Tiden springer 🌸

Hänt så mycket senaste tiden. Hunnit tinga en hundvalp, varit i umeå med Olov, pluggat mängder med Hanna och även haft singstarkväll med några ur klassen. Livet leker 🐶😍💪




Tisdag

Jag och Olov spenderade hela förmiddagen i stallet och gick på promenad med rasmus. Eftermiddagen tillbringades med städ och annat fix. Sedan fick vi Frida på middagsbesök och det var himla mysigt, har saknat henne så! 

Nu ska jag sova, skola hela dagen i morgon. 
Kram på er! 
 



Svar på frågestund

Var kommer svarta jeansen ifrån?:) (nedre inlägget)
Jag beställde dem på onemorerepet.se

Hade du och Olov tänkt flytta ihop snart?
Ja om någon månad blir vi sambo. Alla är välkomna till oss på kaffe:):))

 Vad jobbar Olov med? 
Han pluggar till civilekonom och jobbar extra på Elgiganten.

Har ni tänkt så långt än om att skaffa barn? 
Haha lugn i stormen;) Vi planerar att bli klar med studierna först!

Har du lämnat ätstörningen helt bakom dig nu och känner dig frisk och fri?
Ja, den är ett minne blott. 

Har du bra relation med din familj?
Har en mycket bra relation med min familj!!

Vem tog första steget av dig & Olov att bli tillsammans?
Oj, det var nog Olov som var lite småförtjust i början. Men det var jag som skickade förhållandeförfrågan på facebook;) Så skulle faktiskt säga att vi båda klickade så bra i början att allt rullat på klockrent.

Vad tycker du om din klass?
Den är fin på så många sätt. Kommer bli bra sjuksköterskor=)

Funderar på att söka till sjuksköterska programmet borde jag göra det?
Absolut. Det behövs mer folk inom vården!!!

Hur tränar du din rumpa? Den är perfektion.
Haha tack;) men just nu tränas den inte alls ;P är svinlat för tillfället!!

Vad tycker du är roligaste träningen? Vilken häst gillar du bäst på skellefteå ridklubb?
Gillar nog att jogga bäst. Favvohästen är nog Coffe ;P 

Konstigaste stället du och Olov haft sex på? 
Alltså hahhaha jag sparar nog på den informationen.

Vad var det som gjorde du föll för Olov? 
Det var hans sätt att vara och hur han fick mig att vara i hans omgivning. Att han får mig att skratta lika lätt som han har att torka mina tårar när jag är ledsen. Hans ärliga sätt och såklart att han är så snygg:). Hur han både är min pojkvän och en av mina bästa vänner. 

Dröm arbetsplats som sjuksköterska? 
Att jobba någonstans i Afrika.

Krogen eller godis i soffan en lördag kväll?
Kan vara kul att gå ut med polarna en lördagskväll. Men godis i soffan slår allt!!




Fredag - Lägenhetsvisning


Igår var jag och Olov iväg och kollade på lägenhet, vilket resulterade i ett förstahandskontrakt och att vi ska bli sambo. Får fjärilar i magen bara av att tänka på det. Förstå så roligt det kommer att bli. Att få dela vardagen med killen som gör en till den lyckligaste filckan i hela världen. Sitter redan och tänker inredning - trots att det är mer än en månad kvar till inflytt. Men jisses vad vi längtar! 
 
Igår hann vi med en hel del mer också. Jag slutade skolan halv tolv, då åkte jag och Olov till Stadskällaren för att äta lunch. Mina kusiner Gabbe och Jacke var också där så vi passade på att dubbeldejta haha. Efter det svängde vi förbi Elin för en pratstund innan vi åkte vidare till Olovs farsa för kaffe och några trevliga timmar. Kvällen kom Krille hit och åt middag med oss, vi såg en rulle och hade det allmänt chill. Fan va fint alltså :) 



36 sekunder glädje




Senaste dagarna

Hej, har varit fuuullll rulle på senaste tiden. Men tänkte snabbsäga hej nu innan jag ska plugga vidare:). Har spenderat en sjukt massa tid på skolan och luncher med hannisen.  Även pluggat med Makkan (roligast är att han har långt hår och jag erbjöd honom att få låna mitt glittriga diadem hihi).  Även träffat alla mina älsklingstjejer en kväll. Och spenderat en del tid med olov samt i stallet. Även varit och fikat hos farfar! Kanon ju ::)) 

Och juste, i morgon ska jag och Olov iväg och kolla lägenhet. Får fjärilar i magen så spännande!!! 

 
 
Vi hörs snart igen, kram på er!



Fråga gärna på

 
Behöver lite inspiration av dig. Hjälp mig, tack!! Ställ seriösa/pinsamma/roliga frågor åt mig i en kommentar. Anonyma går jättebra. Kommer svara på allt.. tror jag hehe! Eller släng iväg några rader om vad du vill att jag ska blogga mer om!

Skulle bli glad om du vill hjälpa mig till mer inspiration. Kram <3



Torsdag


I morse kom Hanna till mig och pluggade hela förmiddagen. Klockan 15.00 hade jag arbetsintervju som gick bra. Efter det shoppade jag och nu håller jag å Olov på att laga middag:) en rätt så himla fin dag måste jag erkänna. I morgon väntar stor tenta, håll tummarna för mig!! 
 


 



Söndag🌸Måndag

Igår var jag hos Ewa som färgade mitt hår blont. Idag har jag pluggat med Hanna hela dagen. Sedan åt vi middag med Makkan, Danne och sebbe som är tillbaka från sthlm 😃. Efter det fortsatte jag å hanna å plugga på EH😎📚. Tentavecka all in!




Lördagsmiddag hos Faster🍝💕




Återblick

För mig startade året i Mars då jag åkte ner till Frida och hälsade på i stockholm. 


 





 
 

 

 
 
 



13-dags-afton

Igår bjöd vi över Kasper och Safira på musselpasta och spelkväll. Känns som att spelkväll har blivit nya trenden, men hur roligt är det inte ?! hehehaho. Idag har jag och Olov tagit sovmorgon innan jag drog iväg till stallet. Ikväll har vi blivit bjudna på middag hos mina föräldrar med brorsan och morfar. Toppenmysigt:):):)  

Hoppas att ni mår bra och tar hand om er. 

 



Det här har jag pysslat med idag

 
Nu har jag pluggat klart för idag, svinskönt. Snart väntar jag och olov middagsfrämmande av hans bror och hans brud. Fira lite trettondagsafton ni vet;) Puss och kram på er!
 



Det är normalt




3 januari😍💃

Kirrade frukost till mig och Olov innan vi drog till stallet. Spenderade flera timmar där innan en eftermiddag med tvätt å städ väntade. Blev middag med mina föräldrar🙊. 


Nyss kommit hem och nu väntar en kväll full av plugg för min del✏📚📖 

Puss take care ❤




2 Januari

Startade dagen på jobb 7-12 efter det gick jag och handlade med Olov. VI pantade burkar och köpte trisslotter för pengarna, hann planera upp livet med våra miljoner vi tänkte vinna...men nej... nitlott.... Hehiho eftermiddagen  tillbringades i köket. Eller ja han fixade god middag och jag skrev Cv, bra arbetsfördelning tycker jag;) Ikväll har vi sett 100 åringen som smet ut genom fönstret och försvann. Yuppyupp börjar få tentaångest så bäst att ta tag i det där pluggandet snart!!
 
 
 






Nyårsafton

Igår firade jag nyårs på ett bättre sätt. Startade hos Johan och Elin med trerätters innan vi drog vidare till ett annat gäng för att fira in det nya året. Fick min nyårspuss och bästa tjejerna var vid min sida!!
 
Nyårsdagen idag. Jag och Olov har tagit det himla lugnt. Ikväll har vi hängt med min brorsa och hans polare, lirat lite nhl, ätit godis och sett film. Nu kom vi dock just hem och ska ta det lugnt eeeen stund. I morgon är det måndag och jag jobbar från 07.00 på morgonen. TIllbaka till Rutinerna!
 
Hoppas ni haft ett fint nyårsfirande. Kram och take care! 
Pusspusspuss