Söndag

 

Kom ihåg att man aldrig är en fallande stjärna, utan man är en stigande sol.En fredag

 
Vet ni? Jag har faktiskt haft en tung vecka, har legat sjukt mycket i sängen och bara degat. Trots att jag hatar det, jag brukar ju vara 110% all the time. Men någon gång varje dag försöker jag ändå göra något kul. Igår var jag och promenerade med Engla. Idag hade jag, matilda och elin bestämt lunch på matfesten. Jag kunde inte somna igår och var ärligt talat sjukt nervös för att gå in på stan idag (liksom wtf haha?). Bara för att jag ser så sjukt risig ut. Jag som alltid brukar vara så glad och tillpiffad. Men vet ni? Jag tvingade mig själv att inte backa ur.Så jag och tjejerna har ätit god mat på matfesten. Därefter träffade jag Angelica och Gabriel för en kaffe på espressohouse. Å sedan har jag shoppat med mamma. Denna dag har faktiskt varit trevlig. Trots att jag inte haft tillfixat hår, smink eller snyggaste kläderna. Dessutom har jag dragit på mig nackspärr from hell, är stel å mår illa som en 80 åring, kuuuuuul!

Men vet ni? Jag hatar att må dåligt. Det är fan min fobi här i livet. Jag är faktiskt riktigt förbannad över att jag inte kommer kunna festa och ha roligt tillsammans med mina polare under matfesten i helgen. Jag älskar festivaler, fest, folk och musik. Så det känns ärligt talat förjävligt. Men jag vet inte, trots att jag har nackspärr, huvudvärk och feber kanske jag hänger med mina polare en liten sväng på matfesten nykter ikväll. mår ännu värre av att bara sitta inne i lägenheten och ensamheten. Ja, vi får se! 

hoppas att ni mår bra. Nu vet ni iallafall att jag är påväg framåt. Jag vägrar må dåligt, så jag kämpar som en satan för att må bäst igen!!!! pusspuss på er.Endless love, mormor


 
 
 Tattoo för mormor

I eftermiddag följde Matilda med mig som stöd. Jag har varit och tatuerat mig hos Dekoreramera. Jag blev extremt nöjd och ont gjorde det också, så in i helvete hehehe.
 
Jag har skrivit Endless Love på mitt revben, som står för mormor. När hon dog, dog en del av mig. Hon är en av dem bästa människorna jag vet av och den störtsta förlusten jag varit med om. Endless love helt enkelt!
 Som ett sjunkande titanic på insidan


Prestationsångest är en jobbig ångest. Att man alltid måste vara bäst, annars blir man ett sjunkande titanic på insidan. Men vet ni? Jag tror inte det finns en människa på jordklotet som är bäst, snyggast och smartast i varje situation denne befinner sig i. Även fast facebook, bloggar och Instragram kan visa upp många superhjältar.
 
När min mormor dog i vintras, dog även en del av mitt hjärta. Hon har alltid varit en viktig person i min vardag, som har hållt mig med fötterna på jorden. Att inte ha henne där är fortfarande obeskrivligt jobbigt. Att sakna en person så starkt och samtidigt försöka prestera sitt bästa i varje situation man befinner sig i är omöjligt. Det går inte. Kroppen säger stopp på så jävulskt många vis. 

- Min poäng med denna text då! Tänk dig att du är en bil som tankar full bensintank varje morgon. Det är liksom redan bestämt hur långt du tar dig på en dag innan tanken är tom. För dig är bensinen energi. Att varje dag göra sig av med mer energi än du har är lika med soppatorsk. Den dagen min mormor dog gick det åt så mycket energi där, att jag startade med halvtank varje dag - men körde ändå på som att det var fulltankat.

Det är extremt viktigt att ta hand om sin kropp och sitt liv. Att ibland bara stanna upp och känna efter. Mår jag bra? Trivs jag? Är jag ofta trött? Ledsen? Har jag hjärtklappning? Känner jag mig ful? som är symtom på att du är ganska slutkörd. Försök släppa dina prestationskrav. Det är inte livsviktigt att alltid vara bäst, ibland räcker det med att bara vara bra. Kom ihåg att det är omöjligt att köra längre än vad man har bensin till! 

Du är viktig. Take Care. Kom ihåg att det är okej att göra ingenting ibland. Bara vila och återhämta sig:)

 TACK HELGEN


 
 Always choose to smile
Lördagkväll

 
En perfekt kväll med en av mina allra bästa vänner. Men jag lovar, att äta ris med pinnar var inte lätt HAHA!
 Fredag - 21 augusti


Idag på förmiddagen följde jag med Matilda och hennes vovve Engla till stranden. Så fruktansvärt härligt. Det var typ inga andra folk på stranden, vilket var bra. Så har vi sprungit runt som barn och kastat pinne till Engla haha. Så enkelt. Så kul. Som terapi för själen. Idag är verkligen en bättre dag. Trots att jag sov sämst hela natten. Var någon idiot som sprang i trapphuset till tre tiden. Sedan vaknade jag varje timma tills jag gick upp klockan åtta (haha låter som att jag blivit bitter som någon arg pensionär;)? Men det ska nog bli ordning på det med;D Idag har jag iallafall en bättre dag!!!

 
Torsdag - Båtcafét

Jag sov sämst inatt och ingenting idag. Hur svårt kan det vara för en hjärna att bara chilla några dagar. hehe jag blir tokig som fan:). Ikväll var jag hem till la familia. Så åt vi räkmackor till middag. Sedan gick jag och vackraste mamma till båtcafeét där Joel Nunez spelade, vilken stämning. Har ni någon gång tänkt på så mycket gott musik gör för själen? Jag mår iallafall bättre än på länge nu. Kom alldeles precis hem till lägenheten igen, nu ska jag käka candy och se tv. Sedan sova!!!

 
 Kram och Godnatt.Onsdag - Middag på Burehällorna 

 

Onsdag - Frukost

 
Godmorgon Onsdag. 

Sommaren har hamnat i Skellefteå, vilket inte alls var som jag planerat haha. Finns verkligen en sak jag hatar med sol och värme -> att man har krav på sig att vara ute hela, hela tiden. Trots att man kanske inte orkar. Men men, det spelar kanske ingen roll om man sover på stranden eller i soffan? Ungefär i det stadiet har jag hamnat förbannat tråkigt nog. Var hos en läkare förra veckan som sa att jag har drabbats av nån "Akut Stressreaktion - som är väldigt vanligt för högpresterande personer" sedan blev jag sjukskriven tre veckor för att vila upp hjärnan som är typ överhettad och helt off å tydligen kommer ångest å depp som ett brev på posten. Mår inte alls så himla bra just nu, är ärligt talat förbannat tungt.  Som tur var kommer jag bli helt återställd på nå månader:):) Och eftersom jag är en fighter kommer jag bli frisk fortare än alla andra, vilket min plan är hehe:D Men jag kommer uppdatera mer om det senare.

Nu ska jag äta frukost och sedan se vad dagen bjuder på. Någonting enkelt, någonting som innebär sömn och mat hehe. Har iallafall fantastiska vänner å familj. Dem är gjorda av guld som drar med mig ut när jag egentligen ba vill sova. Fruktansvärt mycket kärlek till dem!!!<3 Kram på er alla!Måndag 17 Augusti

 
 Måndag
PowerWalk 
 

 
 
 Ett minne från Ghana

 (Förlåt.. Råkade tydligen radera inlägget.. Kommentarerna försvann..Men här kommer inlägget tillbaka iaf!)

Om ett par märkes-skor betyder mycket för dig, är det ingenting i jämförelse med denna bild för mig. Det var sista dagen i Ghana och bara en timma kvar innan "the black car" skulle hämta upp mig och Jessika - för att skjutsa ut oss til flygplatsen. Den sista timman i Ghana kommer jag aldrig att glömma. Att känna så mycket, på så kort tid trodde jag var omöjligt.

När ni kollar på denna bild urskiljer ni garanterat mig, en till tjej och massor av barn. För mig är det inte "massor av barn". Jag känner dem allihopa. Jag kan berätta om alla deras personligheter. För alla var så olika. Som killen vänsterplacerad på bilen, i den gröna tröjan. Han var en väldigt blyg liten kille. Pratade sällan och skrattade sällan. Men han fullkomligt älskade att bli fotad. Varje gång kameran åkte fram stod han närmast linsen. Han log inte då heller. Men han älskade det, det syntes i ögonen... Första veckan i Ghana tog han avstånd. Jag såg det, för jag ser sådant. Jag såg hans blyghet och att han egentligen ville vara med. Så jag drog med honom. Tjuvkramade honom och fotade lite extra. Andra veckan på barnhemmet vågade han närma sig. Han hängde ofta på mina axlar när jag satt ner, eller höll mig i handen. Han vågade absolut inte kramas, men jag tjuvade en lite då- och då. Tillslut började han le. Mitt hjärta smälte. Ett leende från den mest blyga pojken i världen. Ja, värdefullt! Jag och denne pöjk fick ett speciellt band. För jag såg honom och hans blyghet. Därefter var han alltid i närheten av mig. Han litade på mig och kände trygghet. Älskade, underbara, fina barn. Om du bara visste hur värdefull du är?

I alla fall. Efter att bilden knäppts, hade vi bara en timma kvar på barnhemmet. En timma. Barnen sjöng avskedssånger, dansade och trummade. De skrattade och kramades. Men ändå låg det någonting i luften. Skratten var inte lika varma som tidigare och kramarna blev allt längre. När det började dra ihop sig tog jag Joseph åt sidan. Joseph som ät 82 år och tar hand om alla barnen. Den mest positiva och glada människa jag känner. Vet ni? Andra dagen jag och Jessika vistades på barnhemmet sa han "I dont see you like white people. You are African woman". Jag drog i alla fall Joseph åt sidan och gav honom en kasse med kläder/leksaker/målarblock. Jag sa "give this to the kids when we have traveled". Joseph kollade ner i kassen, jag tycktes urskilja en tår rinnandes från det trötta ögat. Han vände blicken mot mig, log och gav mig en varm kram. "God bless you, madame Julia, my ant". Joseph kallade alltid mig så, för att hans egen faster heter Julia. Mitt i allt hörde jag barnen skrika "the black car is here". Jag och Joseph gick ut till de andra. 
Det mina ögon mötte då kommer jag aldrig att glömma. Det var fruktansvärt..

Var jag än vred blicken såg jag gråtande, skrikande, förkrossade och ångestladdade barn. Jag fick den största chocken någonsin. Aldrig hade jag trott att barnen skulle gråta. Sådär. Med tveksamma steg gick jag mot barnen. Började krama dem. En efter en. Jag torkade deras tårar och sa att de inte behövde vara ledsna. Mitt i allt kramande, så såg jag min pojke (han i grön tröja) sittandes ensam på en bänk, med ögonen riktade på skorna. Jag gick fram till honom. Böjde mig ner och såg på honom. Han kollade fortfarande på sina skor. "I love you, my friend" sa jag och tjuvade en kram. Han kramades inte tillbaka. Han grät inte. Jag kände mig verkligen som den största svikaren i världen. Som bara skulle lämna dem alla.. Jessika sa "Jag går till vårat rum nu, där bilen parkerat - kom när du är klar". Jag gick tillbaka till de andra barnen och fortsatte krama dem. De grät fortfarande. En mer än den andra. Tillslut viskade jag fram "i must go now". Sedan gick jag. Jag var helt tom. Kände ingenting. Längre fram så såg jag Jessika lasta bagaget i bilen. Mitt i allt kände jag små fingrar vid mina händer. Alla barn hade gått bakom mig, två tagit mig i handen. Jag log. De följde mig hela vägen till bilen. Jag och Jessika satte oss in the black car. Vinkade. Backade ut och åkte iväg. Jag kände ingenting. Men Jessika viskade fram "åh, så jobbigt det där var" sedan såg jag att hon grät..

Jessika har rätt. Det var jobbigt. Helt klart top tre värsta upplevelserna i mitt liv. Det mina ögon mötte när "the black car" kom. Jag finner inga ord på det. Fredag - Snabba skor

 
Svängde förbi jobbet i morse. La in nya schemat och snackade med cheferna, jag måste ha världens mest förstående och underbara chefer. All kärlek till dem alltså. Därefter pyste jag hem och råkade somna i två timmar haha. Vaknade upp vid tolv, käkade lunch och mötte upp brudarna. 

Så drog dem med mig till Bergsbyn där vi har ätit glass och pratat en stund. Viktigt!!


Fredag idag. Hoppas ni får en lugn och mysig sådan. Själv ska jag bara slappa och äta godiiiiis!Onsdag

 
 Tisdag - Godmorgon

 
Jobbar 7-15 idag. Ska på möte och sedan till läkaren. Att vara 22 år och äta mediciner för högt blodtryck är tydligen inte så vanligt hehe. Jag har dock ätit mina i tre år. Kom hem från Afrika med högt blodtryck och vilopuls på 110. Så får äta lite mediciner för att lugna ner systemet. Men vad gör det. En tablett på 5mg, sen är kroppen lika frisk som alla andras wiihoo:). Men det är alltid samma mening när man hämtar ut medicinerna "Oj, men du som är så ung. Hur kan du ha högt blodtryck?". yayaya. Tur det finns hjälp att få. Idag ska jag iallafall till läkaren och snacka lite about life!

Hoppas du får en fin å härlig dag<3Tisdag

 
 Klicka i hjärtat

 
 
Genom att klicka på hjärtat nere i det högra hörnet ser jag var ni vill läsa/se mer av. Desto mer hjärtan = Desto bättre inlägg? Så jag blir toppenglad om ni orkar klicka i hjärtat när ni läser något ni tycker om. Tack tack mina fina vänner:):)
 Måndag - Du härliga dag

 
Ursäkte dem väldigt suddiga bilderna. Men har iallafall fått njuta av solen, bada och umgåts med glädjespridare hela helgen. Så nu mår jag gott och är taggad för en ny vecka. Ska hinna jobba, träna, träffa läkare, tandläkare och syo. Ska även umgås med stjärnor och ta något glas vin på uteservering. Tror veckan kan bli fin. Ryktet säger även att det ska vara sommarvärme och soooool. Då trivs jag alltid som bäst=) 
 
Hoppas att du får en fin dag. Kram på er!Måndag - Osminkat


Godmorgon Måndag.
Jag är liksom osminkad och nyvaken, känns ganska sjukt att lägga upp en sådan bild. Men det är ju faktiskt jag! Utan massor av trolleri? Det är så jag ser ut och det är lika bra att acceptera det. Yeyes!

 
Vet ni? Haha jag har börjat äta en ruta mörk choklad till kaffet på morgonen. Först äter jag liksom gröttallrik till frukost och sedan mitt kaffe med chokladrutan.Choklad ska göra att man blir en lyckligare människa. För det första ökar inte mörk choklad blodsockret, som mjölkchoklad gör. Därför är det snällt mot kroppen. Kakao skyddar hjärtat. Enzymet ACE som är blodtrycksreglerande hämmas av kakao. Effekten av mörk choklad går alltså att likna med blodtrycksmedicin. Fettet i chokladen gör oss lyckliga, utsöndrar serotin och endorfiner som gör oss lugna och glada. Dessutom innehåller chokladen koffein och fenyletymin (som även finns i vin) och som gör oss euforisk och avslappnad!

Dock tycker jag mörk choklad är jätteäckligt. Så nu har jag startat på 70% ska börja äta 85% ;).
 Det är normalt. Du är normal.Jag vet att det är viktigt att visa sig stark, oslagbar och bäst på alla sätt och vis. Men ibland känner man sig inte så. Det gör inte ens Jim Carrey - och då kan man tro att han har allt. Ibland känner man sig ensam bland folk och ledsen utan anledning. Alla mår vi dåligt ibland. Det är bara samhället som målat upp en äcklig bild angående hur vi bör  må för att vara lyckade människor. Det är någonting som gör mig så irriterad. Tänk om vi alla bara kan berätta när vi befinner oss i en dålig period? Det skulle få andra att våga lätta på hjärtat också. Och det skulle få hela Sverige att må bättre. Sänka kraven och bli mer mänskliga.
 
Ibland har jag PM från folk jag inte känner. Allt från snygga killar till unga tjejer. Alla börjar lite försiktigt genom att säga att de gillat något från min blogg - sedan kommer bomben. Allting som får dem att må dåligt. Det är liksom helt sjukt. Ni skulle aldrig kunna gissa att den snygga killen med Ralph Lauren tröjan har ångest och känner att han inte passar in. Aldrig kunde ni heller tro att den lugna och söta tjejen på 14 år hatar vågen och gråter sig till sömns på nätterna. Den psykiska ohälsan är så vanlig. Var 4e tjej har någon gång skippat skolan för att dem känt sig för fula för att gå dit. Jag kan säga att jag tillhörde den kategorin!  

Min poäng med detta inlägg handlar om den psykiska ohälsan. Den är vanlig. Det är inte ovanligt att ha ångest, vara ledsen, nedstämd eller vara orolig. Det är synd att den är så jäkla vanlig. Livsviktigt att våga prata om problemen. Det är ingenting att skämmas för. Ingen är vi perfekt och alla mår vi dåligt över någonting. Det är normalt. Du är normal. 

Ta tag i det som får dig att må dåligt. Ta hjälp av någon. En vän, mig eller psykolog. Det är inte farligt att gå till en psykolog. Det skulle vi nog alla behöva ibland hehe. Men lova mig en sak - släng inte bort flera år av ditt liv på att må dåligt. Ta tag i problemet! Söndag - Sommardag

Bakis-Julia tog sig till Stackgrönnan i morse för att hänga med brorsan på bryggan. Åt räkmackor och snackade igen livet. Det är ganska bra livskvalité vill jag lova. Ååhhh livet på sommaren=)=)


 Lördag - fest

Igår var det lördag. Igår var det fest. Var bränd efter gårdagens båttur och hade bra känsla i kroppen!

Träffade ett gäng härliga tjejer. Lekte lekar och drack vin. Sedan gick vi vidare in på stan och träffade resten av Skellefteå. Mycket folk ute, var himla kul faktiskt. Men inte roligast. Ute var vi iallafall till två, följt av fyllekäk och efterfest.

Sedan gick jag, Frida och Elin hem till mig. Åt några knäckebröds mackor och skrattade åt livet. haha darlings! Vi sov här och har just ätit frukost. Nu ska vi alldeles snart dra ut till vattnet och sola. Åh du härliga sommar!!Lördag - Gåsören

Idag har jag, brorsan, morsan, farsan och några andra sköningar varit ute en sväng med båten. VILKEN DAG. VILKEN SOMMAR. JAG ÄLSKAR DEN!


Äh vilken härlig dag. Men nu ska jag göra mig i ordning för en lika rolig kväll. På återseende!Godmorgon Lördag


Godmorgon sunshine.

Sitter och äter frukost å lyssnar på skön musik. Erik Segerstedt - Ända in i kaklet är nya repeaten. Den är jäka bra ska ni veta!! Nämen nu ska jag trycka i mig min gröttallrik och kaffekopp, städa lägenheten och ta mig ut i solen. Jag hatar att bo stökigt, gör typ mitt psyke stökigt också haha. Så jag är ganska noga med att städa och försöka hålla fint=). SÅ himla roligt att komma hem till en städad lägenhet också förtusan!! 

Ikväll väntar 90tals förfest och sedan utgång med en hög av girls. Börjar faktiskt tagga till.Var fett otaggad när jag promenerade hem där från en efterfest sju på torsdagsmorgonen haha... Men nu börjar taggen infinna sig igen. Idag blir bra!

Vi hörs. Kram kram kram.
 Lördag

(Utklipp Isabella Löwengrips bok)Blir så ensam när jag är själv


Jag har aldrig förstått hur ont det kan göra att verkligen sakna en annan människa. Hur det är som att hålla sitt hjärta i handen och sedan kasta det mot en stenmur. Så ont gör det. 
 
Men nu står jag här. Allting är som det är. Jag är så redo att gå framåt nu. Jag vet exakt hur man gör och hur man inte ska göra. I dag mår jag fantastiskt när jag umgås med människor och känner mig så ensam när jag är själv. Det är då tunga tankar kommer. På hur jag mega-saknar min mormor och hur man kan sakna en person som sårat en. Mitt senaste halvår har varit så tumult, minst sagt. Men vet ni vad det sjuka är? När man mår dåligt när man är själv, är det precis vad man ska utsätta sig för. Man ska inte söka falska bekräftelser hos andra, eller från internet. Man måste lära sig att vara själv och tillslut trivas med det. De är de enda äkta och någonting som kommer hålla i längden. Att dämpa sin ångest genom bekräftelser är bara idiotiskt, både mot dig själv och personen du utnyttjar för ditt brustna hjärta. Ta istället tag i problemet, gå med det till grunden. Umgås med ärliga människor och jobba med det tyngsta. 

Man får aldrig glömma bort att det bli bättre. Det blir alltid bättre. Men vägen dit är olika lång. Jag kommer välja den ärliga vägen som håller i längden. Vilken väg väljer du?
 
 
 Fredagkväll - eri...ursäkta menar fotboll

Efter dagens 7-16 arbetspass med bäste Frida, svängde jag förbi hemma och tog på mig klänning. Sommaren har nämligen även besökt Skellefteå idag. Hur underbart?! 

Så hämtade Jenny upp mig, så drog vi iväg till någon fotbollsplan (haha) för att se TVkändisarna.

Eric Hagberg är ju en dröm. Han sprang på vår kant hela andra halvlek. Jag och han kollade ju mycket på bollen osv hähä! Därefter åkte vi vidare och kollade på mer..ehum...fotboll;). Mötte sedan upp Elin och fixade utklädnad till morgondagens 90tals fest. Hur bra är vi inte dårååå ;) Nej nu är jag grymt trött. Blir att sova så man orkar sola och dricka vin i morgon. pusspusspussFREDAG - TACK


När jag får såhär fina ord värmer det ända in i själen ska ni veta. Det händer då och då att man har PM på facebook med såhär fina ord. Då blir hjärtat varmt. Kan jag hjälpa en person till att må bättre, har jag lyckats.
 Fredag
Var inte så hård mot dig själv


Vet du vad du absolut inte får glömma bort? Jo att du alltid gör ditt bästa. Att du är ditt eget bästa exemplar. Så sluta jämföra dig med alla andra, folk du anser är snyggare, gladare eller mer spännande än du är. Sluta. För du är ditt eget bästa exemplar och det finns ingen människa på jorden som är precis som du. Du är så mycket vackrare än du vet om. Dessutom fixar du allting som du tar dig för. Våga lita på det!

Jag har aldrig varit en död fisk som följer strömmen. Jag vill aldrig bli en sådan firre heller. Bäst är att lyssna på sin egen magkänsla, sträcka på ryggen och inse att man duger. Att man duger fast man kanske inte är snyggast, roligast eller smartast. Jag är jag och det är fan ballt. Det räcker med att bara vara snygg, rolig och smart också. Det räcker minst lika långt. Bara kom ihåg det:) 
 
 Detta gör mig så glad

När ni vågar dela era problem med mig, eller skickar fina ord. Jag blir verkligen töntigt glad då. Ni gör mig så himla galet megatöntigt glad <3. Har dock valt att endast godkänna bekanta på facebook och snapchat. Men att Maila mig går alltid suveränt bra. Sedan har jag givit mig själv någon typ av tystnadsplikt. Kommer aldrig berätta vidare vem som skrivit till mig (fast oftast vet jag ju inte själv vem det är haha). Men Tack för alla fina orden!! 

 


 
Snälla ni är!!Onsdag till fullo

Gjorde mig i ordning för att träffa tjejerna igår kväll. Vi drack lite vin och pratade om livet.

Därefter gick vi ut på olearys och satt där på taket. Jag och Frida sprang runt och snackade med hela olles tror jag:) hhähähä!

Agnes var också med :)

Och många andra trevliga people!

Därefter blev det efterfest i form av champagne och finaste lägenheten i Skellefteå. Fan vad bra!


Som tur var mår jag även toppenbra idag. Tänkte ge mig ut på en powerwalk nu innan jobbet till och med!;D
 Torsdag
Onsdag - Även kallat lillalördag

Efter dagens 7-12 pass på jobbet åkte jag iväg och veckohandlade. Massor av fooood!

Därefter målade jag partynaglar. Även Carro var förbi ett tag!

Nu håller jag på att göra mig i ordning för kvällen. Vin, fina people och utgång står på schemat. Men borde börja agera snabbare. Min skjuts kommer snart och jag har en jättedålig hårdag!!!!

Vi hörs mer sen. Ha en fin Onsdag!
 Var ska jag plugga?Jag har till 90% bestämt mig för att plugga till beteendebetare. Här ser ni alla orter med bostadskaranti. Jag ska fasen söka i alla orter och flytta dit jag kommer in hehe. Dock är jag väldigt sugen på att plugga i Västerås, Trollhättan eller varför inte Kalmar?Onsdag

(Utklipp från Isabella Löwengrips bok)Tisdag - Igång med träningen igen

Efter dagens 7-16 jobb åkte jag hem en sväng för att leta reda på mina träningskläder. Dem har jag inte använt på hela sommaren, men hittade mina rosa och drog direkt iväg till mitt tidigare andra hem, gymmet!

Mötte upp min finaste Elin som hade planerat ett träningspass. Vi gjorde en jäkla massa armhävningar, axelpressar, rumplyft och mag-övningar. Så här har ni en som kommer dö i träningsvärk imorgon hehe.

 
Nu ska jag duscha, göra hårinpackning, ansiktsmask och måla naglarna fina. Det blir ju hur bra somhelst=)The greatest gift"The greatest gift is giving love away"Tisdag - ska äta mat istället för kakor

 

Godmorgon Fina Du! 
Jag har just gjort mig klar för att spendera denna soliga och varma tisdag inne på jobbet. Dessutom ska jag dra igång träningen ikväll. Inte satt min fot i gymmet på två månader, men känner att det är dax att komma igång nu. Kroppen mår värdelöst av att inte träna. Den mår ännu sämre av att äta kakor istället för mat till middag. Haha fan vad jag har failat med hälsan i sommar. Men nu tänker jag faktikst styra upp det hela hehe - äta mat istället för socker och träna istället för att inte träna. Det blir nog kanoners bra. Man har bara en kropp, den ska man ta hand om=)

Kom ihåg att denna dag aldrig kommer igen. Gör någonting du inte trodde att du skulle våga! Tisdag - LÄS

(Utklipp från boken The golden year)Godmorgon från min lilla lägenhet


Kunde inte alls sova igår. Så la mig  i soffan och såg en skitdålig film som gick på fyran och blev (som tur var) allt tröttare och tröttare av uttråkning hähä. Vaknade nio imorse och har stått i köket sedan dess. Fixat några matlådor så jag har i veckan. Denna vecka kommer bli relativt stressig med fem dagars arbete, två utgångar, träning, handla mat, skicka iväg viktiga mail, skriva på papper angående lägenheten osv. Men blir nog kul! Nu måste jag äta frukost och sedan ladda igång inför 12-21 arbete. Idag kommer bäste Frida tillbaka efter semestern och vi ska jobba kvällen. LÄNGTAR=)

 
Vi hörs snart igen. Kram på er alla:):)Ingenting är omöjligt. Bara man vill så går det.

 
En ätstörning går att likna med styrketräning och kärlek. Allting handlar om att våga sig ur trygghetszonen för att bli starkare. Lyfter man jämt samma vikter blir man inte starkare. Äter man alltid samma "trygga" mat blir man inte friskare. Vågar man inte satsa på kärleken vinner man aldrig killen. Man måste våga för att vinna. Ibland måste man ta det första steget, trots att man inte ser hela trappan. Våga sig ur trygghetszonen och kämpa lite. Jag menar, har du någon gång pressat dig själv extra hårt under ett joggingpass, fått ny rekordtid och VARIT MISSNÖJD liksom? nej jag skulleinte tro det. Du måste kämpa och lita på dig själv i alla lägen. Det är hemligheten till att nå dit man vill. Du kan visst.

There can be miracles
When you believeMåndag

(Utklipp från Isabella Löwengrips bok)

Stämmer symtomen in på dig? Då kanske du bör se över din livssituation och varva ner en sekund.Regnig Söndag

Brorsan kom förbi i morse, så har vi sett film och druckit kaffe hela förmiddagen,

Därefter kom Matilda och Elin med mat. Så har dom varit hos mig hela eftermiddagen. Har vi druckit ännu mera kaffe och pratat... Så himla, himla mysigt en regnig söndag som denna! :)Välkommen till mitt nya boende

  
 
 COZY SÖNDAG


Godmorgon Söndag. 
Jag sitter och dricker kaffe framför Nyhersmorgon. Har på mig mina mysigaste kläder och hör hur regnet når asfalten där ute på gatan. Så jäkla mysigt. Jag har faktiskt inte tänkt göra många mer knop än så idag. Ska helt enkelt vila och ta igen krafterna, det var länge sedan. Vila, äta och se tv. Lär klättra på väggarna redan om någon timma eftersom jag hatar att ha tråkigt haha - men det är extremt nyttigt att vara uttråkad sometimes. Visste ni att det är när man har tråkigt hjärnan blir produktiv och man kommer med många kloka ideér och lösningar i sitt liv? Så det är viktigt att ha tråkigt ibland.

Dock får jag besök på en liten stund. Så får vi sitta framför tv och dricka kaffe, mysiiiiigt.Tycker alltid det är kul med lite besök, som den översociala människa man föddes till;P hähä.
Senare idag kommer en bildbomb från nya lägenheten. Ska bara fota först. Så håll utkik. Ska bli roligt att visa er!En bättre lördagkväll

Ikväll hade jag på mig en favoritkofta från Bondelid. Perfekt för en mysig kväll ute i stuga,

Så träffades jag och tjejerna i Elin å Jennys fina stuga ikväll. Detta har blivit en årlig tradition å jag älskar det!

Jag och Elin stod för grillningen... eller... Elin grillade och jag snapchatade filmer på NÄR hon grillade. Bra arbetsfördelning tycker jag;)

Så har vi suttit här hela kvällen. Jag drack bara ett glas vin (drack mest cola ikväll hehe). Så har vi skrattat och pratat. Vilka fina människor alltså. Har alltid så trevligt med dessa tjejer. Guld värda. Rikedom!!

Elin och Jenny bjussade även på en fantastiiiiiiisk tårta. Åt typ upp halva själv hehehe! 


Nu kom jag just hem och funderar på att krypa isäng. Har ingenting planerat i morgon och har inte tänkt planera något heller. Ska gå runt i pyamas och se tv hela dagen. Så jäääääävla skönt!! Lycka är att...

... fynda skor som passar till BÅDA höstjackorna och favoritväskorna. Materiel lycka! Jackan ni ser till höger var svindyr men troligtvis värd varenda krona. Den jackan gör så att jag längtar till kylan och hösten hehe.

 
Nej nu måste jag sluta tramsa och göra mig i ordning för kvällen som kmr spenderas med favoritfolket.En-Lördag-Förmiddag

Har gjort första antagandet i min nya lägenhet. Och det är att jag bor i ett festhus. Det har sprungit folk i trapporna och skrattat/sjungit hela natten haha. När jag väl somnade vid två tiden så var det något random som började stampa i golvet. Sedan vaknade jag klockan sju av att personen som bor ovanför mig hade mobilen liggandes på golvet och larmet på. Vibbrerade i hela min lägenhet huhuhu! Dagens ungdommar;). Tidigare bodde jag högst upp = det var jobbigt att alltid gå i trapporna. Nu bor jag på nedersta plan = Jobbigt med dem ovanför!!! hohoahai. Trött som ett as steg jag iallafall upp klockan nio i morse. Drack kaffe och slängde på mig några mysiga kläder.

Michael Kors som jag köpte i florida i våras fick i vanlig ordning följa med på min arm. Älskar verkligen den! 

Pappa kom till mig klockan 10 i morse. Så åkte vi in på stan för att shoppa en helkroppsspegel (hur överlever man utan?) och ett soffbord till mig. Tv kollade vi också på, men det blir ett senare köp. Den gamla utan dosa får fungera tills vidare;) . 

Därefter började det regna så de blev kaffe och hallonpaj inne.  Nu ska jag snart börja göra mig i ordning. Ikväll väntar middag och stugfest med mina fina bruttor. Traditionen!!


Hoppas du får en fin Lördag Lördag

 
 
viktiga ord från Paolo Roberto!