Flyttar över till Nouw följ med mig!

 
 "Kod för att importera min blogg till Nouw: 5221733240"

www.nouw.com/juliaajooSöndag

Idag har jag och olov haft "göra-bort-alla-måsten" dag. Veckohandlat, pantat burkar, städat ( olov spelade innebandy med akilles😂). Vi var även hem till min familj på trerätters😍😍❤ men nu är det dax att sova, jobb väntar heeela dagen i morgon. Puss!
Midsommar🌸

På midsommar åkte jag och olov till emma å markus för att fira🍻. Det blev grillad middag, jordgubbstårta, vin och en extremt trevlig kväll👌 Idag har jag och Olov varit hos hans farsa och bakat pizzor😍😍. Ikväll har ja å olov bara haft mys med kladdkaka och johan falk filmer❤
Sammanfattning

Fredag - Jobbade 7.30- 16.30. Efter det åkte jag hem och fixade mig i ordning innan vi träffades på Matilda och Robins ballkong för vin och catch up. Satt ute med kortklänning till ett på natten utan att frysa, det om något, är sommar!

Lördag- Olov jobbade hela dagen å jag passade på att städa och tvätta. Vi var därefter bjudna till brorsan på middag innan Olov drog till sin polare och jag for hem och tog en tidig kväll. Väldigt behöverligt=) 
 
Söndag - Hängde hemma i stackgrönna med familjen och Frida. Tog en fika på båtis och blev sedan middag med farfar:):) 
 
Måndag- Jobbade 7.30-16.30 cyklade sen in på stan och åt middag med Olivia, Matilda å Elin. Sen hängde jag å matilda med vovvarna! 
 
Tisdag - Var i tre timmar och färgade håret!! jag å olov bjöd brorsan och Adam på mat innan jag drog till Hanna för en kväll med catch up, kaffe och härlig promenad. 
 
Onsdag- Jobbade 7.30-17.30. Kom sen hem till olov som hade lagat supergod middag. Efter det följde han med till stallet så tog vi en långprommis i fina vädret:) När vi kom hem såg vi Johan Falk och hade myskväll, älskade Olov!
 
Torsdag - Var på möten under förmiddagen och i eftermiddag har Frida och Elin varit här å hängt:) Även olovs brorsa kom förbi så stannade han och käkade med mig å olov! Nu är olov å dömer fotboll och jag ska ta med min Akilles å åka till valpkursträningen:)
 
Kram å puss på er!Stall och jobb🐴

Blivit två långritter på kort tid och massa bus med akilles. Även startat sommarjobbet och känner hur bra jag kommer trivas. Finns inget roligare än att jobba på äldreboende❤❤ 


Nu ska jag och Olov se lite serier innan det är dax att sova. Jobbar 7.30-16.30 i morgon å sen ska vi till Olovs farsa😎

Ta hand om er. Puss❤❤
Sommardagar 🌸🍍

Har haft semester i veckan och försökt ta vara på varje lediga och soliga dag. Så härligt😍😍 på måndag börjar jag sommarjobba👊😊🍍 
Lördag

Prommis med elin idag i fina vädret💖👭