Fick världens sötaste mail igår

 
Tack - Tack - Tack - Gullunge - som säger så mycket fint!


 
 En text som följt mig genom livetLivet är inte alltid lätt, lyckligt eller underbartse . Livet kan vara påfrestande, både smärtsamt och jobbigt. Man lär sig av sina misstag, och det finns alltid en mening till att man gör dom. Det kan vara både gott och ont. Ingen är som sagt "perfekt" även fast folk tror att dom är det. Ingen ligger "högre" än andra, ingen är heller större eller bättre....

Två personer gav dig livet till en anledning, du lever bara en gång. Kasta allt som får dig att må dåligt åt sidan, Håll huvudet högt. Faller du, res dig upp igen ilska,orolig eller gråtfärdiga ögon. Gå vidare, kämpa på. Du är stark, även fast du själv inte är medveten om det.
Tisdag

 Mitt och svantes lilla vardagsrum

 
Hähä nu ska jag iväg och träffa lite folk. Kram på er!Crossfit-Måndag 
 
Träffade några favoriter på gymmet vid 12:00 idag. Världens bästa Elin hade planerat ett mördarpass..
Tabata: Enormt effektivt jobb 20sek-vila10sek- 8rep.
Flies
Benböj 
Sidoplankan
Tricep armhävningar
Bicep Curles
Rodd 

500reps: 50 repetitioner på varje övning. Ingen vila. Snabbast tid.
Pushpress
Upphopp
armhävningar
Rodd
Magövning
TRXHOPP
Situp
Benböj
Mountainclimbers
Burpees

Det tog oss 13 minuter ungefär. Benen gjorde så ont efter dem sista 50 burpees att jag nästan grät. Men vilken endorfinkick. Vilken jäkla glädje. En rejäl lunch på det passet, ja då mår man!!
 Ögonbryn


I fredags var jag hos Maria på Estetic här i Skelleteå. Första träffen av tre för pigmentering av ögonbryn. När jag var yngre noppae jag nämligen bort mina egna ögonbryn totalt, så jag har inga kvar (men jag har målat dem varje dag år ut & år in). Själv tycker jag ögonbryn är enormt snyggt, någonting som ramar in hela ansiktet liksom. 

Därför bestämde jag mig för att pigmentera in bryn. Så i fredags var jag och träffade Maria för första gången. Vi ordnade grundform och färg på dem. Om en månad ska vi träffas igen. Då ska hon utgå från grundformen, men göra dem bredare och mer jämna. Måste säga att jag är enormt nöjd efter första mötet. Det är helt fantastiskt att ha ögonbryn igen haha. Att få känna sig sminkad å fräsch direkt man vaknar! 
Jag är helt osminkad på båda bilderna. Men den till höger är efter pigmenteringen (även 5 minuter efter att jag vaknat på morgonen). Egentligen är jag lite emot skönhetsoperationer, tycker att man ska vara nöjd oavsett hur man ser ut. Däremot tycker jag det är helt okej att förstärka det naturliga på kroppen. Liksom, jag målade ändå ögonbrynen varje dag. Lika bra att sätta dem på plats hehe! 
MÅNDAGVad gör dig lycklig? 
 
Trevlig måndag på er. Kom ihåg att kapitel 14 av 52 ska skrivas nu.

PusspusspussMin blogg fanns på Blogg.se startsida ikväll

 
Lite häftigt känns det faktiskt:) yäyäyääsIbland nyper jag mig i armen och påminner mig om att vi faktiskt var där

 
Året var 2011 och jag var väääärldens lyckligaste 18 åring.Du är min ängel vad hade jag gjort utan dig


Det har varit en omtumlande kväll på jobbet. Jag har insett vilket fint jobb jag har. Vilken ära det är att göra livet finare för pensionärer som behöver det. Att få höra "Du är min ängel, vad hade jag gjort utan dig?" är ord som värmer hjärtat. Eller när pensionärerna säger "Du har alltid ett leende på läpparna, jag är så glad att det är just du som jobbar här". Mitt jobb är fantastiskt på alla sätt och vis. Man får skratta, lösa problem och göra livet lite bättre för människor. Varje dag. 

"Kan jag göra livet bättre för en person, då har jag lyckats" sa jag i en intervju med Västerbottens tidning för några månader sedan. Tänk att jag får den äran varje dag på mitt jobb. Det får en själv att må så mycket bättree! 

"Nej, ångest är inte den värsta känslan, skuld och skam är mycket värre" - Du har lärt mig så mycket om livet.

Nu ska jag sova och ladda om inför morgondagens 7-18 arbetspass. PUSS!! 
Jobbarhelg = aktiv helg

Jobbar 7-12 & 16-21 idag. Så just nu är jag ledig. Passar därför på att laga matlådor, baka bröd, städa och umgås. Idag mår jag fett bra. Igår var en dåligare dag, jag låg typ i sängen fram tills jag började jobba 16.00 hehe:) Eller aa... Jag var på stan under förmiddagen för träff 1 av 3 för pigmentering av mina ögonbryn - VAAA;)?! 


 
Kolla vilken sötnos Svante är i sin nya sele:). Hehe gullegrisen!Svar från frågestund

FRÅGA: VAD ÄR SNYGGT HOS EN KILLE?
Svar: Smaken är som baken och alla gillar olika. Jag tycker inte det finns några fula människor i världen, alla attraheras bara av olika saker. Men själv tycker jag självsäkerhet är fett snyggt. När en kille vågar ta för sig, är spontan och har lätt till skratt. Sedan tycker jag om killar som är långa och har stora fina armar;D

 

FRÅGA: HAR DU BADOO?
Svar: Ironiskt nog skaffade jag det på skämt samtidigt som några polare här i veckan. Men hemsidan är helt sjuk? Inom 30 minuter hade +99 killar "gillat" mig. Heeeelt sjukt hemsida. Sverige är desperata?;)
 
FRÅGA: HUR LITE KCAL ÅT DU SOM MINST NÄR DU VAR SOM SJUKAST I ANOREXI?
 Svar: Jag vill inte dra upp kalorier i min blogg. Men jag åt lite. Det gjorde jag. Sjukaste hjärnspökena! 

 
FRÅGA: JAG HATAR MIN SPEGELBID. VALKARNA OCH ALLT. HUR SKA JAG GÖRA FÖR ATT TYCKA OM DET JAG SER? 
Svar: Om man äter tre pizzor varje dag, vad händer med kroppen då? Jo man går upp i vikt. Hjärnan fungerar på exakt samma sätt. Matar du den mer ord om att du är ful, då tror du automatiskt på det. Matar du istället hjärnan med fina ord, blir det din sanning.
Du ska leva i din kropp resten av livet. Var snäll, du duger <3
 
FRÅGA: ÄR DU OVÄN MED NÅGON JUST NU? ELLER TAPPAT KONTAKT MED NÅGON? HUR GÖR DU FÖR ATT INET TAPPA KONTAKT MED FOLK? HAR SJÄLV GLIDIT IFRÅN NÅGRA VÄNNER PGA FLYTT.
Svar: Jag har inga ovänner för tillfället. Däremot har jag, precis som du, glidit ifrån några personer. Men vet du? Jag tror att allting har en mening. Vissa personer glider man ifrån - medan andra håller man kvar vid för resten av sitt liv. Det är i krissituationer man ser vilka vänner som är dem äkta! 
FRÅGA: EFTERSOM DU INTE VARIT IHOP MED NÅGON PÅ LÄNGE. HUR VET DU ATT DET ÄR KILLAR DU GILLAR?
Svar: Haha det är bara sådant som man vet;) Jag kanske inte varit tillsammans med någon på länge. Har däremot såklart träffat killar ändå. (Har dock valt att lämna sådant utanför bloggen). Däremot är jag tyvärr bra på att backa ur eller bli lite väl kräsen när saker och ting blivit lite mer seriöst=) Är dock ingen douche heller, så det får ni inte tro. Nämen jag har hört att man måste pussa många grodor innan man hittar sin prins. Du som ställde frågan, kan det vara så att du själv tänker i dem banorna? - oavsett vad så vet man nog svaret innerst inne i sitt hjärta! Jag tycker att kärlek är fint oavsett vem man älskar:) Men själv gillar jag snygga pojkar hihi. 
 
FRÅGA: HUR HANTERAR DU NERVOSITET? Ex JOBBSÖKANDE, PRATA INFÖR FOLK? VILL BLI SÄLJARE, ÄR DOCK OTROLIGT BLYG AV MIG.
Svar: Fake it until you make it. Du kanske känner dig nervös och orolig, men kom ihåg att spela säker. Om du tillexempel är på jobbintervju: Ge ett stadigt handtag när ni skakar hand. Flaxa inte runt med blicken, ha en stadig ögontkontakt. Prata långsamt och tydligt. Skippa att fnittra nervöst. Sitt stilla på stolen. Le. Fake it until you make it helt enkelt. Klart du fixar att bli en säljare. Jag tvekar inte en sekund på det, bara kör!!! 
FRÅGA: DEJTAR DU NÅGON JUST NU?
Svar: Jag hatar faktiskt ordet dejta, det låter så stelt och nervöst hehe. Jag hänger istället. Och typ jöö, just nu hänger jag en del med en kille som är fin:). Det är jäkla kul alltså!

 

FRÅGA: DU ÄR SNYGG
Svar: Haha tack ;D 

 


FRÅGA: FAVORIT FILM?
Svar: Jag ÄLSKAR verkligen typical tjejfilmer. Notting hill, 27 dresses, Fifty shades of grey osv. Sedan är jag ett stort fan av disney. Typ Askungen, Lejonkungen, Pocahontas, Shrek, Aladdin - hur bra är inte dessa filmer?;)
 
 
 
FRÅGA: HUR MÅNGA GÅNGER I VECKAN TRÄNAR DU?
Svar: Det är olika. Men försöker träna minst tre dagar i veckan beroende på hur mycket tid jag har. Jag älskar att träna och mår så bra av det. Dock har jag en sträckning just nu, så har vilat i snart en vecka:) Det viktiga är att kroppen mår bra av att träna. Man ska inte träna sönder den! 


Tack för alla frågorna. Have a great day <3
 LÖRDAG


Det finns alltid någonting att vara tacksam för. Du kanske inte har din drömkropp, drömhus eller drömjobb. Men du kanske har dina drömvänner, drömfamilj och en frisk kropp - det är också någonting man bör vara tacksam för!

HA EN FIN LÖRDAGGRATTIS PAPPA


Idag fyller min farsa 53 år - Grattiiiiis=)

Alltså här ser ni även bilen vi hyrde och körde runt med under årets floridaresa. På tal om den resan - satan vad jag längtar tillbaka!!
 Ställ Mig Mot Väggen

 
 
Bara för att jag tycker det är så roligt att svara på frågor. Ställ gärna någon. Anonymt går bra!!;)
 Fredag


Destroy what destroys you är orden jag lever efter. Varje dag och i varje beslut jag tar. Livet handlar om att take care och njuta av livet. Varje morgon när väckarklockan ringer har man ett val att göra - antingen bestämmer man sig för att kasta dem dåliga känslorna i soptunnan, eller så låter man dem hänga kvar i kroppen. Själv vill jag må bra och njuta av livet. Allting handlar om att våga ta det första steget, att göra en liten förändring från skiten. Att våga släppa taget om det som faktiskt får en att må dåligt. 

Allting handlar om att destroy what destroys you & ge plats till det som får en att känna sig levande.
Du är värd att må bra - men vägen dit kan vara tuff - vågar du bara göra en liten förändring och på så vis ta det första steget - då är du på god väg. 2015 är vårat år, bäst att börja kämpa så att det blir de?! Vi är faktiskt redan inne på kapitel 13 av 52! Tack för idag mina fina hjärtan

 
 VÅREN ÄR HÄR

 
Efter dagens möte slängde jag Svante över axeln och körde hem till Elin. Så bjöd hon på godaste fikat ute i solen. Även Jenny var där. Jääääääklar vilket fantastiskt väder & vilka fantastiska vänner jag har. Jag är så lyckligt lottad! 
 
 

Det är precis så det funkar för mig. Har jag en dålig dag, eller mår dåligt över någonting. Då brukar jag alltid påminna mig själv om vilka fina vänner & familj jag har. Att jag trots alla störda omständigheter är ganska lyckligt lottad. Det är att dansa mitt i regnet. Det är viktigt att fokusera på det lilla ljus som finns, mitt i allt mörker - då blir livet inte lika mörkt längre. <3En Ledig Torsdag

 
Vaknade halv åtta i morse och kände mig utvilad. Minns inte sist det hände. Så jag studsade upp ur sängen, startade musik och började städa lägenheten. Efter det fixade jag frukost Jag älskar verkligen frukost. SÅ HIMLA GOTT!!! Absolut dagens godaste och viktigaste måltid. Äter alltid massor hehe:):)

Förresten.. Ser ni den fantastiska tavlan? Den fick jag av Jenny i present. Hjärtat blir varmt varje gång jag ser den!

Ganska mysigt att springa runt i pyamasen hela förmiddagen också. Pyamas är ju absolut det skönaste som finns. Hehe jag sover oftast och alltid i pyamas och tjocksockar, med filtar och duntäcke. Fryser alltid som en vovve på nätterna. Aja tillbaka till pyamas snacket, kan ni inte hålla med om att det är världens bästa påhitt?

 
Nu ska jag vidare på läkarbesök. Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda. Älskar att inte planera någonting. Bara ta dagen som den kommer, vara spontan. Dem dagarna brukar bli absolut bäst! 

HOPPAS DU FÅR EN FIN DAG. FÖR DET ÄR DU FÖRTUSAN VÄRD! 


Varför blev jag fnittrig som en liten flicka av detta? hihi
 Torsdag

 En onsdag

Varit en sååå fin dag idag. Sol. Vårkänslor. Vårjacka. Lockar i håret. Och bäst av allt... MIN BIL GICK IGENOM BESIKTNINGEN. Fattar ni hur skönt det är? Slipper jag gå överallt.. Nu kan jag fortsätta vara lat och köra all the time hehehe! 
Efter dagens alla möten och ärenden, så har jag ätit tacos till middag. På en onsdag jag veeeeet;) åt ihjäl mig och blev sedan världens nöjdaste tjej. Ett bra avslut på en bra dag. Peeerfekt!
 
 
 

Kom nyss hem och är sååå enormt trött. Funderar på att ta en varm dusch och sedan krypa ner i sängen å fortsätta läsa femtio nyanser av mörker (har inte hunnit läsa en jäkla sida sedan jag kom hem från florida). Är fett taggad på att veta hur den historien fortsätter. Yeeeees! 
 I will smile no mather what


VILKEN BRA ONSDAG

1. Min bil gick igenom besktningen. Blev så glad att jag började hoppa och krama han som besiktigade min bil.
Så utbrister han:
 
"Har bilen varit länge i släkten?"
"Jo den har varit med sen innan jag föddes. Farfars gamla förstår du"
"Haha ja det syns.. det ser inte ut som en bil för dig;)"
"HAHA sluta snacka skit om min alldeles perfekta skrothög!!!!"
... Så himlade han bara med ögonen och började skratta, fattar inte vad han menar??! 
Norlie & KKV - Ingen annan rör mig som duÄlskar Norlie & KKV. Älskar låten. Älskar texten. Älskar han åt vänster - mmmmmmja!Tisdag och glassens dagEfter dagens träningspass
Elin: Alltså Julia, det är glassens dag idag!
Jag: hahahahahhaa vilket jävla påhitt
Elin: Dom sa det på jobbeet...
Jag: Hur som helst är det någonting som bör firas
Elin: Glass är ju gott...
Jag: Kvantum är ju ganska nära
Elin: hehe  *blink blink*

Så har vi suttit i min soffa och tryckt glass framför Biggest looser hela kvällen:) Fett mysiig kväll med bästa Elin! 
Ps. Såhär såg vi ut under gymnasietiden. Det vill säga 18 år ;)
 
 Tisdag


Oavsett vad dina hjärnspöken säger, eller vad vågen visar så är du visst enough. Du är du och det duger. Du gör alltid ditt bästa och försöker vara snäll mot din omgivning. Du är vacker och fin. 

Man måste acceptera sina svagheter och styrkor. Det går faktiskt inte att vara bäst på allting. Hitta någonting du tycker är kul och gläns lite extra där. Sluta jämföra dig med andra - för du gör ju faktiskt ditt bästa. Alla är vi nybörjare till en början!

Glöm aldrig bort hur grym du är. Du är ju förtusan bäst:) Det gör så ontDet gör ont att sakna någon som aldrig någonsin kommer tillbaka. Så fruktansvärt ont. Just nu vill jag bara slå mormors telefonnummer och prata sådär onödigt länge om allt och ingenting. Jag skulle göra så mycket för att höra hennes skratt igen. Eller att få ett sms där det står "Hoppas du mår bra mitt lilla hjärtegulll". Mormor förstod mig som ingen annan. Hon och jag var fett lika i tankarna. Vi bytte en blick och hon kunde se min ångest under dem sämsta tiderna. Att ha någon så värdefull borta gör så förbaskat ont. Så himla ont :(

 Svante Fjante
Min lilla pluttegullis. Lilla Svante. Hihi det syns tydligt att han tycker om mig;) 
 Måndag

Du är du. Helt perfekt. Unik. Fantastisk. Låt inga hjärnspöken snedvrida din spegelbild. 

1. Sluta jämföra dig med alla andra. 
2. Du är så mycket snyggare än vad din spegelbild visar. 
3. Själen är ögonens spegel. 
4. Var fin på insidan, då blir du automatiskt vacker på utsidan också. 
5. Du är värd att äta mat. Utan ångest. Varje dag. 
6. Du är värdefull och älskad. För precis den du är! 
 
Nu kickar vi igång måndagen. DU ÄR BÄST!Söndag

 
Har tillbringat hela kvällen med Elin och Matilda. Mina jättebästisar. Idag har vi pratat om livet över en middag på Mamma Mia - följt av ännu mer snack hemma hos Matilda. Det sjuka är att vi hörs varje dag, men har ändå alltid MILJOOOONER saker att berätta när vi ses. Alltså jag och dessa tjejer vet allting om varandra. Vi är ofta med om sjuka grejer som vi sedan skrattar åt ihop:):). Haha ja vad fan. Livet hade helt enkelt varit onödigt utan er vid sin sida! 


 Lördagsfest


 
Det är galet vad kul vi hade igår. Vi drack Champagne, lyssnade på duktiga Sarah som släppt ny musik. Vi hängde en del i sviten. Jag råkade även träffa på en makeupartist inne på toaletten och frågade om hon kunde sminka mig (alltså hahaha ???). Dessutom hann vi dansa och dricka mängder av drinkar. 

Fett jävla kul kväll. Idag mår jag VERKLIGEN som jag förtjänar=) 
 Florida - Besökte Nasa


När vi besökta Orlando spenderade vi en dag på Nasa. Vi fick se filmer och uppleva olika saker som sker där uppe i rymden. Hur dem lever ute i universum liksom. Att sedan få testa bli uppskjuten i rymden var helt sjukt - en känsla jag aldrig kommer att glömma bort. HELT SJUKT HÄFTIGT!!! En väldigt intressant dag:)

 
Det var en fin dag och nu kan jag allt om astrounauter (eller hur det nu stavas) hähähä!
PUSSPUSSPUSSAtt göra sig redo


Halva nöjet med att festa, det är förberedelserna. Jag älskar att lyssna på skön musik, plocka fram smycken och kläder. Sedan sätta sig vid spegeln och få sminka sig och fixa håret. Det är fan terapi för mig haha:) 

Att det sedan aldrig blir som man tänkt och att man oftast hinner byta kläder minst en gång, det höör ju inte hit;)
ps. för den som undrar köper jag i princip allt mitt smink på bodyshop. Fett bra kvalité sedan ska det vara bra för naturen också win win situationnnnnMr.D - Vem kan du vara ;)

 
Spännande va ;) ?!Ikväll går vi röda mattan

 
Vaknar med en fett bra känsla i kroppen idag. Jag vet att idag kommer bli en jäkla bra dag alltså. Ska starta den med dubbepass på gymmet följt av en sväng på stan och sedan ikväll väntas releaseparty. Champagne och andra lyxigheter ingår också. Kanske röda mattan väntar ;) haha nä skämt å sido. Men det ska bli kul ikväll. Kul att göra någonting man inte alltid gör liksom!

Förresten. En av mina favorit artister har släppt ny låt Norlie & KKV - Ingen annan rör mig som du. 
Om du inte redan lyssnat... Gör det.. Jag älskar dom:):)Lördag
Älskade Fredag

FREDAG OCH EN SKÖN HELG ÄR PÅ INGÅNG. I helgen ska jag:
1) Äta godis
2) Träna
3) Dricka champagne och gå på releasefest
4) Umgås med mina fina 
5) Vara spontan och säga ja istället för nej

Helgen kommer bli toppen. Ska njuta till 120 procent för jag jobbar nästa!
 
Vad ska du göra i helgen?
 Fredag

Ditt liv är en film och du är ressigören. Gör någonting värt att se på! 
THROWBACK

 


 
 
Alltså det är heeeelt sjuuuukt vad mycket jag längtar efter sommaren!två suddiga bilder - träning - CHECK


Träffade Elin tidigt på gymmet i morse. Idag var det min tur att lägga upp träningspasset (älskar sådant hehe). Blev extremt mycket burpees, armhävningar, pushpressar och benböj. Me Like Puls. Därefter avslutade vi med en 16 minuters crossfitrunda = 10 armhävningar, 10 burpees, 10 hopp på låda, 10 pushpressar. Så många varv som möjligt på 16 hela minuter. 

Skönt pass och vi svettades som grisar. Äskar att träna med Elin, vi är så jäkla taggade all the time haha:):) Vi kommer bli Skellefteås mest psykiskt och fysiskt starka brudar till sommaren. Bara för att vi älskar det vi göööör!


... Idag när jag kom hem slogs jag även av en tanke. Jag brukar egentligen inte gå runt och kolla på min kropp i spegeln. Men idag råkade jag kolla in lilla magen och där finns ju faktiskt en del muskler... Sjukt eftersom jag äter godis varje dag och äter massor av mat? Men samtidigt så.. Mår jag psykiskt bra just nu och trivs med mitt liv. Jag tror sånt väger högre. Jag tränar liksom för att bli starkare och bättre, inte för att få en snyggare kropp. Och. Jag äter godis för att det är godast i världen.  Det är först när man slutar hetsa för att nå olika mål, dem tillslut trillar in - Man ska bara följa sitt leende och varje dag känna efter vad kroppen behöver. 

Det handlar om att "destroy what destroys you" och det gör man genom att alltid känna efter hur man mår och VAD det är som får en att må piss. Det pissiga är till för att utrotas. För livet är till för att leva bäst möjligt<3

... Och det är när man mår bra psykiskt allting annat också faller på plats! 

PUSSPUSSPUSS

Torsdag

 Onsdag

 
 
Hej mina friendz. 
Hur står det till? Här är allt väldigt bra. Jag har tränat med Elin, tvättat massor av tvätt och städat lilla lägenheten. Snart ska jag iväg och handla litegrann också, jag har nämligen ett tomt kylskåp - som bör fyllas upp! 

vi hörs igen & kom ihåg att ingen någonsin har rätt å sno din lycka=)=) KRAM!onsdag
TisdagJobbade förmiddagen. Spenderade sedan eftermiddagen på stan tillsammans med underbara angelica. Vi shoppade och åt finmiddag på bishops. Tisdagslyyyx;) nu fortsätter kvällen med godis och skönhäng. 

Vi hööööörs!!Tisdag

 Du har bara en kropp


Du har bara en kropp & den ska du leva ett helt liv med. Det är lika bra att tycka om den, acceptera hur den ser ut. För den duger ju. Den är perfekt. Och det du hatar med dig själv, kommer den som älskar dig ha fullt upp att tycka om!! Var nöjd över dig själv - hur du än ser ut. Lev hälsosamt för att du älskar din kropp, inte för att du hatar den. Ät hälsosam mat, träna regelbundet och ät godis någon gång varje vecka. 

Du är ju fan kanonfin:) Sluta mixtra och försöka skulptera kroppen efter dagens skönhetsideal. Var istället nöjd - det vinner sig i längden och glöm aldrig någonsin bort att självförtroende är det snyggaste någonsin.

PUSS!Måndag


En skön helg har passerat, med alldeles för lite sömn. Men vad gör det om tusen år? Har haft fett kul helgen igenom!! Idag har jag jobbat 7-16 och varit sådär fett trött att jag skrattat åt allting. Stackars mina arbetskompisar;) hähä.  Nu sitter jag iallafall hemma i lägenheten, spelar skön musik och äter på gamla chips från helgen. Egentligen fett äckligt, men det är ju ändå chirre liksom... hähä!! Annars då? Vad ska jag spendera min måndagskväll med? - jooo städ och träning. Det låter väl inte fy skam?? Elleeeeer:)

Förövrigt blev jag jätteglad den lilla stunden vi befann oss på Calles i helgen. Det kom fram en tjej som sa att hon uppskattar min blogg. Jag blir så jäkla glad in i hjärtat alltså. Däremot känner jag att bloggen inte alls håller samma standard som för ett år sedan. Jag ska skärpa mig. PUSS<3måndag

 gårkvällen blev en bra fest - yes
En kunglig fredag

 
Igår drog jag på mig sköna våriga-kläder och mötte upp Elin på stan under eftermiddagen. 

Så fredags-fikade vi på Waynes innan vi shoppade sönder=) Därefter dog vi i Elins soffa och väntade på att Matilda skulle sluta jobba. När hon gjort det drog vi iväg å handlade MIDDAAAG!

Så åt vi hemmagjorda hamburgare och delade en flaska vin. SÅ MYSIGT. Världens bästa tjejer som bara är bäst:)
 
 Nu ska jag iväg och träna - ikväll väntas festligheter. PUSSPUSSPUSS!Universal - Harry potter

 
 Fredag

Hade en väldigt bra torsdag med jobb och sedan häng med en sköning. Idag är det fredag och jag är tredagarsledigt. Hur fint är inte det ordet? tre - dagars - ledig ;). Jag ska tillbringa helgen med bra saker. Ska fylla på kroppen med fin energi, som gör att jag är ett happyface hela den kommande veckan;) Jag tror att det fungerar litegrann så... Alltså visst minns ni staplarna i The sims? dem man skulle ha på bra nivå för att ens sims skulle må bra. Tror vi människor fungerar på samma sätt. Får vi inte tillräckligt med mat, umgänge, hygien, skratt, kunskaper- då mår vi lika dåligt som sims-gubbarna i spelet. 

Det är viktigt att ta hand om sig själv. Och komma ihåg vad man själv är värd! 
"Det spelar ingen roll vem som fick dig att gråta, det viktiga är vem som får dig att le igen"Work

Jobba 7-16 idag, följt av ett möte - sedan väntas tredagarsledigt. En kaaaaanonnhelg är på ingång!;)Typical frukost i florida

Tror ni jag trivdes eller trivdes? Levde fan på sockerkickar i tre veckor;)

Torsdag

 THROWBACK


Tjänna kompis!Ännu en ny diet

Den nya dieten heter 1.25 dieten. Den går ut på att du ska äta för 10 kronor en gång i veckan och förstå hur tufft andra delar av världen har det, dem som inte har ekonomin. Dieten handlar helt enkelt om att förstå hur enormt idiotiskt det är att hålla på med många olika dieter hela tiden, medan folk i andra delar världen faktiskt svälter. 

Såhär är dieten tänkt:

1. Räkna ut hur mycket pengar du lägger på mat en vanlig dag.
2. Välj en dag då du ska äta enligt dieten.
3. När den dagen kommer får du bara äta för 1,25 dollar, som motsvarar cirka 10 kronor.
4. Mellanskillnaden, det vill säga de pengar som blir över från din dagliga matbudget, skänker du till behövande, via välgörenhetsorganisationen Givesome


 Källa: Expressen

Vad säger ni om detta?!
 Onsdag
Tisdag


Hänger med Svante och vilar lite. Jobbat hela dagen och nu väntar snart surströmmingsmiddag med kollegorna. HUR GOTT KOMMER INTE DET BLI DÅ=) 
 Make a wish


Om du fick önska vad du vill, med ventenskapen om att det är omöjligt att misslyckas - vad hade du önskat?
 Måndag


Måndag och första arbetsdagen är CHECK. Har varit trött som ett djur efter jetlag och hela helgen med sömn efter tre på natten. Men dagen har gått bra & jag kommer trivas på mitt nya jobb, det vet jag!! 

Allt blir ju vad man gör det till så att säga=)

Nej nu ska jag sova. Jag ska upp klockan fem i morgon (I florida är klockan bara 23.00 på kvällen då). Fattar ni hur sjukt efter min hjärna är just nu haha allt blir bara fel när jag tänker:)
 
 Måndag

Måndag och min semester är slut. Klockan 13.00 går jag på arbetspass och siktar mot min och tjejernas utlandsresa som kommer äga rum i Maj. Jag älskar att ha saker att se framemot, det gör att jag aldrig tappar humöret på jobbet;) 

Bjuder på tre bilder av mig och min bror. Tror dem beskriver ganska mycket hur jag är som syster. Alltså haha jag är aldrig tyst, retas jämt och är alltid jobbig. Jag är en drömsyster, det hör ni va?!;)

 
Näe dax att göra sig redo för jobb. Vi hörs snart igen, pusspusspuss!
 Måndag

 
 
 Söndag


Har haft en kanonsöndag rakt igenom. Tränat, umgåts med people och blivit bjuden på en fin middag. I morgon är det måndag och jag börjar om att jobba igen - efter tre veckors semester. Känns konstigt men lite småkul. Har saknat mina fina kollegor!! 

Hoppas ni har haft en lika bra söndag som jag, godnatt<3

 
 
 TRE REPEAT

 
 Lördag


 
Idag är det 100 procent fokus på städ och tvätt. Har redan hunnit handla och göra bort ärenden på stan. Alltså idag springer jag runt med träningskläder, noll smink och världens största å töntigaste leende på läpparna haha. Varför vara ledsen när man kan vara glad?! 

Ikväll ska jag dessutom träffa favorit Elin för godis och häng. Som jag saknat henne och mina andra bruttor. Alltså vet ni? Jag är så jäkla lyckligt lottad. Trots att jag har mycket motgångar i livet, så är jag ändå nöjd med tillvaron just nu. Jag kanske har många hjärnspöken, jag kanske har en ätstörning i bagaget, jag kanske aldrig har fått vara riktigt kär pågrund av det. Men samtidigt så har jag världens bästa vänner + familj, ett enormt roligt jobb + kollegor, fin lägenhet och världens sötaste kisse!! Att vara nöjd över det man har, istället för missnöjd över det man inte har - det är att dansa i regnet!;)

Det gäller att lära sig uppskatta det lilla. Då blir livet kul och bra, samtidigt som det mindre bra kommer lösa sig av sig själv. PUSS!

 
 
 Lördag

 
 
 
 
 
 Hjärnspöken är ångest och ångest går över

 
Att åka utomlands i tre veckor.
För allmänheten är utlandet semester, avkoppling, god mat och fantastiska dagar. Men en utlandsresa för en person som haft ätstörningar - det är faktiskt en utmaning. Att inte få träna på tre veckor - samtidigt som man ska äta restaurangmat tre gånger om dagen  + chips och efterätter. Att leva tre veckor som en helt normal Svensson utan att ens tänka en enda anorektisk utväg. Och vet ni? JAG FIXADE DET - SÅ JÄVLA KUNG=)
 
För vet ni?
Första veckan bombarderade faktiskt hjärnspöken min hjärna. Dem sa att jag blir ful och tjock om jag åt som invånarna i Amerika. Dem sa att jag inte kunde bära bikini för att jag skulle bli stor. Dem sa att jag inte var värd att resa. Ångesten var ganska hög och spökena försökte ta ifrån mig glädjen över att vara ute och se världen. Men vet ni? Jag vägrade låta dem förstöra min semester - så jag sa tyst till dem. Jag sa att dem hade fel, sjukt jävla fel. Jag gick emot dem elakt starka tankarna och bar min bikini så ofta jag bara kunde blandat med att jag åt chips på stranden;) Och vet ni var det sjuka är? Spökena blev bara tystare och tystare för varje dag som gick...

... & det är precis så det fungerar. Hjärnspöken är ångest och ångest går över. Hjärnspöken är påhittade ord som vill förstöra ens liv, det är inte ens sanningar. När man säger emot spökena ökar ångesten hastigt för att sedan bli lägre än någonsin tidigare. Därför är det så extremt viktigt att utsätta sig för sådant man tycker är jobbigt. Destroy what destroys you.

Du är värd ett bra liv.
Jag kanske kommer att jobba emot hjärnspöken hela mitt liv. Men jag vet att dem kommer bli tystare och tystare desto mer jag arbetar emot dem. Precis som på resan jag nu varit på. Sista veckan gick jag faktiskt runt på stranden och var stolt(!) över min bikinikropp. Hur häftigt är inte det egentligen?! Allting handlar om att respektera sig själv och tala positivt till spegelbilden.
 

För det är ju precis så - Du är värdefull och bra - oavsett var dina hjärnspöken säger till dig.
Låt inte hjärnspökena få dig att avstå livet.
Du duger så enormt bra precis som du är. Glöm aldrig någonsin bort det.
Du är värd precis det fantastiska livet du vill leva.

KRAM TILL DIG <3

 
Sista dagen, glad tjej som åt chirre på stranden;)
 
 Lets go home
Fredag

 En sista frukost i solen❤
Torsdag


Dagens utmaning: Ge ut så många positiva komplimanger du kan:):)
 Drömvärld 🌞
onsdag

 stötte på Eric Hagberg

Idag när vi hängde på stranden stötte jag på självaste Eric Hagberg (som vann paradise hotel). Alltså när han drog ner solbrillorna å vi mötte blick blev jag en galet fnittrig 14 åring. HAHA så jävla snygg han äääär!!sola sola sola

En solardag. Mår bra på stranden i värmen, man bara ligger där, lyssnar på musik och låter tankarna dra iväg. Man hinner tänka på allt och lite till. Verkligen rensa och samla ny energi. Det är perfekt! Nu ska vi snart in mot stan. 

Puss & glöm aldrig hur värdefull du är, oavsett vad<3Det var såå KUL:)
Tisdag

 Måndag

 en dag på havet
key west = paradiset
hello key West 
 
Idag har vi kört den sagolika vägen ut till key West (alla som någon gång besöker florida måste även se key West!). Det är magiskt här! 
 
I morgon ska vi snorkla. Alltså shit, har ju gjort det tidigare i Thailand några gånger, men är jämt lika rädd. Fiskar är min största fobi ever haha ojoooojj. Ska bli kul å se om man överlever morgondagen;)