Lördag förmiddag

Idag dömer Olov fotboll så jag och Akilles har haft en busig förmiddag bara vi två. Han har sprungit ungefär en miljon varv runt huset, bitit på allt han inte får, bevisat ännu en gång att han inte är rumsren men stundtals varit sveriges mysigaste vovve. Vad jag älskar denna galna varelse - Valplivet all in! hihi :)
Akilles

Idag har vi hämtat hem lilla akilles💕
Söndag

 
Hej på er! 

Idag har jag gjort bort en del ärenden följt av en kaffe hos farfar. Ikväll väntar troligen myskväll tillsammans med Olov, tv och godis. Jag gillar att vi gjort det till en liten trend:) Annars då? Igår var jag på party med några brudar och killar vilken var trevligt. Blev även en heldag på stan tillsammans med min Fridisen:)):)

I morgon börjar jag praktiken. På medicin sju. Vad jag längtar! Torsdag


Hallå vänner. 
Händer så mycket just nu att jag knappt hinner titta in här och skriva. Tänkte dock att det skulle bli ändring på det när jag och Olov börjar flytta till vår egna lägenhet (och tar hem hundnvalpen), då tänkte jag att bloggisen ska få följa med på resan. 

Annars då? Jag har tenta i morgon. Praktikstart på måndag, fick jobbet jag sökt för sommaren (bra löneökning hihi) och mår allmänt bra just nu ska ni veta! Nu ska jag göra bort ett seminarium och plugga några timmar med Hanna, ikväll tar jag och Olov bilen till Umeå för att hälsa på vår lilla vovve en stund. Åhhh, befinner mig på moln just nu.

Ta hand om er. Pusspuss!
 
 
 
 AkillesDet händer så mycket spännande nu. För det fösta väntar vi på nyckeln till lägenheten och för det andra väntar vi på att få hem våran lilla busprick. Tänk att jag får göra allt detta tillsammans med Olov också, han jag tycker om så fruktansvärt mycket. Just nu känns livet så fint. Så galet underbart fint!Såhär mysig är hundvalparnas mamma. Vem sa att rottwelier är farliga? Jag är såld på denna ras.