Idag har jag


1. Tagit sovmorgon till nio
2. Ätit tårta hos grannen
3. Lekt med grannens söta bäbisar
4. Solat med kurran. 
5. Pluggat alldeles för lite! 

peeeerfekt dag hahaha
 



Måndag




Söndag

Suttit hemma  hos mamma å pappa och pluggat hela dagen. Extremt behöveligt då tentaångesten är hög och äger rum på torsdag.. så nervös. Ikväll har jag, familjen och morfar ätit middag ute i fina vädret, druckit kaffe å firat mamma på morsdag. Kanondag :)


Måndag i morgon, tok-späckad vecka väntar. Ska vara duktig på att uppdatera bloggen så vi hörs i morgon!!



Lördagkväll

Igår tänkte jag, Olivia och Matilda ta något glas vin och äta tacos till middag ihop. Jag var totalt osminkad och hade mina fulaste (men skönaste) jeans på mig. Men snabbt blev något glas vin till en skön fest. Vi drog vidare till några grabbar som repade, jisses så duktiga dem var. Fick sjunga lite också:):). Sedan drog vi på olles och tog någon drink. Blev en tokrolig kväll igår trots att jag inte hade något smink och mina fulaste jeans haha. 
Idag väntar plugg nå jävulskt. Hörs senare!



Lördag




Fredagkväll




Onsdag

Vilken hektisk dag. Pluggade en timma i morse, sedan iväg till stan på möte, därefter till skolan och plugga ytterligare två timmar. Sedan träffade jag Nina på stan, blev en kopp kaffe och sedan shoppande av morsdagpresent. Alltid så kul att träffa Nina, blir så full av ny å glad energi, så fin vän <3. Sjukast av allt är väl att vi blivit vänner genom instagram/bloggen haha det är rätt ballt ändå!! 

Ikväll har jag fortsatt pluggandet. Mamma har hjälpt mig, har tur att min mamma är utbildad sjuksköterska då det själv är linjen jag går hehe;)

Nu ska jag upp till stan en sväng, vi hörs senare!



Tisdag

Idag har jag och klassen varit i Umeå för föreläsningar, det var bra:D! kom hem vid middagstid. 



Så har jag varit hos Frida ikväll & vi har planerat lite inför cypern, tänk att vi drar nästa vecka?! 

hahaha hur detta kommer sluta vet ingen x) men kul ska vi ha!!! 

Nu ska jag sova, tentaplugg väntar i morgon. Kram på er<3



Måndag plugg



Suttit och pluggat hemma hela förmiddagen på gamla tentor, intressant men blir så jäkla trött håller typ på att somna i böckerna haha. Längtar lite efter sommaren och att få jobba med arbetskollegor och pensionärerna. Längtar även efter sommar, sol, båt, surströmming, festivaler och musik. Åh snart är årets bästa tid här! 
 
Förresten kolla så fina fransarna blev. Sjukt att vara helt osminkad men ändå se såhär naturligt sminkad ut, jag lär ju bli beroende haha. Nu måste jag plugga det lilla sista innan kvällens planer. 

Ha en fin måndag. 
 



Måndag❣




Söndag

Hämtade upp Frida vid tre idag🚗 så drog vi till Vendela, fick fina fransar och några timmars tjejsnack😎✌. 




Lördag

Spenderat dagen med att stapla ved tillsammans med farsan, varvat med alldeles för lite plugg!

Jag vet inte vad du och dina kompisar brukar göra på lördagskvällar? Själv brukar jag gå runt i träningstights, rosa joggingskor, utan smink och vara på spökjakt tillsammans med några polare hahaha.

Hitttade ett riktigt läskigt i rönnbäcken, som vi gick in i och kollade läget(!!). Alla som söker spökhus i skellefteå - åk hit, extremt läskigt hehe.
 
 



Fredagskväll med mina bästisar❤




Freeedag

Ibland kryper sig paniken på. Tillexempel då man inser att allt detta ska in i skallen på mindre än två veckor. För första gången någonsin känner jag lite tentaångest hehe. Har suttit och pluggat hela dagen med avbrott för ett möte i morse och promenad i skogen. Gillar pluggdagar då man verkligen får grotta ner sig i all intressant läsning!

Nu ska jag plugga klart det lilla sista för dagen och sedan göra mig i ordning för kvällen. Ska käka tacos med brudarna sedan får vi se vad som väntar. Självklart lite godis hehehe!

Ha en fin fredagskväll<3
 
 
 
 
 



Torsdag


Sprungit runt såhär idag plus svarta ballerinaskor då hehe. Slappa sköna kläder då jag suttit på föreläsningar hela förmiddagen.

Efter det pluggade jag med några köna klasskompisar innan jag drog till jobbet för att dricka coffee. Gott!
Ikväll har jag inte gjort så mycket alls bara snackat med morsan i timmar och med Frida i telefon hehe. 

Nu tänkte jag se the O.C. Puss å godnatt! 
 
 
 
 



Onsdag

Idag har jag sprungit runt såhär, i min rosa kofta från MQ matchat med mina rosa ballerinaskor;)

Spenderade förmiddagen på skolan tillsammans med några brudar ur klassen, har vi pluggat!

Därefter träffade jag mamma på stan för en lunch.

Ikväll har jag varit på stallet och trimmat dressyr med Coffee en timma. Gick bra han är så fin. Nu tänkte jag sova några timmar, i morgon väntar en hel förmiddag med föreläsningar och eftermiddag med lite mer plugg! 

Take Care!
 
 



Typiskt min brorsa😓



Suttit och pluggat stora delar av dagen. Typical min brorsa att han alltid ska bråkas såhär haha.  Jaja nu ska jag lägga mig och se några avsnitt O.C. I morgon väntar förmiddag med plugg tillsammans med brudarna i klassen, därefter stan=)!! Blir ju kanon. Vi hörs och ses.
 



Tisdag


Startade dagen med min favvorunda. Blev 7 kilometers promenad och det duger gott som dagens träning. Promenader är för underskattade, visst vet ni att det är uträknat att 30 minuters promenad/dag räcker som träning? Viktigt att komma ihåg. Annars har jag mest pluggat idag, grottat ner mig i hur sjukt fantastisk våran kropp är och hur sjukt det är att den faktiskt funkar som den gör:):) Nu ska jag försöka se filmer på youtube om sinnena. Är svårt att förstå de kapitlet. Vad är kemoreceptorer, receptorpotential och basalceller liksom? hehe känns skönt att tentan är två veckor bort;) 

Vi hörs sen. TAKE CARE! 



Jag gav mina prinsessklänningar till tjejen som var mobbad

För fyra år sedan var jag i Ghana på shalom orphanage. När jag var där fick jag träffa trasiga barn som på ett eller annat sätt förlorat sina föräldrar, men som alltid var glada för det lilla. De sov på stengolv, hade inget rent vatten eller mygnät som skyddade dem från malaria. Idag har de allt sådant och det gör mig extremt glad. 

Jag har lärt mig att man inte har så mycket att klaga på här, so what om man inte har den där barbie-smala midjan, perfekta hyn, råkar äta chips en måndag eller inte har massor av pengar på kontot. Mamma berättade här om dagen att det fanns en tjej på min gata som blev mobbad när vi var små. Jag ville ge henne alla mina prinsessklänningar. Det är precis vad som spelar roll i min värld, att alltid göra sitt bästa och aldrig såra någon annan med flit. Kan man göra dagen bättre för en annan människa är det en chans man ska ta. Det är iaf vad som får mig att växa som människa. Men det är klart... nog är det kul att få locka håret och göra sig fin ibland. I Ghana fanns inte ens den möjligheten, där jag bodde fanns inte en spegel. VIlka kontraster! Vet inte var jag vill komma med denna texten, mer än att jag är så glad över att jag vågade resa till Ghana och att de trasiga barnen jag träffade då börjar vara hela igen. Jag har insett att lycka helt ärligt inte går att köpa för pengar, lycka är att göra andra glada och att ha folk i sin omgivning som ger en kärlek och energi tillbaka. För ni vet, sitter man där ny-dumpad en dag och är skit-mega-ledsen spelar inte ens en miljon kronor någon roll, då är personen som torkar dina tårar det viktigaste du har. Så ta hand om dina närmaste och har du möjligheten att göra lite bättre för en annan människa, då lovar jag att din dag också kommer bli bättre! 
 
 

 
 



Söndag

Bucket List - Häng på
Avlossat en pistol
Skolkat från skolan✔
Sett någon föda 
Sett någon dö✔ ️
Besökt Nordamerika✔
Besökt Miami✔
Besökt Las Vegas
Besökt Asien✔
Besökt Afrika✔
Besökt Florida✔
Varit i Mexiko
Besökt Australien
Varit i över 10 olika länder✔
Sett Grand Canyon i verkligheten
Åkt helikopter 
Varit i L.A.
Besökt New York City
Gråtit dig till sömns✔
Nyligen målat med färgpennor✔ 
Sjungit karaoke✔
Betalat en måltid med enbart mynt ✔
Busringt ✔
Skrattat så du gråtit ✔
Fångat en snöflinga på tungan ✔
Har barn 
Har djur✔ 
Badat näck ✔
Åkt slalom ✔
Åkt vattenskidor 
Campat i tält ✔
Åkt motorcykel ✔
Hoppat ut ur ett flygplan
Gjort något som skulle kunnat döda dig✔ 
Gjort något du kommer ångra resten av livet✔ 
Ridit på en elefant✔ 
Ridit på en kamel 
Ätit kakor, tårta eller glass till middag✔ 
Varit med på TV ✔
Varit med i tidningen ✔
Stulit en trafikskylt
Varit med i en bilolycka✔ 
Legat på sjukhus ✔
Donerat blod 
Betalat böter under senaste 12 mån✔ 
Blivit rånad
Spenderat en natt i häktet
Har/haft en piercing✔ 
Tatuerat mig ✔
Kört bil ✔
Ägt/äger min drömbil 
Varit i en polisbil 
Gift dig 
Skilt dig 
Blivit kär ✔
Betalat en främlings mat 
Kört över 100km/h ✔
Djuphavsdykt
Hittat en död kropp✔ 
Bott själv ✔



Senaste veckan😎




Torsdag

 
Goddagens. 

Träffade klassen 8 på busstationen i morse - så åkte vi till Umeå för dagens föreläsningar. Var faktiskt bra. Var jag hemma vid fem tiden ikväll. Så har jag ätit middag med familjen och tänkte se the OC resten av kvällen hehe. Mina ben är helt slut.... I tisdags var jag ute och sprang och igår var jag i stallet och red en timmas dressyr på en ny stjärna. Är liksom nykär. Coffee är den finaste hästen jag haft på år och dagar. Vilken jäkla stjärna. Extra kul när folk kom fram efter passet och sa att det såg bra ut. Kanske börjar få tillbaka min känsla igen hihi?? Längtar till nästa onsdag:)

Så är det. Nu laddar vi igång inför helg!



Det finns visst träningspass att ångra...



The only workout you´ll ever regret....
Är när du knappt ätit innan ett träningspass 
- Fullständigt idotiskt att träna då. 
Är när du tränar trots att du har ont 
- Träning ska göra kroppen gott. Inte förstöra den. 
Är när du tränar för att du känner dig tjock
- Det ger ändå bara mer ångest.
Är när du ångest-tränare
- Hey, träning ska väl vara kul!? 

Vad är anledningen till att just du tränar? 



Är jag den enda som ser ut såhär efter träning😂?


Ikväll har jag löpt åtta kilometer. Sprang min favoritrunda som är i skogen, över ett berg. Helt otroligt vad man kan göra med vilja och bra musik. Jag är helt ovältränad (har inte rört mig sedan november) men orkar ändå springa åtta kilometer. Det går inte snabbt, men det går - och herregud så nöjd man blir efteråt!!
 
Så vad är din ursäkt?! ;) 



Måndag


Igår hade vi söndag och det känns som att jag mest satt och pratade i telefon hela dagen😂 dessutom försökte jag plugga mellan varven.

Måndag idag och 100% fokus på plugg är vad som gäller 😎👊



Lördag


Inte den mest häftiga lördagen jag upplevt idag . Pluggade förmiddagen och var sedan ut i skogen och joggat 8 kilometers rundan - bästa man kan göra för att rensa tankarna. Därefter har jag pluggat och sett the O.C hela kvällen. Sjukt behövlig och slö kväll.  Nu ska jag fortsätta se OC är inne på säsong 3 av 4. Hur kan jag aldrig ha sett den serien tidigare??



FREDAG

Har varit i någon form att pluggbubbla hela veckan. Inte gjort så mycket mer än så, var å hoppade på stallet i onsdags bara🐴! 

Ikväll träffades vi ett gäng flickor och pojkar för att se bio. Därefter köpte jag å bella varsin kaffe och gick runt broarna i typ årets varmaste kväll. Så himla härligt. Och kul att träffa Bella, hon var min bästis hela högstadiet😎👊



Söndag

Jobbat 7-16 idag och sedan har jag legat i sängen och sett O.C fram tills nu hahaha. Sjukt seg dag. Men ibland är sega dagar rätt behövliga😎 speciellt nu, känner att jag kört på för hårt för länge så nu måste kropp å knopp få vila😇. Längtar redan till i morgon efter föreläsningar & plugg - för då ska jag fortätta se alldeles för många avsnitt O.C 😂. 

Godnatt på er! 💓💓



Valborgs


Hade en supertrevlig valborgs tillsammans med människor jag tycker massor om. Grillat till middag, glass till efterätt och så majbrasa på det👊😎. Nu sitter jag på jobbet och har rast jobbar 7-16 idag☺