Valborgs 2014

Ikväll har Frida bjudit på fantastisk god mat och efterätt. Dog någon form av godhetsdöd och åt tre gånger mer mat än min mage egentligen rymmer hehe. Vi har även spelat spel, snackat om allt möjligt och dragit internskämten bara vi förstår. En kanonmysig valborgs helt enkelt. I morgon börjar jag 0700, så jag måste vara tråkig och sova nu. VI HÖRS!

 
 TELESCOPIC MASCARA - EN BRA MASCARA!


Hoppas att ni får en mysig valborgs, Kram på er.Att sitta framför datorn hela förmiddagen

Suttit vid datorn och telefonen hela förmiddagen (haha vadå ta vara på den lediga dagen??). Nu är det dax att göra sig i ordning för eftermiddagen och kvällen som erbjuder ett möte och därefter mat och firande av första maj med mina bästa brudar!!
 
 Vad säger din kropp om dig?

Tappar du mycket hår? Det kan bero på ärftlighet, sjukdomar,järnbrist och psykisk stress. Man tappar även mer hår än normalt i tre till fyra månader efter en svår infektion, efter bantning och psykisk stress, eller en förlossning, men håret växer ut igen... Jag minns då jag var och klippte mig två månader efter jag blivit "frisk från Ghana". Då sa min frisör "Du vet att mycket håravfall kan betyda att man bär på en infektion va?". Då mumlade jag bara fram "Det menar du inte,höhö" - Proteinbrist gör även att man tappar mycket hår. För att spara proteinerna slutar kroppens hår att växa och går istället in i en vilofas. Då kan man se stora mängder håravfall efter 2-3 månader. Man rättar dock till situatuinen genom att börja äta tillräckligt med proteiner igen!

Vad säger dina finnar om dig? Får du finnar på specifika ställen? Flera undersökningar visar att olika zoner i ansiktet är kopplade till olika områden på kroppen. Ett flertal dermatologer baserar sina hudanalyser genom att koppla problemområden i ansiktet till andra delar av kroppen... Nu tar vi hjälp av kartan! 

Zon 1 och 2: Blåsan och matsmältningen - Se över in kost, ät mer grönt och drick mer vatten. Var även noga med att sova ordentligt och tvätta bort rester av schampo, balsam och stylingprodukter.

Zon 2: Levern – Kan vara alkholintaget, onyttig mat eller mjölkprodukter. Problem i detta område kan tyda på känslighet mot någon mat. Undvik nattmat då din lever behöver återhämta sig för att vara på topp kommande dag.

Zon 4 och 10: Njurarna – Drick mycket vatten och dra ned på sådant som torkar ut, ex: läsk, kaffe och alkohol. Byt även ut örngott och handdukar ofta & sprita av telefonen ibland.

Zon 5 och 9: Andningsorganen – Personer som röker eller har allergier tenderar att ha acne här.

Zon 6 och 8: Njurarna – Mörka ringa under ögonen kan vara ett resultat av uttorkning. Bottoms up på vattenglaset!

Zon 7: Hjärtat  Kolla ditt blodtryck och se även till att du inte använder smink som irriterar din hy. Se också till att träna regelbundet, få frisk luft och dra ner på mängden salt.

Zon 12: Magen – Här kan du fundera över att testa en detox eller att addera mer fiber i din kost för att hjälpa matsmältningen.

Zon 11 och 13: Hormoner – Många upplever att de får finnar här under ägglossning. Acne som kommer av stress och hormonförändrningar kan ibland lindras genom att dricka mycket vatten och äta mycket grönt. Om det dock är svår acne i detta området kan det vara en idé att prata med läkaren om eventuell obalans i hormoner.

Zon 14: Sjukdom – Utslag i det här området kan vara ett tecken på att din kropp kämpar mot bakterier för att undvika att du blir sjuk. Vila är bästa receptet!

KOM IHÅG att detta är generella riktlinjer. Bara för att du får finnar på näsan betyder INTE det att du har problem med hjärtat. Har du svåra bekymmer med Acne är det alltid bäst att kontakta hudläkare eller dermatolog för analys, tips och råd=)


Hur är din hållning?  En kroppshållning med bakåtroterande axlar, där bröstet lyfts framåt och hakan höjd skickar signalerom ett bra självförtroende och en positiv inställning - något som är mycket attraktivt hos både män och kvinnor är stark karisma. Om axlarna är framåtroterade så att ryggen kröks och huvudet sluttar framåt kan det tyda på nedstämdhet och osäkerhet. Dessutom skapar den dåliga hållningen smärta. Personer som går runt med axlarna nästan uppe i öronen skvallrar om att personen är stressad i sitt vardagsliv. 

Även handstilen säger en del om dig! Dennis Duez är en handstilsanalytiker från USA som tittat på denna text och säger såhär: Personen som skrivit texten är oberoende, något som bevisas av dem raka bokstäverna som ibland lutar åt vänster. Skrift åt höger visar på en sällskaplig person. Att mixa kursiv stil med textade bokstäver betyder att personen är intelligent. Den breda korsningen i T:n är ett tecken på talang för att uppträda. Hennes undre slingor på Y och G tyder på medkännande "hon är den som ger herrelösa djur en skål med mat". Y:et visar även att hon varit frustrerad. Kanske har hon pratat med någon om något viktigt och de kommuniverar inte med varandra längre? - Personen som skrivit texten är Lady Gaga=)

Hur skakar du hand? Under 90 sekunder har nästan alla människor gjort en bedömning av dej, om dem tycker om dej eller inte. Därför är den första minuten av det första mötet extremt viktigt. Personligen tycker jag att det är viktigt att ha en bra handskakning. Liksom: Kolla personen i ögonen (foksera på dennes ögonfärg). Fatta den andra personens hand i ett lagom fast grepp (inte för hårt/löst det är obekvämt). Släpp inte handen direkt, det visar brist på engagemang. När handslaget är över släpp inte ögonkontakten förrän ni fått tillbaka händerna på eran sida... Att le funderar alltid, viktigt dock att det inte ser påklistrat ut. Så!! börja träna på erat hanslag:DOn-n-nsdag

 Gavin DeGrawAtt jag aldrig blir trött på Gavin DeGraw? Jag lyssnar liksom igenom hans skivor varje dag och tycker dem är lika bra varje gång. Sjunger lite, dansar lite och bara ler. Jag fastnade ju för Gavin DeGraw då jag var typ 13bast och skrev "se Gavin DeGraw live" på min bucketlist direkt. Nu har jag fått äran att göra det två gånger och hoppas att det blir minst 100 gånger till. Hehe jag kommer aldrig bli less på denna artist;P 

Några av mina favvisar
Make a move
Not over you
Meaning
I have you to thank
Everything will change

Förresten.. har ju länge funderat på att tatuering nr två, ska bli en liten text från någon av Gavins låtar;P Just nu funderar jag på att trycka Make a Move på mitt vänstra ben (eller fot). Himla bra ord från en himla bra artist;)) hehe!Acceptera dina styrkor och svagheter.


En pinsam svaghet och rädsla som jag lever med ;P
Jag har alltid varit extremt bollrädd. Jag har alltid hatat att vara med på gymnastiklektionerna i skolan pågrund av min rädsla. Fotboll, volleyboll, innebandy, skridskor, brännboll, spökboll, badminton, basket. Jag fejkade ofta sjukintyg lappar till min gympalärare om "hur ont jag hade i knäna". Eller så sprang jag till skolsköterskan för "min huvudvärk". Jag hatade gymnastik och kunde nästan ligga sömnlös natten innan fotboll. Detta gjorde givetvis att jag tryckte ner mig själv enormt mycket också "Jag är så jävla dålig som inte ens kan sparka en jävla boll" - "Alla tycker att jag är jätte tråkig" - "Ingen kille vill ha en tråkig tjej" - "Jag är dessutom ful, värdelös och meningslös"... Jaaa den negativa cirkeln var igång tack vare gympalektionerna... Än idag får jag hög puls när mina kompisar vill spela volleyboll på stranden. Snabbt går även den negativa cirkeln igång också. Men idag har jag lärt mig att stoppa tankarna. Idag säger jag istället "Det är okej att jag inte gillar volleyboll" - "Jag är inte tråkig bara för att jag ligger kvar och solar istället" - "Om någon tycker det, är det ingen person att ha i livet ändå" - "Jag är himla bra på många andra saker istället, som att baka cupcakes, hoppning med häst, stå i jägarvilan och vara omtänksam" - "Jag är den jag är, and thats good". 

Anyway, jag har en poäng med detta inlägg också. Å det är att jag har lärt mig en sak här i livet, som är guld värd att bära med i bagaget. Det är att man måste acceptera sina styrkor och svagheter. Ingen kan vara bäst på allt och det är okej. Självklart är rädslor till för att övervinnas, men ibland känns det ovärt. Som bollsporter för mig. Jag vet att jag är sämst på volleyboll & jag hatar att spela det. Å det är okej, men ta fram en häst och höga hinder - ska vi se vem som har hjärtklappning istället liksom;)!!! Alla är vi olika duktiga på olika saker. Acceptera att du inte kan vara bäst på allt & tryck in i din hjärna att du duger ändå! (Btw: om du har Ätstörningar och din rädsla är viktuppgång, då hoppas jag att du förstår att den rädslan måste övervinnas. Där handlar det om liv eller död i värsta fall. En ätstörning får ändå aldrig någon att må bra och känna sig nöjd med livet. så den bör utrotas)

Vänd om dina tankar
"Jag har ett fult springsteg - eller - Jag är sjukt bra som överhuvudtaget är ute och springer".
"Jag har feta lår - eller - Jag har fan snygga lår".
"Jag är dålig på att laga mat - eller - Jag är bra på många andra saker istället". 
"Jag ser fet ut i denna tröjan - eller - Jag tar omgivningen med min självkänsla å leende ikväll"
"Varför åt jag den kakan? - eller - den kakan var god, punkt". 
"Vad fet jag är - eller - vad fin jag är". Som den norrlänningen man ärEfter dagens 7-16 jobb drog jag på mig joggingkläderna (observera att jag har adidas byxor och nike tröja, hehe) och tog mig till skogen. Jag har alltid älskat att jogga i skogen, så jävla avkopplande. Idag sprang jag inte heller med någon tid eller annat krav. Idag sprang jag bara dit näsan pekade..och... det slutade med att jag sprang vilse HAHAHA så jäääääävla typiskt mig. Men efter många om och men hittade jag otroligt nog hem igen;) ! 

Nu ska jag äta middag, ringa några samtal och sedan städa lägenheten! Fööörresten.. senare i veckan kommer ett långt inlägg om Ortorexi, träning och hälsa. Jag hoppas kunna få många att tänka till en extra gång, så snälla, missa inte det! :)Folk har svårt att tro mig..

 En vanlig måndag


Hello sunshine- hoppas att du mår bra! 
Med mig är det bara fint. Det är måndag och jag jobbar till 16.00 och ska jag spendera kvällen med att städa och laga mat, förstår att ni blir mycket avundsjuka på mig nu va?;) haha, nädå men sådant tråkigt måste också göras ibland - så länge jag får lyssna på lite Gavin DeGraw är det såklart lugna puckar. Sedan har jag tänkt ta en jäkla tidig kväll och sova alldeles för många timmar kommande natt, det bästa jag vet!! 

Hoppas att du får en fin måndag.. och förresten.. du glömmer inte bort att vara stolt över dig själv ibland va!?
 
 
 En helg som kammar hem fem stjärnor

 
Har haft en riktigt bra helg med allt från att se Lets Dance with Frida och Jenny - till att shotta choklad mintu med sköna människor - har även firat Jakob tillsammans med mina roliga kusiner - och shoppat lozz på stan - å haft söndagshäng hos Frida - dessutom har jag solat flera timmar och även hälsat på min älskade Farfar! Sååå... Just nu har min energi lampa börjat varna för låg energi, det finns helt enkelt inte mycket mer energi kvar att ta av. Så nu väntar några lugna dagar i form av MYCKET sömn, sköna promenader och god mat. Ladda batterierna till nästa helg helt enkelt (för då ska jag jobba 30 timmar på tre dagar, hoho).... Nämen vet ni, det är jätte viktigt att ladda upp batterierna efter många hektiska dagar. Ingen orkar ge 110% jämt, inte ens batman. Nää.. dåligt skämt men ni förstår vad jag menar! Ta hand om din kropp, du har bara en. Godnatt<3Solat och druckit Cola heela dagen!!

Ny klänning från bubbelroom


Fick hem en ny vit klänning från bubbleroom i fredags. Längtar till i sommar då jag får använda den tillsammans med min marin-blå kavaj. Åh, jag tänker på sommaren hela tiden. Sommaren 2014 blir något extra, det känner jag på mig. yyaaaoo !:D
 
 
 Lördagskväll


Tog jättedåligt med bilder igår. Men hur som helt var det en mycket lyckad kväll. Hann med både Jakobs födelsedagsfest (med godaste maten och tårtan på LÄNGE), svängde även förbi Fridas förfest med härliga people innan vi drog på verandan och träffade resten av Skellefteå kändes det som hehe. BRA KVÄLL!:)
Två selfie


Med detta vill jag säga att min nya mascara får godkänt och att jag är taggad på ikväll! xDEn sådan fin lördag

Träffade brudarna på waynes för en lunch innan shoppingrundan! 

Efter några timmar på stan hade vi i vanlig ordning shoppat lite för mycket. Ångrade verkligen att jag tog cykeln till stan idag. Men det är fan föbjudet att ta bilen då man bara bor 1km utanför! Som tur var hade jag Frida som cykelsällskap och hon hjälpte mig dessutom att pumpa däcken, min stjääääärna!!Lördag -> shopping

 
Jag är morgon-trött idag och har inte ens hunnit lägga på något smink, men whatever;) Nu ska jag iallafall dra in på stan och shoppa med Elin och Frida. Ikväll väntar även festligheter och jag är mer än taggad. Hörs snart igen!
 
<3<3<3Fick en cool vänförfrågan !

 
/ Med vänlig hälsning, Julia som fnittrar som en fjortonåring!
 Lördag

 Kvällspromenad med två fina

VILKEN JÄVLA DAGJag och Elin var väldigt beredda på att fotas idag alltså! 

Sommaren har hittat ända till Norrland. Efter dagens träning cyklade jag å Elin hem i endast korta träningsbyxor och linne. Sommarkänslor i massor och jag äääääälskar det. I morgon ska jag även festa för första gången på typ två månader & jag är så enormt taggad. Livet känns så lätt och kul just nu. Jag är fan 21 år, behöver inte oroa mig över någonting, bara leva och njuta. Vara ung å dum för att bli gammal å erfaren liksom:) hehehe

Pyssel Julia


Här ser ni en liten hylla i min lägenhet, med en plansch som jag har gjort själv, haha. Jag och Elin hade en pyssel-eftermiddag för någon vecka sedan & då gjorde vi varsin plansch med sådant som får oss glada. Blev faktiskt ganska nöjd med min plansch (med tanke på att BILD aldrig har varit mitt starka ämne i skolan höhö). Tycker absolut att ni ska sätta en eftermiddag åt att göra en egen motivationsplansch. Kanske göra en som peppar er att nå ett mål? Eller som ni bara blir glada av att se helt enkel! :) 
 Fredag

 
7-12 jobb idag och sedan HELG!!!
 En sällsynt fågel

När jag säger BARN I GHANA tänker du troligtvis på glada och spralliga barn, med en enorm taktkänsla. Så var det också, till stor del. Barnen drog oftast i mina armar, ville att jag skulle titta när dem hoppade hopprep eller dansade. Alla ville ha uppmärksamhet och gjorde allt för att få den. Men killen ni ser på bilden var motsatsen för hur "barn i Ghana ska vara". Han var nämligen oerhört blyg och tystlåten. Han hade väldigt svårt att lita på folk och stod därför oftast några meter ifrån oss andra, Jag såg sogren i pojkens ögon och försökte därför få med honom i gänget. Ibland kunde jag bara springa fram och sno en kram och då började ha alltid att le lite i smyg. Insåg även snabbt att han älskade kameran, så ibland plockade jag fram kameran och fotade minneskortet fullt - bara för att även denna pojke skulle få bli sedd. 
 
 
Jag minns en varm eftermiddag sista veckan i Ghana. Jag hade en alldeles för varm grå kjol på mig och ett tight svart linne upptill, Håret var i vanlig ordning uppsatt i en hög svans. Jag minns hur jag stod där mitt på gården och kollade ut över barnhemmet. Hur Agnes satt på sin låga pall och ordnade för kvällens middag, hur några av barnen hade ställt upp för fotboll och Joseph gick runt på gården och ja.. vad han gjorde vet jag inte riktigt.. Kollade även ut över skogen och tänkte på hur många farliga djur det måste gömma sig där inne. Mitt under mina funderingar kände jag hur en liten hand tog tag i min. Jag kollade ner och såg den blyga pojken stå där, mitt hjärta blev alldeles varmt och tårarna var nära att bilda vattenfall. Den lilla pojken kollade rakt fram på det jag tidigare vilat mina ögon på, men han log. Där stod jag alltså i Ghana och världens mest blyga pojke hade bestämt sig för att lita på mig. Det är ett ögonblick i livet som jag aldrig, aldrig, aldrig någonsin kommer att glömma bort. Pojken på bilden är en sällsynt liten fågel, som jag kommer bära med i mitt minne för alltid!Mitt kök

 
Nu är lägenheten städad och det luktar skurmedel blandat med frisk luft, hehe. Inte varje dag man kan städa med helt öppna fönster utan att frysa. Vårtecken efter vårtecken och jag älskar det! Nu dricker jag kaffe och äter husmans mackor i sinne, snart ska jag mot jobbet. Ryktas om att vi är mestadels vikarier som jobbar ikväll (kul!). Eller ja, jag är ju tydligen ordinarie personal men jag är så himla ung ordinarie, därför är det kul att jobba med vikarierna som är i min ålder ibland ;D
 
 Den 24 aprilSitter här och dricker morgonkaffet efter tio timmars sömn, shit vad jag kan sova mycket alltså. Men det är jäkla bra, då hinner kroppen återhämta sig osv!! Idag börjar jag jobba 14.00 så jag har tänkt hinna städa och göra helgfint innan dess. Självklart med Gavin DeGraws musik som sällskap;) 

haha hoppas du får en fin dag!
 
 Torsdag

 Jag och min kusin för.. några år sedan.


Här ser ni mig & min kusin Jakob som bebisar. Alltså jaaaa... HAHA!
 Hur ska jag ha håret i sommar?


Ser bilder på mitt korta hår och blir jätte sugen på att klippa det så igen, samtidigt som jag älskar att ha långt hår. Åh, tål att tänkas på en stund till. Vilka i-landsproblem jag besitter alltså! Det visste du intee

 
Det visste du inte

1. Jag var den tystlåtna tjejen längst bak i klassrummet under skoltiden.
2. Jag är ganska klumpig. Kan lätt snubbla över mina egna fötter, haha!
3. Har hållt på mycket med hästar och ramlat av över 30 gånger.. xD
4. Dricker oftast Morbergs vita vin på fest.
5. Drack aldrig innan jag var 18 år. 
6. Lyssnar på Gavin DeGraw varje dag. 
7. Skulle hellre jobba som jordgubbsplockare än att vara arbetslös.
8. Äter alltid upp kakan innan mackan på subway! 
9. Tycker inte att pizza är gott. 
10. Men skulle döda för glass och jordgubbar just nu!!!!

Hoppas att du mår bra. Stor kram <3Onsdag du perfekta morgon

Träffade Elin på gymmet 0800 i morse. Vi tjollrade på med ett mage-pass. Inte så tungt, mest bara kul. Skrattade oss igenom dem flesta övningarna hehe!! 

Min fina Elin klockan 0930 i morse, påväg från gymmet i strålande sol. Vad denna dagen kommer att bli fin! Två snygga modeller


Inte varje dag man snubblar över modell-bilder på lillebrorsan under morgonkaffet. Även hans söta tjej Hanna visade lite studentmode för 2014. Riktigt fina bilder på två fina människor. Nu blir jag stolt i systerhjärtat !<3 
 Onsdag - snart helg.

 En mycket stolt Skellefteå bo

Aamen tjenare! I eftermiddags var det varmt och grymt väder här i Norra Sverige. Så jag satte solbrillorna på näsan och cyklade in till stan. Mötte upp Elin och Jenny för lite shopping innan våra AIKgubbarnaskulle hyllas på guldtorget:)

 

Klockan 1800 startade firandet av AIK uppe på scenen. Vilken mäktig känsla. Alla i laget var så sjukt duktiga på att bjuda på sig själv också. Bud Holloway tog över micken och sjöng (med en väldigt falsk ton) en av sina favoritlåtar. Johan Alm var stjärnan som dansade breakdance på scenen. Jimmie Ericsson fick, tillsammans med Oskar Möller, hela prubliken att hoppa och sjunga med. Ja - stämningen var på topp, alla var glada och det blev en minnesvärd stund. Just nu är man en otroligt stolt Skellefteåbo ska ni veta!!!!
 En jäkla glad tisdag


Igår tog Skellefteå SMGULD för andra året i rad. Hela staden har firat natten lång & idag klockan 18.00 ska vi hylla grabbarna på torget, känner på mig att hela Skellefteå kommer vara samlat - lär bli ett oerhört mäktigt ögonblick!  Skönt att vara ledig idag dessutom. Har hunnit promenera i det fina vädret & ska snart iväg till min sjukgymnast. Därefter väntast troligtvis en kväll och eftermiddag med brudarna på stan... För vet ni, detta är historiska dagar här i skellefteå! haha, är egentligen inte ens så hockeyintresserad - men det är svårt att låta bli då guldet är hemma igen!!!
 Tisdag

 
 
 Måndagkväll


Ätit middag och sett hockey hemma hos mamma och pappa i kväll. Väldigt mysigt! Dessutom har vi tagit SM-GULD!!!

MåndagsträningHar jobbat 7-14 idag och nu ska jag ut och jogga. Jag har inte tränat på flera dagar å känner nästan hur kroppen skriker efter det nu. För vet ni? Man behöver faktiskt inte träna för att få en platt mage eller drömkroppen. Man kan träna för att det är hälsosamt också, bra för kroppen. Det är vetenskapligt bevisat att vi bör röra på oss, iallafall 30minuters promenad/dag. Det är även bevisat att vi behöver sova och äta bra! 

Men det är skillnad på träning och träning. Antingen ångest-kcal-tränar man. Eller så gör man det för hälsans skull, och för att det är roligt! Själv förstöker jag skita fullständigt i hur kroppen ser ut/kcal under träningspassen, jag gör det bara för att jag älskar det! Hoppas att du också tränar för rätt annledning! <3och en husman på det!

Broccoli kan vara det godaste någonsin, det hittar ni nästan alltid i mina matlådor, hehew! 
 Äcklig dröm

Alltså usch! Just när min väckarklocka ringde imorse, drömde jag att en orm attackerade mig - så jag vaknade helt enkelt av mitt eget gallskrik haha! Härlig start på denna måndag, nu kan det bara bli bättre;)Lite måndagshumoor
Effektiv var ordet, haha!

 Min kisse

<3
Min lilla lägenhet


Vilken fantastiskt dag det är idag. Även i Norrland kan man sitta ute i solen med linne och bara njuta, åh så underbart! Jag har dock jobbat 7-12 och ska snart tillaka för 16-21 jobb. Nu på mina lediga timmar har jag och Emil varit hos bäste farfar å fikat, alltid lika trevligt. Nej, nu ska jag trycka lite mer ballerina + kaffe och sedan dra mot jobbet. Hoppas ni mår bra och njuter av dagen. Kram<3 Jag hatade mina shorts-ben

 

Jag har alltid älskat shorts, men tidigare hatat hur mina ben ser ut i dem. Eftersom mina ben inte stämmer in med dagens ideal, dvs: smala, långa och gap between legs. Förra året startade jag min utmaning mot komplexet. Jag gick runt med shorts mer än halva sommaren bara för att lära mig gilla mina ben. Varje gång jag och shortsen stod i spegeln slog jag bort alla negativa tankar och sa istället "Mina ben duger visst, dom är bra". En gång förra sommaren kom det faktiskt fram en kille från ingenstans och berömde mina ben - då blev jag glad i ett halvår haha... Det var liksom ett bevis på att man inte måste vara lik idealet för att duga. Att man kan ha ben som går ihop - och ändå ha snygga ben. Smaken är som baken och egentligen ska man inte bry sig om vad andra tycker (vad samhället tycker), huvudsaken är att du är nöjd med dig själv - då utstrålar du som bäst<3

För vet ni? Jag kommer leva med mina ben för resten av livet, så det är lika bra att älska dem. Idag tycker jag faktiskt att dem duger, jag duger. Fuck komplex - jag har (med glädje) tänkt använda shorts för resten av livet:)

Vilka komplex har du tänkt övervinna i sommar?Söndag

 
 En hockeystad


Jag bor i en hockeystad kallat Skellefteå. Idag när jag var påväg hem från jobbet så var den tredje finalmatchen i full gång. Snacka om att hela staden stod stilla. Jag var helt själv på vägen, ingen var inne på ica osv. Hela Skellefteå stannar verkligen då det spelas match. Rätt så häftigt egentligen:) Måste dessutom säga grattis till grabbarna, snart är ju guldet där det hör hemma - i år - igen. Lööövely!
 
Just nu står det 8-1 i dagens match & jag såg nyss en rolig kommentar på facebook "Färjestad kanske ska ställa båda målvakterna i mål samtidigt?" - ha ha, skrattade gott för mig själv då jag läste den:) - Nej nu har jag bråttom, vi får höras mer i morgon. Kram på er<3historien om acne

 

Snälla, ta er tid att kolla på detta videoklipp. Det är fantastiskt! Lördag mot jobbet

 
 Godmorgon vänner. 
Sitter här och hinkar kaffe, samtidigt som jag laddar för 7-17:30 jobb. Tänkte kamma hem ännu mera fina OB pengar och ha en bra dag på jobbet. Om sanningen ska fram åker jag alltid till jobbet med ett leende på läpparna. Jag är lyckligt lottad:). Allting blir vad man gör det till & jag vill trivas å ha kul på mitt jobb. Så, så får det bli :D Pizza en långfredag som denna

För ikväll har jag och brudarna ätit pizza och skrattat tills tårarna runnit. Jag är lyckligt lottad som har dem!
Godnatt<3
 Ballerina-fina

 
Att dricka kaffe å äta ballerina är bland det godaste jag vet, är som besatt. Förövrigt så har jag ju faktiskt hunnit påskpynta min lilla lägenhet litegrann, känns bra. Dessutom har jag hållit denna blomma vid liv i fyra dagar nu, nytt rekord ska ni veta;)

Glad påsk till alla er som läser detta. Glöm inte hur grymt bra du är!
 Tröttast i världen

 
Igår träffade jag några polare för att fira Lisa som fyller 22 år. Det var helt enkelt för trevligt, så jag fick mig ju aldrig hem;) Idag är jag därför lite mer trött än vanligt, totalt osminkad dessutom. Men det är långfredag och jag jobbar 7-17:30 vilket kommer resultera i en jäkla massa OB PENGAR!! Så det känns absolut värt det. Nu ska jag iväg, kram på er!!
FREDAG

 Påskpyntar för fullt

Man kan tro att vi är 12 år och inte 21. Men herregud så roligt det är att måla ägg, vi skrattar så vi tjuter! 
Världens finaste tjejer, vad jag gillar er!Att våga drömma är att vinnaDu måste våga för att vinna & det är bättre att ångra något man gjort - än inte göra det alls. 
Den bästa känslan som finns är att klara någonting man inte trodde var möjligt. Eller att våga skriva till killen man suktat efter i flera månader. Det är även en härlig känsla att få bocka för en punkt på "the bucket list".  

Min 83 åriga farfar brukar alltid säga såhär till mig "Jag är så nöjd med mitt liv, det finns inte en grej jag skulle vilja göra om eller göra annorlunda". Jag vill upprepa min farfars ord då jag själv bär på 83 år av livserfarenheter. Till saken hör den att jag är personen som måste se till att den meningen uppfylls. Jag måste våga tro på mina drömmar och på mig själv. Vill jag någonting tillräckligt mycket så kommer det att bli så också. Till saken hör också att ingen människa är den andra lik. Jag har mina drömmar med livet & ingen får säga till mig att dem är fel. Likaväl som att du har dina drömmar med livet. Du får inte lyssna på negativa "jag lyckades inte med mitt liv" människorna. Var dej själv, följ ditt hjärta och tro på dina drömmar. Ingen dröm är för stor eller läskig, för vill du nå dit - då kommer du att göra det också! 

Fyra punkter från min bucketlist
- Se hollywood skylten irl
- Jobba på ett sjukhus i Ghana
- Ge ut en bok
- Skaffa barn och familjSvar på kommentar

 
Svar: Hej ännu finare du & tack för dina varma ord. Det gör mig så oerhört glad att få höra dem ska du veta!:)
Så till din fråga om mensen. Jag kan gå upp tre kilo bara i vätska under mensen. Men det är faktiskt ingenting som stör mig längre. Dessutom är det ingen annan som märker att min mage är svullen, det är bara jag själv som ser det.. Jag menar.. Brukar du lägga märke till dina vänners svullna-mens-magar? nej jag skulle väl inte tro det... ;)? Mens är ett tecken på att kroppen är frisk och på att du kommer kunna bli gravid i framtiden - och det är ju en fantastisk sak... och... under min menspreiod är jag NÅGOT SÅ FRUKTANSVÄRT BEROENDE AV CHOKLAD att det inte ens är värt att försöka stå emot haha:D

Så mitt tips till dig
1. Alla tjejers magar sväller under mensen - det är normalt
2. Om bara några dagar kommer magen att bli mindre igen.
3. Du har mens för att kunna bli gravid i framtiden - fantastiskt! 
4. Ingen annan lägger märke till att din mage är lite svullen.
5. Du är fin och en bra människa, glöm inte det!

Lycka till i din kamp mot ätstörningen. Ge den en smäll i ansiktet från mej. Kram<3 I min lägenhet


Köpte ny blomma och kruka på stan igår. Tycker den passar in himla bra i mitt fönster ju! 
Är så jäkla fint med blommor och grejer, måste lära mig att ta hand om dem hehe.
 En kaffe i solen


Träffade Angelica åtta i morse för en morgonpromenad. Blev en sväng runt älven med massor av catch up snack och sedan en kaffe på Skellefteås mysigaste Cafe. Vi satt faktiskt ute i solen utan att ens frysa. Jag älskar att sommaren är såå nära nu!!ONSDAG

 Fina lediga tisdag


Idag skiner solen i Skellefteå. Så jag invigde faktiskt mina nya brillor efter lunch, tankade sedan bilen och for å hämtade upp Elin.


Vi har ätit lunch på waynes och pratat om livet. Haha, vi hänger på waynes minst en gång i veckan?!


Sedan var jag förbi interflora och handlade blommor. Sist jag handlade blommor levde dem i tre dagar, hoppas på bättre lycka denna gång;). 

Nu har jag tänkt påskpynta lägenheten litegrann, bara för att jag gillar att pyssla xD. Brukar du påskpynta?
Västerbottens tidning hörde av sig till mig

 
Förra veckan ringde Västerbottens tidning mig & ville göra ett repotage om min blogg. Kände mig både hedrad och lycklig. Så nu på förmiddagen har jag haft en reporter och fotograf på kaffe i min lilla lägenhet. Vi har pratat om skönhetsideal, Ghana och varför jag startade denna blogg. Det ska bi spännande att läsa resultatet!! 

Nu ska jag in på stan och fika med Elin. Du härliga lediga tisdag! 
Kram <3
 Glöm inte bort att le

 
Du glömmer väl inte bort att le?
När du ler skickas budskap till hjärnan om att du är lycklig, vilket resulterar i lyckohormonet endorfin. Forskning visar faktiskt att kroppen får känslan som vi härmar. Exempelvis kände sig folk lyckliga bara genom att hålla en liten penna mellan tänderna, så de imiterade ett leende. Funkar på samma sätt med personer som rynkar på ögonbrynen, de känner sig mindre lyckliga. Så vänner, le även när du känner dig olycklig - då kommer kroppen producera endorfiner som får dig på bättre tankar.

Nästa gång du känner dig stressad bör du ta ett djupt andetag och le. Detta kommer få dig att känna dig mindre stressad, andningen blir lugnare och du kommer känna mindre oro. Detta bör även testas då du tränar & allting känns tungt - med ett leende kommer du orka ännu mer. Dessutom smittar leenden av sig till din omgivning. 

Jag brukar alltid jobba med ett stooort leende på läpparna. För en vecka sedan sa faktiskt en brukare såhär till mig:  "Du har ett smittande leende, det minskar min ångest". Det gjorde mig glad och jag insåg faktiskt värdet i ett litet leende. Så kom ihåg att le, mina fina! :)Tisdag

 
 Ett bättre kvällsfikaElin gjorde min dag med detta meddelande, haha!! Så ikväll har vi ätit kladdkaka till kvällsfika och bara haft det riktigt fint. Även Mia och Jenny var där så det kunnde knappast bli ett bättre avslut på denna måndag! 
FÖRSÖK SE VIDEON UTAN ATT LE!

 
Så fruktansvärt söt. Jag log hela videon igenom & nu vill jag ha en elelfant!!Michael Kors har aldrig tilltalat mig

 
Jag har alltid haft svårt att följa modet och att se ut som alla andra. Hunterstövlar och Michael Kors väskor har aldrig riktit tilltalat mig. Jag har min egna stil och är faktiskt ganska trygg med den. Jag menar, kolla bara på mina öron - jag har inte hål där man "ska ha hål", utan där jag tycker det är snyggt!! Tycker det är viktigt att lägga tid på att lära känna sig själv och vad man själv tycker är viktigt, snyggt, värdefullt och onödigt här i livet. Ingen har rätt att säga till oss vad vi ska tycka och tänka om saker. Var noga med vad du själv tycker, för du har ju faktiskt helt rätt! :)
 En natt på akuten


Då jag kom hem från jobbet vid halv tio igår så ringde Frida. Vi skulle "ha ett kort catch up samtal" som snabbt blev över en halvtimma (typiskt oss!). Då vi lagt på ringde en annan vän och behövde skjuts till Lasarettet. Jag slängde mig i bilen och hämtade upp den skadade. Väl på Akuten träffade vi sköterskor och läkare. "Tur läkaren är snygg iallafall" sa min käre vän då vi blev lämnade ensamma i rummet, sedan skrattade vi gott. Jamen, efter tolv var vi klara på lassa och jag skjutsade hem den skadade och slaggade sedan på hennes soffa. Fyra timmars sömn hann jag fånga innan det var dax för dagens 7-12 jobb. Vilket även det har gått galant. Har jobbat med Berith och hon smittar av sig så mycket glädje att allt går lätt=) 

Kommer hoppa över dagens planerade träning, sovit för lite och skulle bara skada kroppen med ett joggingpass. Det får bli en annan dag istället:). Tror jag ska ta en kväll med lite marabou och bara mysa istället. För i morgon. Då väntar något spännande, men mer om det senare;)En tänkvärd text

Kalle är den typen du älskar att hata. Han är alltid på gott humör och har alltid något positivt att säga.

När någon frågade honom hur han mådde svarade han: ‘”Om jag mådde bättre hade jag varit tvillingar”. Han var en naturlig inspiratör. Om en av de anställda hade en dålig dag var Kalle där och talade om för de anställde hur man kunde se positivt på situationen. Jag blev nyfiken av att se detta, så en dag gick jag bort till Kalle och frågade honom: ‘Hur lyckas du?’

Kalle svarade: “Varje morgon vaknar jag och säger till mig själv: Du har två val idag. Du kan välja att vara på gott humör eller du kan välja att vara på dåligt humör. Jag väljer att vara på gott humör. Varje gång det sker något dåligt, kan jag välja att vara ett offer eller dra lärdom av det. Jag väljer att dra lärdom av det. Varje gång någon kommer och klagar hos mig, kan jag välja att acceptera deras klagan eller jag kan välja att peka på de positiva sidorna i livet. Jag väljer de positiva sidorna i livet”.

“Säkert, men det är inte fullt så enkelt”, protesterade jag.
“Det är det”, svarade Kalle. “Livet handlar om val. När du tar bort allt runt omkring är varje situation ett val. Du väljer hur du vill förhålla till situationen. Du väljer hur folk skall påverka ditt humör. Det är du som väljer om du vill vara på bra eller dåligt humör. Till syvende och sist är det ditt val hur du lever ditt liv”.

Jag funderade över vad Kalle hade sagt.
Strax därefter lämnade jag företaget för att starta eget. Vi tappade kontakten, men jag tänkte ofta på honom när jag gjorde ett val i förhållande till livet, istället för att bara reagera på det. Många år senare hörde jag att Kalle var inblandad i en allvarlig olycka med ett fall på 20 meter från en radiomast. 

Efter 18 timmars operation och flera veckor på intensiven, blev Kalle utskriven från sjukhuset med skenor längs ryggen. Jag träffade Kalle ca sex veckor efter olyckan. Då jag frågade honom hur han mådde, svarade han: “Om jag mådde bättre skulle jag ha varit tvillingar. Vill du se ärren?´Jag avböjde erbjudandet om att se ärren, men frågade honom om vad som försiggick i huvudet på honom under olyckan.

“Det första jag tänkte på var på min ännu ofödda dotter”, svarade Kalle.
Så medan jag låg på marken mindes jag att jag hade två val. Jag kunde välja att leva eller jag kunde välja att dö. Jag valde att leva”.

“Var du inte rädd? Blev du inte medvetslös?” frågade jag
Kalle fortsatte: “Ambulanspersonalen var fantastisk. De sa hela tiden att allt kommer att gå bra. Men då de rullade in mig på akutmottagningen och jag såg uttrycken i läkarnas och sjuksköterskornas ansikten, blev jag vettskrämd. I deras ögon stod skrivet: “Han är döende”. Jag visste att jag måste göra något.

“Vad gjorde du då?”, frågade jag.
“Nå, det var en sjuksköterska som skrek frågor till mig”, sa Kalle. Hon frågade om jag var allergisk mot något. “Ja!”, svarade jag. Läkarna och sjuksköterskorna stannade upp medan de väntade på mitt svar. Jag tog ett djupt andetag och ropade: “‘Tyngdkraften”.

Genom deras skratt sa jag till dem: “Jag väljer att leva. Operera mig som om jag var levande, inte död”.
Kalle överlevde tack vare läkarens skicklighet, men också på grund av sin fantastiska inställning. Jag lärde av honom att varje dag kan vi välja att leva fullt ut.
Inställningen är, trots allt, allt.

Okänd.Måndagspepp

 Söndagsfikaaa
Söndag

 
Hallå fina you!
Hoppas att du mår lika bra som jag gör idag:). Jag har nämligen just avslutat dagens första arbetspass 7-12 & är snart påväg till Matilda för att fika och surra hela eftermiddagen. Sedan ska jag iväg och jobba arbetspass nummer två för dagen (16-21). Därefter är min jobbarhelg slut för denna gången!! meeen.. som jag sagt tidigare - av någon störd anledning gillar jag att jobba helg, det är någon speciell mysig helg känsla då! :)

Ha det fint.
 SÖNDAG
Vicke 13 bast


Min "lillkusin" fyller 13 år nu i veckan & det ska givetvis firas. Har därför träffat släkten ikväll för trerätters middag och firande av min söta kusin. GRATTIS IGEN lillkusinen;)
Ögonblick mitt minne aldrig kommer glömma

...  En kväll i Ghana, bland det vackraste jag någonsin sett. 

... Promenaden i Grekland, som visade greklands bästa sidor!

... Det helt sjukt blåa vattnet i Thailand, och att simma med Nemo och Doris!

... och alla fantastiska solnedgångar och nattdopp i Thailand :D 

.. Denna kväll var en häftig känsla. Att sitta vid vattnet i göteborg och dricka vin med några sköningar!

.. För att inte tala om Ghana och att bli mött av detta varje morgon<3

... eller se Big Ben för första gången! 

.... Och skålen på studentmorgonen.

...  eller att sitta i Monaco, äta glass för flera hundra och se rika människor!

... Eller strosa runt bland person-båtar större än städer!! 

... Att sitta på en strand i Ghana och få lektion i trummor var något över det vanliga! 

...  Eller att se sitt rum i Ghana för första gången, var en känsla det med! 

... Och bara allt fint man fått äran att se från Hästryggen! =)

... Och alla gånger jag får träffa mina älskade kusiner & släkt i Skåne! 

.. Att få uppleva Summerburst var inte plåkigt det heller.


Fyll inte livet med dagar, utan fyll dagarna med liv. Kom ihåg att du bara lever en gång, så det är bättre att ångra något man gjort - än inte göra det alls. Tro på dina drömmar och kämpa tills du når dem. Livet är till för att levas!!Dagens träning med ElinPelin

haha - jag ser ut som en liten pojke där i bakgrunden;)
 
Imorse var jag och Elin på gymmet för att köra överkropps-pass. Riktigt roligt och jobbigt. Haha älskar att vi springer runt och sjunger mellan alla repetitioner. Men går det vara annat än glad på fredagarna?:D 

Hoppas ni tillåter er själv en skål med godis ikväll, eller en påse chips. Det är fredag och det ska firas,även för dej!
<3Älskade Fredag

 
Gör någonting idag, som ditt framtida jag kommer tacka dig för.Morgonstund


Jag fryser alltid jätte mycket på morgonen. Så det absolut bästa som finns en tidig morgon är att ta på sig den största oversize tröjan, tjocksockar och en stoor filt över axlarna.. och.. självklart dricka en-två varma koppar kaffe. HAHA, jag låter som en pensionär i mina bästa dagar, illa nog !

Nu laddar jag igång för en arbetshelg. 29 timmar på tre dagar ska göras. YÄS!
 FREDAG

 Köttfärssås med morötter


Gjorde köttfärssås med färskpasta till middag idag. Egentligen hatar jag smaken på köttfärss, men det blir tok-gott om man river morötter i det. OCH. kryddar med salt, peppar och grillkrydda. Mummmms:) Nu ska jag och tvätta, städa och laga matlådor. Samtidigt som jag kommer lyssna på kanon musik och bara känna hur duktig jag är. Haha nämen du, jag hoppas att du får en kanon kväll!För idag har vi tränat ben!


Blev ett bra benpass med två längre typer av crossfitrundor idag, kanon. /Julia och Elin 12 år.
(skrattar högt för mig själv - åt bilderna - som jag själv redigerat - hehehe)REPEAT

 "Killar"

''Om man ska träffa en kille som man är förtjust i för första gången vad tycker du att man bör ''tänka'' på - så att man imponerar på honom.? Och hur tror du att man får en kille att börja gilla en? Ja dejting och sånt kring killar :) "

"Bästa raggningsknepen" 

"Min drömkille"

Jag fick tre frågor om killar. Så tänkte besvara dem alla tre på samma gång;). För att vara tråkig och vanlig svarar jag såhär: Gillar du killen - gå fram till han? ring till han? eller varför inte smsa? du har ingenting att förlora på det. Våga kasta dig ut och se om han fångar dej liksom:D. Var dig själv, om han inte faller för det - är han inte den rätte helt enkelt=) Finns ju miljoner killar där ute! Och ett tips är ju att inte fokusera på dig själv undertiden ni träffas "undra hur mitt hår är? ser jag tjock ut i denna vinkel? undra vad han tycker om mig?", fokus bör ligga på hur vackra ögon killen har, eller vilken chamig personlighet:D.... oooccchhh... min drömkille? haha ja du, det ska vara en härlig kille som är framåt, positiv och charmig. Han ska ha mål med framtiden och gilla sig själv. Gärna ta hand om sin utsida (eftersom det är ett tecken på att han tar hand om insidan.. osv!) och alla jävla players går fet bort!
Torsdagsmöte


Godmorgon.
Sitter här med en kopp kaffe och samlar tankarna inför ett morgonmöte. Detta är min lediga dag för veckan - så jag passar på att göra bort alla "viktiga" saker:). Som ett morgonmöte, att svänga förbi min bäste sjukgymnast, sedan ska jag städa och tvätta hela kvällen. Benpasset + att hjälpa Elin att rensa i garderoben får stå för dagens roliga:D 

Kom ihåg att det bara finns ett enda exemplar av dig. Och att du bara är värd det bästa!Torsdag

 Det där med att övervinna rädslor

Jag som 6åring. Livrädd, håller mamma i handen och tror att jag ska dö. (observera att det är en mini häst)

Jag som 17åring. Startat tävlingar i både dressyr & hoppning och tyckte det var skit skoj=)
 Såhär vill jag bo !
Onsdag ju


Jag måste än en gång tipsa om mina ansiktsprodukter som håller alla finnar borta. På bilden har jag inget annat än lite puder i ansiktet.. och.. bilden är i vanlig ordning inte redigerad alls! 

Idag jobbar jag 7-13 och sedan väntar en hel eftermiddag med kurs. Känns vuxet att säga;) hehehiho!
 "Hur jag fixar mitt hår"

1. Duschar håret två gånger i veckan.
Med vanligt shampoo och balsam.
En kväll i veckan brukar jag försöka ha
hårinpackning i minst en timma! 


2. Efter dusch sprayar jag in håret med värmespray och "Volym mousse".


3. SALTSPRAY I MÄNGDER och sedan fönar jag det. (Brukar även ha "in style" så håret ser mindre risigt ut)

4. Min älskade volymaster får stå för ytterligare volym. 

5. sedan plattar/lockar jag håret med denna goding! 

6. Klaaaaart! :)Onsdag = lilla lördag
Perfekt avslut på denna dag

Tisdags shoppingNu ska jag in mot stan för shopping och mat med FridaaA!!!
Gillar att göra "helg-roliga" saker på veckorna hehe:)Lunch och årets mål


Gjorde mackor i ugnen till lunch idag. Älskar både kalkon och grillkrydda, så det blev ju succé. Dessutom är det svårt att misslyckas, även för en som är sämst i köket hehe :P Nu ska jag börja göra mig i ordning för en eftermiddag å kväll i stan med Fridaaaaaaa!

Förövrigt startar mitt gym "våra mål 2014" i veckan. Det innebär att man ska sätta upp ett mål och fixa det på 6 veckor. Då kan man vinna fina priser. Oooocchh... Det är ju inte en utmaning om man inte känner sig utmanad? Därför är MITT årets mål att löpa minst två gånger i veckan & springa 7km rundan på under 40 minuter, kanske 35?... pjuuh... detta kommer kräva tid, planering och fokus. MEN FAN SÅ KUL. Så om sex veckor kommer jag löpa fort som fan;).Du skriver rubriken - jag skriver inlägget


Inatt har jag sovit elva timmar, så sköönt! Nu ska jag bara dricka upp mitt kaffe och ringa några samtal innan det är dax att kicka igång dagen på riktigt! Förövrigt har jag lite halv dåligt med inspiration för tillfället... så...

Komentera detta inlägg med en rubrik ni vill läsa om, så ska jag blogga om just det!
etc
"Hur många träningspass i veckan?" - "Vad är drömjobbet?"- "Vad är dina tankar om dig själv?"
 En vacker tisdag

 
 Tusen tack


Blir himla  stolt i hjärtat när Big Steve berömmer min instagram & blogg!!
Godnatt med eeeerMåndagsjogg - och hur jag äter under en dag.

 
Efter sex timmar på jobbet - knytte jag på mig mina rosa Adidas, startade pulslistan på spotify och joggade dit näsan pekade. Det blev tillslut en runda på 40 minuter som var helt fantastisk. Joggade genom stan för att ta mig till bäcken, sedan upp i skogen och jag bara log hela vägen. Jag älskar verkligen våren, lukten, värmen, solen, ja ALLT!  Ikväll ska jag ut och promenera med Matilda. Så får man njuta lite extra av denna härliga våriga dag!! 
 
BTW! Jag uppmanar ingen som äter dåligt att träna. Jag personligen tränar väldigt hårda pass (för att jag tok-älskar det), men samtidigt fyller jag på med massor av mat. Annars hade det aldrig fungerat.

Såhär kan jag äta en dag:
Frukost: Havregrynsgröt med mjölk + äppelmos och ääggg. 
Fm fika: 2 mackor med olika pålägg och en proteinshake. 
Lunch: Köttfärssås med spagetti och grönsaker
Em fika: Kaffe med kakor och bullar hehe.
Middag: Omelett på fyra ägg, kalkon, mjölk, spenat, keso osv! eller korv med makaroner:P
Kvällsfika: Proteinshake eller äggmackor eller havregrynsgröt (beroende om jag tränat eller ej).

Å varje helg brukar jag trycka ett kilo godis, eller chipspåse eller massor av glass. xDHade inte tackat nej till ett stycke utlandsresa

 Tänkvärt

 
 En klassisk söndag

 
Som alla vet så bor jag i stan, med full rulle dygnet runt. Å ibland kan jag behöva åka ut till mamma och pappa för att andas friskluften och bara stanna upp i några dagar. Denna helg har varit en sådan. Har druckigt miljoner koppar kaffe, sprungit runt i tofflor, sett filmer, ätit god mat, fikat hos morfar, haft farfar på middagsbesök, sett hockey, hängt med brorsan & bara stannat upp. Behövligt:)... Nu har jag laddat batterierna för den kommande veckan som innehåller 42 timmars jobb, några härliga gympass och förhoppningsvis lite häng med mina kompizar! 

Det är min lillebror och farfar ni ser på bilden. Farfar är min stjärna!=)Tar en kopp i det soliga vädret

 Så enkelt

Kollar på bilder från förra sommaren och hjärtat blir varmt.

 
 Vilken härlig lördag

Har startat denna lördag med årets första löprunda. Orkade springa 7km rundan på 43min och är jätte nöjd. Inte illa pinkat för en crossfit-tjej:D 

Älskar känslan just nu. Älskar att löprundorna är förknippat med sommar! Iallafall så ska jag nu äta lite lunch och sedan åka till morfar och fika med mina kusiner:) myspys lördag!
Min måbra plansch

En bra fredag

Träffade Elin klockan tio i morse, så satte vi fart mot stan!

Blev en lunch på waynes och massor av kaffe och samtal om livet.

Skulle absolut inte shoppa något idag.. men.. en kjol från H&M och ett par brillor från Kapphal fick följa med hem hehe!

Efter stan landade vi hemma hos Elin med varsin lyxshake för en eftermiddag med pyssel;) Resultaten ska ni få se sen. Nu ska jag hem till Mamma och äta ost&kex! HOPPAS NI ALLA FÅR EN BRA FREDAGSKVÄLL=)

Summerburst

 
Såg att Frida laddat upp denna på sin blogg. Blev alldeles till mig och fick tillbaka Summerburstkänslorna från förra året. OCH NU LÄNGTAR JAG ÄNNU MER TILL DEN 30 MAJ DÅ DET ÄR DAX IGEN!! 

Åhååå, så taggad jag blev nu då:):)Äntligen underbara Fredag

 Trötter


Här ser ni en mycket trött Julia som nu väntar på den sista maskinen tvätt. Känner att jag har något virus eller nått i kroppen, är så slö, stressad och slut. Så i helgen har jag tänkt flytta hem till mamma och pappa bara för att vila lite. Ibland kan man behöva det! Liksom äta mammas goda mat, skratta åt dåliga filmer med pappa och bråka med lillebrorsan. Tänk att det alltid har varit jag som spöat honom, men nu är det ombytta roller? haha idag brukar han typ lyfta upp mej med en arm och vända mig upp å ner å sedan hålla mej så tills jag blir riiiiktigt förbannad... borde kanske ha varit snällare med Emil i våra yngre dagar (när jag var den starka), så hade jag sluppit äta upp allt ont idag? hehe :D 

Men jag ska även gå på stan med Finaste Elin i morgon. Och fika hos morfar&Liz med mina kusiner på lördag. så att helgen blir bra tvekar jag inte en sekund på. Kalas kommer den att bli :D. Hoppas att ni mår fint!Skippade träning för en bok

Efter dagens 7-14 pass på jobbet hade jag tänkt träna. Men var helt off och jätte slut. Så for faktiskt hem till lägenheten istället och kröp under min rosa filt, tillsammans med en kaffekopp och femtio nyanser av honom. Satan vad den boken verkar bra. Vill bara fortsättaaaa läsa!!!!

Men nu ska jag tvätta och städa hela kvällen. Tvätttid mellan 18-22. Verkligen jätte kul;) men om jag städar fort hinner jag kanske läsa dem sista timmarna mellan tvättarna? hihi! Hoppas ni får en bra kväll!

Lika men ändå så olika

Jag får en känsla av att Kapphal har tagit inspiration från MQ, haha! Men personligen (och tyvärr) tycker jag att det är just märket som gör plagget. Skulle tillexempel aldrig kunna köpa fejk converse, som inte har märket.
Alltså jag följer verkligen inte modet och jag handlar absolut inte mycket i märkeskläder (eftersom jag arbetar som underskterska hehe). Men kan samtidigt inte låta bli att kolla lite extra åt märkesplaggen!!

Tycker ni själva märket på kläder är viktigt?

 
 Det visste du kanske inte om mig

 • Flyttade hemifrån som 19 åring.
 • Var helt in love with Darin 2004. 
 • Tycker att Veronica Maggio är kass.
 • Är hellre en lyssnare än talare. 
 • Blev dock kallad papegoja som liten.
 • Gillar måndagar.
 • Blir irriterad av dålig musik.
 • Fyller 22 i december.
 • Trivs bäst med bestämda å ärliga människor.
 • Ska aldrig klippa av mitt hår igen.
 • Tycker killar med tatueringar är dö snyggt. 
 • Har varit utomlands mer än 10 gånger hehe! 
 • Tog körkortet EN DAG efter att jag fyllt 18 :D
 • Grillat är min abslut favoriträtt! För det är torsdag

 Ett leende

 
 
Ett leende sker i ett ögonblick, men minnet av det kan finnas kvar i en livstid. 
Glöm inte bort att le! Mars 2014 kommer jag aldrig att glömma

 
 
Mars 2014 kommer jag aldrig att glömma. På en månad hann jag göra så mycket roliga saker! Jag besökte stockholm två gånger (med fantastiska människor). Såg Avicii. Festade till sju på morgonen. Såg Gavin DeGaw. Jag hann även med några veckor i Skellefteå. Sitta på Waynes i timmar med Frida. Äta våfflor med mina vänner. Luncha ute i solen med Elin. Dricka vin med Frida och några andra people. Spontant åka till Piteå å shoppa med Frida. Bli bjuden på Frukost av Angelica. Sitta ute i solen i timmar med Angelica. Fira pappa 52 år. Äta semlor på jobbeeet. Älska livet! 

Å juste... hann ju även att vara sjuk i nästan två veckor!!Brukar du säga att din kompis är tjock, ful eller jobbig?


Godmorgon snyggingar!!
 
Brukar du säga till dina arbetskollegor att dem är misslyckade? Att deras jobb inte duger? Eller brukar du kanske säga till dina vänner att dem är fula? tjocka? och kanske till å med jobbiga? - Nä, jag skulle inte tro att du gör det. Oftast brukar man se sina vänner och arbetskollegor med positiva ögon. "Hon gör så gott hon kan, mer kan jag inte begära" eller "Gud vad hon är snygg i dem jeansen"... På samma sätt som du tänker om dina vänner, ska du tänka om dig själv. Du ska vara din absolut bästa vän. Jag menar - erkänn, du skulle ALDRIG säga till din arbetskompis att han/hon är slö, tråkig och dålig? Så sluta säga det åt dig själv. Det finns ingen annledning i att stressa ihjäl (och trycka ner sig själv) på jobbet/fritiden. Det du gör duger. Ta hand om dej<3
 Första april


Första April och jag har lyckats lura jätte många med mitt Avicii skämt - kul;) hihi

Idag har jag jobbat 7-13 med Sandra (vi är dem två unga i vår arbetsgrupp hehu). Till och med pensionärerna kallar oss redan ler och långhalm XD. Måste få säga att jag verkligen har haft tur med mina nya arbetskollegor - alla är grymma och man får skratta varje dag! Iallafall så fortsatte eftermiddagen med möte mellan 13-16. 

Kvällen har jag spenderat på gymmet med Elin. Ett riktigt svettigt benpass stod på schemat. Det är bland de roligaste jag vet. Känslan under och efter ett benpass är svårt att beskriva. Jag kan helt enkelt stava det lycka!! 

Nu ska jag duscha och sedan dricka te i soffan och börja läsa "50 nyanser av honom". Hoppas den är bra:)Det bästa som kunde hända

Haha jag springer runt i lägenheten och hoppar, sjunger OCH DANSAR! Igår gick Stadsfesten ut med den stora nyheten om att självaste Avicii (dör) kommer till stadsfesten i sommar. Fattar ni vilket sjukt bra drag det kommer vara? Förstår inte ens hur allt folk kommer att rymmas, det lär ju komma people från hela Sverige! ooooch så sjukt att han väljer att komma till Skellefteå av alla ställen. Men det står på stadsfestens facebooksida att Avicii tycker att hela Sverige ska få möjligheten att festa med honom. Å att alla inte har möjlighet att ta sig till Stockholm - Så därför har han bestämt sig för att göra tre stopp i Sverige till början av sommaren. Malmö, stockholm och Stadsfesten. FATTAR NI HUR SJUKT STORT DETTA ÄR?! Påriktigt.. haha jag dör nog snart!!Tisdag - älskar denna!