Fredag


Igårkväll träffade jag ett gäng flickor och pojkar för att fira att fantastiska Elin fyllt år. Det blev en suverän kväll!Äntligen fredag


Hallå, 

Idag har jag hemstudier, vilket känns fruktansvärt skönt😍. Ikväll ska vi fira Elin som fyller år. Mat, vin och utgång tror jag stod på schemat. Kan bli kuuuul. Dax att göra klart plugget så man får ta helg. Pussss på er!


 Lördag
Fredag

Hej på er

Idag har vi fredag och jag har tillbringat hela dagen på skolan. Föreläsning om genusperspektiv och omvårdnadsperspektiv. Sammanställde föreläsningarna såfort jag kom hem från skolan, så nu har jag pluggat färdigt för idag. Så jag har typ helg nu? faaan så skönt! Matlådor har också fixats idag. Laxpasta med broccoli. Gott och nyttigt, men alldeles för dyrt. Vad äter man som student för att spara pengar??
 
 
Nu ska jag träffa tjejerna för fredagshäng. Perfekt avslut på en extreeeemt rolig vecka!! 
Vi hörs i morgon. Ha en fin fredag och ät mycket godis och chips för det ska jag hehe. 
 
 Första veckan i skolan

 
Tjeeenare!

Vet ni något sjukt? Jo förra veckan ringde Umeå Universitet mig och berättade att jag kommit in på Sjuksköterskeprogrammet här i Skellefteå. Så om tre år är jag utbildad och klar, men vägen dit har jag redan förstått är en skämt haha. Har liksom hunnit gå fyra dagar i skolan, men pluggar förfullt till det första seminariumet som vi har nästa vecka. Ska läsa en bok och göra uppsats om den. Samt plugga inför caset som vi ska ha uppföljning på om två veckor och den digitala tentan som kommer om tre veckor. 

Jag har redan insett att det kommer bli galet och att jag lär ha många sammanbrott på vägen haha. Men känner redan nu hur värt det är. Känner att jag är påväg någonstans i livet och det är den bästa känslan någonsin förtusan!! Jag har dessutom hamnat i en skön klass och känner mig sådär töntigt taggad på livet. Åhåh:)

Nej hörrenii, nu ska jag skriva en sammafattning från dagens föreläsning. Därefter kommer Davve hit och i morgon väntar ännu mer skola innan den efterlängtade helgen!

Hoppas att ni mår bra och inser att allting ordnar sig tillslut. 
 
 Torsdag
imorgon börjar jag skola!!!
Ursäkta den dåliga uppdateringen.

 
Tjenare! 

Här har ni en dålig mobil-bild av lägenheten där jag bor i nu, trivs faktiskt väldigt bra här! Annars då? Jomen livet rullar på ganska bra just nu, så jag hänger liksom med. Tyvärr har jag börjat uppdatera dåligt här på bloggen, som ni garanterat har märkt. Men har lite dåligt med inspiration. Så är det något speciellt ni vill läsa om hoppas jag ni lämnar en kommentar. Jag kommer tillbaka;) Vi hörs när vi hörs, puss!
 
 Släpp och gå vidare

 
 
 
 Återblick


 

 
 

 
 
 
 
 

'
 
 
 
 
 
Om jag ska beskriva 2015 med ett ord skulle det vara; Lärorikt. Bara för att jag har lärt mig efter mina egna misstag under varje månad typ haha. Nu siktar vi in oss på ett helt nytt år, vilket jag är otroligt laddad till. Nu kör vi 2016!!!!