tisdag

 
Tjenare, länge sedan sist. Känner verkligen att jag slutat leva lika mycket bakom skärmen, utan lever lite mer i det vanliga livet istället. Känns rätt najs? Men hur har det gått då? Jomen jag har kvaddat min egen bil genom att köra ner i diket rejält. Har även flyttstädat massor tillsammans med vänner och mamma, då jag bytt lägenhet. Bor nu bara 5 minuters gångväg från stan. Det känns rätt okej ska ni veta. Annars jobbar jag och umgås med rätt fina personer. Så livet rullar på. tänker bli bättre med bloggen och om någon dag kommer en återblick från hela 2015. känns kul att gå igenom!!!

Puss och ta hand om dig. För du är så otroligt viktig och bara värd det bästa. puss!
 
 Igår hade vi världens mysigaste jul
Fredagkväll

Igår firade vi att jag fyllt år. Därav den fantastiskt fula hatten som jag hade på mig hela förfesten hahhaha! Det slog vi ihop med inflyttning och utflyttningsfest också. För om någon vecka flyttar jag igen!! 

Vi var 10personer på mina 27kvm. Det blev en riktigt trevlig kväll följt av utgång på allstar. Tror vi hann med calles också? aja riktigt bra kväll och det gillar vi ju. Har så jäkla mycket fina människor i min omgivning att jag blir så lycklig:):)!
 
 
 Min kisseunge

Jag skaffade ju kattunge för ett år sedan. hahaha världens sötaste Svante:))Men jag tyckte synd om Svante tillslut, ville att han skulle få vara ute och busa istället för att vara en innekatt. Så jag gav bort honom till två fantastiska människor ute på landet, som har lovat att ta hand om honom. Fick en bild på Svante när jag fyllde år. Kolla så stor och fin han har blivit!!!!!
Tisdag


Var hos frissan i eftermiddags. "Klipp bort det risiga" sa jag och så försvann MINST en decimeter. Brunhårig blev jag också, vilket känns rätt najs till vintern. Jag har dock fortfarande inte förstått hur jag ska överleva utan långt hår haha. Mitt gick faktiskt ner till naveln. jisssees! Har även planer på hur jag ska färga om det till sommaren och jag lovar, det kommer bli sjukt ballt. yeyeyeees!!

Kram på er! 


 En snabbHeeeeej snyggningar!!
Måndag har vi idag och jag går av arbetspass fem/fem. Känner mig heeelt slut, så det ska bli ganska skönt att vara ledig i två dagar nu - sova, umgås och äta mycket hehe. Annars då. Tror absolut inte att något speciellt har hänt. Livet rullar på rätt bra just nu. Preliminärt boende har löst sig, bilen fungerar igen och jag går upp och jobbar 75% på måndag, istället för 50%  hehehe absolut lovely! 

Något jag lärt mig under 2015 är att livet aldrig blir som man tänkt sig. Men det kan faktiskt bli bra ändå. Som en pensionär alltid säger på boendet där jag jobbar "Vet du vad min pappa sa till mig när jag var ung och ledsen? Jo att det värsta inte har kommit än". Det är så rätt, men det finns ingen anledning till att gå runt och oroa sig över "det värsta". Istället borde man fokusera på allting i vardagen som faktiskt är relativt bra. Det tror jag är ett vinnande koncept. 
 Då blev man 23 år

 
Igår fyllde jag 23 år och hade en riktigt grym dag. Den börjades med föreläsning om kost, därefter lunch med brudarna. Middag med älskade familjen och farfar. Sedan en kväll med folk jag tycker mycket om. Tack också för alla grattis sms, facebookhälsningar och samtal. Så många fina personer jag har i min omgivning. Man blir alldeles varm i hjärtat! 

Något så sjukt värdefull dag jag hade igår. Då helgen som var innehöll förjävliga pms. Det är inte ofta, men ibland får jag mycket pms och blir ledsen av ingenting och totalt orkeslös. Jättejobbigt då hormonerna åker överallt i kroppen och man inte har någon aning om varför man är ledsen liksom. Grejen är bara att så många av oss tjejer känner av PMS men nästan ingen vågar prata om det. Det är något man "skäms över" eftersom man alltid ska vara på topp. Men har man mycket pms går det inte att vara på topp. Inte för mig i alla fall. Det är ingenting att skämmas över heller. Thats it liksom. Tänk om man alltid skulle gå runt och dölja sidorna man tycker är dåliga hos sig själv. Det skulle inte funka? För det är faktiskt en del av en själv. Också en del värd att älska:). Ingen är felfri förtusan. Viktigt att ha folk i omgivningen som gillar en för den man är bara. 
Hoppas ni får en fin onsdag!! Har absolut världens finaste!
Lördagkväll


I verkligheten brukar jag skratta och le hela tiden. Men på bild ser jag alltid sur ut, brukar jag få höra. Men vet ni varför det är så? Jo för att jag är fantastiskt värdelös på att fejka ett leende och man vet aldrig riktigt hur man ser ut när man ler. Med ett stoneface har man alltid kontroll liksom. Så thats the förklaring! 

Annars då? Lördag har vi idag och jag har ätit godis och sett tv tillsammans med Elin hela kvällen. Igår var jag och såg Idol Finalen tillsammans med Angelica, Adam och David. Förstår fortfarande inte hur Simon inte kunde vinna??? sjuuuuukt konstigt.... 

Annars då? Jo livet rullar på och jag blir 23 år nästa vecka. Vet ni hur mycket jag vuxit det senaste året. Alltså det är som att gå från att vara femton år till att bli tjugotre. Så mycket har hänt. Rätt skön känsla. Sedan är det också så att jag söker ny bostad då jag hyrt min klart den sista december. Så vet någon av en 1a hand lägenhet från då är jag extremt intresserad! 

Hoppas att ni mår bra. Pusspuss!
 
 
 Fredag

 Om man aldrig satsar så vinner man inte heller


Vi lever i Sverige men har så otroligt mycket fruktan i kroppen. Vi är rädda för det mesta. Rädda för att leva utanför boxen liksom. Trots att det inte finns någonting att vara rädd för i världens tryggaste land? Men ändå fegar vi jämt. Fega för att söka jobbet eller utbildningen vi egentligen drömmer om, eller satsa på killen/tjejen som fångat vårat hjärta. Men varför tar vi steget tillbaka, vad är det vi är rädda för? Är det att tappa stoltheten eller känslan av att misslyckas. Vet du? Det är av misslyckanden man faktiskt lär sig någonting. Man lär sig att våga och tro på sig själv. Det är bättre att ångra någonting man gjort än att inte göra det alls. Ibland blir det som man vill, ibland inte. Whats the big deal? Om man aldrig vågar satsa, så kommer man aldrig vinna heller. Så våga ta steger ut trygghetszonen och slå ut fruktan ur ditt liv. Den förstör bara ändå. Och vet du en sak till? Bli inte nöjd med det lilla, för du är bara värd det bästa=)

Sluta tryck ner sig själv. Tänka att andra är bättre, roligare eller snyggare än du är. Att andra är värd bättre och mer än du. Sluta tänka så?!!? Kom iställe ihåg att du är ett orginal. Det finns bara en i hela världen som är du. Du är så speciell och fantastisk på ditt eget vis. Ta vara på det och kom ihåg att folk som får ha dig i sitt liv är lyckligt lottade förtusan!

Våga satsa, våga göra fel och våga tillslut att vinna. 
 Paolo Roberto

 
Igår var jag å Angelica och lyssnade på Paolo Roberto som föreläste under 80 minuter . Från första sekund till absolut sista var leverans. Så mycket kloka ord att vi efter konserten gick från till Paolo och sa "Alltså tack, det var länge sedan jag var såhär taggad på livet". Han kollade lite konstigt på mig medan jag själv insåg vilka konstiga ord jag sa åt honom. Hahahaha. Fick iallafall en kram och tog kort. 

Någonting speciellt jag minns från föreläsningen var hur Paolo berättade om sin tuffa ungomdtid och hur han boxades om VM-titeln. Att han var kriminell för att skapa sig ett namn. Så folk visste vem han var och på så vis kunde bli älskad och sedd. Paolo berättade hur han alltid gick upp i ringen med inställningen "Kom igen då din jävla räka, nu ska du få spö". Paolo la av med brottningen den dagen han hade en fru och de väntade barn. Då behövde han inte slåss för hatet han bar på insidan, då fanns det så många andra känslor där . Känslor som kärlek och att han faktiskt var sedd. Men han berättade också att det var svårt att byta ut det kriminella mot ett vanligt liv, då han alltid varit en person som sökt spänning och den höga pulsen. Så istället för att söka den via våld, så sökte han den på annat sätt. Han sa till sin dyslexi "Kom igen då din jävla räka, nu ska du få spö" och blev därefter en känd kokboksförfattare. 

Paolo nämnde också att Svenska åtta-åriga tjejer är 2:a mest lyckliga i hela Europa. Men att Svenska tonnårstjejer är dem som tar livet av sig mest. "Alla föds som fantastiska orginal, men idag vill alla vara som alla andra och dör istället som tråkiga kopior". Paolo berttade att Sverige idag äter ½ miljon lyckopiller varje dag. Att Sverige är det mest bantade folket, trots att många lider av fettma och knappt någon tränar. "En kropp med några kilos övervikt är mycket mer hälsosamt än ett hjärta som aldrig får jobba". Paolo gav siffror på att 1 av 4 i Sverige dör själv på lassarettet och att vi använder 6 timmar av den vakna tiden vid telefon/tv. Han gav oss en funderare. Vad som egentligen är mest viktigt i livet. Är det den dyra handväskan och att stressa ihjäl sig på jobbet. Eller är det att ta vara dem viktiga relationerna i sitt liv och att jobba med passion å glädje?

 
Paolo är en kung och jag signar på allting som han säger. Alla som har möjlighet att lyssna på honom måste göra det. Han var grym. Jaaamen efter föreläsningen sa jag hejdå till Angelica och mötte upp David. Åt mat från max framför Paradise Hotel. rätt najs! 

Onsdag idag och jag ska alldeles snart iväg på möte med mitt jobb sedan svänga förbi stan en sväng!
PussWe don´t have to take our clothes off
Tisdag

 
1 December idag och jag vaknade på tråkigt humör i morse. Var bara otaggad och ville ligga kvar under täcket hela dagen, men iccckkeet. Drog mig upp och iväg på gymmet. Var på spinning och instruktören sa något klokt mitt i passet "Det gör inget att ni svettas nu, eller att era ben tycker det är skitjobbigt. Kör på. Tillåt er att svettas ut allt skit som finns i kroppen. Så finns det möjlighet att fylla på med bra saker sedan". Jag älskar att hon sa så, för körde all in och efter passet hade jag svettats bort alla "jag vill ligga kvar i sängen och dö idag" känslor. Hahaha 1-0 till mig mot den dåliga dagen!

Nu ska jag duscha, äta och göra mig klar. Blir middag med Angelica ikväll och därefter föreläsning av Paolo Roberto. Lär bli extremt intressant!

Kram på er. Kom ihåg att aldrig ge upp. Kämpa hårdare istället!