Lördag🍨

Igår hade vi Fredag och jag mötte upp Matilda å Frida tidigt på förmiddagen för att äta glass å jordgubbar. Lyssnade på åskan gjorde vi också😍. Därefter drog jag å frida upp till stan för shopping. Avrundade sedan kvällen med 5 timmars jobb, följt av film med en ball✌

Idag har vi lördag och jag har jobbat 7-21. I morgon väntar 7-16 jobb & sedan är jag klar med min 60 timmars vecka😍👍
Torsdag

Igår hade vi kräftskiva med lekar, mat och nattdopp. Vilken kväll😎. Därefter sov little sis över hos mig. Så hade vi tjejsnack hela natten hehe 😂. Idag är vi på stan!
Torsdag

Startade dagen på bryggan och mata småfåglarna och sola lite haha😍. Nu har just jag och matilda varit iväg å handla inför kvällens kräftakiva. Vi hörs sen 💕
Onsdag

Jobbade i morse. Ikväll har jag haft släktträff och femkamp. Så kul💕
Tisdag🌞

Jobbat 7-12 idag. Åkte sedan iväg med båten tillsammans med familjen & matilda😍. Ikväll har vi hängt i stan och kollat på uppträdande. Himla fin kväll!
Måndag❣

Idag har jag jobbat 7-17 och ikväll tagit en långpromenad i den sjukt varma sommaren🌞
Helgen❣

I fredags jobbade jag till 12. Därefter for jag och matilda ut på en tre timmars lång kanottur. Magi😍. På kvällen mötte vi upp Jennifer och åt middag på båtis, därefter mötte vi upp ännu mer people på en brygga för skönt häng. Å justja, blev ett nattdopp med en sköning också😂👊

I lördags var jag och Matilda iväg på hundstranden. På eftermiddagen hängde jag på mina föräldrar för årets träff med gamla gänget. Liksom alla familjer vi umgåtts med under åren. Kul å se alla❣❣

Söndag idag och jag har jobbat 7-21!
Torsdag

Jobbat 7-16 idag och ikväll har jag hängt med Emil och Adam. Haft kanonkul😎👏
Onsdag🌸

Jobbade till 17.00 på söndagen och åkte direkt till Matildas Stuga. Där har vi stannat tills idag - och ikväll jobbar jag 16-21!
Härlig Måndag i Matildas stuga🌲

Och här stannar vi tills på onsdag😍😍
Fredag 😍

Fikat och shoppat med brudarna hela dagen. Nu slänger jag i mig middag under 16-21 passet. Hela helgen med jobb väntar😎👊
Torsdag

 Spenderat dagen med bilen typ haha. Skjutsat/lämnat folk och möbler! 

Ikväll träffade jag Nina för en kaffe. Alltid kul att ta igen tappad tid med henne. Fina kompis <3 

Vid åtta ikväll träffade jag upp Matilda för en långprommis i fina vädret...

... kolla bara så vackert!

Klockan blev mycket och vi svängde förbi Kvantum för att handla hem godis och chips. Sedan såg vi skräckfilm (the boy - fy va hemsk). Jag kom ganska just hem och tänkte se lite serier å sedan sova. 

Ännu en bra dag mot sitt slut. Vilka bra dagar som passerat & dem verkar dessutom fortsätta. Kommer hända mycket kul i helgen trots arbetshelg, det gillar jag. Onsdag🌸

Startade dagen på bryggan tillsammans med Elin och några grannar. Blev vattenskoter och jäkla go häng:)

Vid sex drog jag mig upp till Frida i Stan. Åt vi middag på uteservering, följt av en drink och trevligheter.

Jag och Frida kom just hem till henne, nu ska vi starta tjejfilm och äta chips😂👌
Tisdag

Startade denna tisdag med 7-12 jobb på dammen.

 
Därefter åkte jag hem till mamma och pappa som bjöd på lunch - tillsammans med släkt som hälsar på från skåne. Så kul, jag lär ju vara världens mest släktkära människa. Vi satt och pratade hela eftermiddagen.

vid sextiden tog jag bilen upp till staaaan.

Träffade massa kompisar vid älven för middag och titta på Titio som uppträdde, det var himla mysigt. Sedan drog jag och några vidare på Olles för en öl i fina sommarkvällen! 

Fina Olivia!!

 
 
Blev även en halsar-tävling mellan Samuel och Elin. Ni som följer mig på Snapchat får se vem som vann;)!

Klockan blev massor och en oplanerad kväll blev till en bra kväll. Mer av dessa sommarkvällar tack!!Tisdag!!!

 Helgen

Torsdag.
Jag jobbade 7-16. Därefter åkte vi direkt ut till Fridas stuga för Tacos och cub. Sovde över hos Frida och såg Beck halva natten i husvagnen haha. Jättemysig bästiskväll! 
 
Fredag
Vaknade upp hos Frida och det spöregnade. Vi såg film och åt chips till frukost. Mitt på dagen kom Vendela så fixade vi oss fina inför kvällen och spontanfest. Så jäkla kul de var - så sov vi hos Frida!! 

Lördag
Jag och Frida blev upphämtade av Elin och Jenny mitt på dagen. Åkte vi ut till deras stuga och inväntade resten av folket. Blev det stugfest med lekar och grymma tjejkompizar.
(Tjejerna tycker det är jättekul att fota mig då jag sover. För jag älskar powernaps mitt på dagen hahaha. Jag är en person som ger 100% varje sekund hela dagen - blir himla trött om jag inte får sova lite mitt på dagen hehe!)

Söndag
Vaknade upp i stugan utvilade i morse. Tog en strandpromenad och solade vid klipporna. 
 
Kanonhelg på alla sätt, fan va fina vänner jag har!!!Onsdag


Hallå mina fina! 

Jag har jobbat hela veckan och är ganska slut. Har ont i mitt knä som jag skadade då jag flög av hästen för en månad sedan. Nu har jag äntligen varit hos sjukgymnasten, så har några veckors rehab framför mig så får vi se om smärtan går över, hoppashoppas!! 

I morgon jobbar jag 7-16 därefter går jag på helg. Jag har just packat väskan, så ska jag och Frida åka runt och ha lite "semester" hela helgen hahaha. Man vet fan aldrig var de slutar när hon och jag är i farten, men kul ska vi ha. Min fina vän! 

Hörs snart, puss! 
 
 
 
 
 Idag har jag hängt med tjejerna, varit hos sjukgymnasten och tillsist jobbat 16-21😃
Två bra kvällar på Stadsfesten med backstage🎶