För mig stavas det kärlek


"Du ska inte dejta han som är vackrast i världen. Du ska dejta han som gör din värld till den mest vackra"

Att våga stå där med hjärtat i sin hand och varsamt ge bort det till en annan person. Det är läskigt. Man vet aldrig vad som kommer att hända med det. Kanske kommer det kastas rakt ner i ett djupt vatten? Eller få mängder av nålar instuckna? Det vet man aldrig i förväg. Men lova mig att vara försiktig. Ge inte bort ditt hjärta till någon som inte är beredd att ta hand om det. Ta aldrig heller emot ett hjärta som du vet att du kommer krossa. Som du kommer att kasta i ett vatten och sedan glömma bort - hejdå liksom. För kärlek är inte så. Kärlek fungerar inte så. Kärlek är någnting magiskt. Kärlek är vackert.

För mig handlar kärlek om tillit. När man vet hur rätt man är för varandra. När man inte vill vara med någon annan. Då man aldrig behöver vara rädd för dem snyggare tjejerna, eftersom man vet att han bara vill vara med mig. När man skrattar tills tårarna rinner och håller om varandra när nätterna är mörka. Då en blick säger mer än tusen ord. Att man gör varandra till bättre personer och världen till en vackrare plats. Då man med stolthet går hand i hand genom stan och känner sig som den lyckligaste människan i världen. Bara för att han är din. Och. Du är hans. 




Jag tror att alla har sin pusselbit där ute någonstans. Men känn ingen stress, jaga inte - för allting som är meningen att hända kommer att hitta en väg. Kanske måste man få hjärtat krossat några gånger innan man hittar rätt. Men det kanske är värt de? För när han väl står där framför en så förstår man nog. För det är han som kommer att krama dig så hårt att ditt broken heart kommer kännas som det mest hela igen. Det är då världen kommer bli sådär magiskt fin!