Mår sådär riktigt fint


Haft tjejerna här på idolmys & kladdkaka ikväll.vad vi har skrattat och mått så sjukt gott. 
 
Ett perfekt avslut på kvällen ju! Nu ska jag sova och ladda inför morgondagens 7-17:30 pass!




lång dag byts ut

 
Jobbat 7-18 idag, med lite extra uppgifter på sidan av. Känner mig slut i huvudet just nu, men det kanske inte är så konstigt? Klockan sju ikväll ramlar iaf tjejerna in hos mig. Så ska vi äta kladdkaka och se IDOL tillsammans. Det kallar jag en perfekt fredagskväll. 

Förresten kära vänner... Kom ihåg att det är en speciell helg framför oss. Då är det ok att äta extra mycket godis, kakor och chips. För det kommer alla göra:)



TACK OKTOBER 2014

 
Kollade just tillbaka på "oktober 2014" arkivet. Shit vad jag har hunnit med mycket denna månad. Inte konstigt att jag känner mig ganska slut egentligen. Men jaaa.. det är väl just detta som är så underbart med att vara ung - det är bara att köra;)

I Oktober har jag hunnit med:
1. Gått tre olika kurser. 
2. Festat med sköningar i Skellefteå.
3. Varit i Umeå en helg med Angelica & Sandra.
4. Ätit scones och sett Paradise hotel med Elin Xmånga!
5. Tagit bort stygn + plåstrat om Emils sår.
6. Varit i Stockholm en helg & hälsat på Frida.
7. Hämtat hem min lilla kattunge Svante.
8. Första snön har kommit.
9. Svante har blivit bortskämd av mina vänner & familj:]
10. Emil har bjudit på middag. 
11. Har sett Annabelle på Bio med Matilda.
12. Jobbat en helg med finisar.
12. Hjälpt Elin att skriva CV & Personligt brev.
13. Tränat två dagar i veckan.
14. Haft släktträff sista helgen denna månad. <3
15. Hunnit med ännu en utgång i Skellefteå.
16. Fotat brorsan som fyllt 20! 

Jaa.. och alltså.. en månad består av fyra veckor - jag har fan kört på alltså.
Är du nöjd med Oktober?

#det ska vara gött att leva.
 
 



Några år tillbaka

 
Gjorde ett tavel fynd hahahaha. Jag under alla dessa åren. En bild jag tydligen själv också pysslat ihop också xD



FREDAG

 



Mina tankar om instagram

Idag lever vi i två olika världar. Ena världen visar sig genom bilder och den andra är känd som det verkliga livet. Att "en bild säger mer än tusen ord" är vi alla bekanta med. Men Liksom hallå? Jag har nästan 300 bilder uppladdade på mitt instagramkonto. Det säger alltå 30 000 ord om mig? - Wow - fast vad ska vi egentligen tycka om det här? Själv ser jag instagram som ett sätt att marknadsföra sig själv. Liksom: Ladda upp en bild, skriva en text och bli sitt eget varumärke. För ditt instagramkonto är din scen, där står du i rampljuset och alla som tittar in på din sida är åskådare. Din publik. 

Däremot är det enkelt att framstå precis som man vill på internet, det är enkelt att vara tuff bakom en skärm - tro mig. Dock har jag kommit fram till att det är viktigt att vara sig själv (i båda världarna). Att vara ödmjuk och sprida glädje. Annars blir det enormt jobbigt när den ena världen blandas med den andra. Att framstå på ett sätt via internet, som inte alls stämmer med det verkliga livet - är som att sätta krokben för sig själv. 

Använd ditt instagramkonto när du väl har ett. Kom ihåg att det är din scen, ditt varumärke. Liksom se ditt konto som ett CV som fylls på dagligen. Troligtvis kommer dina framtida arbetsgivare kolla in dina bilder innan han/hon anställer - så hur vill du framstå som människa? Är du glad? Målmedveten? bryr dig om andra? Sprallig? Kom ihåg att en bild säger mer än tusen ord. 

Exempel på vad denna bild (på blondinbella) säger till mig:
1. En glad tjej med mycket livsglädje.
2. Hon ser ut att gilla kläder & vill se bra ut.
3. Familjekär som verkar älska sitt barn
4. Ser morgonpigg & positiv ut !
5. Får känslan av att hennes familj har fin sammanhållning.
6. Undra var familjen är påväg med bilen denna tidigar morgon?
7. Hon ser ut att tjäna bra. Med tanke på kläder & bil. 
8. Tjäna bra = jobba hårt = driven människa. 
9. Ser ut att vara en poppulär människa, med tanke på alla likes. 
10. Hon verkar nöjd med livet

Ni förstår;) Man hinner dra många slutsatser på bara en bild. Så välj dina bilder väl. För kom ihåg. En bild säger mer än tusen ord.

Big No på internet
Bilder när du är full, eller dricker. NEJ!
Bilder med väldigt dålig kvalité.
Att du har en stökig lägenhet eller mycket disk.
Bilder/texter som är negativa och ger en "hate life" feeling.




Home


Haft ett sjukt rejält städ-il idag. Har rensat i lådor och pysslat på i fleeera timmar. Flyttade dessutom Svantes klätterträ till fönstret, så han kan spana på dagarna när jag jobbar!! Har även varit på promenad med Jenny nu ikväll. Sååå trevligt:)

Nu har jag en kladdkaka i ugnen. Tjejerna kommer hit på IDOLMYS i morgon & något måste man ju bjussa på. (Tycker alltid att kladdisar blir godast om dem får stå i kylen en natt)... Dock finns risk att denna kaka blir äcklig:(.... men isf bor jag nära konsum, tur va;)? 

Dax att se Studio Paradise från gårdagen. mwihihih. 



fågelboet behöver förändring

 
För 2,5 år sedan hade jag riktigt kort hår. Blir sugen på att klippa av håret igen. Kanske färga någon kul färg?

 
Vaaaaaad tror ni - ska jag klippa av det?



fem tankar en dålig kroppsdag



1. Ditt syfte här på jorden är inte att vara snygg. Nej nej, du lever för någonting annat va?

2. Folk kommer att minnas dig för den du är, inte för hur du ser ut. När du umgås med människor ger du dem en känsla. Antingen att du är omtänksam, snäll, kall, elak osv. Hur du ser ut kvittar. Oftast blir en omtänksam person automatiskt snygg=) Hur vill du framstå som människa? 

3. Sluta väga dig. Kasta ut vågen, den gör ändå ingen nytta. För känner du dig snyggare efter du vägt dig?

4. Du är mycket snyggare än du själv tror. Så bara är det. Du är snygg helt enkelt! 

5. Alla kroppsformar är olika. Det finns inga rätt och fel. Du är en blandning av din mamma och pappa (+ släkten). Det är redan förutbestämt hur du ska se ut. Bär upp dina gener med stolthet! 

Varje gång du känner dig ful, fet eller äcklig. Kom ihåg att ett Leende är det vackraste någonsin.



Torsdag

 



En historia som säger jag överlevde.

 
 
"Varje sår lämnar ett ärr och varje ärr bär på en historia. En historia som säger jag överlevde."

Trots att jag gjort slut med den så kallade ätstörningen, så kommer jag alltid bära med mig alla ärr från den tiden.
Som hur jag såg rädslan i min familj och vänners ögon, under dem dagarna jag inte ens drack vatten. 

Än idag är min hjärna inställd på kalorier. Jag kan snabbt i huvudet räkna ut hur många kalorier som ligger på tallriken framför mig. Dock får jag inte ångest av det längre. Men ändå. Hjärnan tvingas alltid gå på högvarv.

Då jag drabbades av sjukdomen, bildades en stor skydds-mur runt mig. Allt för att inte bli krossa. Tyvärr finns denna mur kvar än idag. Jag är liksom en porslinsdocka när det kommer till att släppa folk innanför min mur. Ett snedsteg från den nya personen & jag tappas i marken. Just därför väljer jag mina vänner väl. Dock... så hatar jag att min mur är så enormt jävla "stor". Jag jobbar dagligen med att få muren att krympa.

Från den värsta tiden har jag minnen från nätterna. Då jag inte fick sova. Nej. För min sjukdom sa att "fyra timmar sömn varje dygn var nog. Jag var inte värd mer". Därför låg jag vaken hela nätterna, kollade upp i taket och hade noll känslor. Av någon sjuk anledning gick skivan med "Sarah Dawn Finer - sanningen kommer om natten" på repeat. Kan idag inte lyssna på den skivan faktiskt.

Men idag kan jag stolt säga att jag är en av dem överlevande. Häftigt va? Sjukt jävla häftigt. Nu kan jag liksom sova 11 timmar en natt & känna mig värd alla timmarna;) haha dessutom har jag valt att göra någonting bra med mina ärr. För jag menar. Utan den historien hade jag aldrig skapat denna blogg. Eller haft den empati som jag har idag. Jag hade aldrig heller varit lika motiverad för framtien. Eller brunnit lika mycket för att hjälpa andra människor. Aldrig hade jag tyckt om mig själv som jag gör idag heller.... Alltså shit..
 
Till alla ni som varit med om historier som givit er ärr: Det kan vara tungt, jävligt tung. För ärren kommer alltid att finnas kvar. Vissa ärr kan vara svårläkta och behöva år med återhämtning. Vissa sår kanske aldrig läker med tiden? Däremot måste man göra sitt bästa. Sitt bästa för att göra någonting bra av historien man ändå bär med sig.
 
#Det ska vara gött att leva.



YOU LOOK REALLY GOOD TODAY

 



Två bilder

Köpte en snygg lampa från Clas Olson för någon månad sedan. himla söt om jag får säga det själv xD

Förresten... vädret har enorma PMS besvär. Förra veckan var det snö om minusgrader? Nu är det varmt och höst igen...



Slut på semestern


Har haft semester i nio dagar. Idag börjar jag om att arbeta igen - så ni kan gissa hur jag känner just nu;) Haha nämen vad tusan, det känn faktiskt ganska bra! Jag har ett mysigt jobb och söta kollegor (som brukar kalla mig fialotta & tokfia hela dagarna haha). Dessutom ska jag på halvdags kurs i eftermiddag & det känns spännande. Älskar att lära mig nya saker ju! 

Detta blir en bra dag. För vet ni? Vill man ha en bra dag, får man själv se till att den blir det! 
HAAAAADE!



Onsdag

 



Skön kväll


Varit iväg och tränat överkropp med Elin och Lisa ikväll. Avslutade även passet med en crossfitrunda. SÅ KUL DET ÄR, man är heeeeelt slut efteråt. Vet ni? Det är viktigt att träna så hårt ibland, för att tömma kroppens alla depåer (& sedan fylla dem med ny och fräsch mat igen). 

NEJ NU SKA JAG DRICKA TE, ÄTA MACKOR OCH SE PARADISE HOTEL.
Smail är riktigt fräsch tycker jag, rolig också. Han och Kristian är mina favoriter. Vem håller du på?




ständigt trööttt


Alltså jag är så galet trött all the time just nu. Kan sova elva timmar i sträck varje natt, men ändå vara däckad då klockan ringer på morgonen. Förstår inte?? Idag har jag gjort ingenting. Varit iväg på ett möte å sedan veckohandlat. Känns typ som att det är nog. orkar fasen inte mke mer ;D haha pensionärsjulia???

Btw så kan jag rekomendera dessa tre te-sorter. Enormt goda hehe!

Kolla förresten denna bild från igår. haha snacka om tuff kattunge å sneeeeel hund. 
 



Vi lever i en konstig värld





TISDAG

 



Hade två pärlor i huden




För två år sedan gjorde jag två stycken microdermal på handleden. Riktigt jävla snyggt tycker jag att det är. Men var tyvärr tvungen att ta bort dem pga mitt jobb osv. Men erkänn, visst är det rätt ballt:):))?
 



MITT DRÖMHUS

 
Vilket drömhus. Jag bor tusen gånger hellre såhär, än mitt inne i stan!
 



mot cancer



Svante har sprungit runt som en galning hela förmiddagen, så han lär vara däckad hela eftermiddagen ;D
Nu ska jag städa, skicka iväg några viktiga mail & ikväll kommer Matilda hit. Vi ska baka scones och se "mot cancer galan". Man lär behöva en miljon servetter för att torka alla tårar alltså! 
 
 



Härliga måndag?


Godmorgon Måndag. 
Idag är en ny dag. Allt dåligt som hände oss förra veckan är som bortblåst. Idag tar vi nya tag och blickar framåt. Du är inte ful, fet eller värdelös. Du är värdefull - lika viktig som mig, kungen & David Hellenius. 

Om någon människa trycker ner dig eller få dig att må dåligt. Skit i dem. Det finns ingen människa som är större eller bättre än någon annan. Ingen är "perfekt", även fast folk kan tro att dem är det. Ingen ligger högre än andra. Vet du? två personer gav dig ditt liv för en anledning, du lever faktiskt bara en gång. 

Kasta det som får dig att må dåligt åt sidan. Du måste resa dig när du faller - trots ilska, oro och gråtfärdiga ögon. Det finns så mycket mer som livet har att erbjuda. Misstag gör man ibland, det kan vara på både gott och ont. Någonting lär man sig alltid av dem. Du är så mycket starkare än du själv vet om. Om du bara visste hur bra du är! 

Gå till spegeln, kolla dig själv i ögonen & upprepa: oavsett vad så är jag värdefull. Jag finns och jag räknas!



MÅNDAG 27 OKTOBER

 



GRATTIS EMIL



Var hemma hos familjen på middag ikväll. Hann även fota lillebror som fyller 20 år i morgon.
Många gånger när jag är ute på krogen brukar det komma fram folk som känner min lillebror. Sedan brukar dem säga att han ser "sååå braaa ut".  I så fall kan jag säga att det är insidan som speglas på utsidan. För en mer omtänksam och rolig person är svår att hitta. Jag har världens bästa bror:):)



Cv och te


Bästa Elin har varit hos mig hela eftermiddagen. Så har vi druckit te & jag har försökt hjälpa henne att skriva ett CV;) spännandeeeee!! 



Fråga om Svante



Kommentar
Asså världens sötaste kattunge ju!!!:) Får jag fråga, hur vänjer du han vid att vara hemma själv? Jag funderar nämligen på att skaffa katt men har aldrig haft en förut, så då jag jobbar måste jag ju lämna denne hemma själv:) Tänkte i och med att du verkar jobba/träna/umgås mycket med kompisar:) 
 
Svar
 Visst är han gullig:). Trots att det "bara är en katt" så är det mycket jobb runt om den. Man kan liksom inte skaffa en och tro att han karar sig själv. Nej. Det viktigaste är att du skaffar en trygg katt, en som verkar lugn och trygg i sig själv, då blir allt mycket lättare=)

Däremot har du rätt. Jag jobbar/tränar/umgås mycket med folk. Men jag har som krav att varje dag minst vara hemma med Svante antingen hela förmiddagen/kvällen/eftermiddagen. Och eftersom jag arbetar 85% så är jag ledig tre dagar i veckan. Det är då jag försöker träna/umgås med folk. Jag delar liksom upp veckan sådär. Så Svante är hemma så lite om möjligt själv:D. 

Och innan jag ska iväg brukar jag hålla honom vaken i minst en timma. så han får leka med sina lekaker och springa runt i lägenheten. Sedan ger jag honom mat när jag sticker & då sover han gott så länge jag är borta=)=). Å ja, när jag arbetar långa pass åker jag hem på lunchen :) Sedan har jag även köpt "aktivera katten" leksaker om han får pyssla med för att hålla igång hjärnan. För om en katt inte blir tillräckligt aktiverad, så kan den få störda beteénden.

HAHA MÄRKS DET ATT JAG ÄR DJURVÄN ELLER?! 
 
Sedan får man inte glömma bort att en Katt faktiskt tycker om att vara ensam ibland. En kisse sover 2/3 av en dag. Ähhhh, jag ser det såhär: Det viktigaste är att Svante mår bra. Så länge han äter, kurrar och busar så mår han bra. Om han slutar med det, kommer jag se till att han får bli utekatt=). Det viktigaste för mig är att Svante mår bra & får ett bra liv. Det kommer jag se till tills den dagen han dör ;P. Så du kan ju absolut testa att skaffa en katt, om du har förutstättningar för det. Så länge kissen mår bra är det ju bara att behålla denne:)




fempoängare

Igår blev en riktig fempoängare. Åkte nämligen hem till min familj vid tretiden för att hjälpa mamma att ordna inför kvällens släktkalas. Min bror fyller nämligen 20 år i morgon, så detta ville tjockasläkten fira=)

Mina mostrar, fastrar, kusiner, familjen och morbröder var där. Totalt 20 stycken. Så mycket kärlek i ett och samma rum. Mår så bra med dessa människor. Alla är helt galna & fantastiska på sitt egna lilla vis haha! 


Självklart var även faffe med. Jag och han stod självklart först redo när det blev efterätt haha!

Vid 22.00 på kvällen åkte jag vidare på tjejfest. Drack vin med mina pinglor innan dans på Verandan väntade hela natten. FAN VA SKOJ! (och btw ni kan vara lugna för Svante, för Elin satt barnvakt igår hehe). 
 
& hittils idag har jag och Svante bara sett tv, ätit chips och gjort ingenting. Nu ska jag ha catch up snack med brudarna innan dagens alla äventyr väntar ;D 



Vad tänkte hon riktigt

 
Make up store sminkade folk GRATIS IDAG. Självklart var jag och Matilda där vid öppningstid. Men helt ärligt, hur fan målade hon mina ögonbryn? Haha jag fick panik när jag var klar, så jag sprang och låste in mig i bilen.... Där satt jag snällt och väntade tills även Matilda var klar ;D

Kändes iaf lite bättre när jag fick bort dem hemska ögonbrynen haha



Vad ska jag göra ikväll?


LÖRDAG - Jag har lite beslutsångest eftersom kvällen har alldeles för många roliga erbjudanden:
För det första ska jag på släktkalas (typ helt klart det bästa jag vet!) 

Men där vid 22.00 vad ska jag göra då??
1) Festa?
2) Jobba xtra natt på mitt gamla jobb?
3) Bara chilla? 

Nu ska jag iallafall en tväris på stan med Matilda. Höres <3 



LÖRDAG

 



Fredagskväll


Haft världens skönaste fredagskväll med Matilda, Julia & Elin. Vi har hängt hemma hos mig med hämtmat, godis, chips och idol. Givetvis fett mycket skratt också.. alltså haha vad jag älskar mina tjejer!

Matilda tog även med sin vovve. Första gången Svante fick träffa en hund faktiskt, se så bra det gick! 
 



En gång i tiden

Tänk så cool man var en gång i tiden. Alltså btw, det var min far som lekte fotograf HAHA:)
 



Från pizza till modell

Ibland tänker jag på om livet skulle vara lättare om man var sådär dö-snygg. Om man hade haft dem stora läpparna, den tränade rumpan, smala benen, det perfekta håret, kläderna. Om man hade varit personen som tjejerna ville vara & killarna suktar efter. Hade livet verkligen varit lättare då? - vad tror du? 



Själv tror jag inte det. Jag tror att nyckeln till lycka handlar om att acceptera sig själv och älska den man är. Inte sträva efter att likna någon annan. Och... perfekta kroppar... finns dem verkligen? Jag menar, titta gärna på desa två youtubevideos jag länkat. På den ena tar dom hjälp av photoshop och gör om en pizzabit till modell. 



Kommer du på tre saker?


Jag skulle
1. Jobba som framgångsrik reporter och krönikör!
2. Träffa min drömkille. Bli världens bästa mamma & leva lycklig i alla dagar.
3. Eller.. Varför inte dejta prinsen;) VILKEN HUNK!! 
 



det var galet



Här var jag så fruksansvärt sjukt rädd ska ni veta. Haha det var i Ghana 2011. Just innan jag och mina volontärkompisar fick klappa krokodilerna matade ägaren dem med massa kött. alltså shit, jag hade galet hög puls!
 



Skatterna ökas med 23 miljarder


Råkade se nyheterna nu ikväll och... ursäkta men vad håller Stefan Löfven på med riktigt? För det första har dem gjort Gymnasiet obligatoriskt, vilket jag tycker är fel. För det andra hade dem, under valrörelsen, lovat 270 miljoner kronor till ungdomsidrotten, vilket dem dragit tillbaka totalt nu. För det tredje vill dem höja skatterna med 23 miljarder kronor, vilket vi alla kommer känna i plånboken. Däremot kommer största delen från att det blir dyrare att anställa unga (eftersom sänkning av arbetsgivaravgiften tas bort). Detta kommer resultera i högre arbetslöshet för unga

Det som stör mig mest med Stefan Löfven är att han lovade mycket innan valet. Men har knappt hållt ett ord! Jag saknar dig Reinfeldt. Sverige lär falla under dessa fyra år :(



Svante-fjante


Jag har ju verkligen världens sötaste kattunge haha. Dessutom verkar han älska sin nya rosa sovplats. snyggttt!
 
 



Sköna kläder och noll smink. Ni vet.


Idag är en riktigt mysdag. Ni vet när man springer runt i sköna kläder och noll smink hela dagen!!

Jag har just varit ute på en två timmars lång morgonpromenad i snön med Elin. Ni vet hur värdefullt det är att byta tankar med en bästavän ibland? Gaaaad så behövligt! 

Nu ska jag slå igång skön musik och baka cupcakes till en av dem två beställningarna. Självklart ska ni få se resultat sedan.
 



impulsiv jotack

Glömde berätta: "Julia 21 år" råkade pierca örat igår. Har alltid varit enormt impulsiv hehe.

Såhär kommer det se ut när de är klart. Snyggt som fan kommer det bli. Men får dock bara ta ett hål var åttonde vecka, pga läkningsprocessen:)
 



torsdag


 Oavsett vad vi går igenom just nu & hur vi än mår - låt oss göra detta till den bästa möjliga torsdagen. Och... vill du göra livet till en lite bättre plats? Le till okända människor, för alla ler vi på samma språk. Allt från små barn, till kassörskan på Ica & personerna som sitter inne i stan och tiggar pengar. Alla är värd en förstående blick & ett varmt leende.
 



Tips på kattleksaker

 
Köpte nya leksaker till Svante på stan idag. Tip till alla kattägare: Köp leksaker med kattmynta i. Svante kan då springa efter en sådan leksak i flera timmar utan att bli less. Haha ja ni ser ju: Går ju inte ens fota leksakerna innan Svante är där och vill leka ;D 
 



onsdag


Idag har jag lyckats baka 60 muffins, lyssnat på gamla låtar och sjungit med (stackars grannar..haha) & lekt med lilla Svante. Nu ska jag alldeles strax iväg och handla + ta en kopp kaffe med Elin. Myssssssss!
 
 
Förresten, här har ni ju en lite bättre bild på mina nya vinterkappa. Tokmysig från BikBok !
 



Onsdag då

 
 
Godmorgon solstråle :)
Hoppas allting är bra? Här är det bara fint. Jag vaknade faktiskt med ett leende på läpparna i morse, trots att uppvaknandet bestod av en övertaggad katt som bet sönder mina tår. hehe! 

Idag då? Jo jag ska handla och sedan baka määängder av cupcakes två dagar framöver, folk har beställt av mig (riktigt jäkla kul, eftersom jag älskar att baka)

Men först - ska jag se ikapp gårdagens avsnitt av Paradise Hotel GO SMAIL OCH KRISTIAN!!!



Onsdag



Varje dag gör du val & av dina val utformar sig livet + ditt mående. Så spela dina kort rätt!
 



Tisdagslyx


Efter dagens eftermiddagsmöte kom världens bästa brorsa förbi med middag. Fyra små rätter från tatung dessutom, det kallar jag tisdagslyx på hög nivå. Finns det ens något godare än kinamat? muuuums:) Nej, nu ska jag även ge Svante lite kvällsmat och sedan pysa ner mot stan. Jag och Matilda ska se den omtalade skräckfilmen Annabelle, haha kommer dö :D 



just smail



Då kickar vi igång denna tisdag. En eftermiddag med personalträff väntar. Därefter en middag med brorsan och senare ikväll den omtalade filmen "annabelle" med Matilda på bion.... Någonstans däremellan ska jag även baka muffins och tvätta kläder. Jaja hur som haver blir detta en kul dag! 

SES
 
 
 
 



Tisdag

 
"Den människan som är galen nog och tro att han kan ändra världen, är han som gör det". 

Du - just precis du - Ta ett djupt andetag. Andas ut all skit i ditt liv och fokusera på vad du mår bra av istället!



"Förut var du iallafall vältränad och snygg"

 
Träning har alltid varit en stor del av mitt liv. Jag mår bra av det. Men vet ni? idag har jag inte längre magrutor och "den perfekta rumpan" för vet ni hur jäääävla mycket tid man måste lägga ner på kost/träning för det. - Jag känner inte att de är värt det längre. Nu tränar jag bara två grymt bra pass i veckan och lägger mer tid på annat istället.

Ibland brukar dock ett hjärnspöke uppsöka min hjärna och skrika "Förut var du iallafall vältränad och snygg, nu är du ingen". 

Men fan. Jag orkar fan inte bry mig. Herregud lite kärlekshandtag hit eller dit? Att använda storlek medium istället för smal, so what? Jag är den jag är och jag är inte perfekt. Förhoppningsvis kommer jag hitta vänner och pojkvän i framtiden som tycker om mig för exakt den jag är idag. Trots att jag inte har magrutor och "den perfekta rumpan" längre. Som tycker om min personlighet och den lite kurviga kroppen :):))




Mysmåndag

Hade en riktig mysmorgon i morse. Såg nyhetsmorgon, drack kaffe och bara mådde gott. Att jag dessutom har en liten kisseunge i lägenheten gör allt mycket bättre tycker jag hihi. Efter lunch var jag även förbi Angelica, så bakade vi muffins:D
 

Förresten, har ni sett så mycket snö vi fått i Skellefteå?! Ganska mysigt, men enormt jobbigt. Tycker bara kom snö i December. Men va fan - bara att göra det bästa av situationen. Snart kommer jag ju kunna bygga min egen Olof ha- ha- ha? 

Neje detta liknar inget. Nu ska jag iväg till gymmet med Elin och Lisa. 



En skön episod från livet


I somra på stadsfesten träffade jag en av Elin polare för första gången...
Jag: Tjenare, Julia heter jag. 
Han: Hallå där, Olov!
Jag: Olov.. HAHA precis som han i frost.. du vet.. "vissa personer är värd att smälta för"
Han: öööö... jaa...

Jag och Elin började asgarva och Olov stod i princip bara och stirrade på oss;) Rätt pinsamt egentligen, efterom han var snygg. HAHA en av dem sämre öppningsreplikerna jag dragit - helt klart;)



Halloween 2014



Vad ska ni göra under Halloween i år? 
 



Det vill säga livskvalité



Godmorgon måndag.
Hej på er alla, hoppas att ni har haft en fantastiskt helg - med mycket livskvalité. Det vill säga: att ni har spenderat dagarna med saker som får er att må bra. Själv har jag bara jobbat och hängt med lilla kisseungen den lediga tiden. Men vad tusan, det är ganska mycket livskvalité för mig. När jag får andra att synas & må bra, då fan mår jag också bra ! Nu har jag nio dagars semester framför mig, vilket känns välbehövligt. Ska bara pyssla med saker jag diggar:) 
 
Ps. Om du någon gång känner dig misslyckad och onödig. Eller som "en onödig människa av alla miljoner som bor på denna planet". Kom då ihåg att du visst är värdefull och livsviktig. För det finns bara ETT ENDA exemplar av dig och det är häftigt. Du gör skillnad. Du är speciell och älskad av minst tre personer i din omgivning. Du är till och med värdefull när du ligger i soffan hela dagen, eller om du äter godis till tv:n på kvällen. Du är alltid lika fin och bra. Glöm aldrig det <3



LÖRDAG

 



FREDAG

 



Vem sa att allt skulle vara så lätt?

 
Hoppas att ni har en fin och mysig dag. Jag har en dålig dag, men har hört att dem blev på köpet när man kom till livet. Så bara är det. Men bra är väl det, för hur ska man annars kunna uppskatta det fina i livet? Jag tar iallafall en bloggpaus över helgen, vi hörs nästa vecka. Ta hand om er, ni är viktiga!
 
 
 



TORSAG

 



Lilla lördag

Bjöd över bästa tjejerna på fika nu i eftermiddags. Svante mådde ju som en kung i dera knän, haha! 

Blev myyyycket godfika. Men vad fan, det är ändå lilla lördag;)?



svante - välkommen hem


Svante visar sig vara världens mysigaste katt (han ligger just nu och sover i mitt knä). Så fort han inte får sitta i knäet så jamar han. Haha mina tidigare två katter hos mamma å pappa har aldrig varit så.. dom har varit fett självständiga all the time. Myspropp :) 



ONSAG

 



Dax att hämta hem svante


Om en timma ska jag hämta lilla Svante. Så himla mysigt det kommer bli att ha en kattunge i lägenheten, slipper man känna sig så ensam. Det är faktiskt inte alltid dö-skoj att bo själv, speciellt inte om man är öööver social som jag. Som gärna vill ha folk runt mig aalllll the time liksom. Så en kisseunge blir ju perfekt! Lär ju bli världens mest bortskämda husdjur dessutom hehe!

Iallafall, jag tog just fram transport-korgen & insåg att vi matchar fint.... HAHAHA!
 



kurs dag


Nu sticker jag iväg på kurs mellan 8-12. Därefter väntar en planerings eftermiddag på mitt jobb.
& ikväll kära vänner, då flyttar Svante hem till mig - känner mig som ett barn på julafton!

Hoppas att just DU FÅR EN VACKER DAG!
 
 
 



TISDAG

 



Måndagslyx


Paradise hotel & scones med Elin kvällen till ära. Fan vad gött! 



killarna ska ragga

 


"Killarna ska ragga, då får 6 årigen bestämma vad dem ska säga"
HAHAHAHA JAG SKRATTAR FÖR MIG SJÄLV!



scones måndag

 
Goddagens. 
Kom hem till Skellefteå igår kväll & idag har jag arbetat 7-16. Är faktiskt helt slut? Känns fortfarande i kroppen att man var ute och dansade till fem på söndagsmorgonen hehe. 

Nu ska jag bara packa upp väskan och sedan dra vidare till Elin för scones och mys. Min fina vän! <3



Måndag

 



Whiteroom


Riktigt jävla kul inatt ute på 5-ställena. Nu ska jag ta en riktigt kaaaalllll dusch och sedan göra mig i ordning för sista dagen i Stockholm. Ikväll pyser jag hemåt igen! 



Stockholm fina


Sedan jag kon hit har vi typ ätit och druckit vin;) vi har även shoppat, hittat en tjusig vinterjacka bland annat!! 

Ikväll blir det vin och utgång med Frida å Emelie bland annat. Vi hörs mer i morgon, puss!



lördag

 



Hejdå Skellefteå





Fredag

 



Why not


Tar bort några stygn på brorsan ikväll, klanten som gjort illa sig hehe:)



Ikväll chillar jag i stallet

 



Tips för dåliga dagar

 
Rätt töntigt egentligen. Men jag blir så förbaskat glad varje gång jag bläddrar i den, att jag måste tipsa er att skriva en liknande bok;) Jag har skrivit i min må bra bok i två år nu. Jag skriver när jag känner för det . Skriver positiva egenskaper hos mig själv & komplimanger/ händelser som gör mig glad. HELT perfekt att bläddra i en dålig dag, allt för att boooosta sig själv ;D



Torsdag

 
 



Träning check

Jag ser alltid ut såhär när jag tränar. Biter ihop läpparna och har 100% fokus, hehe. Förövrigt är detta min favorit mag-övning: man sitter i båten och roterar vikten från höger till vänster sida. Enormt jobbig och bra.

Skönt pass på gymmet med Elin och Lisa ikväll, känns grymt skönt att vara igång med träningen igen. NuuuUuu ska jag äta ett rejält kvällsfika och bara mysa framför tvn hela kvällen. Bonde söker fru och Paradise Hotel på samma kväll - oj oj oj, inte illa! 
 



En så kallad Gavin DeGraw dag


Jag har en så kallad Gavin DeGraw dag idag. Alla som känner mig vet vad det innebär: Jo, att jag känner mig trött, virrig och down. Dessa dagar är det Gavin DeGraw och hans musik som räddar mig;) haha

Jobbar aaaall day long å nu ska jag iväg på gymmet med Elin. Blir fett roligt, jag kanske är sjuk? hur som helst älskar jag känslan när musklerna bränner och pulsen är galen. Det gör mig glad, för det innebär att man får finare resultat ;D 

Vi höres snart igen. PUSS PÅ DEJ!



FYRA BLOGGAR JAG LÄSER


Blondinbellas (Där jag får enormt mycket inspiration. Förebild - helt klart)

Smail från årets paradise hotel. Helt klart min nya favoritblogg. Skriver om intressanta ämnen som varje dag.

Klicka på bilderna för att komma till bloggarna. Men ärligt talat är jag enormt dålig på att läsa bloggar, fastnar aldrig riktigt för någon, vilket är synd eftersom bloggar = inspiration. Har ni inga bra bloggar att tipsa om??



Onsdag

 



Tisdag eftermiddag



I eftermiddag träffade jag brudarna för en promenad i skogen. Haha men allstå seriöst, finns det något bättre?! 



Bortskämd? elva länder check



 
Jag är så jäääävla tacksam över att mina föräldrar älskar att resa. Tack vare dem har jag fått uppleva: Thailand två gånger + Franska Rivieran två gånger + kanarieöarna + Cypern + Dominikanska Republiken + Turiet... Själv (eller jag menar... för egna pengar) har jag även rest till: Kreta, London & Ghana. 

Det är viktigt att komma bort från "Sverige-Bubblan". Se andra kulturer, få perspektiv till livet & inse att allting inte är som Sverige. På så vis får man erfarenheter och kan därefter ta ställning till mååånga viktiga frågor. Man blir fan rik av att resa, and thats it. Nästa resa som står på tur: Florida Februari 2015.



Tisdag

 



Ännu mer svante grejer


Dagens shopping bestod av saker till Svante. En vecka kvar sedan flyttar han iiiinn, haha så kul det ska bli:)
 



Halsdukar och vita skor


Myskläderna är on. Det bästa med hösten är alla mysiga halsdukar man får använda, åååh! Nu kilar jag in mot stan med några people... hoppas vi ska äta snart... för jag är hungrig som en varg redan hehu...
 
 
 
 



Spegel spegel


Jag älskar speglar, har dem överallt i lägenheten. Denna lilla svarta hittade jag i Umeå under helgen. Passade ju perfekt på min hylla över sängen. Annars då? jo jag har jobbat 7-12 idag och håller på att tvätta massa tvättmaskiner just nu. Snart ska jag in på stan med tre brudar - innan kvällens träningspass väntar, me lajk this day. KRAM



måndag

 



Veckans planering

Springer runt i min lilla lägenhet med myskläder, bra musik och städar. Not so bad!

Veckans planering
Måndag: 
Jobb 7-12 | Tvätt | Träna med Eliiooon.
Tisdag: Kurs 7-12 | Stan | u tell me? 
Onsdag: Jobb 7-14 | Träna med Elin
Torsdag: Kurs 9-15 | Stallet med Emma
Fredag: Mot STOCKHOLM
Lördag: Bara må gött in stockholm ni vet! 
Söndag: Hem again
Måndag: Jobb 7-16 | Träna 
Tisdag: Kurs 7-16 | HÄMTA SVANTE !

Känns som att kommande dagarna blir awesome!



Hemma igen


Haft en enormt mysig helg i Umeå. FIkat och ätit hela dagarna haha. Nu är jag hemma i Skellefteå igen å det är time to städa lägenheten å ladda om inför kommande veckan - som lär bli GRYM! 

 



Kändis likes


Blir så glad när kändisar råkar gilla mina bilder! (A)



lunch - stan - hemmakväll

 
Väldigt mysig dag i Umeå tillsammans med mina fina kusiner!!! Nu ska vi springa på hemmakväll och köpa godis för att dö i soffan resten av kvällen. Me lajk!



Mot umeå


Nu pyser jag till Umeå för en mysigt dygn med mina kusiner. Lyckliga jag som aldrig är bakis (eller alltid dricker lagom mycket- beror ju på hur man ser det) hihi. 

kram på er alla <3
 



fredagskväll - lördagsmorgon



Enormt rolig gårkväll. Dans, vin och sköna people. Därefter drog vi vidare på Allstar (som var fullt av 18 åringar). Var fett kul, men alldeles för många 18 åringar som försökte ragga.. HAHA. Nämen jäkla skoj. Kom hem redan vid tre inatt. Nu är jag fasen redan uppe(!!) och ska ta bussen till Umeå om en timme. Dax att locka om håret, vi hörs... och... jag älskar känslan av när livet leeeeeeker!



LÖRDAG

 



Fredag


Vi får höras mer i morgon fina ni. För nu ska jag å Elin korka upp vinet och vänta på våra kompizar. Ha en mysig kväll <3



Throwback

 
Dykte ner i gamla album här på datorn. Inser att mina ögonbryn har gjort en enorm resa och testat på det mesta, haha jisses xD 
 



Fredag

 



ful och snäll - eller - snygg och dum

 
Det är insidan som räknas har jag fått höra i hela mitt liv. Det kan jag även hålla med om. Men samtidigt så är det faktiskt utsidan som ger insidan en chans. Eller hur? Men på något vis tror jag att det är utsidan som ger insidan sin glans. 

"Skulle du hellre dejta en ful & snäll kille eller en snygg & dum?" - Den frågan har jag också fått i hela mitt liv. Men vad är det egentligen som säger att en snygg kille är dum/dryg/elak? I dagens samhälle verkar folk tro att det går hand i hand. Liksom: Bara för att man råkar vara snygg, är man även elak/stupid? Personligen tror jag att folk använder det som en försvarsmekanism. Man vill "inte se sig besegrad av den snygga människan"  och drar då slutsatsen om att personen i fråga garanterat är elak/dryg and so on. 

Jag säger bara: Dessa jävla fördomar. Varför ska allting vara en tävling? En tävling om att vara snyggast, roligast, mest spännande och bäst? - och för att själv känna sig bäst - använder vi oss av fördomar, för att sänka andra & höja oss själv. Men vet ni? Jag  hatar fördomar. Jag tycker egentligen att vi ska skippa dem och bara ge alla människor en chans. För vi har ingen aning om vilka personligheter och historier som gömmer sig bakom varje utsida! Det är först när vi känner insidan - vi ser den ärliga utsidan och dess verkliga glans!

"I'm not interested in competing with anyone I hope we all can make it" är världens klokaste mening som alla bör leva efter. 








TORSDAG

 



Grattis Frida


Idag fyller en av mina absolut bästa vänner år. Frida som flyttade till stockholm i höst. Hon som jag är van att träffa varje vecka, men som jag inte sett på två månader nu!! Men nästa helg sticker jag iväg till stockholm för att hänga med Frida. Tänk en hel helg med överdriven norrländska (ja, vi får ALLTID mer norrländska när vi hänger), prata om Isak (som är den stora kärleken), ta några för många shottar på natten (vilket vi alltid lyckas göra hehe) och äta nutella till frukost (ett måste). Ihhhhh fy faaan vad jag längtar alltså!!!



En bra dag


Träffade Matilda på stan klockan tio i morse. Så har vi haft en grym förmiddag, strosat bland affärerna och haft en lååång lunch på (vårt favvoställe) lilla kina.

När jag är stressad över livet och känner hur allting håller på att falla samman - då är en långfika/lunch med värdefulla personer den bästa återhämtningen för mig. För då känner jag mig inte stressad alls & finns bara "här och nu" liksom!! Hur brukar du återhämta dig?

Sedan har jag suttit på möte hela eftermiddagen. Jag är praktisk professionell planerings ansvarig i mitt arbetslag;) Vilket mötet handlade om, nu är jag peppad på att lära ut mina kunskaper till alla andra. Höhö sspännande! 

Nej - dax för middag & sedan låååångpromenad med Matilda. 

 
 
 



People just wanna have fun

Det är viktigt att försöka hålla humöret uppe och ha ett leende på läpparna. På så sätt kommer din positiva utstrålning att smitta av sig och andra människor kommer att dras till dig. People just wanna have fun. Du måste försöka ha kul och följa ditt hjärta - göra det du brinner för. Oavsett om det handlar om jobb, kärlek eller vänner. Om du alltid är andra till lags & gör det alla andra vill, så kommer sorgen i dina ögon vara tydligare än allting annat. 

Du sitter faktiskt på din egen lyckas nyckel. Det är du som bestämmer hur du ska må idag, i morgon och nästa år. Följ ditt hjärta och gör det du tycker är kul. De finns faktiskt inga måsten. Du måste inte bli bäst i klassen, eller vara den bästa anställda på jobbet. Du behöver inte utbilda dig vidare bara "för att du måste". Nej prata istället med ditt eget hjärta och tänk ut vad du egentligen vill !

 




Onsdag