & som kostat mig typ 1000 spänn, men jag har aldrig använt dem för att det gör Ont. (Jag förstörde min högra fot när jag höll på med hästar förrut). Så håll utkik, det kommer finnas möjlighet att fynda!!:D 



Fredag

 



Torsdag - Flyttdag 3

Har sprungit i trappor hela dagen. Flyttat ur den gamla lägenheten och flyttat in i den nya. När mamma slutade jobba kom hon och hjälpte mig att städa ur gamla lägenheten. Så fin som den är nu, har den nog aldrig varit tidigare. Mina händer är liksom helt uppfräta av all skurmedel. Men det känns bra hehe. När vi städat klart åkte vi till min nya lägenhet - drack kaffe och åt choklad. Så himla mysigt. Världens bästa mamma!!

Alltså haha risigaste bilden någonsin. Sprungit som en gasell-kanin mellan lägenheterna idag. Har även handlat, städat och burit Sveriges tyngsta flyttkartonger från översta våningen. Hello träningsvärk i armarna!!!! Lär sova bättre än en prinsessa inatt;P Men vet ni? Jag känner att jag kommer trivas som solen på sommaren i min nya lägenhet. Ser framemot att visa er mer bilder i helgen. Vi hör snart igen. Kärlek<3



Torsdag - Blogg.se - Startsida

 
Titta där är ju jag. På blogg.se Startsida. Vad roligt!

Sitter just nu och dricker mitt morgonkaffe och lyssnar på musik. Laddar krafterna för att springa upp och ner i trapporna med mängder av flyttkartonger. Haha bara mina kläder har tagit upp 2 stora flyttkartonger och en resväska. Dessutom har jag fyllt två kassar med kläder som ska slängas och två stycken med fina kläder som ska skänkas bort. Har jag nämnt att jag har mycket kläder? pjuuh! Dessutom känns det sådär att bo på den högsta våningen i ett hus utan hiss. Idag kommer jag få motion. Det är dock najs;). Haha sprang ner med två tunga kartonger igår och har fett med träningsvärk i både rygg och bicep idag. VADÅ OTRÄNAD;)

Uppdaterar senare. Puss och Kram.



Torsdag

 



Onsdag - Flyttdag 2

Efter dagens 7-13 jobb kom brorsan förbi med lunch.  Men JAAA=)

Därefter har han hjälpt mig att byta TV och andra praktiska saker. Sådant som jag inte kan någonting om hehe.

Själv har jag torkat golvlister och packat saker i lådor. Jag har sjukt mycket saker. Pjuhu! 

Nu ska jag fortsätta stöka med hög å bra musik ur högtalarna. SES!!



Onsdag

 



Tisdag - Flyttdag 1

Mamma svängde förbi ikväll. Så har hon hållt mig sällskap medan jag putsat fönster. YesYes!

Därefter gav jag mig på köket. Rensat i ALLA kök-skåp. Det ni ser på bilden är bara mitt. Trots att jag hyrt lägenhet i 2hand under tre års tid... så har jag HUUUR mycket grejer somhelst. Bara köket har tagit mig nästan två timmar att sortera. Haha blir dock galen på min pedantiska sida. Diskar om all porslin och gör så fint som jag bara kan - men ni vet, det blir aldrig tillräckligt rent hähä. Nä nu ska köket ner i flyttkartonger. På återseende!



Tisdag - "göra bort ärenden" dag

En extremt fin sommardag har Skellefteå bjudit på idag. Själv har jag inte fått njuta en sekund av den.. Inte alls bitter;). För det första har jag jobbat 7-16 och för det andra kommer jag ha flytten som prio 1 i veckan:):)

Men efter jobbet svängde jag förbi Elin som bjöd på JÄTTEGOD middag!! 

Därefter var vi på solbacken för att shoppa. Jag kom just hem och nu ska jag börja torka fönster och fylla lådor!




Jag är kär - Vilken röst alltså!!!




Tisdag

 



Positiv och Negativ lista - Måndag


1. Jag har bokad tatueringstid den 25 augusti. YES! 
2. På lördag flyttar jag till ny lägenhet. Får på så vis starta ett nytt kapitel:).
3. Jag har låtit kroppen vila från träning i 4 veckor nu. Den behövde det! 
4. Jobbat 12-21 idag. Jag och mina kollegor bjöd på våfflor med grädde och sylt till fika;)
5. Många roliga helger väntar. Är fasen laddad på livet! 

1. A-kassan ska höjas. Jag kommer numera bara tjäna nån tusenlapp mer än en som är arbetslös... wtf?
2. Socialdemokraterna bryter mer löften. Bensinskatten ska höjas. Stackars oss från norrland. Blir dyrt med bil!
3. Har en sjukt stressig vecka framför mig med arbete, flyttstädning, stugfest, samtal som ska ringas osv! 
4. Nu ska jag betala räkningar hehe

Hadee



Måndag

 



Paolo Roberto - En Kung




Lördagskväll

Pappa grillade burgare och så satt vi och åt ute i solen. Även jacke, robban och peter på
besök.

Efter det såg jag å mamma Sommarkrysset och pratat about Life. Så somnade jag i vanlig ordning i soffan med en onöjd katt i knäet. hähähä!
 

.Nämen jag viker in årorna nu. Är trött som ett barn och börjar jobba redan 07.00 i morgon, yepyep!
 



Lördag - Sommardag

Gick upp tidigt i morse för att verkligen ta vara på dagen som skulle bli så fin. Åkte hem till mamma och pappa redan vid tio, är så familjekär hehe. Måste hälsa på minst en gång i veckan hehe. Dock är brorsan på PDOL, blir kul att höra alla historier när han kommer hem igen. Brorsan och hans polare ver hur man har kul å är stjärnor hela högen:) Sitter alltid med stora ögon och säger "NÄÄE är ni seriösa? Gjorde ni så? HAHAHA" under hela deras återblick. hehäho! 
 
Dagen som skulle vara 100% sommar med sol och värme, "En äkta sommardag" - blev snabbt den blåsigaste dagen ever. Men skam den som ger sig. Jag, mamma och Kurran hittade lite lä och fick någon timmas sol ändå;) Sedan kom främmande så vi har druckit kaffe och ätit kakor. Lilla Jacke och Robin var här också. Smågrabbarna jag satt barnvakt åt för länge sedan. Som mina småbrorsor. Men nu är dom så stora.. En börjar 8an och den andra 5an. Tiden går så sinnessjukt foooooort!!! :D

Nämen jag är fortfarande i Stackgrönnan. Har den sjukaste huvudvärken och är himla trött. Så tror fasen jag stannar här ikväll. Kommer förbi lite middagsfrämmande - så det kan bli skoooj. Kanoners;D



Lördag

 



Fredagskväll


Drog hem till Matilda efter 7-16 jobb. Vi delade pizza på hennes ballkong och tjejsnackade i sinne. Därefter åt vi godis framför en säsong sex and the city. Den serien är magisk. Åhjo! Dax att sova nu? En heldag med SOOOOL väntar i morgon:):)



GODMORGON FREDAG

 
GOOODMORGON
Äntligen Fredag. En kanonhelg är på ingång och jag kan inte vara annat än glad. Dock ska det tydligen typ regna hela helgen? Enligt vädret på min mobil iaf - dock brukar alltid det ha fel. Men alltså. Regn kan vara ganska mysigt ibland. Kan man chilla i soffan med bra sällskap, godis och film hehehe. 

Förresten har jag bokat tatueringstid. Så om en månad sitter några ord permanent fast på mitt revben. Det bir kul. Längtar något så fruktansvääääärt. 

Nu ska jag göra mig i ordning det sista inför 7-16 at work.
HA EN FIN DAG!!



Fredag

 



GRATTIS SVANTE 1 ÅR

Idag fyller Svante-Fjante 1 år. Min lilla kisseunge som nu har fått flytta ut på landet till världens bästa Julia och Christer:):))




Onsdagkväll - Lilla Lördag

Igår när jag gjorde mig i ordning så var jag bara arg. Fick inte till håret som jag ville och kände mig bara ful. Ni vet som man kan göra ibland? hehehe hur som helst gav jag upp ganska snabbt och började ladda inför kvällen ändå. Vem bryr sig om inte lockarna är lika lockiga som dem brukar vara? Eller sminket lika fint liksom. Ingen bryr sig. Och verkligen ingen med lite alkohol i kroppen hehu.

Klockan sju träffades jag, fanny och Frida hemma hos Frida. Alltså världens roligaste tjejer. Vi hade kul!!

Därefter drog vi vidare till Jesper och hans takterass. Att dricka vin på högsta våningen just bredvid vattnet var ju ganska roligt det med hehu! 

Vi skålade och mådde bra. Därefter tog vi oss in till Olles och träffade mer folk där:):)

Nu ska jag ta en kalldusch och sedan börja dra mig emot jobbet. Jobbar bara 5 timmar ikväll, skönt;)
 



Torsdag

 
 



Onsdag - Godmorgon


Jag har legat uppe och gråtit till Titanic halva natten. Den filmen är ju så fruktansvärt jävla bra, absolut den bästa genom alla tider. Jag kan liksom inte se den för många gånger... åhhhh! Detta resulterade dock i att jag somnade i soffan och sov ända fram till tolv idag. Haha så jävla skönt. Brukar aldrig sova så länge någonsin. Jag brukar vara sådär noga med rutiner, bra mat, sömn, träning och så vidare. I sommar har allting fallit bort och jag har tagit varje dag som den kommit. Ganska skönt faktiskt;P. Får ta tillbaka rutinerna til hösten istället! 

Idag är det iallafall Ondag och jag är ledig. Sitter å äter frukost och ska snart ner mot stan. Känner mig jätteblek, så tänkte sola lite hehe. Senare ikväll ska jag träffa people för vin och onsdagsutgång. Kan bli bra. Jag är extremt laddad. Det ska dessutom bli sol å fint ikväll. SÅ JAAAA:)

Nej. Nu ska jag agera. Vi hörs om någon timma, kraaam



Onsdag

 



Tisdag - fotboll

Min brorsa har alltid varit duktig när det kommer till bollsporter. Hockey, fotboll, golf u name it. Själv har jag alltid varit sämst. Idag försökte Emil lära mig jonglera med fotboll.. eftersom golfen gick så dåligt i lördags...
 
... Men råkade helt enkelt skjuta bollen ur bild direkt😉 ehehehe. Så fotboll är kanske inte heller min grej. Tror absolut jag ger upp bollsporter nu!😂

Tacka vetja fika;)



Godmorgon Tisdag

 
Tisdag idag och jag ska alldeles nu iväg till jobbet. Är sjukt trött idag, redan druckit två stora koppar kaffe för att försöka få kroppen att inse att det är morgon hehe:P Jajajja, några timmar där väntas på förmiddagen. Följt av en ledig eftermiddag och kväll. Perfekt. Ska jag göra bort massa måsten i eftermiddag och typ svänga förbi hemma hos min familj och kolla lääggeet. Alltid så skönt att komma hem en sväng:)

I morgon har vi Onsdag. Jag är ledig vilket lär resultera i onsdagsutgång med sköningar;) Det blir kul, yao!
Men nu får du ha en fin dag - så får vi höras mer sen. Puss! 
 



Tisdag




Måndag - Nya möjligheter

 
Ord som NYA MÖJLIGHETER klingar fint i mina öron. För nya möjligheter innebär att ingenting är omöjligt, det är aldrig försent och allting vill bara man går. För visst är det så? Livet ska levas en gång och då är det lika bra att göra det fullt ut:) Nya möjligheter kan även stavas måndagar. För visst har du hört den gamla klyschan "Ny vecka och nya möjligheter" tidigare? Jag har alltid haft en liten förkärlek till måndagar. Just för att varje måndag är en ny start. En fantastisk möjlighet att göra livet ännu lite bättre.

Själv brukar jag ställa mig frågor som:
1. Vad får mig att må dåligt just nu- Vad kan jag göra för att rätta till det?
2. Hur vill jag framstå som människa - Hur ska jag agera för att vara den? 
3. Vad får mig att må bra - hur ska jag planera tiden för att hinna mer av det?
4. Vad är mina tråkiga måsten för veckan - Det gör jag bort redan Måndag förmiddag.
5. Hur ska jag utmana mig själv denna veckan, för att växa som människa?

Se inte måndagen som en dag full av ångest. Se det som en möjlighet till att göra livet ännu mer trivsamt:)



Måndag




Vad händer när en stjärna faller från himlen? Försvinner den bara? Kan liksom hela Karlavagnen falla ner?

 
Du var fin och jag var lycklig. Hela våren har varit magisk men slutade ganska tungt. Dock blir det bäst såhär. Känns det inte 100 måste man fortätta framåt. Men fan vad jag kommer att sakna dig, allt med dig. Du var speciell J. Tack för allt. 

Lycka till - du kommer alltid förbli speciell i mina ögon.



Söndag - roadtrip

Idag har jag och Jenny roadtrippat till Övik eftersom Jenny skulle ner för att lämna saker - och självklart hänger man med som sällskap. Sjöng oss hesa och hatade alla husvagnsförare hela vägen dit. Jennys bil humör är något utöver det vanliga;)!!

Hälsade på hos Jennys fantastsiska faster med familj. Blev bjudna på tårta, kaffe och trevliga timmar:):)
 
Resan hem var lika roligt. Först pratade vi en timma.. Sedan sov jag resten.. Jäkla roligt sällskap man är, ops hehe!

Hemma i Skellefteå bjussade Elin på kycklingsallad till middag och jordgubbar till efterätt. ALLTSÅ KÄRLEK!!

 
 
Absolut en bättre söndag. Nu ska jag fortsätta se Titanic och ladda om för en ny veckaaa!



Söndag - Roadtrip


Sovit dåligt inatt. Lördagar är alltid dåliga sovdagar om man inte stänger av mobilen hehe:P Nu är iallafall klockan strax efter nio på morgonen och jag sitter å häller i mig kaffe. Är extremt morgontrött just idag. Så orkar varken sminka mig eller fixa håret (läs:duschade håret just innan jag la mig igår och vaknade som på bilden. Crazy morgonfrilla?! naaa haha). En långkjol har jag iallafall dagen till ära. Ser ut att bli en fin dag! 

Men nu ska jag göra mig redo. Strax kommer Jenny å hämtar upp mig, så drar vi ner till övik lite spontant;) 

 
 HOPPAS DU FÅR EN FIN DAG!!!!



Lördag - Golf och Bastu

Åkte hem till brorsan i eftermiddags. Han har ju börjat med golf sedan något år tillbaka, så idag försökte han lära mig hur man skjuter. För alla er som inte visste det är jag totalt talanglös när det kommer till bollsporter haha:D

På första försöket missade jag bollen totalt. På det andra åkte bollen rakt upp i trädet HAHA!!!! 

Vid fyra kom kusineran förbi med middag. Så jäkla gott:))

Därefter tog vi en bastu, bad, lyssnade på Norlie & KKV och skämtade tills tårarna rann av skratt. Bestämde mig dock för att vara nykter ikväll, men har haft sjukt kul ändå. Med rätt folk har man kul utan alkohol somsagt ;D
 
Ibland blir jag bara så varm i hjärtat. Tänk att jag fick så fin släkt. Det är rikedom som inte går köpa för pengar!
 Nu har alla åkt hem/ut på krogen och jag sitter här framför datorn, bloggar och lyssnar på sadface musik. Ibland blir jag bara så arg på migsjälv. Att jag tillåter mig själv att bli påverkad av skitsaker. Att jag låter folk liksom... nä fy fan! jag orkar inte:D. Nu ska jag sova och ladda inför en morgondag som lite spontant bär av söderut på roadtrip!!!



Lördag Förmiddag

 
Hallå där! 
Mina påsar under ögonen är inte lugna. Haha jag har sovit så dåligt den senaste tiden. Roliga nöjen  blandat med hosta dem få sömntimmarna man har - är verkligen ingen bra kombination. Men livet leker så jag är glad ändå, yes!

Idag är det lördag.
Jag har städat hela förmiddagen. Har även addressändrat mig själv och ordnat en del inför flytten. På två helger flyttar jag! Jamen mer om det senare;) Nu nu måste jag iväg och handla, ska fixa det sista inför kvällens bastu med några sköna people.
 
VI HÖRS OCH VI SES.



LÖRDAG

 



Fredag - Oh vilken härlig da'

Efter dagens 7-12 arbetspass träffade jag Matilda i Falkträsket för lunch. Sen solade vi hela eftermiddagen!! 

Svängde sedan om hemma och gjorde mig i ordning för kvällen. Jag och tjejerna hade bokat bord på olles!
 
Så möttes vi på Olearys-taket vid åtta för god mat, vin och finaste sällskapet! 

Efter det då? Jo då åkte vi hem till Jenny och delade på en flarra vin ute på ballkongen! 

Klockan blev Elva och vi blev sugna på trästocksfestivalen.. Extremt festivalklädda haha NOT!!! 

Var kul, bra drag men väldigt konstigt folk där... Så vi drog ganska fort vidare till...

... kära Olearys där det var fullsatt. Träffade mängder av sköningar. Loooooove!!!!

... men eftersom vi har myror i brallorna så begav vi oss fort vidare och ut i skogen (vänta va? tänker ni nu? UT I SKOGEN? jag tänker också så eftersom mina skor är helt nya). Men jo, vi gick bort till campingen för trästockfolket. Eftersom vägen var lerig och mina skor nya så fick Elin bära mig på ryggen hehe;)

Träffade på Simon och snackade om livet. Alltså dom tre och natthumor slutar aldrig bra, man skrattar alltid tills man ligger dubbelvikt. Underbara people. Yes, klockan blev två och vi började dra oss hemmåt. Kalla som fan men glada på livet. Dock nyktra (har typ drukit tre glas vin på hela kvällen? Men ändå haft så extremt sjukt roligt) Med rätt folk har man kul utan alkohol ;)

Nu ska jag bara bort med sminket och sedan krypa ner under mitt tjocka duntäcke, är fortfarande helt förfryst efter kvällen hehe. I morgon väntar ännu en kul dag. Åh fan vad jag njuter av livet just nu. Det gör jag verkligen. En rolig dag efter den andra och ingenting att oroa sig för. Känner mig så laddad för framtiden just nu bara - that feeling!!!
 



Hur du får en perfekt sommarkropp

 
Det är kläderna som ska passa kroppen, inte tvärtom. Som ni ser på bilden här ovan kan man nästan tro att det är två olika kroppar, beroende på att byxorna sitter olika över höfterna - ganska fascinerande. Däremot har fitnessinspirationen ute i syberrymden inbillat oss vad som är den rätta kroppen. Den perfekta kroppen. Ni vet, bilderna på vältränade magar och texter som triggar igång vårt inbyggda hat mot oss själva. Kropparna på dem bilderna har aldrig kärlekshandtag, lår som går ihop eller mage utan rutor - så självklart intalar vi våra hjärnor att fitnessbilderna är dem rätta kropparna. Att våra egna kroppar är fel. Men ingen kropp är den andra lik? Fettet lägger sig olika på varje människa. Själv har jag väldigt ytliga magrutor (min mage ser lätt vältränad ut), däremot lägger sig "fettet" på kärlekshandtag och rumpa istället;). Man måste bara acceptera sin kropp & att ingen är den andra lik. Fokusera på vad du är nöjd över - istället för att hata det andra! 

Sommaren är på ingång OCH sommaren är kort. Så snälla skippa alla hets-dieter och bikini-ångest. Gå istället direkt till spegeln och säg "detta är en perfekt kroppp". Vet ni? Det viktigate är att man är hälsosam, att man låter hjärtat jobba någon gång varje vecka (kondition) och att man äter husmanskost (även godis). Sedan spelar siffran på vågen ingen roll. Dessutom finns inget bättre än självförtroende. Jag kommer själv strosa runt med mina kärlekshandtag på stranden i sommar och bara njuta av solen och sommaren - & jag kan lova att många tjejer kommer vara irriterade på det. För det finns inget "värre" än tjejer med bra självförtroende - eller hur ;)?



FREDAG

 



Torsdag - Frukost med Angelica

 
Jag vaknade åtta i morse. Fortfarande förkyld och halvdöd. Alltså haha, jag har varit förkyld i två veckor nu. Jag börjar vara såå less, men är för pigg för att vara sjuk. Därför kör jag på med livet ändå. Vem har tid att vara sjuk på sommaren:):)? 

d
Träffade lika förkylda Angelica klockan nio och åt C-vitamin frukost haha. Allt för att bli friska;) Därefter satt vi med varsin kopp kaffe och pratade i flera timmar. Det märks att de var ett tag sedan vi hängde. Jisses så mycket snack vi hade att ta igen. Alltid lika trevligt!!  

Extremt bra start på dagen. Nu ska jag fördriva tid och sedan dra iväg och jobba 16-21!
 



TORSDAG

 
 



Onsdag - Råkade hamna i Umeå

I förmiddags medan jag satt och googlade utbildningar, ringde Elin och undrade om jag ville hänga med till Umeå. "Absolut, why Not?" sa jag. Så klockan tre i eftermiddags pyste jag, Matilda och Elin söderut;)

Att åka bil med dessa två alltså. Prata gamla minnen och skratta tills man spricker. Det är livet! 

Vi hann shoppa en jättekort stund när vi kom fram till umeå. Men hann få med mig några kassar hem ändå. Bland annat...

... en jacka jag kollat in jättelänge. Är så fruktansvärt kär i denna. Längtar typ till kylan så jag får börja ha den på mig haha! 

Därefter hamnade vi på en extremt mysig uteservering!!

och tog oss sedan ett glas rosé till efterätt.

Det är fan livet:):):). Så åkte vi hem mot Skellefteå vid tio ikväll.

 
 
Världens mysigaste eftermiddag med världens bästa tjejor. Livet kan vara allt bra fint! 



Ska söka utbildning- på annan ort


Jag känner mig redo för plugg och fruktansvärt klar med Skellefteå. Så efter Jul är planen att flytta söderut och plugga. Kanske till beteendevetare, Socialpedagog eller Socionom och vart ska jag flytta då? Kanske Västerås eller Trollhättan. Jag har tidigare varit inne på sjuksköterska eftersom det behövs mycket folk i den yrkeskategorin och lönen är relativt bra. Kom faktiskt in på Sjuksköterska förra hösten, men tackade nej "Känner mig inte redo" var mitt motargument. Men ska sanningen fram vill jag ju faktiskt inte jobba som sköterska, jag vill ju jobba med barn och ungdommar med psykisk ohälsa. 

Jag tror det är precis så de fungerar. Man kommer "inte känna sig redo" förrän man vet att det är helt rätt. Sedan tycker jag hetsen kring utbildningar är helt onödigt hög. Det finns faktiskt inga krav på att man måste plugga, även fast samhället får oss att tro det. Att vi "måste göra någonting åt våra liv" och "bli någonting". Men vi är ju redan någonting? Vi är faktiskt oss själva och det får inte underskattas.

Nej. Plugga ska man göra för att man själv verkligen vill göra det. Inte för att samhället "kräver det". 
Plugg eller inte - vi är lika jäkla bra oavsett vad. 



Min fantastiska farfar. Blir rörd till tårar

 



ONSDAG

 



Tisdag - Hemma hos mamma och pappa byter vi tak

Efter dagens 7-12 jobb åkte jag hem till Mamma och Pappa. Såhär kaos är deras gård just nu hehe. Taket håller på att bytas och hela la familia hjälper till (okej jag hjälpter till minst eftersom jag är ganska lat och gillar mer att sola hehe. Men kors i taket, idag har jag faktiskt hjälpt till och det har varit ganska kul!!)


 
Nu ska vi äta middag. Sen ska jag åka in mot stan igen. Vi hörs mer. Puss!



Tisdag - Fem Punkter

 
  1. Ge inte upp. Du vet aldrig vad som lurar bakom hörnet.
    Hur dåligt man än mår så kommer det att vända en dag. Tycker denna bild förklarar bra:
     
  2. Ett leende är den finaste accessoaren man kan bära.
    När du ler utsöndras även lyckohormoner endorfin. Dessutom smittar leenden. Så bli en glädjespridare och le mycket! 

  3. Ge en komplimang varje dag.
    Att få positiv respons är extremt kul. Man får både energi, självförtroende och glädje av det. Så bli själv en personen som ger positiv respons. Tycker du att någon är snygg, duktig eller att någon gör bra ifrån sig på jobbet - säg det. Tänk dina positiva tankar högt! 

  4. Du är mycket snyggare än du vet om.
    I dagens samhälle är vi extremt självkritiska och hårda mot oss själva. Vi ser många gånger en osanning i spegeln vilket är ett tecken på dålig självbild. Men det är fel. Därför vet jag att du är så mycket snyggare än du själv vet om. Så det så!!

  5. Ingenting är omöjligt.
    Bara man vill någonting tillräckligt mycket så kommer det att bli så också. "Om din dröm inte skrämmer dig är den inte stor nog" är ett talsätt jag gillar. Dröm stort och fånga drömmen. Du fixar allting du tar dig för! 

     
    Nu är det dax att kicka igång denna Tisdag. Kom ihåg att du är en bra person och bara värd det bästa!



Tisdag

 
 
 



Det finaste någon kan få


Vi är fyra helt olika personligheter. Men ändå så väldigt lika. Jag är så rik som har er. 
 
För det första så har vi Jenny. En tjej som har fotbollen som det största intresset. Hon är alltid så lättsam och har alltid nära till skratt. Det roligaste med Jenny är att hon är så sjukt rolig utan att hon ens vet om det, det är oftast hon som säger en mening och sedan ligger vi alla dubbelvikta i skratt och håller på att dö. Jenny min fina, kloka, underbara, viktiga, värdefulla ängel! 

För det andra så har vi Matilda. Min bästa vän sedan barnsben. Vi har varit grannar i hela våra liv och är uppvuxna med varandra. Vi lekte med dockor som små, i tonnåren bytte vi ut dockorna mot MSN och nu delar vi gärna på en flarra vin. Vi vet det mesta om varandra och har alltid roligt. Matilda är en "go for it" tjej. Hon tvivlar sällan och bara kör istället. "Vad är det värsta som kan hända?" Brukar hon säga till mig när jag i vanlig ordning tvekar på allting nytt som jag tar för mig. Utan Matilda skulle jag aldrig våga någonting. Kärlek! 

Och för det tredje har vi Elin. Min fina Elin som är så spontan och härlig. Det bästa med Elin är att vi kan sitta och skratta något så fruktansvärt åt någonting och nästa sekund vara inne i världens djupaste deeptalk. Elin och jag har en extremt rå humor och skäms aldrig någonsin. Vi bildar ett bra team - som när vi var i Turkiet - och några turister frågade vad vi jobbar med "She is a famous Swedish DJ" sa jag snabbt och pekade på Elin. Elin kollade då på mig med stora ögon och sa lite försiktigt "Eh yes, they call me DJ Elz back home". HAHAHA. Ja va fan;) Eller som den sommaren för två år sedan, då vi jobbade på Nattpatrullen norr. Hela personalsgruppen såg oss som ler och långhalm. Förstod att vi båda var extremt mörkrädda och skrämde ihjäl oss hela sommaren!! Vilka jäkla minnen;D




"Du är fin som du är
När du står med mig här
Gör dig inte en massa extra besvär
Utan var den du är och så ska du få se
Du är värd allt som livet kan ge

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få"



MÅNDAG - Kvällsjobb


Det är såhär jag går klädd på varje arbetspass;) Jag jobbar faktiskt som Undersköterska på ett mysigt äldreboende. Där jag även är BPSD administratör. Jag brukar altid säga att jag är de bara för att administratör låter häftigt haha. Själva BPSD är inte lika häftigt, men en utmaning. Det står för Beteendemässiga och psykiska symtom vid demens. Min uppgift är att sitta och skatta personer som mår dåligt pga Ångest/oro/depression och sedan försöka hitta lösningar tillsammans med arbetslaget för att patienten ska må bättre. Väldigt viktigt eftersom mitt jobb som undersköterska är att ta hand om mina pensionärer så att deras sista tid i livet blir till den absolut bästa möjliga. 

Tänk egentligen vilken ära. Att lilla jag får rulla håret, dricka kaffe och ge den bästa omvårdnaden till pensionärer som har byggt upp vårt samhälle. Det är ballt. Något som också är ballt är att prata med 90 åringarna. Hur dem levde som ungdomar. Man kan prata i flera timmar:) Jag har ett fint jobb. Tyvärr en lite sämre lön och dåliga arbetsvillkor (med helgjobb, kvällsjobb, jobb på röda dagar osv). Just därför kommer jag att läsa vidare. Annars hade jag velat jobba som undersköterska många år framöver. För det finns inget mer värdefullt jobb! :):)




Måndag - Fake it until you make it

Idag har vi mer koll på vad vi stoppar för mat i våra kroppar, än vilka tankar vi matar våran hjärna med. Hjärnan är precis lika bra på att ta till sig det vi tänker om oss själva, som kroppen är på att ta till sig det vi stoppar i den. 

Om man hela tiden matar hjärnan med ord som; Jag kan inte, jag är ful, jag är tjock, jag kommer aldrig lyckas. Då lyssnar hjärnan och fixar så att det blir så också. Tänker du mycket tunga tankar, blir det din vardag. Men om du byter ut allt negativt mot positivt etc; Fan vad fin jag är idag, klart jag kommer fixa detta osv. Då kommer du att göra det också. Låt inte ett dåligt självförtroende blandat med feghet stoppa dig från att nå dina drömmar. Ta dig samman och kämpa för att tycka om dig själv istället - livet blir mycket roligare då! 

Meningar som hjälpt mig, för att inte fega ur situationer:
"Bättre att ångra något man gjort, än att inte göra det alls"
"Måste våga satsa och göra fel - för att vinna"
"Om mina mål med livet inte skrämmer mig, är dem inte stora nog" 
"Jag låssas som att nervositeten inte finns här"
"Det går inte att göra bort sig, allting blir en rolig historia i slutet ändå"
&
 



Måndag - Är detså?

 



SÖNDAG - DET BLEV SOMMAR

Åkte hem till Mamma, pappa och brorsan i eftermiddags. Även farfar var där. Så har vi suttit och njutit av solen. Blev en fantastisk Söndagskväll, så uuuuuunderbart!!
 
Vi åt god middag. Därefter efterätt i form av glass och kaffe. mmmums! 
 
Dem håller på att lägga om taket hemma. Så är en stor byggnads-ställning runt hela huset. Givetvis ville även (fega) jag upp och kolla på utsikten. Var så satans rädd haha. Trodde jag skulle ramla ner och bryta kroppen i varje steg jag tog där uppe. Mamma passade på att knäppa några bilder!!
 
Fina, fina lillebror:)

Idyllisk Söndagkväll. Fan vad jag älskar sommaren!!
 
Mamma och Emil. Två amazing people som jag tycker så mycket om<3
 



Lördagskväll - Beachparty

Igår var det lördagskväll. Jag lockade håret, målade nalarna och gjorde mig redo för beachpartttty! 

Drog till Byske och förfestade med ett gäng härliga brudar. 

Åt grillat till middag. Alltså så gott, älskar grillat muuummmmmms!

Därefter lekte vi drinklekar och drog sedan in på området.

Var sjukt bra drag och riktigt bra med folk. Man hann typ gå en meter och så träffade man mer folk man känner. Det är så jäkla skoj. Kom även fram en tjej som läser min blogg "Hej du heter Julia va? Jag läser din blogg och tycker du skriver så klokt och bra".  Blir så himla, himla glad när folk kommer fram, pratar och säger så. Det gör mina dagar:)<3<3


Därefter var klockan halv tre och jag mötte upp Elin i stan. Som hade festat på annat håll. Vi svängde förbi Statoil och handlade dyrt godis. Sedan gick vi hem till henne, att cykla med några glas vin i kroppen är alltid lika spännande. Något så fruktansvärt vad jag skrattade. Drog hem till henne, pratade igenom våra kvällar och sedan sov jag på hennes soffa. haha!! 

Vaknade tidigt idag (kolla mina bakisögon haha sjukaste). Så har jag och elin ätit chips, sett tv och varit bakis hela förmiddagen. Nu ska jag fixa till mig och sedan åka hem till la familia. Middag med dem väntar=)




VECKANS SHOPPINGLYCKA

Jag har varit på stan lite för mycket i veckan och haft shoppinglycka med mig varje gång. Har bland annat handlat hårgrejer. Jag måste ha uppsatt hår på mitt jobb, så varför inte blinga till det lite?;)

Även svängt förbi MQ. Shoppat en vit kavaj, vit bondelid tröja och kofta!!

Läppstift. Jag gillar ljus färg på läpparna, så blev ännu ett ljust läppstift:):):)
 
Vardagsballerina. Halvsöta. Jättebilliga! 

Nagellack i olika färger. Hur kul är det inte att pyssla med naglarna? Hiheho!!

 
Nej nu måste jag agera. Ikväll ska jag på beachparty. SEYO!



Lördags Morgon


Vaknade för 20 minuter sedan. Slängt på mig några kläder och väntar på hämtning. Jag och tjejerna ska iväg och äta frukost samt morgonshoppa på solbacken. Gillar att starta dagen och vara lite lazy. Oavsett om jag är hemma eller på stan. Allting behöver liksom inte vara perfekt. Jämt. Man är ju inte mer än människa! Nu har jag slitna kläder, inget smink och är.. nyvaken! Känns faktiskt sjukt härligt. Dessutom orkar jag inte lyfta ett finger förrän jag fått mitt morgonkaffe. Och det får jag ju inte förrän jag sitter på Waynes om 10 minuter hehu. 

Hoppas ni får en bra start på denna Lördag. Vi hörs snart igen <3




Lördag - hehe

 



Fredag - Blev med ny lägenhet

Vaknade på strålande humör i morse. Drog iväg och jobbade 7-12 och åkte sedan iväg för att kolla på lägenheten SOM JAG FICK!!!
Så den 1 augusti flyttar jag ut från en lägenhet -> och in i en annan;)

Därefter träffade jag Elin på stan för shopping, fika och prat om livet. Det är kvalité!

Ikväll mötte vi även upp Jenny, Matilda och Frida. Så har vi ätit tacos och haft skrattattacker kvällen igenom=)


Nej nu ska jag måla Fransk manikyr och sedan sova. I morgon väntar en grymt kul dag!!!!
 



Vi brukar Snapchata hehe

 
Smail var med i Paradise hotel. Han var den smartaste spelaren och jag hejade stenhårt på honom. Dessutom driver han en blogg där han ibland får till riktigt kloka inlägg. Det jag gillar med Smail är att han inte tänker som alla andra. Han går lite mot strömmen. Jag menar. Hur många killar säger "Jag tycker det är fint när en tjej har kärlekshandtag". Jag gillar dessutom att vi brukar snapchata lite. det är kul hihihi. Smail Blogg hittar ni > HÄR <

 
Och påtal om snapchat, vill ni bli min vän där så sök på juliaajoo. Är dock inte så jäkla rolig och svarar faktiskt sällan på snaps. Men är aktiv i my story every day;). Lägg gärna till mig if you want tooooo. He bli kul.



Fredag och Ledighelg

 
Fredag och Ledighelg på ingång. Ska hinnas med lite tjejkväll, beachparty, titta på en ny lägenhet och stan. Skulle även vilja fara å se Magic Mike på bio. Channing Tatum är en dröm. Minns när jag och farsan såg en film med honom som huvudroll "Helvete så snygg han är" sa jag. Varpå pappa svarar "Han? Han ser ju rent förjävlig ut, kolla bara öronen". Sedan tio minuter senare "Du måste skämta, var ser han bra ut?".. Skrattade så jag tjöt. Snacka om att smaken är som baken och snacka om att pappa alltid kommer ha svårt att godkänna mina pojkvänner;) Typical Pappa liksom. Nämen nu spårar jag ur igen. Fredag idag och nu ska jag iväg å jobba fem timmar och sedan kicka igång en BRA HELG=) Dock är jag i ett jobbigt drama just nu. Det sliter fan sönder mig. Hoppas bara det löser sig snart. Jag gillar att veta hur saker kommer sluta, nu har jag verkligen ingen aning...

 



Fredag

 
 
 
 
 



Viktigaste resan - seriöst inlägg - jodå

 Är det någonting jag är stolt över, så är det min resa til Ghana. Att jag jobbade varje helg istället för att festa under hela 3:e året på gymnasiet. Att jag åkte på en volontärresa för 25 000 kronor direkt jag tagit studenten. Att jag själv betalade varje krona.

En volontärresa till Afrika är en dröm jag haft i hela mitt liv. Jag kommer liksom aldrig glömma när vi landade med planet i Ghana i September år 2011. Hur alla kollade på oss vita som att vi var hur häftiga somhelst. Hur alla barnen sprang till vägkanten för att vinka när vi körde förbi. Eller hur vi levde i Ghana. Ingen fläkt på rummet, ingen el, inget rinnande vatten, toaletten var ett hål i marken, vi tvättade våra kläder förhand, vi duschde genom att hälla en iskall hink med vatten över oss. Det var mäktigt. Allting med Ghana var mäktigt. Varje dag var mäktig. Liksom - varje morgon när jag och Jessika gick mot barnhemmet, så sprang alla barnen mot oss och slängde sig i våra famnar. Det var så mäktigt. I Ghana förstod jag innebörden i en kram och hur viktigt det är för varje individ att bli sedd. 

Såhär såg det ut där barnen sov. Barnen på barnhemmet hade då inte ens råd med myggnät, så Malaria var väldigt vanligt. Påtal om Malaria - Visste ni att det är extremt lätt att bota? Det enda som behövs är en spruta som kostar 25 svenska kronor. Dock har nästan ingen råd med det och därför dör 850 000 barn under fem år varje år av malaria i Afrika. Men idag har barnen på mitt barnhem både myggnät och sjukhusförsäkringar! 

På bilden ser ni sjutton barn. Sjutton barn som på något vis har blivit av med sina föräldrar. Sjutton föräldralösa barn. Jag är imponerad av dem, deras glädje och livsfilosofi. I Ghana lärde man sig fort att se allting från den ljusa sidan. Dem var så glada som fick gå i skolan, att dem hade tak över huvudet och mat på bordet. Dem klassiska grejerna ni vet. Jag minns vad Joseph sa till mig en dag (han som var 81 år och tog hand om alla barnen) han sa "I Ghana sörjer vi aldrig någons död. Vi glädjs åt livet dem haft istället". Barnen, Joseph och kulturen i Ghana lärde mig så mycket. Så otroligt galet sjukt mycket. Att få leva deras vardag var stort! 

Dock blev jag sjuk i Ghana. Sista veckan spydde jag som en galning och gick ner sju kilo. Liksom sju kilo på sju dagar. Flygresan hem var sjukt speciell. Jag grät, frös, sov, hade panik och trodde ärligt att jag skulle dö hela resan hem. Väl i Skellefteå fick jag lite dropp och mediciner. Jag hade en jättekraftig inflammation i magen, hade en vilopuls på 120 och var sjukskriven i tre hela månader. Trots att jag från den dagen började äta blodtrycksmedicin och kanske alltid kommer ha några små sår i magen som gör att jag har järnbrist all the time. Så kommer jag aldrig att ångra Ghanaresan. Den gav mig så extremt mycket, den har liksom lärt mig att dem små grejerna gör det stora. Hur viktigt det är att ta hand om varandra, att en kram är värdefull och hur man alltid ska se det från den ljusa sidan. Ghana var fantastiskt, trots att jag blev sjuk hehu. Ghana är den mest omtumlande resan jag gjort.
 
För egentligen - I det stora hela - Vad fan spelar det för roll vilken size man har på sina kläder och att man faktiskt tillåter sig själv att ångest-träna för att nå den perfekta beach kroppen varje år? I det stora hela är det så fruktansvärt onödigt. Här i Sverige ägnar vi våra liv åt att bli så lik skönhetsidealet det bara går - samtidigt som dem kämpar för att inte dö i Afrika. Du sjuka värld!!!!




Gavin DeGraw - Not over you



Texterna. Rösten. Gavin DeGraw. Idolen sedan tio års ålder. Min mamma som kan alla låtarna, bara för att jag kört dem på repeat i flera års tid haha. Utan att skämta så rinner det tårar jag när jag tänker på den 6e November. Att vi ska få träffa honom. Prata med honom. Ta en bild. Förstår ni hur stort det är? Självaste Gavin DeGraw. Största Idolen av dem alla. Texterna. Rösten. Gavin DeGraw.



Osminkad och Nyvaken - Torsdag

 
Godmorgon Torsdag. 
 
Jag sitter här och äter frukost i mina myskläder å klockan är över elva. Men det regnar ute och då är det helt okej att sova bort halva dagen. Det tycker jag;). Vaknade dock av en felringning från Dalarna sju i morse.. Var helt lost haha..

Tjejen: Hejsan vi har fått magsjuka i våran familj
Jag: Nämen ojdå, det låter inte bra. Hela famijen eller?
Tjejen: Jo, mina tre yngsta barn och mannen. 
Jag: Men så tråkigt, nu när det är sommar och allt
Tjejen: Ja, så jag kan inte komma på den bokade tiden idag.
Jag: Ursäkta?
Tjejen: Ja visst är jag hos tandregleringen?
Jag: HAHAHAHAHA NEJ DET ÄR DU INTE
Tjejen: Oj då har jag nog ringt fel.
Jag: HAHAHA JA DET HAR DU
Tjejen: Ber så hemskt mycket om ursäkt
Jag: Hhahaha. Hoppas du får tag på rätt å krya på famiiiiljen hoooj! 
 



Torsdag




Godkväll bloggen

 
Nu har jag jobbat mitt första pass efter semestern och det gick bra. Fick jobba med Frida så vi har skrattat och haft kul hehu. Annars då? När jag kom hem till lägenheten ikväll var det som att  ett tungt moln bara la sig på mitt bröst, en sjuk känsla. Jag är så fruktansvärt sällskapssjuk och hatar att vara själv. Så när jag är ensam i lägenheten är det så tråkigt. Ingen att prata/jävlas/skratta med... Haha jag är motsatsen till ensamvarg, jag är en person som vill umgås med people all the time. Just därför är det najs att börja om med jobbet igen, får man umgås med sköna lirare all day long. yeeeeeeeeeeees!! Nej nu ska jag ringa och snacka med någon rolig så jag inte känner sig mest ensam i världen längre. På återseende<3
 
 



VILKEN ONSDAG

Startade denna Onsdag med kaffe och Elin på besök. Vi bokade Gavin DeGraw bijetter till hans konsert i November. Vi bokade alltså VIP biljetter. VI ska alltså träffa Gavin. Krama honom. Fattar ni hur stort detta är? Jag har skakat sedan vi klickade på boka hihiehuhui!

När Elin drog vidare gjorde jag mig i ordning för dagen... och mina sista två semestertimmar...

Svängde förbi stan och handlade mängder av kläder på MQ. Rea wihooo:)

 
Nu ska jag svänga förbi Ica å handla godis. Därefter jobba mitt första pass efter semestern....:)



Våga förlora ibland

Allt handlar egentligen om att våga. Våga älska trots att man har blivit sårad. Våga söka jobbet fast man är rädd att få ett nej. Våga skriva till killen man tycker om fastän att man inte vet vad han tycker om en. För om man inte vågar så kan man aldrig vinna. Dock kan man även förlora, när man siktar på vinst. Men hur roligt är det att leva ett liv om man aldrig vågar ta några steg fram? Ibland vinner man och ibland förlorar man. Big deal? Det viktigaste är iallafall att man vågar. Vågar satsa, våga göra fel och våga vinna. För en dag är det försent.

Det är bättre att ångra någonting man gjort, än inte göra det alls.



 
 
HEJ ONSDAG



Onsdag

 



Tisdag - Sista semesterdagen

 
Det regnar ute idag och jag är fortfarande lite förkyld. Just nu är jag extremt glad över att jag bara tagit två veckors semester i sommar - och sparat två veckor till hösten. Kanske blir det en till utlandsresa då? eller en ny dator och extra mycket semester till nästa år... hehu... den som lever får väl se!

Idag har jag inte alls så mycket planerat. Ska käka middag med familjen och farfar. Senare ikväll ska jag iväg å träffa en vän:). Känns så jäkla skönt att börja jobba 15.30 i morgon, som en extra liten semesterdag!! Och i morgon ska nog jag, Elin & Jenny planera höstens stockholm å GAVIN DEGRAW RESA!!!



Tisdag




Myskväll med släkten - Måndag




Helvete vilka fina (feta) ben du har?

Självbild innebär bilden man har av sig själv. Om du har en dålig självbild och någon ger dig en komplimang och säger "Men gud så fina ben du har" då vrider hjärnspökena till komplimangen så du hör "Helvete vilka stora ben, du borde träna dem". När man har dålig självbild kan man inte ta emot komplimanger, man blir bara stressad av dem. Jag var sådan förrut. Om någon sa att jag hade en fin kropp, ville jag gråta. För jag trodde att alla drev med mig. Idag har jag en bättre självbild, jag arbetar med den varje dag. Första steget till en bra självbild - är att säga tack till alla komplimanger man får. Oavsett vad man egentligen tycker.

Jag har legat och solat på bryggan hela förmiddagen. Grannar har passerat och jag har ätit chips med mamma. Jag har aldrig vägt så mycket som jag gör idag. Väger till och med tre kilo mer än innan jag var sjuk. Men slutsatsen jag dragit är att en smal och fit kropp inte medför lycka. Ett liv man trivs med är så mycket mer värdefullt. Jag har valt att leva, skratta och äta. Jag vill inte leva ett liv på diet och ångest. Vill leva ett händelserikt liv värt att dö för. Det gör mig lyckligare. Dessutom handlar det inte om hur mycket man väger, utan hur man bär upp sin vikt. <3

 



Måndag




The place nowhere

På fredagskvällen åkte jag och Matilda åkte ut till The Place Nowhere, som hennes morfar kallar det. Han äger en stuga i vackra degervattnet och har gjort det dem 50 senaste åren. Världens finaste stuga. Det finns inget rinnande vatten eller internet där. Så snacka om avkopplingsställe. Mjukiskläder, noll smink, noll hårfix och noll krav. Viktigt ibland=)

 På fredagskvällen delade jag och Matilda en flarra vin, åt chirre och pratade om livet.

 
Vi startade dagen med långpromenad och bad för Englas del. Skrattar alltid när hon badar, snacka om taggad hund!!

Därefter åt lunch med Matildas Moffe=)

Sedan var det dax för ett jävla bad. 15 grader kallt i vattnet. Skulle duscha håret. Ville dö!!!!


MEN VI FIXADE DET - Helvete så nöjda. Däremot frös jag resten av dagen;D

Till Middagen hade även Elin och Jenny hunnit komma. Så vi käkade vi det klassiska Tacos till middag!!

Därefter lastade vi upp vinflaskor, godis, chirre och en helkväll med en jäkla massa snack å skratt:):)

Sol och sommar var det borta i the place norwhere till och med;) Helluw solglasögon!

Jag är så extemt lycklig lottad som har så sjukt fina vänner. Vi låg och flabbade som fyra 15-åringar hela natten, haha fina fina tjejerna=)

I morse gick vi ut på upptäcksfärd och hittade världens finaste plats. Vattenfall och grejer. Jag gillar naturen=)
 
 
 När vi upptäckt färdigt var det dax att lämna det idylliska stället och åka tillbaka mot stan igen, efter en jäkla fin helg=)

 



Skäms inte över det du gått igenom

 
Ska sanningen fram litar jag mest på människor som gått igenom tunga saker i livet. Dem personerna blir mer äkta, ödmjuka och förstående på något vis. Jag får mer förtroende för dem som levt livets hårda skola. För de personerna är i regel mer djupa. Det döljer sig någonting bakom skalet. Sådant gillar jag! 

Det behöver inte vara galna grejer personerna varit med om. Det kan vara allt från en tuff uppväxt, en flykt till Sverige, att man har dyslexi, ett trauma eller har hatat sig själv. Seriöst. När jag möter en ny person som "bara är snygg" (dvs: Inte säger så mycket, bara snackar om märkeskläder etc) blir jag sjukt ointresserad av att ens lära känna människan. Men om personen i fråga ser ut att ha en historia att berätta - då blir jag genast mer nyfiken. Då vill jag fortsätta snacka!! Personen känns då mer levande och äkta!

Tillåt därför ingen mossa att växa över hjärtat. Istället tycker jag att känslorna som finns där inne ska fram. Visa dem: Glad, ledsen, nervös, blyg, orolig, sprallig u name it. Och för guds skull - skämms inte över motgångarna du haft i livet. Det är just dem som skapar den intressanta och spännande männsikan du är idag.



Lördag

 
 



Pappa råkade bli med ny båt - Fredag.

Tillbringade förmiddagen på bryggan tillsammans med morsan. Ätit äppelpaj och solat.

Magiskt väder. När det är 29 grader i skuggan så finns det ingenting att klaga på längre!

Mitt i allt solande kommer pappa hem med en ny båt, som han tydligen köpt i veckan. YEEY!! Extreeemt fin:)
 
Nej nu måste jag duscha och göra mig i ordning. Ska ut till Matildas stuga på 30 min. hehu!



Fredag




Sun is shining and so are you

.
 
Jag startade dagen med en skön PW i sommarsolen.

Åt sedan världens godaste frukost i form av det ni ser på bilden. Alltså. Det är magi!

 Tog därefter på mig sommarklänning för första gången denna sommar och drog sedan iväg för att...
 
... handla med mig lunch att äta med Matilda på hennes ballkong i sommarsolen.

... Fick även busa med världens sötaste Melvin som var på besök. Alltså älskade, söta unge<3<3<3
 

Mitt i allt fick jag sms av Pappa och insåg att han insett att det finns något som heter "emoji".

På eftermiddagen åkte jag hem till Stackgrönnan för att sola på bryggan. Känslan när man kan sola till 17.00;)

Och äta hemmagjorda hambugare och massor av annat gött med familjen. MAT=)

Vid åtta på kvällen åkte jag till Frida för att dricka te och prata om livet i flera timmar. Finaaaaa vän<3





Startade torsdagen med min nya favorifrukost. Haha jag funkar alltid så - fastnar för en sak och kör all in på det tllls jag är less som fan. Det handlar om allt från mat, till en låt, till mina favoritfestkläder typ. haha jisses!
 
Spenderade hela förmiddagen hos Farfar. Vi drack kaffe, fikade och pratade om livet. Alltså VÄRLDENS bästa människa!!

Åkte därefter hem till min familj och tillbringade eftermiddagen där. Grillmiddag - jotack!

Hängde även med halva Stackgrönnan till båtcafeet. Så jäkla kul att träffa alla man känt hela livet=)!

Vid tio åkte jag in till stan för spelkväll med en mängd sköna lirare. Förlorade i vanlig ordning, men vad göra;D 
 
 
Nu ska jag sova. I morgon åker jag och tjejerna till Matildas stuga för fiske, sola, bada, mat, vin och bara må gott. Och vet ni vad det bästa är? Jo det finns ingen täckning där. Hejdå mobilen liksom. Fett viktigt iband=). Känner att jag behöver det just nu. Bara vila från allt, ta distans, förstå vissa saker liksom!



Torsdag

 



Sanningen kommer om natten

 
- Raderad text -.

Jag behöver nog en dag bloggpaus:(. Vi får helt enkelt höras senare i veckan. Kram<3
Och snälla du, glöm aldrig hur bra du är. Alltid bara värd det bästa, finaste, viktigaste!



Onsdag




FOTBOLLS TISDAG

 
 Träffade ett helt gäng med stjärnor för mat och fotboll på olles ikväll. Vilken jävla stämning, till och med jag blev intresserad - vann gjorde vi också!! Dock jättekul när Simon och Mange satt och skämtade angående min kunskap under hela matchen "Visst vet du att man måste vinna med 2 mål i fotboll va?". Ha ha ha jätteroooooooliga!!! Alla andra inne på Olles måste tänkt att ja är Skellefteås mest stupid girl. Men det bjuder vi på va;)