1 ADVENT

Några rätt sköna dagar har passerat=)

Elin har fått en fin blinkande jultröja av sin hyresvärd. Alltså jag lovar er, det är den snyggaste tröja jag någonsin sett!  
 
 I fredags hade jag, Elin och Matilda myskväll med extreeeemt mycket gott, samtidigt som vi såg idol!
 
 Idag har vi söndag. Jag spenderade hela morgonen på jobbet. Därefter mötte jag upp David, så har vi käkat och spanat in skyltsöndag i eftermiddag. Så himla mysigt, äntligen är advent och julen här. Det gillar vi!!!



Torsdag


Hej och ursäkta för den dåliga uppdateringen. Har verkligen full fart varje dag nu, men såfort allting lugnar ner sig lovar jag både bildbomd och mycket text😃. 

Hoppas att du mår bra!



onsdag




Träning - Måndag

Träffade min finaste Elin på gymmet ikväll. Vi sprang på bandet en timma. Var helt färdig efteråt. Men satan så nöjd man blir. Nöjd och stolt jovisst:). Efter det drog vi till matilda och tog "vad hände egentligen i lördags" snacket, som vi inte hunnit haft än. Sååå rooooligt. Har verkligen halvgalna polare hahahahha. 

Nej nu ska jag sova. Vi hörs och vi ses<3



Saffransbullar


Igår när jag kom hem till mamma så höll hon på att baka bullar. Saffransbullar. Vilken lycka alltså och hur goda var dem inte? Finns en chans till att jag kommer äta ihjäl mig nu under julen. Men känner också hur värt det är;)

Hoppas ni får en fin Måndags Kväll. 
 
 
 



Måndag



Måndag idag och jag är påväg till jobbet. Har dessutom insett att det är fett onödigt på att gå runt och kritisera sig själv hela tiden. Säga att man inte är tillräckligt bra, snygg, smal, duktig, rolig osv. Varför inte bara acceptera den man är, göra slut med alla hjärnspöken och lägga all den energin på någonting viktigare än självhat? För vet du - du duger så fruktansvärt bra som du är just idag. Ge dig själv en kram och inse att du är fantastisk! 

Jag jobbar iallafall mot det och de går ganska bra. Hur går det för dig?
 



Inflyttningsfest

Igårkväll hade Frida inflyttningsfest, något som varit planerat sedan sommaren typ. Så det var så roligt att kvällen äntligen var här hahaha. Vi var mycket folk och mycket nytt folk.

Vi var sedan på verandan. Extremt bra kväll☺

Nu ska jag hem till stackgrönnan. Vi hörs och ses!



Lördag


Våga satsa och våga vinna. Ha en mysig lördag. Vi hörs mer senare idag. Take care, du är viktig=)



Fredag


Vad på gymmet med Elin i förmiddags. Eller hon körde sin styrka och jag spinningcyklade. Fått in många träningspass denna veckan och det känns grymt. Mina ben känns dock helt färdiga nu efter veckan vill jag lova hehehe. Dock ska matilda bjussa mig och brudarna på tacos ikväll. Så det blir riktigt trevligt. Puss på eeeeer!!





Godmorgon Fredag


Godmorgon
Sovit tio timmar inatt, så extremt skönt. Nu har suttit och ätit en lååång frukost och druckit flera koppar kaffe. Känner mig rätt redo för min tredagars-ledighet ;). Jag ska alldeles snart iväg på gymmet och sedan spendera eftermiddagen i tvättstugan och städa lilla lägenheten, rätt soft att ha fint inför helgen. Annars väntar festligheter och ännu mera träning de kommande dagarna. Känns som att det kan bli riktigt bra. Tänkte nästan börja julpynta också, längtar något så enormt till 1a advent!! 

Vi höres mer senare. Take Care! 



Då förstår man att allting kan hända


Under de senaste dagarna har jag varit tacksam som bor i Skellefteå, eftersom oddsen är små att det ska smälla i denna lilla stad. Samtidigt som oron och tankarna funnits, men främst riktad mot storstäderna här i Sverige. Men när de hittar IS-MANNEN tre mil ifrån mitt hem, så förstår man att allting kan hända. Jag är rädd, påriktigt. Vad är det egentligen som kommer att hända, när kommer det att smälla och var? Sverige har alltid varit ett säkert ställe och jag har aldrig tidigare i mitt liv känt mig orolig. Nu finns oron där och det för mig arg. Man ska inte behöva känna så. De hittade liksom IS-mannen i boliden av alla ställen i hela Sverige. "Det finns många asylboenden i Boliden och blev därför lätt för terroristen Mutar Muthanna Majid att smälta in". Efter att ha sett alla förskräckliga nyhetsändningar om paris förra veckan (eller ska sanningen fram har jag stängt av tvn många gånger, eftersom man blir illamående, förbannad, ledsen, förskräckt och orolig av att se så mycket hemskt). Men allting blir mer verkligt liksom, för nu är det nära. 

Man blir rädd. Och jag vill inte behöva vara rädd. 



Torsdag - En kväll på gymmet

 
Ikväll har jag sprungit (i princip) milen på en timma. Jag har ingen aning om det är bra eller dåligt då jag typ aldrig sprungit i hela mitt liv hehe. Men jag är nöjd ändå. Speciellt då jag varit sjuk halva hösten. Fan vad jag älskar att träna och bara pumpa ut alla krafter som kroppen har. Grymt. Och endorfinerna som kommer sedan är typ det bästa jag veeeeet. Feel good feeling för hela slanten liksom. 
 
Hade självklart min bästa Elin på vänstra sidan. Vi har tänkt börja springa milen en gång i veckan nu, önska oss lycka till;). Men det ska bli kul. Är ju faktiskt riktigt roligt att löpa, varför har jag inte gjort det tidigare? Längtar redan till nästa vecka!! 


Hoppas att du haft en bra Torsdag. Nu ska jag äta en jäkla massa kvällsfika så kroppen får energi och återhämtning. Puss och Kram.
I MORGON ÄR DET FREDAG!!



Torsdag

 
Psst... Och då handlar det inte bara om träning, utan allt. Frågan är inte om du kan, utan om du vill?!



Vad är det värsta som kan hända om du vågar?

Är det bara jag som är rätt duktig på att leva i trygghetsboxen. Att alltid ta det säkra före det osäkra, bara för att man är rädd att göra bort sig eller att misslyckas. Men helt ärligt? Vad är det värsta som kan hända liksom?

Vad är det värsta som kan hända om du hör av sig till killen/tjejen du varit smyg-förtjust under en tid?
Vad är det värsta som kan hända om du berättar för någon hur mycket du saknar han/hon?
Vad är det värsta som kan hända om du råkar söka till jobbet som ser roligt ut?
Whats the big deal om du är lite spontan och lever utanför dina vardagsplaner?
 Vad är det värsta som kan hända om du skiter i att träna en onsdag & äter godis istället?
Vad är det värsta som kan hända om du faktiskt vågar säga det du tänker och tycker?
Vad är det värsta som kan hända om du går osminkad och är helt naturlig en dag?
Vad är det värsta som kan hända om du inte är perfekt? 

Något jag försöker leva efter är att "ta ut glädje i förskott, det värsta som kan hända är att du varit glad i onödan". Och säga vad jag tänker och tycker i olika sammahang.  Jag har blivit ganska duktig på det ska ni veta. Just att tänka på "Vad är det värsta som kan hända om...." sedan gör jag det jag tänkt, hur läskigt jag än tycker att det är. Bära eller brista liksom. Rätt kul att leva så faktiskt. Blir lite mer spänning i vardagen då och man ångrar inte massa saker som man har ogjort. För vet ni? Det är bättre att ångra något man gjort, än inte göra det alls. Så länge det inte kommer till otroheter, skjuta personer eller råna en bank typ. 

 
Idag är det onsdag. Och vet ni? Man måste våga satsa om man ska vinna. 



Typ gå in i sin egen bubbla och bara få vara helt utan krav

 
Vet ni vad jag har gjort idag? Jo jag har tränat en timma på förmiddagen med Elin. Sedan har jag varit på möte i eftermiddag och ikväll har jag bara degat i soffan. Sett tv och ätit massa gott kvällsfika. Så extremt skön dag alltså. Älskar att göra ingenting ibland, då man oftast har full rulle annars. I dagens samhälle verkar det vara olagligt att göra ingenting, bara för att det är viktigt att vara online 24/7 med telefonen. Man ska även vara tränad, glad, duktigast på jobbet osv. Men vem orkar ens det? Inte jag iallafall. Ibland är det skönt att bara vara liksom, typ gå in i sin egna bubbla och bara få vara helt utan krav. En sån kväll har jag haft! 

Nämen nu ska jag alldeles snart sova. Läsa lite ur en najs bok jag börjat på och sedan sova. I morgon börjar jag jobba redan klockan sju!


 Take Care, du är viktig och alldeles speciell. För det finns ingen annan som är som du=) 



Tisdags träning

 
Godmorgon Godmorgon. Tisdag idag!

Sitter här med mitt morgonkaffe och frukost. Brukar alltid äta varm fiberhavregrynsgröt på morgonen. Extremt bra start på dagen. Speciellt för en så frysen person som mig haha. Sedan ska jag mot gymmet och träna core 30 minuter följt av spinning 30 minuter. Perfekt att få spinna bort lite träningsvärk från gårdagens brutala pass. Jappjappp. Sedan får vi se vad dagen fortsätter att bjuda på. En relativt oplanerad tisdag och det känns ganska skönt. Att ta det som de kommer liksom! 

ha en supeeeerbra dag nu!!! 



Mormor, vad jag saknar dig varje dag!




 "I morgon vet vi om hon överlever" fick vi höra en läkare säga för exakt ett år sedan idag.
Det var min friska mormor som hade ramlat ihop. Jag kommer aldrig glömma paniken jag befann mig i för ett år sedan. För att inte tala om sorgen "hur ska jag överleva utan min mormor ?". Det var fruktansvärt. Det går inte beskriva med ord hur förstörd man kände sig. Hon som var frisk ena sekunden och blev väldigt sjuk i nästa. Den natten sov ingen någonting. Dagen efter det tog jag mamma och min moster flyget ner till Skåne (där hon bor). För att höra läkarens uttalande och för att hålla mormor i handen.  
 
Den 19 november för ett år sedan dog min mormor. Och det går fortfarande inte en dag utan att jag tänker på henne. Min vackra, fina och förstående mormor. Jag förstår fortfarande inte hur jag ska överleva utan mormor. Hon har alltid varit och kommer alltid vara en av de bästa människorna jag vet om. Fy vad en del saker kan göra ont. Vet ni var det värsta är? Jo, att hur mycket man än vill att allting ska bli som vanligt och att hon ska komma tillbaka - så kommer hon aldrig att göra det. Men jag har tur. Tur som får bära världens vackraste skyddsängel på min axel! 

Endless love



Måndag




Senaste Veckan

Senaste veckan har jag hängt mycket på gymmet. Jag har julbakat med Frida och bara mått gott. Hängt med härliga lirare helt enkelt. Nu är det helg och det blir en väldigt lugn för min del, ganska skönt faktiskt! 

Och vet ni? Igår sprang jag en timma på bandet tillsammans med Elin. Är så nöjd eftersom jag varit sjukt hela hösten. Med lite vilja går allt;). Mår faktiskt riktigt bra just nu. Full fart framåt förtusan!!




you are worth fighting for




Ibland blir jag stolt. Vilken resa man har gjort!!!

 
 



Bucketlist - ta kort med Gavin.

CHECK



Lördag - Stockholm

Igår åkte jag vidare till Frida som flyttat till stockholm. Vi var på novemberlights och hade en extremt bra kväll. Idag är det söndag och jag är back in skellefte!😍

 
Nu ska jag på farsdagsfirande. Vi hörs och ses!!



Fredag - Stockholm

Shoppat med saknade brudar hela dagen. Därefter sett Gavin DeGraw med Elin och Jenny. Magi. Att vi dessutom fick krama och ta Gavin i hand innan konserten var magi, riktig magi! 
 
Nu ska jag och tjejerna hotellhänga. #puss
 






Nu åker vi mot stockhoooolm




Fredag




Ska träffa Gavin DeGraw backstage i morgon!!

Det är inte alla som vet vem Gavin DeGraw är. Dock tror jag att alla har hört låten I Don´t want to bee som även är intro-sången till One Tree Hill. Jag fastnade för Gavin när jag var 12 år gammal, då visste jag inte ens vad hans texter handlade om. Idag har jag förstått att allting handlar om någon form av kärlek. Olycklig kärlek, äkta kärlek, att make a move. Jag älskar det. Under 11 års tid har Gavin varit någon form av tröst för mig. Då jag själv varit olyckligt kär, eller under min tid i ätstörningen. Jag har alltid lyssnat på honom och fått någon form av tröst;P. 

När jag sedan började Gymnasiet och blev vän med systrarna Lundgren, som också gillade Gavin blev jag extremt glad. Så under några års tid har vi alltid åkt till Stockholm för att se honom uppträda (När han besökt Sverige). I morgon har vi fixat så vi kommer att träffa honom Backstage. Vi kommer få prata med honom, ta en bild och hänga lite. Kan ni gissa hur magiskt det känns? Jag börjar nästan gråta bara av tanken. I morgon ska jag alltså stå öga mot öga med min den stösta artisten jag vet av. Det är magiskt. Jag längtar. Herregud vad jag längtar!

 



Senaste Veckan

 
Senaste veckan har varit full rulle. Jag har jobbat mycket och varit på möten. Har gått på stan med morsan samt fikat en hel eftermiddag hos Frida. Även träffat Tallinn gänget en hel kväll och skrattat tills tårar. Även hängt med en annan fin så mycket tiden räckt till:$. Har också druckit mycket kaffe ur min nya kaffemaskin samt sprungit runt i mina Ralph Lauren mjukiskläder när jag befunnit mig i lägenheten hehe.

Har knappt sovit på två veckor nu så känner mig som ett speedat barn, såfort jag sätter mig ner slår ögonlocken ihop. Jag är så elak med min kropp;P. Men till helgen åker jag och systrarna Lundgren till Stockholm för att umgås med folk, se Gavin DeGraw och gå på NOVEMBERLIGHTS. Fan vad stek!!

När jag kommer hem igen ska jag gå tillbaka till vardagsrutiner. Ni vet sova, äta och träna. Hoppas jag inte faller ihop. Är det bara jag som får panik/tristess av rutiner? Får helt enkelt försöka göra någonting roligt utav de tråkiga. Det ska jag lyckas med, för ni vet... "Livet är kort men om man lever det på rätt sätt, kan det vara riktigt roligt också".
 



Söndag

En arbetshelg har passerat. Har även hunnit umgås med vänner och en fin. Ätit godis har jag gjort också, i mängder. Men hörde att man får äta hur mycket man vill under halloween och det gillar vi ju! 😉. 

Nu laddar vi för nästa vecka. Den blir fin!