Fredag

Tjenare 😃! 
Elin har varit här hela förmiddagen och druckit kaffe ur min nya kaffe/choklad maskin (som bara kostade 300kr på coop😉). Har även förhört henne eftersom hon har sin första tenta idag!!
 
Nu ska jag snart träffa mamma på en fika. Därefter väntar en jobbarkväll följt av jobbarhelg. Känns ändå ok då jag återvänder till sthlm redan nästa vecka!:)
 
Hoppas ni får en bra fredag. Puss och  kram!!

 



Mer bilder från helgen





Måndag

 
Igår blev en dag full med resor. Först buss och sedan tre timmar på flygplatsen innan flyget gick, men vad gör det då man sitter och käkar middag med grabbarna och skrattar tills tårar tusen gånger om. När vi sedan landade i skellefteå vid tio igår mötte jag upp en fin som bjussade på cola och godis. Perfekt avslutet på en perfekt helg!!

Nu är jag förkyld igen men laddar ändå om för en vecka med jobb hehe. Kroppen å hjärnan är slut, men det är helt sjukt vad helgens resa har gjort mycket gott. Inte haft så roligt på så otroligt länge. Lärt känna många nya personer och mått så fint. Ibland är den bästa återhämtningen inte vad man kan tro=)

Time att se ph och sedan sova. I morgon väntar jobb!(:



Sista dygnet på färjan😍




Ett dygn i tallinn

Nu ska vi snart på färjan igen. I morgon är vi åter i stockholm😊

 
 



Färja till tallinn

Överlevt första dygnet på färjan. Så kul! Vi har ätit mat, sjungt karaoke, dansat, skrattat så in i satan och somnade vid sju i morse? Klockan 10 skulle vi av båten, stökigt!!! Nu är vi framme i tallinn och jag å tjejerna har tänkt spendera dagen med spa 😉
 



Onsdag


Vilken dag alltså. Städa och packa på förmiddagen. Lunch med Elin på stan och fixa ärenden. Iväg till läkaren och därefter kvällsjobb tillsammans med fina Linnea. Kom just hem och nu ska jag leta rätt på min resväska som ska finnas på vinden någonstans=) I morgon åker vi. Ska bli så härligt!!!!



Måndag och Tisdag

Måndagskvällen spenderade jag med Elin och Frida. Vi drack te och planerade helgen en sväng. Kan ni ens tänka er hur kul vi kommer ha? Hehe senare på kvällen träffade jag en annan fin. En himlaaaa bra kväll helt enkelt=)
 
Igår var det tisdag. Då var jag och firade farfar med presenter och fika litegrann i förväg. Han blir 85 år idag. Så vi satt hela eftermiddagen med kaffe och surrade. Världens helt ärligt bästa människa. 
 
Idag har vi onsdag och jag väntar på samtal från vårdcentralen. Känner mig fortfarande typ sjuk i kroppen, så ska se om jag kan få lite hjälp. Dock tror jag en kryssning med några favoriter är den bästa medicinen just nu. Jag behöver komma iväg flera gånger oooommm. Annars måste jag börja agera - måste packa, städa, svänga förbi stan OCH ikväll jobbar jag 15.30-20.30.
 
Livet går bra nu, jag känner det.



Fick ett samtal av Elin i morse

- Vad gör du i helgen?
- Oklart hurså?
- Visst ska du med oss på kryssning till Tallinn? 
- AHhahaa what?
- Flyg till stlm torsdag sen färja till och från Tallin, en natt på hotell å flyg hem!!
- hahahaha ljuger du med mig?
- Nej, visst ska du med?
- Klart som faAAAAN att jag ska!!!!!

Så... På torsdag drar jag iväg lite spontant till Tallinn. Har världens finaste vänner som bjuder med mig på sånthär!! Förtusan vad kul vi ska ha och shit vad jag behöver detta. Kroppen är sjuk efter all penicillin xD men min hjärna behöver andas annan luft. JAG LÄÄÄÄÄNGTAR!!!




MÅNDAG


Måndag och jag är påväg mot jobbet 7.30-12.30 därefter väntar kursss:)

Öj du? Visst stannar du upp och ger dig själv en kram idag? Bara för att du alltid gör så gott du kan,



Söndag

Lördag igår, jag jobbade heeeela dagen. Var sedan helt slut, så spenderade kvällen med godis och film tillsammans med några sköna personer. Söndag idag. Det enda jag lyckats åstadkomma är en fika hos Morfar tillsammans med Mamma och Emil. Ganska skön dag med andra ord hehe. Min kropp och huvud är helt jäkla färdig efter att gått på penicillinkur nummer två. Men äter sista dagen i morgoooon. Kommer bli så ledsen om jag blir sjuk igen. Så ni kan ju gärna hålla tummarna för mmmiiiig! 

Trevlig söndagskväll på er!

 
 
 



VAGABOND

 
Köpte nya skor igår. Materiell lycka, fortfarande lycklig. Vi ska ha mycket roligt i höst, mmmmmh!=)



Lördag

 
Men godmorgon lördag!

Sista gången jag kollade på klockan inatt så tror jag den var tre eller halv fyra? Jag lovar, då är det rätt segt när väckarklockan ringer två timmar senare. SHIIITT trodde att det var ett skämt. Men nejdå, så nu ska jag iväg och jobba 7-16. Jag får helt enkelt dricka mycket kaffe så man håller humöret på topp hehe.

Fattar inte detta? Är fett trött eftersom jag äter penicillin-kur nummer två (och denna är mycket starkare dessutom). Alltså FETT TRÖTT - Jag kan knappt hålla ögonen öppna när jag är vaken. Men nähe. När man väl får sova, näääädå, då går det absolut inte att sova!?

Nej nu ska jag sluta klaga;) Hoppas du får en bra lördag oavsett om du är ledig eller inte!! 
 
 



BRA FREDAG

Jjjaag vaknade på fett bra humör i morse!! Gjorde mig i ordning och åkte iväg på ett möte.

Därefter träffade jag Elin för att boka sthlm resan som närmar sig (tre veckor kvar!!!).

Vidare ner på stan för shopping och lunch med finaste mamma. Skulle inte överleva en dag utan hon<3

Kvällen har jag tillbringat hos en vän som var lite nere. Drog på mig mjukisbyxor, köpte mycket choklad och så har vi suttit och babblat i flera timmar. Så mysigt.. oooch det är sant... choklad löser alla problem;)




Viktiga punkter


Några kom-ihåg-ord till mig själv under dåliga dagaAAar 👏.
- Kan man göra livet bättre för en person har man lyckats. 
- Ha alltid ett leende på läpparna. Sprid glädje. 
- Du är inte dum som vågar lita på en annan människa. Den som ljuger är dum.
- Peppa människor. Låt alla vara sig själv. Alla människor har en spännande historia att berätta.
- Fortsätt exakt som alltid. Träffa en kille i taget. Alltid. Han ska vara speciell också. No matter what. 
- Bemöt alla människor med respekt. Sluta ha fördommar. Oavsett! 
- Följ inte med strömmen. Våga glänsa med det unika!
- Våga satsa för att vinna. 
- Var alltid ärlig och därför stolt över den you are.
- Det viktigaste är att ha kul och att man mår bra. 
- Vågade jag åka till Ghana som 18 åring, vågar jag allt. 
- Man måste vara ung och dum, för att bli gammal och erfaren.
- Det är bättre att ångra något man gjort, än inte göra det alls.
- Stay gold på ett ödmjukt sätt. 

Det finns inga regler i livet. Inga rätt och fel. Därför är det viktigt att göra sina egna regler, som man mår bra av. Leva på sitt vis. För vet ni? Livet är kort och lever man på rätt sätt, kan det vara väldigt roligt också.



Nelly.com


Denna höstoutfit är så fin. Eller kanske inte skorna hehe. Men så höga jeans, följt av en kortare tröja (för billigare än 100 lappen) och en mysig kofta. Det är fint. Nelly har så mycket tjusigt nu, kanske helt enkelt måste klicka hem en beställningggG=)

Kollage: Nelly.com
 
1. Cardigan | 2. Top | 3. Ballerinaskor | 4. Byxor
 
Sponsrat inlägg



Torsdag

 



Onsdagskväll

 
Efter eftermiddagens jobb åkte jag hem till familjen. Middag, häng med brorsan och ta-igen-snack med mamma. Hehehe jajajajap. En ganska så bra dag med andra ord!



Godmorgon Onsdag



Nyhetsmorgon, kaffe och bara lugnt som tusan. 
Jag har tänkt städa nu och sedan åka till jobbet. Möte, datajobb och några till koppar kaffe väntar, vilket kan vara ganska skoj ibland. Sedan ska jag hem och fota brorsan. Jajajjamen. Detta blir en bra dag. Vet det=) 

"Det spelar ingen roll vilken bakgrund man har, det viktiga är vem man väljer att vara"



Tisdag


Härlig sovmorgon följt av en sväng på staaaaaan!

Blev en frukost/lunch tillsammans med en sköning. Jag beställde ett miniskrov han beställde ett "det största ni har och en extra burgare" hahaha. Därefter blev det en runda på stan. Lite nytt smink och grejor följde med hem, lycka ändå;)?
 
Jaaadå, därefter direkt till Matilda för kaffe, fika och massa prat, min finaste matilda alltså=)

Senare på kvällen mötte vi även upp Julia och Elin och tog oss en tripp till bureå för att kolla in avrättningsplatsen (ett spökställe). Sjukt äckligt men fan vad tuffa vi var som fixade det. Jomen yes;) 

 
Nu kom jag just hem. Ska se paradise och sedan sova. I morgon ska jag in på jobbet och fixa undan en del grejer=)



Bilder från senaste veckan

 
Innan jag blev sjuk hann jag med en himla bra vecka med träning, jobb, fika med farfar, middagar med fina, promenader och häng. Sedan blev jag sjuk och har legat däckad hela helgen:):) Men idag börjar jag vara på benen igen. Tacka vetja penicillin haha!



Söndag




Akuten fredag

Från fredagsmys med tjejerna till akuten med matilda som sällskap. Fick ännu mer penicillin och andra tabletter. Min hals ger tydligen inte med sig för fem öre och kanske blir det operation om inte penicillinet gör skillnad denna gång. Sååååå håll tummarna. Har så fruktansvärt jävla ont!!!! Höll på att svimma och grät som ett barn strax efter bilden togs. Läkaren la mig ner och kastade vatten i mitt ansikte. Synd bara inte läkaren var snygg✌😂



Några gamla kloka ord💕




Onsdag

 
Tog en rejäl sovmorgon i morse, följt av en timmas promenad i kylan tillsammans med Elin. Jajjamen, därefter körde jag rally hem till la familia för middag och sedan en kaffe hos morfar. Han bjöd på så mycket fika att jag känner hur min vikt plötsligt ökade med minst 15 kilo hahaha. Men det var gott, så det var de värt ;)
 
Nej nu ska jag måla mina naglar och sedan sova. I morgon väntar jobb från sju på morgonen.

 
Puss och godnatt!



Tisdag


HejhejTJENA! 
Idag har jag varit på jobbet hela eftermiddagen och sedan arbetat bort andra uppgifter. Slutade jobba klockan fem. Då handlade jag middag och landade hemma hos Elin. Så har vi suttit och pratat hela, hela kvällen. Jag kom just hem, nu tänkte jag varva ner och ladda inför en alldeles ledig dag i morgon. Så otroligt härligt! 

Vi hörs och ses. Puss på er!
 
 



Moses

 
Råkade snubbla över en bild av Moses. Kolla så stor han har blivit. Fantastiska unge som kommer stanna i hjärtat för alltid :):)



Att leva två världar

 
Jag läste en forskning angående mobiltelefoner. Där stod det att majoriteten av dem som äger en mobil tar upp den var 6:e minut för att kolla facebook, instagram och snapchat. Fattar ni hur maniskt mycket det är? Jag har även sett på nyheterna att det tar 20 minuter för hjärnan att få tillbaka sitt normala fokus efter att man "snabbkollat" mobilen. Snabbt kan man dra en egen slutsats om att våran hjärna aldrig är lika skarp som den skulle kunna vara. Hur extremt sjukt är inte det?

Bakom skärmen, där man aldrig möter ögonkontakt, är det enkelt att bygga upp sin drömvärld. Visa instargam hur duktig man är på att baka bullar eller träna crossfit. Man speglar upp sitt liv på sitt bästa, mest intressanta och positiva sätt. För idag är det skandal att må dåligt och ännu värre att visa internet det. Eller att man står där framför världens vackraste himmel och den första tanken som slår en är "hur många likes denna bild skulle få på instagram". Tänk också hur ofta vi jämför vårat "instagram-dröm-liv" med alla andras.

Men vad händer när man kollar upp från skärmen och återgår till det normala livet? Där vardagsbekymmer och komplex åter finns med i bilden. Nej vet ni vad jag tror? Jag tror att våran hjärna blir oerhört påverkad av internet, drömvärlden och att aldrig få vara i fokus. För sitter man inte och leker med mobilen så finns den alltid i tanken "Har han skrivit till mig nu?" - "Undra hur många likes jag är uppe i nu?" - "Varför har dom börjat följa varandra på instagram, buhuu".

Ett beroende är aldrig bra och nog är mobilen en stor grund för dagens alla utbrändheter och psykiska ohälsa. Jag har själv börjat lägga bort mobilen när jag jobbar, då får den ligga inne i köket. För ärligt talat tycker jag att den verkliga världen är så mycket viktigare än drömmen vi bygger upp via social media. 

Hur mår du av att ständigt kolla din mobil?



Måndag




Vad jag saknar dig

 
 
Nästa månad är det ett år sedan och det går inte en dag utan att jag tänker och saknar
Hur får man det att sluta göra så ont?



Inflyttningslördag

Igår var det dax för inflyttningsfest hos Elin. Var väldigt trött och slö innan, men kom igång väldigt bra och hade en riktigt galet rolig kväll haha. Roligt folk, dans på Bryggar heeeela natten och en shott efter den andra! 


Bara fullt av fina och roliga people alltså. Åhåhåhå vad roligt vi hade!


Söndag nu och "mår som jag förtjänar" känslan. Lillebror är här och snart kommer Elin med mat. NAJS!



Nya bekantskaper

Igår var det fredag. Startade dagen med jobb till 16.00. Vilade sedan en timma å därefter hade jag lovat att gå förbi min äldsta granne som ville bjuda på smörgåstårta eftersom han fyllt år. Även Viktor var där, min yngre granne. Så där satt vi i flera timmar. Snackade, åt och skrattade. Därefter kom Matilda och hämtade upp mig, så åkte vi ut till bureå i kolsvarta natten för att se på ett jävla spökhus??? eller typ ja... fruktansvärt läskigt var det iaf hahah jisses. därefer såg vi slutet av idol och jag åkte vidre för att träffa en annan fin!=)

 Såhär skrev min yngre granne till mig efter fikat hos vår äldre granne... gjorde ett bra första intryck? En pratkvarn som älskar mat HAHAHHA. Låter som typical me;)

Nu ska jag städa och ikväll väntas inflyttningsfest! 



Jag vill bara säga att....


Och hoppas du får en trevlig fredag !



SuringTorsdag

Idag jobbade jag på förmiddagen. Var väldigt mycket på jobbet så helt död kom jag hem vid halv ett. Alltså helt död. HAHA när jag skulle äta lunch hittade jag inte ens tallrikarna i mitt eget kök;D. Gör penicillin att man blir en virrhöna???

Klockan fyra träffade jag Matilda på stan. Vi tog en kopp kaffe på waynes. Köpte även en ny parfym och hudkräm. Självklart i Gucci. Älskar Gucci :)

Ikväll har jag varit hos Berith, tillsammans med mina gamla kollegor och ätit surströmming och god tårta till efterätt. Sedan har vi suttit och surra i flera timmar. Alltså skönaste å varmaste gänget någonsin. 

Nej hörreni. Fredag i morgon och en halvkul ledig helg väntar. Sova och laddaaaaa! 
 



1 oktober

 
 Tusen tack förresten för alla kommentarer till "uppmuntra fetma" inlägg för några dagar sedan. 
Intressant att läsa andras åsikter:)