Tisdag - JAG ÄR HUNGRIIIIIG


Jag och Matilda har spenderat senaste halvtimman med att skicka liknande snapchat bilder åt varandra. Fråga inte varför vi är så jävla töntiga haha!! Hur som helst så ska vi och många fler träffas på Olles ikväll för att käka middag och se fotboll. Kan är ärligt talat ingenting om fotboll. Men det kan bli kul ändå, blir tydligen världens stämning ikväll. Jag älskar stämning, jag älskar att prata och jag älskar mat. Så klart denna kväll blir amazing. Hehe men om sanningen ska fram kan jag verkligen ingenting om fotboll. Jag är nog den enda tjejen i hela världen som aldrig lirade i ett lag som liten. Jag valde hästar istället. Bra val må jag erkänna;)

Nu ska jag fördriva en halvtimma till på att göra ingenting. Sedan börja gå ner mot Olles. Vi hörs



Så fina ord


Fick ett fint meddelande på Instagram i förmiddags. Jag blev glad, tack du snällaste människa. 
Folk som skippa fördomar och som ger alla människor en ärlig chans. Sånna människor tycker jag om:)



NOSTALGI - TISDAG

Såhär ser jag ut osminkad och förkyld, om någon skulle tycka det var intressant att veta alltså;). Haha nämen, nu på förmiddagen har jag och mamma suttit och rensat alla lådor som finns uppe på våran vind. Så många gamla minnen som dyker upp. Hela min barndom fanns samlat i lådor!!
 
NU SNACKAR VI NOSTALGI
Alltså HAHAHA här ser ni min babyboarn Emma. En docka jag tog hand om under HELA min barndom. Matilda hade en likadan och älskade sin lika starkt:):) haha, jisses!

Sedan alla barbiedockor. Jag har tydligen målat nagelack i håret eller klippt av håret på alla mina barbies;P

Och kolla här! När jag var ett barn älskade jag att skriva. Jag skrev jämt, ritade aldrig liksom. Här ser ni en berättelse jag skrev som 7åring om hästarna Flygrosetten och Enhörningen....

 ... här ser ni dem två första sidorna om hästarna!
 
.. Och alla nallar jag har förstört:) På denna har jag tydligen försökt måla nagelack som läppstift - vinannde koncept! 

.. Såhär kunde det se ut i min spännande dagbok!

 Och den klassiska väskan. Var det någon mer än jag som hade en sånhär SpiceGirls väska;)?
 



Tisdag

 



Sjuk-Måndag

 
 
Dessa två bilder beskriver min dag. Åkt på en jävla förkyldning och har inte sovit en blund på hela natten. Satt och skrev about life with a friend istället. Det finaste som finns är när folk väljer att lita på en och öppnar upp sig. Kan jag hjälpa en person att må bättre, då är jag nöjd. Någon gång då & då skriver det unga tjejer till mig på Facebook och vill ha tips angående mat, ångest och träning - som jag självkart och alltid svarar på!! Men ibland skriver även vänner, som kanske inte är så jättenära. Och när dessa vänner väljer att öppna upp sig för just mig, då känner jag mig hedrad=). För jag vet själv hur extremt svårt det är att öppna upp sig för people och att våga känna tillit... För tillit har man inte till vem som helst! Däremot tror jag det är extremt viktigt att våga lita på någon och få ventilera sina tankar. För det är jättejobbigt att alltid hålla allting för sigsjälv. Inte ens den starkaste superhjälten orkar det i längden.

Oj, nu spårar jag ut i vanlig ordning, haha. Iallafall så har vi måndag. Sjuka jag har blivit ompysslad av min mamma hela dagen. Med glass, mat, choklad och kaffe:):). Jag är så galet lyckligt lottad som har henne=) Jaja, nu ska jag krypa ner i soffan och se någon movie. För i morgon planerar jag friskhet;P. Middags på Olles med några stjärnor väntar då, and so on! 

Hoppas du mår bra<3<3<3
 



Grattis på 75 års dagen



Igår skulle hon fyllt 75 år, min Mormor. Jag hade ingen aning om att det skulle göra såhär smärtsamt ont att sakna någon så. Sju månader har gått och det känns som igår jag satt och höll dig i handen där på sjukhuset. Hur ditt hjärta fortfarande slog, men hur du inte fanns där. Hur mina tårar rann längst mina kinder, trots att jag inte ville att du skulle se mig gråta. Att förlora en så extremt värdefull person är otäckt overkligt. Men jag har hört att "saknad är ett tecken på att riktig kärlek fanns där" så var det verkligen. Finaste, finaste Mormor - Grattis i efterskott på din 75 årsdag. Vi saknar dig så. 
 
Att leva ett liv utan en mormor vid sin sida är fortfarande jobbigt. Det är en städig saknad.



Fick höra att jag verkar dryg

Rensat på vinden hemma hos mor & far. Hittade denna låt som jag skrev när jag var 9 år gammal, bra va;)?
 Haha det är ganska uppenbart att jag alltid brytt mig väldigt mycket om alla andra. När jag var en liten tjej uppskattade jag mer att skriva texter och drömma om att hjälpa Afrika. Medan många andra i min ålder gärna tjuvade morsans smink och älskade Britney Spears.
 
Jag har aldrig varit den ytliga tjejen. Aldrig valt vänner eller dejter för hur dem ser ut. Det kvittar liksom. Det viktigaste är att man kan få mig å skratta. Dock fick jag höra tre gånger i helgen att "Fan Julia du e ju skön, trodde du var dryg". Blev nästan ledsen av det haha. För jag menar. Jag lever efter å ge alla människor en chans, jag vet att alla människor har en historia att berätta och jag vet att varje människa har en bra sida. Jag är ärligt talat extremt less på den ytliga världen, fördommar och hur alla- alltid- går efter utsidan.
 
Jag menar. Orka bry sig. Jag ser ut såhär, detta är min personlighet. Passar det inte så gör det ju inte de. Person kemi har man inte med alla, men jag tycker att det är viktigt att skippa fördommar. För varje människa är värd en chans och varje människa har ett stort bagage med sig. Man måste bara välja väl vem man vill lasta upp sitt bagage till=) 

Jag vet egentligen inte vart jag vill komma med denna text, eller vad min poäng är. Mer än att jag blev så förvånad när folk trodde jag var dryg i helgen. Jag som skrattar varje minut och tycker extremt mycket om människor. Bara för att man råkar äga en märkesklocka har man inte en redan bestämd personlighet. Alla människor är unika och alla har sin egen historia. Så det så<3
 
"Det spelar ingen roll vilken bakgrund man har, det viktiga är vem man väljer att vara"



Måndag

 
Det handlar om att spela sina kort rätt. Vara ärlig och alltid göra sitt bästa. För ibland får man ingen revansch.



Bakis Söndag

Jag har absolut haft en bra bakisdag idag. Vaknade redan nio i morse och var piggare än en speedad liten rävunge. Såg dessutom att det var sol ute, så jag ringde mamma som om och hämtade mig i stan hehe. Så har jag hängt på bryggan hela dagen. Snackat med grannarna och bara mått gott. Elin och Jenny kom också förbi en stund, så fick vi prata om gårkvällen litegrann, haha satan=). Yao, jag och Familia har ätit grillat till middag ute i solen. Sedan delade jag och mamma på marabou å kaffe. Så har vi pratat igenom livet. Bäste Mamma:):):)

Nej, nu ska jag ut i solen igen. Man må ju passa på att njuta. Vi ses snart<3

 
Take Care <3



Tre festivaloutfit

 
Vilken tycker du är finast??
 
 
 



Kväll 3 av 3

Det var kul igår. Riktigt kul och det känns idag vill jag säga. Lär väl ta några år innan man kommer ifrån denna bakfylla haha, sjukaste. Men det är de kanske värt, hade riktigt roligt igår. Bästa kvällen må jag erkänna=) 

Nu tänker jag ta mig hem till mamma å pappa för att sola på bryggan hela dagen. SOMMAR JU!!

 
 
<3



vimmel från igår

 



Dag 3 av 3

 
SOmmaren har hunnit komma till Skellefteå också. SÅ NU KÖR VIIIII=)



KVÄLL 2 av 3


Jag var så fruktansvärt bakis igår att det var svårt å tagga om till fest haha. Hade sjukaste huvudvärken hela vägen till åtta på kvällen:):) Så jag tog det faktiskt lugnt igår. drack några drinkar men kom aldrig riktigt igång. Var dock skönaste lirarna på förfesten, så skrattade till gråt flera gånger. Fick ingen bild på hela gänget, eftesom jag råkade glömma bort att min mobil har en kamera=)=)=). Nämen gårkvällen blev typ helt okej ändå,. Träffade lite people, vissa var verkligen efterlängtade:$

Men idag mår jag riktigt bra. inte ens lite bakis. Så ikväll kör vi all in igen:):):) Nu ska jag käka och börja fixa mig. Vi startar redan 15.00 idag. Jisses!


Sov hos en bästis och vaknade upp piggare än hela Skellefteå klockan 9 i morse. Så åt vi frukost, hämtade upp Jenny. Drog ner på stan och gjorde ärenden. Så har jag just kommit hem=)



Lördag

 



Dag 2 av 3

 
 
Tjoohooo! Är extremt bakis och har hängt på en bilverkstad med matilda hela dagen haha. Whatever. Nu laddar vi om för festivaldag två. Blir kul. PUSS!
 
 
 



Dag 1 av 3

Sitter här och äter frukost (ägg och bacon) å försöker sumera gårkvällen. Till stor del blev den riktigt rolig faktiskt. Känns dock idag, har den sjukaste huvudvärken i hela världen. Och jag har fortfarande 2 festivalkvällar kvar... haha jisses.Hur ska man orka=)

Nu har jag dessutom lovat att följa Matilda å köpa ny telefon, kommer bli jättekul med min huvudvärk;) Ska köpa några cola zero också, så jag kanske överlever denna dag:D Yesyes. Vi hörs mer sen, här kommer biler från gårkvällen:

 
Nu är det time for me att vakna till liv. Hörs sen <3
 



Fredag

 



Redo för dag 1 av 3 - Stadsfesten

 
 
 
 
 
 



En nyfödd jag

 
 
 



Repeat repeat repeat



Gammal låt, men jag är nykär. Den har gått på repeat i tre dagar nu och jag är in looooove!!



Godmorgon Torsdag



Haha är alldeles nyvaken. Håller på att fixa kaffe och frukost. Därefter ska jag ner på stan för att fixa en del ärenden. Ikväll drar även Stadsfesten igång. Känns så kuuuuuuuuuuul:) Älskar festivaler, folk och artister. Så jag njuter i helgen ska ni veta!
 
Nej nu måste jag försöka vakna till liv. Vi hörs mer sen. PUSS!



Torsdag

 
 
 



Longest Yard



Sett skönaste filmen på länge tillsammans med pappa å brorsan ikväll. Den filmen var våran humor, hähä=) se den!



HÄMTAT UT PAKET

Hämtade ut ett extremt efterlängtat paket idag. Ansiktsprodukter allting. Har aldrig testat detta märke, så de blir spännande och se om det är bra. Har egentligen aldrig haft problem med finnar, men jag tycker det är viktigt att ta hand om sitt ansikte ändå. Det tycker jag ansiktet är värt efter all smink & sol man utsätter det för;D

 
Det blir kul att testa någonting nytt. Yes!
Hoppas att du mår bra - love <3



Att göra en regnig dag

Spöregn hela dagen. Så jag tog förmiddagen till att städa min lägenhet. På något vis älskar jag att städa, gillar när det är rent, luktar godare än vanligt och är ordning. Dock är jag extremt duktig att slänga kläder och smycken runt mig all the time. Så föreställ er inte att det alltid är kliniskt rent i min lägenhet, hehe. Men nu är det fint:D

Därefter tog jag en PW i regnet. Men med gomusik i öronen går allt bra. Dessutom gillar jag regn, luften blir så galet frisk å fin. Man känner sig också extra duktig när man varit ute och promenerat i regn än sol. Eller hur;)?

Gick förbi OKQ8 på vägen hem och hämtade ut ett paket med massor av efterlängtade saker. Det kommer i ett eget inlägg snart:):). Men nu måste jag göra mig i ordning, ska iväg och äta middag. <3



Godmorgon Onsdag

 
Sov hela vägen till elva i morse, så extremt skönt. Nu har jag just fixat frukost. Två husman med kalkon och kopp nummer två av kaffe. Är fortfarande mätt som en get efter gårkvällens tryckande av chirre och godis hehe :P

Nej nu ska jag svara på några mail och sedan ringa ett par samtal. Jag hyr ju min lägenhet i andra hand och kontraktet går ut 1 augusti. Så jag borde kanske börja ragga nytt home. Hehe. Men som jag brukar säga; Ingenting är omöjligt. Allting brukar lösa sig till det bästa. Men du. Om du vet om någon lägenhet eller skön person som vet mycket om lägenheter;
Maila gärna mig på [email protected]



Onsdag

 



Classic - jag - kan - inte - sova - lista

 

Namn: Amanda Julia Jonsson
Ålder: 22
Längd: 170
Sko-storlek: 38-39
Född: Skellefteå
Bor: Fortfarande kvar
Gör just nu: Skriver;) Lyssnar på music å sjunger med


Allmänna frågor.

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Optimist, framåt, målinriktad
Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Hetsig, arg när jag är trött hehe, orolig   

Vad är din största fobi för: Grodor.... Det är skräck
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Oj... kanske ögon, läppar och axlar
Det roligaste jobbet du haft/har: Det kommer i framtiden hehu
Har du körkort och egen bil: Ja på båda
När tar du ditt körkort: Dagen efter jag blev 18. Sa ju jag är målinriktad ;)?
När grät du senast: En månad sedan. Tung tid=)
När skrattade du senast: Ikväll
Vem åkte du bil med sist: Elin.
Vem åt du mat med sist: Matilda
Vem sov du hos sist: hemma i stackgrönnan
Vem sov hos dig sist: hähä
Vad var du rädd för när du var liten: Allt, jag var fan rädd för allt :D
Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Jorunalist
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Har högt blodtryck. Så blir ibland!
Värsta smärtan du råkat ut för: Hmm... Höll på med hästa tidigare. Red faktiskt i tävlingsgruppen. Iallafall så har jag säkert ramlat av 50 gånger. Men en gång blev jag avslängt i en buske. Gjorde en volt över hästens huvud och landade på mitt eget. Hade skrapsår i hela ansiktet och extremt många muskler i kläm efter det. Fick inte ens upp armen. MEN IDAG ÄR ALLT BRA=)
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Min familj, vänner och allt annat fint classic=)
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Min tidiare ätstörning
Har du någonsin sportat: Tränar på gym. Älskar crossfit och tabata inspirerat
Någon du ser upp till: Min mamma=)=)

Vad finns alltid i din handväska: Tuggummi, almanacka, pennor, mobilladdare, börs, hårspray osv!!


Har du varit utomlands någon gång: Många fina resor har det blivit=)
Vilken plats var finast: Afrika, Florida, Thailand tar priserna=) 


Lite mer personliga frågor.

Har du någonsin tagit eller provat droger: Fy fan, nej usch
Rökt: Kan hända att jag tar en cigg på fest.
Snusat: Nej
Druckit: Drack aldrig innan jag var 18 faktiskt !!!!! 
Har du piercing eller tatuering: Tatuering på fotleden. Haft piercing i naveln:)
Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Bra leende, framåt, lukta gott, charmig
Finaste komplimang du fått: "Det är en otroligt fin tjej som du man vill vakna upp med på morgonen"
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Inte medvetet
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Har hänt en gång. Gjorde ont:)

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Landet
Hamburgare eller pizza: Hamburgare
Kött eller fisk: Kött
Hund eller katt: Kisse
Aftonbladet eller Expressen: A
McDonalds eller MAX: Max
Vin eller Öl: Vin, foot of africa är magiskt
Charter- eller skidsemester: Charter, alla gånger
Sverige eller Utlandet: Utlandet
Sport eller nyheter: Paradise hotel :D
Hockey eller fotboll: Hockey
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Handlar mer om personkemi än hårfärg;)

Sommar eller vinter: Sommar
Vår eller höst: Höst
Flyg eller tåg: älskar att flyga
Bil eller buss: Bil

GODNATT=)



Semesterdag två

Vilken grymt skön dag. Matilda hämtade upp mig klockan nio i morse så drog vi till Byske för å fixa naglarna.

Fem timmar senare blingade vi jäkla snyggt alltså. Så då vandrade vi vidare till pizzerian för luuuncchhhh.

Åt gott som tusan innan vi pyste in till stan för shopping och alkohol handlande. Snart festival ju;)
 
Jajajajaja. Senare på kvällen hämtade vi upp Elin för att käka glass i bergsbyn. Sedan drog vi och veckohandlade alla tre. alltså haha jag orkar inte. vi är som tre små omogna 14 åringar när vi handlar. Fnittrar, kör på varandra med vagnarna å skit. Herregud. Haha med dessa två tjejer blir man som ett töntigt litet barn igen;P. Men jag tror att det är viktigt. Det är extremt viktigt att inte alltid vara så jäkla seriös. Man måste få leva ut den tönt man egentligen är ibland också!! Personer man kan vara sitt töntiga jag med (oh som ändå tycker om en;)), det är personer man ska hålla fruktansvärt hårt i. För dem växer inte på träd=)
 
Jamen vi köpte lite chirre och såg sedan en massa avsnitt sex and the city. ÄÄÄÄLSKAR DEN SERIEN!!
 



Nya Naglar



Var på nagelsalongen med Matilda fem timmar på förmiddagen. Blev fett uttråkad när Matilda skulle fixa sina naglar så jag började snacka med frisören som jobbade där. Haha en skön människa var hon:D. Sedan hittade jag gamla Julia tidningar.  Så gjorde test på matilda, tillexempel om vilket djur hon är mest lik:):) Haha ja va fan. Folk där inne måste trott att jag inte är fullt hundra..... vilket kanske stämmer också;) jajaja kul hade jag!

Är extremt nöjd med mina naglar=) Men jag får blogga mer ikväll. För nu ska jag iväg. PUSS!



Tjena Tisdag

 
GODMOOORGON TISDAG!! 

Det ska vara sommar idag också. Så bara måste ha shorts på mig. Älskar sommar. Hihi. Nu ska jag iallafall iväg och fixa Naglarna tillsammans med Matilda. Därefter väntar stan och (förhoppningsvis) middag på uteservering. 

Denna dag blir amazing, så enkelt är det. PusspussPUSS!



Tisdag

 
 



Nu vet jag hur det känns att verkligen sakna


Nu vet jag hur det känns att verkligen sakna någon. För jag vet hur det är att sakna mormor. 
När min mormor gick bort i vintras gick jag sönder inombords. Jag kände mig som ett glas som blivit tappat i marken. Tusen bitar. Att en så livsviktig person helt plötsligt försvann. Det är så fruktansvärt obeskrivligt. Jag kommer liksom alltid att sakna min mormor. Jag är arg för att hon råkade dö. Hur kan en oersättlig person bara få försvinna så? 

Jag är fortfarande arg över att hon inte finns mer. Det gör så obeskrivligt jävla megaont att sakna. Min livsguid och fantastiska mormor. Jag råkade tappa bort mig själv den dagen mormor dog, ni vet när man virrar runt i livet och knappt hittar igen sig själv i vissa situationer? Hur man inte är duktigast på jobbet eller den bästa lyssnaren längre. Hur man inte riktigt är sig själv. Trots att man gör så gott man kan.

Men man måste turn the pain into power. Man måste få sörja när man saknar. Men en dag måste man komma vidre också. Hitta tillbaka till den man en gång var och vill vara. Nu är det dax för mig att bli mig själv igen. Sådär glad å omhändertagande å duktig å pålitlig! Men jag har tur - för nu får jag även ha med mig världens vackraste skyddsängel på min axel<3<33




Nyanser blondare

Var hos Elin på Attityd i tre timmar på förmiddagen. Hon blekte mitt hår riktigt rejält, aldrig varit såhär blond någonsin tidigare tror jag haha. Men jag tycker faktiskt om det. Alltid roligt med lite förändringar:)

Ryktet säger även att blondiner har roligare. Upp till bevis i sommar helt enkelt!;D

Hann även förbi stan en stund i eftermiddag. Shoppade rosa klänning från vero, ringar och örhängen från rean på glitter. Är 50% på massor av smycken där. Skynda fynda helt enkelt=)

<3



Frisör Måndag

 
Det är måndag och jag har min första semesterdag. Det kommer firas med en förmiddag hos min frisör. Ska färga håret, spännande!!! Har dock inte bestämt än om jag är en fegis eller om jag ska våga. IIhhhhh!

Hörs i eftermiddag. Puss<3<3

 



Måndag

 
 
 



SÖNDAG - SNART SEMESTER

Sommaren har nått Skellefteå idag. SÅ UNDERBAART! Jag springer dock runt och är risig som tusan i mina boyfriendjeans och vita nike air max skor, haha men vad sjutton. Det är ju ändå söndag och jag jobbar i princip hela dagen. Dessutom älskar jag mina fula jeans. Absolut favvisarna!

Jag har nyss varit hemma hos Mamma och blivit bjuden på lunch. Så gott, SÅ GOTT! Nu ska jag pysa iväg till jobbet igen. Fem timmar återstår - sedan väntar semestern. 

 
Hoppas att du har en trevlig söndag. KRAM=)



Söndag

 
Jag måste lära mig å stänga av ljudet på mobilen.. under helgerna.. när jag jobbar.. Helt sjukt vad folk är sociala på natten. Snapchat, sms, samtal. Jag orkar inte ens svara. Haha jag är som en sur-pensionär;) Dock fett kul att se alla fyllesnaps på morgonen.
Då får jag starta dagen med ett leende!
 
Påtal om pensionär. Klockan är 06.15 och här sitter jag med en kopp kaffe. Laddar igång inför sista dagens arbete innan semester. 7-21 jobb väntar, med fyra timmars rast mitt på dagen. BARA TIO TIMMARS ARBETE INNAN SEMESTER. Kan ni förstå vilken grym känsla jag har i kroppen just nu. Jag är så extremt laddad inför mina lediga dagar. hehu! 
Hoppas ni får en bra Söndag. Vi hörs och vi ses. <3



LördagKväll

Efter dagens 7-16 jobb drog jag hem till min familj för en kväll i älskade Stackgrönnan:):):)

Så åt vi grillat, hemmagjord potatissallad, massor av såser och majs. Himmelriket - yes!!!

Så vi satt ute i solen och åt middag. Fick även höra om alla deras midsommarfirande, alltså haha. Älskar att det är jag som sitter med stora ögon, gapar och säger "NÄÄÄE, ÄR DET SANT" hela tiden. Haha jag älskar´t! 

Så satt vi ute i solen länge och bara mådde gott. Sommarkänslor till tusen. Så amazing! 
 



Att jag skulle vara lik min pappa

 
Jag har i hela mitt liv fått höra att jag är lik pappa. Aldrig fattat varför dem säger det. Men idag råkad jag snubbla över denna bild och började asflabba. (trots att jag ser ut som en 10 åring här) är vi ju sjukt lika på denna bild - eller huuur?!:D



LördagJobb


Nu laddar jag igång inför 7-16 jobb. Näst sista dagen innan min minisemester. Oj vad jag längtar efter lite ledighet. Aldrig varit ledig en sommar sedan jag var 16 år. Nu är jag fan 22, så tycker att de är på tiden hehu. 

Jobbar med fantastiska kollegor hela dagen, så jag tvekar inte på att arbetsdagen kommer bli kanon. 
Hoppas att ni har haft en FANTASTISK midsommarafton:):) Vi hörs!!
 
 
 
 



Lördag



Nu försöker jag ladda igång inför 7-16 jobb!



Hur kan man någonsin vinna, om man inte kan förlora?


Man kan inte ha båda fötterna på jorden och kick ass at the same time. Ibland måste man våga ta ett steg ur sin trygghetszon och våga satsa. För om inte du söker utbildningen du drömmer om eller visar framfötterna på jobbet - då kommer du aldrig nå dit du vill heller. Om du inte går efter det du vill - så kommer du aldrig att få det. Allting handlar om att våga. För när man vågar så kan man vinna. Dock kan man även förlora. För hur ska man någonsin kunna vinna, om man inte kan förlora?

Men vad är det roliga om man aldrig strävar efter att nå sina mål? Vad är det roliga med att vara en av tusen fiskar som simmar efter samma ström. Jag menar. Livet är ju till för att levas:)!!! Så lev det precis som du vill. Det viktigaste är att du mår bra. Att du vet vad du vill och är snäll å ärlig med folk i din omgivning. 
 
Jag tror att allting har en mening. Ibland vinner man och ibland förlorar man. Men det är meningen. Förlorar man, står det bara någonting ännu bättre och lurar bakom hörnet. Det är allt spännande att leva ibland, eller hur!

När ingenting är säkert, då är allting möjligt. 

Nu har iallafall jag bestämt mig för plugg efter jul. Det känne extremt läskigt, men kul. Allting handlar om att våga ta steget liksom=)



TORSDAG BLEV FREDAG

Gårkvällen var riktigt rolig. Blev mat, vin och mingel med några sköna lirare. Sedan drog vi på lanternan för att dansa å ba må gott. Blev en till stor del riktigt lyckad kväll! :D Men tog det ändå lungt igår med tanke på att jag jobbar idag. Funkat bra, inte bakis för fem öre nu:) Midsommar idag också. Fattar verkligen inte att det redan är midsommar, helt sjukt vad tiden går snabbt=)
 


 
nej nu ska jag göra mig i ordning för jobb. Ska äta jordgubbstårta och dricka kaffe med 90 åringar hela eftermiddagen å kvällen:). Tycker om att jobba midsommar på något vis, göra en speciell dag extra fin för folk som inte har sina egna familjer kvar liksom. Det är fint :)



Fredag

 



En torsdag som liknar lördag


Nu ska vi iväg mot byske för middag, vin och förfest. Sedan väntar lanternapremiären. Kvällen kommer bli kanon, det känner jag på mig. Hoppas ni också får en fin kväll:):) hörs mer i morgon!!!
 



Torsdag - Fick världens feeling

 
Vaknade och var extremt glad i morse. Så jag käkade lite frukost och tog sedan min bil hem till morsan. Så har vi druckit kaffe och pratat hela förmiddagen. Haha när jag skulle köra hem till lägenheten igen fick jag världens feeling. Eller ja, det får jag alltid när jag kör bil iof. Så ni vet, jag skruvade upp ljudet och skruvade ner rutorna. Sjöng med skönaste inlevelsen till Impossible och när jag svängde av ske-hamn leden så förstod jag inte varför alla kollade in så mycket i min bil och log:):):):) sedan insåg jag att... jo fan... rutorna var neddragna till max och där satt jag å sjöng... än en gång;) 

Nej nu ska jag få i mig lite lunch och sedan göra mig i ordning för kvällen. Lanterna-premiären väntar tillsammans med massor av roliga people. Har inte festat på en månad nu. Så känner mig faktiskt taggad! 

Hörs mer, puss<3



Torsdag

 
 



TJA ONSDAG

Idag klockan 12 var jag redo för stan tillsammans med två favoriter

Vi startade med buffe på lilla kina. Vår favorit haha. Sedan shopping=)


Shoppades en del smycken för min del idag. Är inne i värsta smyckes perioden just nu :DD

Bland annat köpte jag dessa små ringar från H&M. Suveränt söta. Och du... kolla inte så nog på mina naglar, dom är hemska, jag vet - jag vet. Men på tisdag ska jag faktiskt fixa till dem litegrann. Sommarfina ska dom bli:)



Tisdag Morgon


Eftersom jag råkade somna redan klockan 19.00 igår (haha alltså WTF?) så vaknade jag piggare än en tupp klockan sju i morse. Så jag drog ut på löptur följt av en promenad. Var riktigt soligt och därför magiskt varmt, jag sprang alltså i linne och svettades ändå (varför är jag så fräsch i min blogg hehe?). I alla fall, det om något är sommarkänslor. Längtar dock tills man kan byta ut löptights mot shorts, men det är nog några år bort:):) med tanke på att sommaren är ganska tjurig i år och vägrar komma fram påriiiktiiiggggggt!

Aja. Nu ska jag göra mig i ordning för stan. Lunch å shopping med några brudar väntar! 



Shots & Squats




Onsdag




SVAR PÅ KOMMENTAR - VÄN MED MIN ÅNGEST

Kommentar 
Har du något tips att släppa oro/ångest? Det bästa är ju att leva i nuet. Men kan ju kännas svårt de med ibland. 
 
 Svar på Kommentar
Det finns många olika typer av ångest. När jag var drabbad av ätstörningar, var min ångestnivå extremt hög. Jag hade låg självkänsla och mådde piss. Men idag mår jag bättre, självkänslan är bra och min ångest ligger på en normal nivå. För vet du? Alla har vi ångest i grunden, vilket även är vår främsta drivkraft. Det är ångesten som får oss att göra förändringar i livet. Själv är det under mina "ångest-dagar" jag gör bäst ifrån mig på jobbet/fritiden. Det är då jag tar tag i sådant som får mig att må dåligt/ situationer jag vill förändra. Idag är jag liksom vän med min ångest. Det är min främsta drivkraft=)

Så mitt tips till dig är att: Fundera på varför din ångest är så jobbig? Vad är det som får dig att må dåligt? Jobba sedan utifrån den situationen. Gå emot din ångest och den otäcka känslan. För hur sjukt det än låter; så kommer din ångest att minska, desto mer du går emot den. Att leva i nuet har aldrig fungerat för mig. Eftersom det finns en kärna till varför man har ångest. Denna kärna måste förstöras. På så vis dämpas ångesten till en normal nivå och den blir ens drivkraft istället. Och svar: Nej! det är inte a pice of cake att jobba emot sin ångest, men det är värt det. Alla dagar i veckan! 
 
Ångest går att likna med en björn som står bredvid en. Desto mer man matar ångesten, desto större blir björnen. Tillslut är han så stor att ham står med sitt gap och vill äta upp dig. Men desto mer man går emot ångesten, krymper björnen eftersom han inte får någon mat. Och vem fan är rädd för en söt liten björn-bebis liksom?! 
 
Min ångest under ätstörnings-tiden

Min ångest idag. Hihi visst är små bebis-björnar gulliga?



Tisdag Lets Go


Hej Finisar!
Har sovit fyra timmar inatt. Blev fem timmar igår natt. Har sömnbristen from hell, men vad sjutton:):):). Nu kickar jag igång denna tisdag med jobb hela dagen och träning ikväll. Undra bara vad jag ska träna, kanske en lång löptur? hmhmmmm... tål att tänkas på! 

Och du - Dont worry, be happy :)



Tisdag




Perfekt Måndag

Jag har mått så bra idag. Ni vet när man inte känner någon tyngd i bröstet? Utan bara ren glädje inifrån och ut. Det var länge sedan jag kände mig så lätt som jag har gjort idag. Ni vet när man inte behöver fokusera på att sätta den ena foten framför den andra. utan när allting bara går sådär lätt, är kul och man känner sig lycklig. Hehe. En sådan dag har jag haft idag=)

Efter dagens 7-16 jobb, så har jag varit och ätit middag med mina gamla arbetskamrater. Så fantastiska människor hela högen alltså. Ikväll har vi skrattat tills tårar, berättat roliga historier och mått sådär ärligt bra. I flera timmar satt vi och babblade:):). Vad jag behövde denna kväll alltså. Underbara människooooor!



Godmorgon Måndag

 
Idag jobbar jag 7-16. Jag ska hålla i inskolningar och ta emot en feriearbetare. Blir en spännande dag, men jag tycker om att ta hand om nya på jobbet, att se till så dem trivs! Efter jobbet ska jag direkt iväg och äta middag med många roliga personer:)

Men nu måste jag skynda mig så jag inte kommer försent till jobbet. Vi hörs mer!!
 



Måndag

 
 
 



Cozy Söndag


Det har varit en seg söndag idag. Vaknade klockan 10. Ringde Angelica å snackade en timma. Sedan ringde jag mamma och pratade minst lika länge hehe. Plötsligt var klockan över tolv?? så jag tvärstädade lägenheten, drog på mig mysiga kläder och drog hem till min family=)

Så har jag, mamma, pappa, Emil och Farfar ätit laxpasta till middag. Herreguuuud så GOTT! Alla som känner mig vet att jag älskar pasta över allting annat haha. Om jag är på en pizzeria beställer jag tillexempel alltid pasta - hejdå hamburgare, kebab och pizzor liksom:D 

Yao. Klockan blev åtta och egentligen skulle jag iväg och räffa brudarna nu. Men känner mig så galet sliten, så jag köpte mig en godispåse å drog hem till lägenheten istället:):)

Så nu ska jag se film och käka candy. Classic Söndag liksom;)
 
 
 
 
 



SUPER-REA

 


 
Jätterea på min favorit hemsida. Shoppat massor. Skynda fynda >HÄR<



BRÖLLOPSHELG

I går var det bröllop mellan vackra Prinsen och Sofia. Bröllop är det vackraste som finns. Att två blir en och kärleken blir starkare än någonsin. Förra sommaren hade jag, Anton och Elin äran att sjunga på bröllop. Det var helt underbart. Kärlek är det finaste som finns!

 
Om ni inte har hört Molly Sanden låt som hon framförde på bröllopet igår, måste ni göra det. Magisk!



LÖRDAGKVÄLL

Lördag och nykter, ännu en helg;). Men jag är så extremt otaggad på alkohol just nu, så varför hålla på å dricka då liksom hehe? Har dessutom haft världens segaste förmiddag. Tog typ en timmas dusch och var bara slö som tusan. Som tur var fick jag lite mer energi på eftermiddagen;P Så jag drog till Lisa som klippte mitt hååår=)

Därefter var jag hem till Mamma och Pappa å blev bjuden på godaste middagen. Sedan kaffe och choklad!!


Vid åttatiden drog jag in till stan igen. Träffade Elin å Jenny på hemmakväll för att hyra filmer å köpa massa gooootttt:)

Körde även en raggarsväng genom stan (haha) för att kolla läget. Händer mycket galet i Skellefteå under lördagskvällarna ska ni veta;)

Därefter körde vi hem till Elin för att bara ha en myyysiiiig tjejkväll helt enkelt :)

Haha käkade glass, såg dum & dummare å skrattade så vi tjöt.

Lite chokladpudding åt vi också. Jisses så gott, skulle kunna äta ihjäl mig på det:):). Hehe jamen jag kom just hem å funderar på att sova? klockan är ändå halv ett och jag är sjukt trött, så why not liksom;D

 



Chapter One


"If it is important enough to you, you will find a way. If it is not, you will find an excuse."



09.00



Tog mig ut på en löptur i morse. Avslutade sedan med 300 armhävningar + dips. Skön start på en skööön dag=)
 



Lördag


Godmorgon Lördag.

Jag läste en bok av Olof Röhlander för ett tag sedan. Den handlar om mental styrketräning och är intressant från första till sista sidan. "Det blir alltid som man tänkt sig" är en bok alla borde läsa. En bibel för självkänslan. Får ni möjlighet att läsa den, ba gör det.



Fredagskväll

Efter dagens 7-16 pass på jobbet bestämde jag mig för att åka hem till min familj. Dock var pappa iväg på andra äventyr, så jag har hängt med min morsa och brorsa:):)

Vi käkade grymma burgare till middag, så gott SÅ GOTT=)

Sedan drack vi coffe och åt jordgubbar med glass till efterätt. Alltså min familj är magi. Så fantastiska människor. Varje dag måste jag påminna mig själv om vilken tur jag har, som råkade få en så varm å fin familj!

Alltså detta är typiskt min brorsa haha. Han ska alltid slänga runt mig såhär... Lillebror har blivit stor ju! ;P

Ikväll såg även jag och mamma filmen Still Alice. Extremt gripande film, en film alla verkligen borde ta sig tid att se. Jätte tragisk men fin på något vis! Å ja, sedan körde jag hem i den ljusa natten. Bilden ni ser här uppe är liksom tagen tolv på natten=)=)



ÄNTLIGEN FREDAG

 
 
Äntligen FREDAG.
Idag väntar 7-16 jobb. Sedan går jag på ledighelg. Har jobbat strax över 40 timmar denna veckan, är helt slut haha. Funderar typ på att bara se tv å äta candy med morsan ikväll. Har några polare som ska festa, men är såååå slut:) Så får se vad som händer för mig!! 
Hoppas du får en fin fredag. Kram<3<3<3



Fredag

 



Gästade mitt gamla jobb


I eftermiddag har jag jobbat på min gamla avdelning. När jag kom in i fikarummet hade dem fortfarande uppe denna artikel på väggen haha. Så gulliga dom är som fortfarande låter lilla jag vara med på ett hörn.  Alltså helt ärligt... Jag har så tur med många av mina arbetskompisar, för några av dem har fått mig att växa så eeeenormt mycket som person på 1,5 år. Så sjukt. Kärleeeek<3



Löptur i Solen - Perfekt start på dagen


Gick upp redan klockan åtta idag. Har jag lovat mig själv tre joggingturer i veckan, så är det precis vad jag ska träna också. Latmasken hejdå liksom. Så idag tog jag mig ut på intervaller i 3km, stannade sedan i erikslidbacken och körde 50 benböj, 50 utfallshopp och 60 utfallssteg = i högt tempo. Pulsen var högre upp än alla molnen. Benen var segare än den segaste kolan och jag var nöjdare än nöjdast hihi.

När jag kom hem igen satt jag ute i solen en stund. Extremt varmt och underbart väder idag JUUU=)
Nej nu måste jag äta och duscha. Ska till jobbet på en timme. Jobbar på min gamla avdelning idag. Det blir kul<3
 
 



Vågar jag anta utmaningen?

Minns ni >INLÄGGET< jag skrev för några dagar sedan? Om en kille som ville att jag skulle vara hans +1 på en fest som skulle äga rum om någon vecka. Jag sa nej;). Nu har sköningen skrivit igen och vill lära mig att vara mer spontan i sommar haha 

 

Tycker ni att jag ska anta utmaningen?! ;)



Torsdag

 



Stadsfesten kom nu då

 
 
Nu har jag Matilda å Jenny köpt tredagars hihihi. Fasen vad jag längtar. Dessutom är biljetter till Lanternanpremiären och BeachParty i byske köpt. Hjälp. Har köpt festivalbiljetter för över 1000 kr ;D 

Men är det sommar - så är det ;)



Hälsade på Svante

Efter dagens 7-16 jobb så hämtade mamma upp mig och vi åkte ut till Aspliden.

Så fick vi träffa lilla Svante. Han har det helt amazing där ute på landet. Så himla bra allting blev <3

Här ser ni Svante och hans nya kompis Signe. Busar tydligen såhär hela dagarna haha. Känns HEELT underbart=) Men det är klart att jag saknar honom. Men känns bra när jag vet att han mår bra!

 



Onsdag - Äntligen



Äntligen Onsdag!!
Ikväll ska jag iväg på roliga saker, är typ både nervös och glad, som jag har längtat=) Men först ska jag jobba klart denna dag. Ända till 16.00 jobbar jag idag faktiskt. Pjuuuh:)




Godaste Frukosten

Att blanda lite hallonsylt i Naturell yogurt och tillsätta världens godaste flingor. Alltså MUMS!

Är helt in love med dessa flingor. Helt sinnessjukt gott!



Onsdag


 
 



"När hjärtat slår utanför kroppen, vet du att det är påriktigt"





GODKVÄLL TISDAG

 
Efter kvällens 15.30-20.30 pass ringde jag Angelica. Så har vi suttit och varit varandras livs-rådgivare i nästan en timma hehe:):). Förresten är en ny design för bloggen på gång. Kommer upp i veckan. Den är toksnygg!!!

Hoppas att ni har haft en fin dag. Puss<3



Låten är kärlek vid första ögonkasten


Well, I didin´t know me, like I know me now
Sometimes you gotta get lost so you can get found
I've been scared of the dark
I've been scared of the light
But if you never get knocked down, you'll never learn how to fight

Imagine all of the dreams you´re too scared yo chase
You spend every last tomorrow looking back on yesterday
I´ve been where tou are so many times before
These are moments when you find what you´ve ben living for

This is where you fall
This is when you get up
This is where it all begins
This is where it hurts
This is when you learn that
This is where it all begins
Where it all begins



Ett Paket och en +1 inbjudan

Efter dagens PW och Möte svängde jag förbi Mammas jobb och surrade en stund. Sedan hämtade jag ut ett paket från Nellys som var fullproppat med SOMMARKLÄDER=)
 
Bland annat detta linne. Tycker det är snyggt som tusan. Tänk till en kavaj och klackar, mhmmm;). Fattar ni hur mycket jag längtar till sommaren??! Jag ska sitta på uteserveringar med polarna hela dagarna, ta mängder av nattdopp, lära känna nytt folk och bara vara liksom. Bara vara spontan liksom. Dock är jag inte riktigt där än. haha var en kille som skrev till mig idag å frågade om jag ville va hans +1 till en fest som skulle äga rum om någon vecka. Till saken hör att jag aldrig ens träffat honom hehe. Men det var ju ändå sjukt gulligt liksom:). Gillar folk som vågar:D. Nej sommaren 2015 ska bli galen, spontan och full av minnen. Jag är extremt laddad och det är mina nya sommarkläder från Nellys också:):) KOM DÅ SOLEN!!!
 
Nu ska jag äta lunch. puss<3<3



Tisdag Planer


Jag är helt nyvaken haha, dragit på mig nå kläder och ska ut på PW nu. Sedan väntar möte och ikväll annat spännande. Det blir nog en bra dag detta. och vet ni? Jag ska bara jobba 9 arbetspass till. SEDAN HAR JAG SEMESTEEEEEEEER=)
 
Take Care & glöm aldrig hur förbaskat viktig du är. Just du gör skillnad. Din åsikt räknas!



Tisdag

 
Världens finaste text 



Jag blir så livrädd


Det är extremt sällan jag kollar bak på det förflutna. Men idag hamnade jag i "recovery" dokumentet som finns på min dator. Tårarna rann när jag läste alla texter och såg alla bilder. Jag blir så jävla livrädd. Hur kunde en liten flicka göra så mycket ont mot sig själv? Svälta kroppen så hårt att blodproverna blev #)=!" åt helvete. Hur kunde en liten flicka vägra dricka vatten framför sin mammas ögon. Livrädd  beskriver en ätstörning riktigt bra. För det var känslan man hade varje sekund. Livrädd och uppgiven.

Jag tycker så synd om den lilla flickan. För hon var så rädd, så fruktansvärt livrädd. När jag läser alla texter från då, kryper sig den livrädda känslan tillbaka. Den livrädda känslan blandat med osäkerhet och uppgivhet. Vet ni? Idag är jag frisk och stark. Men att vara stark handlar inte om att vara stenhård. För hur stark man än är, blir man ibland den lilla flickan igen. Och det är okej. Då behöver man någon som håller fast en i en varm kram och säger "Det är lugnt, du kommer aldrig någonsin mer att må sådär". Det är så viktigt att de finns folk i ens omgivning, som tycker om en för precis den man är. Som alltid vill finnas där och som aldrig sviker. Oavsett hur man mår!

Till alla er som lever i en ätstörning just nu. Det är inte erat fel att ni är sjuka, vissa bara drabbas liksom. Men jag vet hur det känns, jag vet hur man mår. Det är förjävligt. Varje sekund är förjävlig. Snälla. För eran egen skull och för alla i din omgivning - sök hjälp och börja resan. För ett liv som sjuk är inget liv alls. Det är först när man är frisk som livet börjar. Och jag looooovar. Livet kan bli riktigt fantastiskt igen!

#EttMinneblott




Måndag - Lets Go

 
 
TJENARE=)

Nu ska jag alldeles strax iväg mot jobbet. Jobbar kväll idag igen 12-21, även kallat mördarpasset hehe. Tidigare i morse var jag ute och sprang 45 minuter. Perfekt start på dagen och veckan. Gillar att jag börjat springa. Det är som balsam för själen. Hoppas ni får en fin Måndag<3<3<3



STÄDA STÄDA


Gick sådär att läsa runt bland utbildningar, jag blir tokig haha. Men det blir sjuksköterksa, beteendevetare eller socionom iallafall. Det är jag nog ganska säker på. Tror jag? aah;)

Har iallafall städat lägenheten istället för att läsa. Jag är kanske konstig, men tycker det är roligt att säda. Älskar att ha fint, god lukt och ba lite ordning. Extra kul med städning när man lyssnar på Samir och Viktors nya låt Saxofuckingfon. Den är ju skön;) repeat förtusan!

Nej nu ska jag göra mig i ordning för stan å fika. Kram



Lediga söndag - och - hejdå Skellefteå?

 
Låg i sängen och drog mig ända fram tills klockan tolv idag, så olikt mig men så extremt härligt. Nu är jag inne på kaffekopp nummer två, startat lugna listan på spotify och surfar om utbildningar på internet. Jag längtar efter att plugga haha. Så efter jul är planen att starta. Dock olkart vart i Sverige det blir:) iiih så spännande!

Senare idag ska jag in på stan för en fika med några hemvändare. Så kul det ska bli! <3



En "äta tills jag dör" dag - Men jag gillar det;)

Matilda bjöd på tacos ikväll, så himla mysigt. Tog igen massa snack och skrattade tills tårar. Hehe!

Sedan har vi käkat godis, chips och sett film. En riktigt tjejig kärleksfilm. Jag älskar kärleksfilmer å kan se en film typ hundra gånger, som The notebook, the last song likaså å Crazy stupid love... Ehum... Undra om Ryan Gossling har någonting med mina favoritfilmer att göra;)?
 
 



Ostylad Lördag

 
Tjenare.
Haha alltså här ligger jag å väntar på att håret ska torka, sedan ska jag iväg. Känner mig riktigt lördagsfin idag. Inget smink, mjukiskläder och ostylat hår?!;) Det är ju lyyysande, för vet ni? Jag ska faktiskt bara ta det riktigt lugnt ikväll - bli bjuden på tacos, se bra tv och sedan trycka godis. Ihhh vad jag behöver en kväll som detta, har sovit tok dålig senaste veckorna så lite vila är eeeexakt vad som behövs=)

Kom ihåg att det är lördag idag. Helt okej att äta hur mycket candy man bara vill:):)




Startade lördagen med Intervaller

Efter helt sjukt för lite sömn träffade jag världens bästa Elin i Erikslidbacken klockan tio i morse.

Vi sprang fem varv runt backen i obehagligt tempo;). Blandat med 150 benböj, utfallshopp och andra kräk-övningar. Tog ca 30 minuter och därefter var vi nöjdast i hela Skellefteå!! 

Blev heeeelt sjukt slut. Haha men kul är det ju. Nej nu ska jag duscha å göra mig i ordning för dagen:) En trevlig kväll och eftermiddag väntar.

Ha en BRA LÖRDAG DU MED<3



Lördag

 
 



Studentkalas - Fredagskväll

Efter dagens 7-16 jobb var jag snabbt hemma för att göra mig i ordning för kvällens studentkalas=)

Det var finaste Markus som skulle firas. Min lillkusin=)

...Det blev extremt god mat!

... Det blev även mycket snack med tjocka släkten. Så mycket värme å kärlek i ett rum!!

... Lite allsång fixade vi också haha!

... Gladast i Skellefteå typ:):) haha!!

... Sedan blev det tårta för hela slanten!

....  Här ser ni min stekiga lillabror och Kusin!

... Likaså Pappa, Pino och Morbror!

Åh, har haft världens mysigaste kväll med mängder av folk jag älskar. Släkten är bäst. Alla dagar i veckan=)



Fredag - Full Rulle


Jobbat 7-16 idag. Kom just hem. Nu ska jag göra mig i ordning för studentfirande och andra trevligheter. 

Ha en trevlig fredagskväll<3
 
 
 



Fredag

 



Torsdag - Det var du

Idag har jag och Mjukisbyxan teamat bra ihop. Dock jobbat 12-21 idag, sjukaste passet ever. Men det har gått ovanligt bra. Jobbat med världens goaste kollegor så skratten har varit många;D

Denna färdigportion tryckte jag till middag. Alltså lax <3<3<3

Efter jobbet var jag iväg och hämtade ut min parfym som landade i Skellefteå idag. Älskar Gucci parfym. Lukten är magisk. Jag hatar söta parfymer som luktar socker tills man dör. Denna är mer fräsch liksom, den luktar mysigt hähä! 


Visst vet ni att man måste komma ihåg att le och vara tacksam över det man har, när livet känns tungt? Om man lurar sig själv att le när man mår dåligt, tror tillslut hjärnan att man mår bra och då känns allting bättre. Där är jag just nu. Känner att jag är påväg uppåt, påriktigt alltså. Nu skrattar jag från hjärtat och det är ett tecken på att jag mår bra igen. Men - Du - Du vet vem du är. Tack för allt fint du skrev till mig i början på veckan. Det värmde ändå. Men samtidigt vet jag ju redan att du... Eller ja... Japp! 
 
Det var ju du som hade bestämt dig, inte jag 

"Are You With Me"
 



Läser du min blogg via mobilen?



Om du läser min blogg via din mobil, så får du jättegärna klicka på hjärtat nere i höger hörn när du tycker om ett inlägg jag skrivit. Skulle vara superbra för mig att veta vad ni uppskattar att läsa om=) Så tryck gärna på hjärtat varje gång ni läser ett inlägg eller quoets ni tycker är bra. KRAM TILL DIG FINIS.

Och kommentarer är alltid välkommet. Älskar när ni lämnar några rader, det gör mig så extremt glad <3



Torsdag - Ett bra avslut


Efter gårkvällens jobb landade jag på Morön tillsammans med några sköna lirare. Vi kikade film, käkade chirre och drog dåliga skämt. Ett bra avslut på den annars stressiga dagen. Jag kom hem vid ett på natten? Olikt mig, jag som är så jäkla kvällstrött annars;) 

Idag är det torsdag och ännu mer jobb väntar, även i morgon. Sedan går jag på en ledighelg. Jag längtar efter att få vara lite ledig - sova, umgås, ätaaa och träna. Är så fett otaggad på fest ju nu haha. Blir inget sånt i helgeeen.Tror fan jag ska vara nykter fram till stadsfesten, då blir det magiiskt mke roligare. Träning lockar mer än fest for the moment liksom=)

 
Men snart är det stadsfesten. Jag och Matilda planerar 3dagars. Så om någon mer funderar så - hör av er?!!!



Torsdag

 



Då får du drömkroppen på köpet


Här sitter jag med en kopp kaffe och gör mig i ordning för dagen. Idag är det jobb 12-21 som gäller för mig. Det kan absolut vara Sveriget sämsta arbetstur. Man jobbar verkligen hela dagen. Men man får göra det bästa av situationen. Kanske svänger förbi Kvantum och handlar lite Candy jag kan tugga på under dagen:):) hehe lääätt! 

Vet ni vad som är konstigt? Idag väger jag mer än någonsin. Jag väger liksom tre kilo mer än innan jag drabbades av ätstörningen. Jag har aldrig tidigar sett denna siffra på vågen. Jag har dessutom aldrig heller varit så nöjd över min kropp som jag är idag (klart jag kan ha en dålig kroppsdag nån gång, som alla andra). Men visst är det konstigt va?! Jag har insett att smal och lycklig hänger inte ihop. Lycklig och att acceptera den man är - det är magi. Inse att man duger oavsett kroppsform. Skicka iväg hjärnspöken och tillåt fina ord att stanna i hjärnan. För självsäkerhet är det snyggaste någonsin. Tycker man själv att man duger, då utstrålar man på ett annat sätt = utstrålning är snyggt som fan! 

Så sluta jaga beachkroppen 2015. Börja istället jaga din självkänsla. För finns den där, får du kroppen på köpet!
 
 



Onsdag

 



Tisdag - morsdag

Hela eftermiddagen har varit fullrulle. Bland annat varit på ett väldigt efterlängtat möte. Yes och direkt jag var klar med dagens alla ärenden körde jag å min racerbil hem till Mamma och Pappa.

Äntligen var det vår tur att fira finaste Mamma på morsdag. Med presenter och äppelpaj. Det roliga med min family är att vi typ snackar om allt. Blir sköna historer tills tårarna rinner av skratt. Haha åh mycket kärlek:)

 
 
 



TisdagIntervall

 
Tjännaa kompiz
Idag är min lediga dag. Jag har hela eftermiddagen bokad med saker. Så passar på att dra ut på en löprunda nu istället. Intervaller here I come. Jag har laddat upp min plus-lista med skön musik. Så jag är laddad-d-d. 


Vi hörs ikväll. Kram på dig:)



Tisdag

 
 



Efter regn kommer sol

 
Om det är någonting jag är dålig på, så är det att jogga. Jag är typ mer en stark människa, kan göra många armhävningar och typ stå i 90 grader länge. Men när det kommer till kondition är jag sämre. Just därför har jag tänkt att träna upp konditionen i sommar. Hehe. Ska löpa två gånger varje vecka. Ett pass ska innehålla behagligt tempo i 40 minuter. Det andra ska vara kortare med intervaller from hell :D 

Idag var jag ute och sprang i 40 minuter. Regnade i början av rundan, men mitt i allt sprack det upp och solen lyste. Så jävla fint. Jag älskar solen. Jag älskar bra musik. Och. Jag älskar känslan när endorfinerna finns i kroppen;P. Har hört att det tar 20 minuter innan endorfiner utsöndras i hela kroppen. För mig är det typ jobbigt att springa dem 20 första min. Sedan löper jag på glädje haha ! Känslan e ball=) 

Men vill bli snabbare och få bättre kondis. Det är mitt mål i sommar. yeeees!!!




En måndag på stan

Efter dagens 7-12 jobb åkte jag in till staaaaaaaaaaaan!

Åt långlunch tillsammans med en favorit:). Därefter fick en del hårgrejer, smink och en ny kopp till jobbet följa med hem:):). Jag kom faktiskt just hem och ska strax ut och springa. Har lovat mig själv tre träningspass i veckan, så lite regn stoppar mig inte mohaha! 

Pusspusspuss på er!



Måndag