Älskar uppförsbackar när jag är ute och joggar


Ibland kan man känna sig ledsen. Bara allmänd less och tung i skallen. Jag hade en sån dag idag, så när jag kom hem från mitt arbete med förtidsröstningen - knytte jag på mig mina skönaste träningsskor, startade hög musik i öronen - och for ut på en joggingrunda

Result med fyra kilometer och en mycket nöjdare Julia Jonsson. Med adrenalin som spreds genom kroppen kunde jag le på riktigt för första gången denna dag. Vet ni vad jag tycker är bäst under hela joggingrundan? Det är uppförsbackarna - när det enda man kan fokusera på är "okej jag fixar detta, djupa andetag, jag måste orka lite till, jag måste ooorka, shit ja kommer nog spy.. men nej nu är jag uppe... OCH JAG ORKADE" - hehehe, ja i uppförsbackarna kan man endast fokusera på att SPRINGA. Det älskar jag,  för då slipper man tänka på så mycket annat. Dessutom blir man förbaskat nöjd när man är uppe ;) 
Nej nu ska jag duscha och ladda om inför nattjobb! 

VAD BRUKAR DU GÖRA NÄR DU HAR EN DÅLIG DAG?




VECKAN SOM VARIT

Har varit utan internet i en vecka. Så här får ni en snabb-titt på veckan som varit;)
1) Fick matte hjälp av en 9 åring...
2) Har hjälpt min bror när han byggt (dvs bara varit i vägen hehe)
3) Har förstått innebörden av den bilden. Sjukt sann! 
4) Jag har varit ute och sprungit

5) Fikat äppelpaj i mängder med en del ur släkten!

6) Ätit upp alla Elins nötter på jobbet, hihi!
7-8-9) Jobbat med förtidsröstning. När jag inte jobbat natt/ varit i skolan!!

10) Jag har varit ute och sprungit!

11) Jag har gjort hårinpackning, ansiktsmask och allt annat som gör att man inte ser ut som en vilde!!

12) Ätit scones och druckigt te i flera timmar med Matilda<3



TIPS PÅ FRUKOST

världens godaste frukost.
1) 2 dl yogurt
2) 1.5 dl lättkvarg
3) Musli
4) 1 skivad banan



FISH - fuck it shit happens

 

psst... Tänkte bara påminna dig om att du är perfekt som du är just nu. Du är mycket snyggare och bättre än du själv tror. Just du är värd att nå dina drömmar. Du är vacker OCH en helt fantastisk människa. Ibland går livet i motvind, men då måste du resa på dej. kämpa dig fram - för du är så mycket starkare än du själv tror. Vem är värd dina tårar? vem är värd att få dig att må dåligt? - ingen. För du är värd att må bra. Tänk FISH (fuck it shit happens) och gå vidare. Du måste kämpa trots gråtfärdiga ögon, oro och ilska. Tro på dej själv och kom ihåg att ingen är värd dina tårar. D U Ä R B R A.

Kämpa på, det finns så mycket mer som livet har att erbjuda <3  




Fredag - möten hit och skola dit.

FREDAG MY LOVE
Har sprungit runt i stan hela eftermidagen. Först på möte & sedan skolan. Fick läxa för tre personer över helgen, så tänkte göra bort litegrann nu - innan jag ska in mot stan igen för middag med brudarna! 

I helgen väntas jobb (både med förtidsröstning angående doroteraupproret - och sedan mitt vanliga jobb på nattpatrullen). Men jag är inte bitter för det - cash is king ;)?
 



TILLBAKA

 
EN VECKA UTAN INTERNET - CHECK!
Jag och Frida klarade utmaningen. Vi har levt en hel vecka utan internet, och vet ni vad? Vi har faktiskt överlevt! Dessutom har jag fått mycket tid utöver det vanliga som resulterat i ännu mer (och välbehövlig) matteplugg, tidigare kvällar och mer "ta hand om mig själv-tid". Har till och med gjort en hårinpackning och ansiktsmask under veckans gång (vet inte när detta hände sist!)

Dessutom har man inte levt i den ständiga stressen från Internet. Där det tydligt visas "Hur man ska se ut och inte se ut" och vet ni vad jag personligen tycker har varit bäst med att avstå internet? Jo... man har inte behövt se på instagram/facebook vilka personer som gillar vilka bilder. Och vilka tjejer som blir tillsammans med vilka killar. - Det som varit skönast utan internet är HELT KLART att man inte behöver jämföra sig med andra all the time om "vem som är bäst".  - Trodde personligen inte att jag gjorde det, men nu i veckan har det framkommit att jag omedvetet faktikt gör det. - Så nu ska jag komma på att sätt att jobba bort det :D 

FÅR INSTAGRAM/FACEBOOK DIG ATT MÅ DÅLIGT - BRUKAR DU JÄMFÖRA DIG MED ANDRA?



VAD VILL NI LÄSA OM?


Har dåligt med inspiration. Vad vill ni läsa om?
 



Matematik in my heaaad


mjukiskläder, tjorvig uppsättning, kaffe och matteplugg = vardag!

<3



När en dörr stängs - öppnas alltid en annan


Våga tänka utanför boxen och ta ett steg ur din trygghets zon. 
Det är ända sättet till utveckling och förändring.



Life

Jag tok älskar hur fint jag fått det i mitt fönster. 



Jag ser de livlösa ögonen

 
Jag tänkte åka till gymmet och konditionsträna idag. Men jag bestämde mig snabbt för att skita i det. Min kropp har fått alldeles för lite sömn och mat det senaste dygnet, så träningen skulle ändå inge ge någonting. Bara skada kroppen. Vet ni? Det är sjukt viktigt att ta hand om sin kropp. Äta rätt, träna rätt och sova bra. Alla tre delar är lika viktiga för att må bra. För. Det är meningen med träning, att kroppen ska må prima ballerina!! Jag har själv skadat kroppen oerhört mycket via fel träning och mat (alla blodprover var totalt fucckeedddd up när allt var som värst) Fyfan... Men nu förtiden mår jag bra igen. Jag tränar inte för att jag måste, utan för att jag vill, för att det är K.U.L. Men, när jag hänger på gymmet ser jag hur andra folk gör fel. Jag ser igenom dem. Jag ser hur bajs dom egentligen mår (både killar och tjejer), Jag ser hur dom ångesttränar, gör allt för att förbränna kcal eller få större muskler. Hur de egentligen inte fått i sig tillräckligt med mat. Jag ser hur dom tränar alldeles för hårt. Och värst av allt, så ser jag de livlösa ögonen! Jag hatar verkligen att se sånt. Se hur folk mår skit. Vill egentligen bara gå fram, ge dem en stor kram och säga "vad fan håller du på med". Skaka liv i dem liksom. För. På gymmet finns det många - fruktansvärt många - som tränar för fel anledning. Och. Det gör så ont att se. Speciellt när man vet hur hemskt det är... Det är bra att träna, äta och sova. Men jag tycker inte att ni ska göra det för att gå ner i vikt - utan för att leva ett hälsosamt liv <3 



Att starta dagen med detta

 



Våga vägra internet!



Jag och Frida har en deal. Att leva EN VECKA utan internet. Inget facebook, instagra, snapchat, mail eller Bloggar. Vill se hur det påverkar oss att leva utan alla dessa "bekräftelsekåta" mötesplatser. Detta kommer att utvärderas till nästa helg. Har dock tidsinställt inlägg, så ni har något att läsa nästan varje dag (ibland X2 /dag).  

sHoppas ni får en fin vecka - så höres vi på 168 timmar. 




Leave the world behind

Startade dagen med en promenad i skogen - med hög musik i öronen - lyssnade på texterna. Det är skillnad på att lyssna på musik och att lyssna på musik. Idag lyssnade jag verkligen och blev bombad med känslor. Alla låtar handlar verkligen om samma sak.... usch! 

Aja. borde göra mej klar för skolan. Ska även jobba inatt, känns bra att jag jobbar med bästaElin <3



Pluggarkväll

 Ikväll har det varit jag, mina mukiskläder, ett glas vatten, tonvis med frukter & mina matteböcker som dejtat. tro det eller ej men jag har faktiskt knäckt en och annan Mattenöt ikväll. JAG KÄNNER MIG SMART och jag lovar, det händer inte ofta i mattesammanhang! hehe. 

Nämen nu har min hjärna jobbat på för mycket, så godnatt.
<3




Tränings Torsdag

Slutade skolan 16.00 idag. Då mötte jag upp Elin och vi cyklade iväg till Vitbergsbacken (skellefteås ABSOLUT värsta slalombacke) och sprang intervaller i den. Vi var skönt trötta i benen efter det passet vill jag lova;)

Nu ska jag äta middag och plugga lite matte!!




DU ÄR VÄRD DET BÄSTA


Hallå fina du. 
Vet du vad jag tycker? Joo, att du är värd det bästa livet någonsin. Du är sjukt värd att vara omringad av människor som ger dig fantastiskt energi (istället för att sno den från dej). Du är även värd att skratta från hjärtat varje dag & göra saker som får dig att må bra. "If it makes you happy do it, if it doesnt then dont". Lita på mig när jag säger att DU bara är värd DET BÄST. För så är det. PUNKT.



Mysig kväll i Fridas stuga


Har haft en sjukt bra kväll i Fridas stuga tillsammans med Calle och Pontus. Vi har käkat grillat till middag, snackat om allt mellan gräs och moln - å bara haft det fruktansvärt jäkla bra. Har inte skrattat så mycket på länge faktiskt. :)

Kom ganska nyss hem å nu ska jag sova. I morgon väntas matteplugg och spyjobbigt träningspass tillsammans med favorit Elin! 



Har du ordning i ditt liv?

Min almanacka har alltid en tendens till att se ut såhär. Massor av saker att göra under de få timmarna som dygnet har att erbjuda. Har dock alltid varit en sådan människa som har många bollar i luften, jag trivs då (är så uttråkad annars).  Tidigare i livet hade jag ofta magkatarr och sömnsvårigheter. Men nu under det senaste året har jag aldrig haft några problem. För nu lever jag utifrån dessa punkter:
Här har ni superbra tips för att få kroppen att hålla: 

Var noga med att ha städat i lägenheten.
Att ha rent och snyggt i sin omgivning är A och O. Visste ni förresten att hemmamiljön brukar spegla personligheten? Har man stökigt hemma är man oftast en virrig person som ofta glömmer saker/glömmer betala räkningar osv.... En person som har fint hemma - är oftast en seriös människa också! Så lägg gärna en timma eller två åt att städa igenom eran bostad!

Ha ordning i handväskan.
Även detta är viktigt. En handväska där man har ordning och reda är viktigt. Något undermedvetet säger att man får mer ordning i huvudet då också!

Varva tråkigt med kul
Jag brukar sätta mig på söndagskvällen och kolla igenom hur jag jobbar till veckan. Därefter brukar jag planera in några träningspass och någon kväll för att träffa vännerna. Dock brukar jag ha SJUKT luftigt mellan allting jag ska göra (ca en timma), så jag slipper stressa mellan mina olika aktiviteter.

TRE SAKERS REGELN
Boka aldrig in mer än tre saker under en dag. Mer hinner du inte. Du vinner ingenting på att stressa ihjäl dej! 

Viktigt med sömn och mat.
Sover minst 7 timmar varje natt (gärna mer) och äter med tre timmars mellanrum. Om ni inte gör detta tar kroppen skada. Ät gärna bra mat också, så kroppen får rätt bensin :) Inga snabba skrovmål på Krysset i stress till nästa möte liksom....

ANDAS
När du känner hur pulsen ökar och andningen blir ytlig. Du känner hur svetten börjar rinna och "JAG OOORKAR INTE MER" (dvs - när du känner stress). Då kan det vara en idé att sätta sig ner, ta tio djupa andetag och tänka "allting löser sig. Och. Ikväll ska jag bara dö i soffan med en TE kopp - det är jag värd".

DET ÄR OKEJ ATT GÖRA INGENTING
Försök ha en förmiddag (eller kväll) helt utan planer. Gör det du känner att du behöver. 

LÄS OM UTBRÄNDHET HÄR 



Utbildning

Ska iväg på utbildning. Har nämligen råkat anmäla mig för arbete med valet som kommer äga rum under Hösten.... Och med tanke på att jag inte har en jäkla aning om vad valet ens handlar om, är det i god tid att jag lär mig - för att kunna svara på frågor under alla dessa valdagar. Hehe!!

Vi hörs senare. Ha en fin dag - kom ihåg att allt blir vad du gör det till !



SOMMAREN 2013



'






Tack som fan för i sommar. Den har varit magisk. Jag har hunnit med både göteborg (summerburst) och skåne (familjesemester). Jag har jobbat natt och även lärt känna mycket nytt folk. Tränat har jag i princip inte gjort ett skit av. Dessutom har jag bara käkat godis och druckigt alkohol. Precis sådär lat som sommaren ska vara;) !

Tack sommaren 2013



Tisdag

Nu kör vi. Först en sväng på stan sedan mattelektion nr 2!




Skogen My love

Var fruktansvärt taggad på morgonpromenad i morse, som ni ser! Elin bokstavligt talat BOMBADE min mobil för att jag överhuvudtaget skulle vakna. hehe! Jag kom på alla bortförklaringar "Nja, det är för kallt kommer bli sjuk, jag håller på att få magsjuka, mitt...ben är brutet?!" 

Trots allt fick jag mig iväg. Gick på upptäcksfärd i skogen och har hittat världens finaste runda. IN LOVE!
Nu ska jag och Elin iväg på Tabata (going to die)




Måndag

 
Denna häktiska dag avslutades med 16-21 jobb på ett äldreboende. 
Sprang runt och jobbade som en GALNING. Sedan såg jag och pensionärerna idol.
ÄLSKAR att idol har börjat om <3



LUNCHTIPS

Blanda Keso och Tonfisk. Proteinrikt och gott! Brukar även äta riskakor med smör och kalkonpålägg till :)
 



Utmaning

 
Det känns som att kroppen är full med skit från sommaren (bara alkohol, snabbmat & godis i kompination med NOLL träning). Så bara för detta tänker jag rensa kroppen under en månads tid. Noll socker och cardio träning tre dagar i veckan. 

UTMANING
1. Inget socker (Inga kakor, godis, chips, läsk, sylt, saft och ljust bröd)
2. Konditionsträning 3 dagar i veckan (1 timma/gång)
- Jogga, Powerwalk, Spinningcykla, Crosstrainer, Tabata etc. 

VEM ÄR MED? 



Måndag

 Har druckit fyra koppar kaffe och ska snart iväg till skolan. Det är skolstart dessutom (på en helt ny skola) och jag känner ingen i klassen, men jag känner att detta blir superkul ändå - jag hoppas verkligen jag får en härlig klass! 

Detta ska hinnas med idag
08.30 - skola 
11.00 - träning med Elin och Ida.
13.00 - möte
16.00 - jobb i Ursviken
20.00 - tvinga jobbet att se idol



Snapchat - Norrländska - Bakis.

 

Jag har något som heter Snapchat. Där skickar man video och bilder till varandra. Min mobil dog igår så jag har sett på alla "fylle snaps" jag fått av vänner idag istället. GUD VAD JAG HAR SKRATTAT:) - sedan svarade jag dem allihopa med denna video.hehehehe! 

Jag brukar även sjunga fina låtar och skicka osv;) men det vågar jag inte offentlig göra....



Viktigt

 



So good to me

Igår fixade jag håret på 15 minuter(!) och drog vidare till Frida

Som fixade min makeup. Jag älskar att hon älskar smink;) hehe! 

Vi pyste sedan vidare på inflyttningsfest hos Matilda. KUL KUL :D 

Fina vänner :)

Vi hade lite ballkonghäng innan vi drog ut på Verandan för att dansa och dricka drinkar, wihoo!

Efter 02.00 blev jag och Frida spontana och drog på efterfest med badtunna, nattdopp och bra mjuusik! 

Idag har vi hängt i Fridas stuga med Arvid å Jesper och bara haft det sjukt jäkla chill :)! 

<3



Lördag im in love.

 
 
Alkohol på kylning. Kvällens kläder tjusigt upplagda. Musik högt ur högtalarna (samtidigt som jag står och sjunger framför spegeln). Behöver jag ens nämna att jag är sjuuukt taggad för kvällen? hehe Den kommer bli leegeeendarisk!!! 

Tre måsten på våra fester
1. Vi orkar aldrig gå, vi tar alltid taxi.
2. Vi ska alltid bli polaremed DJ och välja låtar hehehe 
3. Vi vet aaaldrig var kvällen slutar, för vi är sjukt spontana. 
oftast någon onormal efterfest;) haha!

En fest med dessa tre punkter blir aldrig misslyckad! 



Korvmacka och chokladflingor

Godmorgon lördag. Har jobbat hela natten, så ska sova några timmar - sedan tagga om för Matildas inflyttnigsfest som äger rum ikväll!!!!




Jag tror att hösten blir finemang


SAKER SOM HÄNDER I HÖST
- Utbildning och arbete med valet som snart är.
- Börja plugga fyra timmar i veckan.
- Medverka i ännu en PersonligTräningsgrupp (7veckor).
- Arbeta alla nätter jag hinner/orkar med. 
(försöka prata mig till en schemarad!)
- Se IDOL avsnitt!!! 
- Ha minst en nykter månad. 

<3



Blir dryg när jag inte får sova


Jag blir så sjuuuukt bitter när jag inte har sovit tillräckligt. (Fick ett anfall just nu bara för att jag inte kan rotera bilden rätt.... så den får vara fel väg bara för det!!!!!). Men det kanske är okej att vara lite slut när man varit vaken 28 timmar i sträck. Nu ska jag tillåta mig själv att sova sex timmar. Sedan är det dax för jobbarnatt 3 av 3. Å i morgon vankas fest (det är jag faktiskt DÖTAGGAD till :)! )
 



Sova får jag göra i mitt nästa liv

 
Har jobbat hela natten. Är bara hemma för att byta kläder/hälla i mig kaffe. Nu ska jag snart bli upphämtad av Frida, så ska vi vidare mot skolan. Upprop idag - skolstart måndag... Jag hoppas verkligen att uppropet (som förövrigt håller på i 1½timma) är intressant, annars kommer jag somna - eller vara sjukt jobbig å prata hela tiden. hehe:p

Vi hörs senare <3



En tanke direkt ur min skalle.

 
Ibland kan jag se mig själv i speglar och de första tankarna som slår tillär "Men oj så fet jag är" eller "Oh shit, mina armar ser jätte stora ut" eller "jag är verkligen sjukt ful" - Då brukar jag försöka slå bort de negativa tankarna med: Det är kläderna som gör att jag ser ut såhär. Det är inte JAG. Det är bara min tröja, för jag ser egentligen ganska bra ut:)..... Och... om jag var nöjd med mitt utseende igår? Hur fan har jag hunnit bli så ful/fet på ett dygn?

Träningen gick superbra. Nu ska jag göra mig i ordning för jobbarnatt 2 av 3.



Tabata det värstabästa som finns

 
Sovit hela dagen efter nattjobb. Så nu har jag har chockat gång kroppen med två stora kaffekoppar och kvarg-yogurt-musli. Nu jävlar är jag redo för en tabata runda med Elin nere på gymmet! 
 
 



Its time to hälsa hösten välkommen

Linnet byts ut mot en varmare kofta, redbull vodka drinken får ersättas av den stora rosa tekoppen, alla galna utekvällar som avslutas tidigt på morgonen blir utbytta mot det klassiska fredagsmyset med chips och IDOL tittande på fredaskvällarna. De snygga helg frisyrerna existerar inte längre, nu handlar allt om en tjorvig knut eller en hög hästsvans som matchar till alla de varma och mysiga halsdukarna som kommer pryda den svarta skinnjackan! 

Hösten är verkligen på ingång. Jag kommer se det som ett tillfälle för återhämtning. Jag har helt enkelt bestämt mig för att gillar hösten. Se allting från den ljusa sidan, så det så! <3

Hej då shorts och bikini.... och hej myskläder och skinnjacka! 



Tre kort från veckan



Nu ska jag iväg och jobba natt 1 av 3. 
<3



Alla smyger med maten.

"Maten jag stoppar i mig när ingen ser - det räknas inte" sa en kompis till mig på skämt för någon vecka sedan. Jag fick mig verkligen en tankeställare. För det är ju verkligen så för dem flesta. Det är någon form av trend att "bevisa att man äter så lite som möjligt". Vi läser på bloggar, instagram och i "hälso" tidningar om folk som äter jätte lite och samtidigt visar upp sina perfekta drömkroppar. De kan tipsa om hur de bara äter en husmansmacka till frukost, sallad till lunch och lax till middag - sedan äter dem inte mer på hela dagen.... Men det är en jävla svält kost. Vi ska få i oss 2000 kcal på en dag (kommer gå in på exakt hur mycket det är lite senare). För vet ni vad som händer om vi äter denna svältkost^? Jo, kroppen kommer tillslut bli så jävla hungrig att det resulterar i "frosseri" - dvs. Man kommer stoppa i sig allting man får tag på, bara för att kroppen (helt omedvetet) är utsvulten.. Men dessa frosserier skriver ingen om i sin blogg, på instagram eller i tidningarna? NEJ. Men jag vill loooova att alla era idoler gör det. För kosten jag skrev om här uppe^ den orkar ingen leva på! 

Tänk om alla kändisar kunde skriva om allt småätande dem gör också? När de "råkade" ta två kakor från skafferier. Eller hur de tog en extra macka till middagen för att dem faktiskt var hungriga? Eller hur de faktiskt unnar sig vin, godis eller chips någon dag i veckan? - Tänk om alla dessa "drömkroppar" skulle skriva ut hela matschemat. För det är verkligen så - Jag tror att de flesta (läs alla) människor lever med tron om att "maten jag stoppar i mig när ingen ser, räknas inte". - Tänk om alla kunde berätta om sitt småätande? För det gör alla ibland? Det är inget man behöver skämmas för, eller smyga med, för alla gör det? SÅ DET SÅ :)

 
Detta är en perfekt matdag. Cirka 2000 kcal: 
Frukost: Havregrynsgröt med mjölk och banan + macka.
Mellanmål: 1 banan.
Lunch: Spagetti och Köttfärssås, sallad + husman
Fika: Äppelpaj med (5skedar)vaniljvisp. 
Middag: 2 potatisar,10 köttbullar, sylt, brunsås, sallad och mellanmjölk + macka
Kvällsfika: 2 husmans med ägg och kaviar
Där har ni ungefär 2000 kcal.

& så ni ska kunna äta utan att öka i vikt. Och självklart ska ni äta mer om ni tränar! - Däremot så kan man självklart välja mörkt bröd istället för ljust bröd (bara för att det är massor av dåliga ämnen i ljust bröd, för att hållbarhetsdatumet ska bli längre osv!). Man kan även välja bort eftermiddagsfikat och ta någon rejäl mellanmåls macka istället! - Men ät rejäla måltider, annars kommer det ändå sluta i småätande eller frosseri tillfällen... 

Och.. pst... däremot kan olika maträtter forma kroppen på olika sätt, spännande va;) Kan skriva om det sen! 

Men kom ihåg att äta regelbundet och från hela kostcirkeln. Då mår kroppen som bäst!



The notebook



Idag har jag i princip inte gjort någonting. Hängt hemma hos mamma och pappa, där jag fortfarande är kvar. Kvällen avslutades dock med korvmackor och filmen "the notebook" jag kan se den tusen gånger om utan att bli less. En av dem bästa någonting!




Är hos mamma och pappa ikväll




10 saker ni inte visste om mig

1. Jag har hållt på med hästar i 14 år. Red i tävlingsgrupp och allt. Slutade dock förra året...

2. Jag har haft kort hår, men hatade det. Gillar att gömma mig bakom mitt långa hår!

3. Hade hål i naveln när jag var 18 år. 

4. Jag är uppvuxen på detta vis. Bland klippor, vatten och massor av folk! Varje sommar åkte min och fyra andra familjer iväg med våra båtar. Vi var till Finland, högakusten OSV!!

5. Jag såg ut såhär när jag var liten...

6. Jag har alltid varit nöjd med min stora rumpa. Däremot haft måååååånga andra komplex!
 
7. Jag dricker sjukt mycket kaffe. Kan till och med dricka det just innan jag ska sova...

8. Har alltid älskat att resa. Varit utomlands mer än 10 gånger. Här fotar jag morsaaan i Thai.

9. Var galet kär i Ola Svensson när jag var lite yngre (psst.. han är fortfarande bra) ;)

10. Jag har världens sötaste katt.... Och hade världens mest orange moppe som 15 åring!!!!



Hatar mina arbetskollegor

Igår var det söndag & då mötte jag upp brudarna för en middag:)

Vi åt räkmackor i Stackgrönnan, den lilla byn jag är uppvuxen i :)

Därefter drog jag och Elin iväg för nattjobb. Tyvärr vet våra kollegor hur fruktansvärt lättskrämda vi är, så i natt hade de paktat ihop sig för att skrämma ihäl sig (guuuud vad vi har skrikit och skrattat så tårarna forsat). Elin blev till och med så rädd att hennes byxor sprack! HAHA, har inte skrattat såhär mycket på länge alltså! 

Vi slutade 07.00 i morse, så då lyxade jag och Elin till det med hotellfrukost. För att "fira ut sommaren" liksom!



And thats it




Suverän middag

Var till Frida som bjöd på en suverän middag ikväll. Därefter skjutsade jag Lundholm i min röda pärla innan jag själv begav mej till jobbet! Så nu sitter jag här och inser att det är 7 timmar kvar innan jag slutar:) soft!




Mot Frida som ska bjuda på middag

Sov ända till halv fem idag (shit!). Vaknade då av ett sms från Frida "har du tacokrydda hemma? isf bjuder jag på tacos ikväll". Det tackar man såklart inte nej till - hehe! Så nu pyser jag vidare till min andra hälft (har verkligen blivit så i sommar haha). Därefter ska jag ut och jobba natt! 



Lördag och godnatt 08.10


Jag har jobbat med min käre vän Elin hela natten. Hur underbart är det inte att ha samma jobb som en av sina bästa vänner? Jag fullkompligt älskar att jobba de nätterna  -  vi sitter mest och dör åt vår natthumor så fort vi har möjlighet. Skratten är waaay to många egentligen. Men på natten är allt kul, då är livet lätt!  
Nu ska jag iallafall sova en stund innan jag ska ta mig an denna lördag. Jag får se vad jag ska hitta på, börjar om att jobba 21.00 ikväll igen. 

Hoppas att ni får en fin dag.
Och... Glöm aldrig hur värdefull just du är!





Ännu en helg är på ingång.

 
Godmorgon du underbara fredag  .
När jag hör ordet helg brukar jag tänka tre saker: Ledighet, Fest & Godis. Så är det för många människor, Själv jobbar jag dock oftast natt på helgerna, vilket jag kommer göra i helgen. Men det gör ingenting eftersom jag faktiskt älskar att arbeta - dock kommer jag ändå unna mig goda måltider och godis i helgen. Jag tycker faktiskt att man ska göra skillnad på helg / veckodagar, det blir mycket roligare så. 

Brukar du unna dig någonting speciellt på helgerna? 
- Typ att du har en ätar dag (vad brukar du äta då) ? 
- Att du lyxar med kolhydrater till måltiderna?
- Tar en sovmorgon?
- Skiter i träning?
- Festar?



Word

Om du verkligen vill någonting - se till att det blir så också.
För
Du kan om du vill
Det är okej att testa, göra fel - och testa igen. 
Det finns ingenting som heter "skämma ut sig".
Du är värd att nå dina drömmar. 
Du är bara värd det bästa!
 
Kör hårt brudar och pojkar. Jag tror på er! 



Råkade fastna i dessa bilder idag igen. Vill tillbaka. Ska tillbaka.

 
Världens finaste guldklimpar. Om ni bara visste hur fantastiska ni är!



Lille Lördag

Träffade Lisa och Elin på gymmet ikväll för Tabata
Vi körde 20sekunder - vila 10 sekunder - X åtta varv/övning
Armhävningar
Burpees
Plankan
Bicepcurles
rodd TRX
Pushpress
Upphopp.
 
Därefter träffades vi hos Jenny för "filmkväll" med godis och rolig film. Himla bra kväll!
 



Hardwell I love you

Nu mår jag bättre. Lyckades ta mig ur sängen där på eftermiddagen efter lite snack med Frida. Därefter startade jag hennes musiklista och kom på mig själv dansandes medan jag diskade. haha ja frisk blev man ju inte;)

Ett tips till alla ledsna själar är att lyssna på house musik jaoooo
 
 
 



You know my name, not my story

Ni ser ett brunt ganska långt hår, gröna ögon och ett seriöst ansikte på bilden. Bakom allt detta finns det en hel del tankar och funderingar. Oftast är det positiva tankar som gömmer sig där inne. Idag är det bara dåliga tankar - om att jag är värdelös och sjukt ful. Har inte haft en sånhär  dålig dag på över ett år? Å to the ngest. USCH. Jag har helt enkelt en förjävla dålig dag då allt bara känns hopplöst. Gud vad jag tycker synd om mig själv - men sånna dagar har vi alla ibland! Tänk om man skulle må 100% jämt?
 



UmeåTisdaaaag

Idag drog jag, Elin, Frida å Jocke iväg till Umeå och Norliamässan. Det blev en supermysig dag med massoooor av mat och ögonshopping. hehehe;)

Var även någon snubbe som skulle ta bilder/intervju till en tidning. Självklart ställer man upp liksom;)

Nu ska jag ut och cykla med Frida. På återseende!



TJOCKISMÅNDAG

Detta med att sova är verkligen inte min grej. Sov två timmar efter nattjobbet & sedan drog jag och Frida till stranden. 

Träffade mer skönt folk på stranden och bara njööööööt av solen hela dagen.

Klockan 16.00 åkte vi hem igen. Jag blev en Converse tjej och 17.00 befann jag mig hos Matilda. 

Åt mat och njöt av den vackra kvälls solen tillsammans med några vänner:)

Klockan blev åtta och jag hade en tid att passa. Så min (i princip högra arm haha) hängde med mig för att skriva på viktiga papper. NU ÄR LÄGENHETEN OFFICIELLT MIN ETT HELT ÅR TILL - och jag älskar det. Efter detta pyste vi hem till Frida för att äta jordgubbar och glass. jag passade även på att glo på henne medan hon bakade goda kakor, hihi!!

Nu ska jag snart krypa i zäng. En tidig morgon och spontan tripp till Umeå väntar i morgon.



Har fullt upp med att njuta av livet idag


Skriver mer ikväll. Love till er alla <3
 



Har ni missat detta, har ni missat det bästa.

 

Sitter med gåshud och rynkade ögonbryn hela filmen egenom. SÅ JÄVLA BRA.



Så övergick lördag till söndag


Sprang runt såhär igår kväll. Vad tycker ni om dessa kläder? Tråkigt/Tjusigt? Idag är det iallafall söndag och jag har varit å hjälpt farfar med att handla på förmiddagen. Nu ska jag in mot stan för middag med FridaLundholm. Därefter väntar nattjobb! 

Ser förresten ut som att sommaren är här på ett sista besök innan kalla vintern kommer. Njut <3.



This is what it feels like


Gårkvällen var riktigt trevlig. Åkte till Frida och blev bjuden på denna succemiddag!
 

Därefter började vi göra oss iordning. Frida sminkade mig, se så tjusig jag blev. Hon med. <3


Placerade oss därefter på balkongen för lite alkohol, bra musik och snack!


Senare på kvällen åkte vi vidare till ett större förkrök. Sjukt många härliga människor!


Man fick sig absolut några härliga skratt xD. Därefter åkte vi iväg till nattklubb å dansade sönder!


Detta är vad ni kan kalla vår "efterfest" vi satt ute på gatan i flera timmar och pratade om allt möjligt med dessa sköningar. Haha så typiskt oss. Så jäkla underbart!

Klockan halv fem började vi pysa hemåt igen!



Ikväll säger vi skål




Jag är snygg. Inte ful. Jag duger.



Du måste bli fem år igen och tänka med tvärt – om – språket. Varje gång en negativ tanke försöker förstöra din dag så måste du tänka tvärtom. Du måste lura din egen hjärna. När tanken säger att du är ful, måste du tänka JAG ÄR FIN. När tanken säger att du är fet, så tänker du JAG ÄR SMAL. – För du ska ändå leva i din egen kropp i resten av livet, lika bra att tycka om den.

TÄNK SÅHÄR

"Jag har världens fläskigaste och fulaste ben och hon har sjukt jävla fina ben"
Hon hade himla fina ben, men mina är också fina. Mina ben duger.  Jag är snygg!

"Gud så snyggt hår hon har, jag har världens fulaste hår"
Vilket vackert hår hon har, vad kul att hon ger mig så mycket inspiration. Fast mitt hår är också fint som det är just nu!

"Jag är så jävla ful och hon är så jävla snygg"
Ja hon är snygg, men det är jag också. Jag är snygg, inte ful. Jag duger. För jag är mycket snyggare än jag själv tror. Dessutom är självförtroende det snyggaste som finns!

"Jag är fet och ful"
NEJ det är jag INTE. JAG är FIN och jag DUGER. Fet är jag inte heller. Jag är fin oavsett om jag äter choklad, kolhydrater eller bär mjukisbyxor.

För.. vad är egentligen värdet med att se ner på sin egen kropp?




Beautiful people like you

Sov endast 1½ timmar inatt och efter att jag gymmat med elin ringde min mamma:
Jag: Alltså shit, har bara sovit 1 och ½ timma inatt...
Mamma: Stackars dina kompisar. Du kommer vara totalt överspeedad hela dagen...
Jag: HAHA true ;)

Efter gymmandet åkte vi till Jenny och blev bjudna på världens godaste lunch!


... och efter lunchen la sig jag och Elin i soffan och ja... fördrev lite tid med sång!!!!


På eftermiddagen tog vi bilarna ut till världens finaste stuga vid havet. Vi grillade mat, pratade om livet, lyssnade på skön musik och bara hade det primaballerina. 

Kvällen avslutades sedan med världens finaste brudar vid en eld, pinnbröd, marshmallows och världens bästa stämning. Älskar er flickor:) - Nej nu har jag i princip varit vaken i tre dygn så tänkte unna mig en sovmorgon i morgon. Sedan är det klackarna i taket som gäller. OCH JAG ÄR TAGG!

Godnatt<3



Fredagsmys innan fredag - badass.

Gårkvällen spenderades med ett helkropps pass på gymmet. Svetten rann utav tusan och musklerna sa flera gånger "MEN FÖRFAN JAG ORKAR INTE" - trots detta tog jag i mer än någonsin och var nöjd som en tok därefter! 


Efter träningen drog jag, Elin och Frida till hemmakväll, vi hyrde film och handlade godis!

Dock var Elin den mest slitna krigaren av oss, så hon somnade först. Jag och Frida hade rätt kul åt det och tänkte busa lite...

... det bästa buset vi kom på var att facerapea Elin. (Detta dö-skrattade vi åt i säkert två timmar HAHA)
 

Efter allt tokbusande slockade vi där runt  halv fem på morgonen. Klockan sex var Elin pigg som en lärka och väckte upp oss igen;)


Då åkte jag och Elin iväg på gymmet och tog nya rekord! (haha ser ut som att jag håller på att skita på mig!) Men vad fan, jag tog nytt rekord i både marklyft och bänkpress ändå, hoho!
 
<3



En helt vanlig torsdag

Jobbade till sju i morse och då drog jag hem för att sova till 12.00. Därefter snackade jag och Frida om att dra en sväng till solbacken för lite shopping. Why not liksom?! drog på mig en klänning och tog min morgonfrilla i hand innan jag hämtade upp Fridolf i min röda pärla! 
 

Detta fick stå för dagens shopping. Haha en damsugare mitt i allt liksom;) självklart köpte jag en lila! 

Efter alla brända pengar bjöd Frida på fika på sin fina ballkong. Gott som tusan!  - Men nu ska jag laga lite middag, testa den nya damsugaren och ladda upp inför kvällens träning. 

KRAM TILL FINA DEJ<3