Lördag

 



sawgrass mills

I morse redo och laddade för shopping i USA största shoppingcenter. Var ärligt talat helt sjukt stort, vi sprang runt med karta där inne för att hitta haha!! 

& här ser ni världens lyckligaste tjej efter en hel dags shopping!!

Så många godingar jag hittat idag, är mer än nöjd!! Wiiiiihoooo 



Fredag

 



Ikea i Amerika!!


Ikväll var jag och mamma å besökte Ikea (!!) som ligger bredvid vårat hotell här i sunrise. Seriöst, hur häftigt är inte det? Haha känslan av att plötsligt besöka Haparanda liksom! 

Vi strosade där i korridorerna och kände oss som mycket stolta svenskar;) fika gjorde vi också!!! Herrejisses så gott det var. Älskar alla kakor och bakelser som har med choklad att göra. Muums!



rö to the d




beach day - lovely




Torsdag

 



gillar snabbt


Idag har det varit strålande sol och varmt. Vi har varit ute med snabbaste båten (ni vet när det går så fort att det pirrar till i magen hehe). Alltså gud vad sånt är kul, älskar snabba karuseller och båtar som går fort!!!:D Aja. På turen såg vi krokodiler och andra läskiga djur, så var till största delen mycket rädd;) 

Efter den turen fortsatte vi vår resa neråt i landet. Det är så vackert här att man nästan smäller av. Tycker om Amerika!



frukoooost




Du får de du kämpar för


Jag kom och tänka på en sak när jag låg och solade Idag...

...På hur mycket man måste våga för att tillslut vinna. Hur viktigt det är att utmana sig själv och våga hoppa ibland. Oavsett om det kommer till karriär, kärlek, träning eller livet i allmänhet. 

Det är omöjligt att ha båda fötterna på jorden och kick as at the same time. För vet du? Det är när du är beredd på att ge upp, det magiska snart slår till. Så ge inte upp när allting känns som jobbigast - det är då resultatet är på ingång.

Dessutom är det motgångarna och dem tyngre perioderna som tillslut kommer plana ut i en skööön nedförsbacke. Du får det du kämpar för!

Ingenting är omöjligt.

Livet är ingen dans på Rosor. Livet kan vara tufft, riktigt tufft. Just därför är det viktigt att du håller dig till saker som får dig att må bra. Personer som får dig att skratta & ett jobb där du verkligen vill vara. Lär känna nya människor. Välj förgudskull inte den lätta vägen i livet. Välj livet du verkligen vill ha & kämpa tills du är där. För du kommer nå dit & det kommer vara värt allt!

Du är ju helt fantastisk & värd ditt drömliv. Glöm aldrig bort det. Puss&kram!



Strand med moln




50 års middag

Igårkväll åt vi en helt sinnessjukt god middag på finrestsurang (det godaste man ätit på läääänge). Därefter kom hela personalen, kocken och alla gäster och sjöng grattis till mamma. Såååå fint hehe:) dem bjussade på efterätt och bara var supergoa! 

Vilken mysig kväll, <3



Tisdag

 



nu är vi framme i naples

Och idag fyller min fantastiska mamma 50!




Måndag

 



middag med familjän

Ätit godaste kycklingsalladen ever i mitt liv ikväll. Även haft en trevlig stund med familjen. Älskar också att ALLA är så trevliga här i florida. Så sociala och vänliga. Trivs!!



first day at the beach




vad jag älskar livet just nu




lördag

 



Dag 3 - florida

Varit en väldigt rolig dag idag. Varit på en del av Disney world. Träffat långben, gått mellan olika land hähä. Men ballast av allt var att testa bli uppskjuten i en raket. Sjukt retard men sjukt spännande!

Några få pic från idag

I morgon lämnar vi orlando och åker söderut, förhoppningsvis mot värmen. 

Puss på dej!



fredag


"stäng inte dina ögon, för detta är ditt liv" 

<3



Fredag

 
 



florida - dag 2

Idag har varit en mäktig dag. Gått runt med ögon större än tefat och wow känslorna har kommit varannan minut. Idag har vi nämligen besökt universal studios. 

Som att gå runt i en disneyvärld. 

Vi har bland annat besökt Simpsons place och tagit en öl på moes bar haha. Sedan har vi åkt den sjukaste 3D karusellen med spinderman som tema (går knappt beskriva med ord hur ball det var). 

Men ballast av allt idag har varit att besöka Harry Potters värld. Gå runt i hans stad. Åka hans tåg och se den kända skolan. Alltså SÅ JÄVLA HÄFTIGT!
Självklart var jag tvungen testa uniformen dom har i filmerna. När jag dragit på mig kläderna pekar några barn på mej å ba "look at that girl, she is soooo cooool". Men ska sanningen fram har jag aldrig känt mig töntigare;) 


En ganska häftigt dag. Men kallt har vi här, inte mycket mer än 10 Grader.. Dock ska värmen komma till helgen & oj vad vi längtar:) 



Torsdag

 



dag ett - florida

Hyrt en ball bil. Bor på ett ballt hotell och mår ganska bra helt enkelt. Dag ett av många fler hihi - hoppas att ni mår fantastiskt där hemma<3



Onsdag

 



framme i florida

Flygresan har gått kanon. Sett film, läst böcker och bara mått. Nu är klockan halv elva här (och runt fyra på morgonen?) hemma. Är ändå så taggad så lär väl gå sådär med sömnen;) 

Vi får se nästa gång jag har tillgång till wifi. Annars får ni ha det helt underbart hemma i våren. Love!!!!



på arlanda





Tisdag

 



En perfekt helg



Det är måndag förmiddag och om fem timmar börjar resan mot Florida. Jag har inte börjat packa ännu, jag är alltid ute i sista sekund när det kommer till sådant. Men det brukar lösa sig ändå. Eller;)?

Sitter här vid datorn och är så lycklig. En fantastisk helg har passerat. I fredags såg vi Fifty shades of grey. Lördagen spenderades på gymmet och sedan en spontanfest med drinkar, efterfest och hela köret. Igår var det söndag och vi träffades ett helg gäng hos Matilda för pizza och häng med nytt å gammalt folk! 

Mår så bra just nu. Så mycket lyckliga känslor i kroppen att jag inte vet vaaaad. Tänk. Om fem timmar sitter jag i planet påväg mot värmen. Tre veckor med oskrivna blad som jag ska fylla med upplevelser, lugn och bara "I love life så jävla mycket" saker!! 




Måndag

 



ALLA HJÄRTANS DAG

Igår var det alla hjärtans dag. Eller som vi säger - en helt vanlig lördag;). Jag hade en sådan sjukt trevlig dag igår ska ni veta. För det första var jag och tränade med Elin, Simon och några till  på förmiddagen. På eftermidden shoppade jag och Elin på Solbacken och åt en fett god Ceasar Wraps på waynes:):) 

På kvällen kom jag och mina Singeltjejer lite spontant på att dricka drinkar. Elin stod för drinkblandningen och vi såg melodifestivalen. Alltså Samir, vilken grabb alltså (hjärtan i ögonen)!!

& så la jag upp en bild på instagram vid sju tiden. Inom en halvtimma hade vi blivit bjuden på fyra olika förfester, alltså haha sköna lirare det finns. Så vi tog oss vidare till anderstorp på en förferre där.


Tog dåligt med bilder därifrån. Var många sköna lirare som jag aldrig ens hann knäppa på bild. Trevligt hade vi i alla fall hehe. Vid tolv åkte vi ut på Callesför mer drinkar. Trots att det var alla hjärtans dag var det PROPPAT med folk ute. Träffade några nya sköna lirare vi följde med på efterfest. Alltså så himla kul å roligt:)):)



Fredag

Efter dagens arbetspass gjorde jag mig i ordning för en eftermiddag på stan med Matilda. Btw - jag har ju klippt av en dm av håret, här ser ni resultaaaateeeet.

Jag och Matilda lyxade till det med middag på kinarestaurang. Ändå fredag ju;)

Därefter mötte vi upp Linda, Angelica och Jonna på bion. Vi såg Fifty shades of grey. Den var helt sjukt bra, levde upp till alla förväntningar och Grey är såååå snygg. Längtar till nästa film redan nu, måste kanske ta och läsa boken?? 

NÅGON MER SOM HUNNIT SE FILMEN?=)
 
 
 



Hejdå jobbet

Lämnade detta på arbetskontoret innan jag for hem idag. Nu har jag jobbat mitt sista pass någonsin på Dammen avdelning 5. Där har jag jobbat i ett helt år och växt så enormt sjukt mycket som människa. Det senaste året har jag alltid åkt till jobbet med ett leende på läpparna. Vi har haft så skön stämning på jobbet. Sjukaste humorn, internskämten och grejer varje dag. Samtidigt som jag vuxit så mycket i min yrkesroll. Idag litar jag till 1000% på val jag gör och tankar jag har. Jag bara vet att jag har rätt liksom;) För ett år sedan var jag fett osäker liksom!!
 
När jag kommer hem från Florida om tre veckor kommer jag fortfarande arbeta på Dammen, men nu på avdelning 2. Där jag fått min alldeles egna tjänst. En helt ny avdelning, helt nya människor och utmaningar. Är faktiskt ganska taggad, tror det kan bli bra. Nu ska detta bli husets roligaste avdelning. Jag tycker om att ha kul på jobbet, skratta och bara vara mig själv. Så får det bli även på detta ställe;)



Fredag

 
 
 



Det visste ni inte om mig

 
1. Jag har i hela mitt liv haft komplex för mina tänder.
2. Har enormt dålig humor och skrattar ihjäl mig åt filmer som "dum & dummare". 
3. Gympa var mitt värsta ämne i skolan. Var ofta "förkyld".
4. Tycker att Samir Badran är en kung. Fett skön och snygg!!
5. Hatat slalom sedan den dagen jag (i mycket ung ålder) kissade på mig i backen xD 
6. Ska tatuera in texten "Make a Move" på min kropppp. 
7. Min stora fobi är Fiskar och Grodor. 
8. Har aldrig någonsin haft munsår eller hål i tänderna. 
9. Tycker Gavin Degraw är en gud.
10. I MORGON SKA JAG OCH NÅGRA TJEJER SE FIFTY SHADES OF GREY
 



semester i morgoooon

 
I morgon jobbar jag sista dagen innan tre veckors semester. Och om fyra dagar landar vi i Florida. Längtar så jag spricker. Har varken varit ute och rest eller varit ledig så länge i sträck på... tre år!! 

Åh vad fantastiskt helt sjukt underbart det ska bli:)



Den bästa sommaren - u know

 
 

Sommaren 2014 var riktigt go.



Torsdag

 



Spinning



Just kommit hem från 60 minuters spinning. Alltså love till intervallträning. Den bästa känslan som finns är att pressa det där lilla extra, det man inte trodde var möjligt. Jag lovar - där har ni ett säkert kort för ett lyckorus bildat på endorfiner hehe.

Helt galet vad glad jag känner mig just nu(?) Jag vet att 2015 kommer bli the golden fkkn year. Nu ska jag först glida runt i florida under tre veckors tid. Då jag kommer hem ska jag jobba på att bli världens ärligt lyckligaste människa. Jag har bestämt mig för att jobba bort den lilla ångesten som finns kvar i kroppen. Jag ska utrota allting som har med hjärnspöken att göra. Dessutom ska jag spendera mycket tid med träning, häng med vännerna. Ha fett kul på jobbet och bara vara spontan. Ta varje dag som den kommer. Leva. Njuta!

Vill man ha ett bra år, får man själv se till att det blir perfekt.
PUSS!



HJärnan på högvarrvv

Idag är en hundra saker to do day. Listan med saker att ordna är så full att jag har ont i magen. Just nu har jag lixom igång två tvättmaskiner, samtidigt som jag städar lägenheten, har telefonen på högtalaren och försöker få tag i någon så jag kan avbeställa en tid - samtidigt som jag betalar räkningar och har en galen katt som springer runt och stökar ner allting jag städat haha;) Jag ska även lägga ett sex veckor långt schema som ska vara klart innan fredag!!!! och stan måste jag också besöka, likaså solbacken. Nu på förmiddagen har jag jobbat och sedan handlat. Ikväll ska jag på spinning. FULL RULLE OCH HJÄRNAN GÅR PÅ HÖGVARV - MEN OM FEM DAGAR STICKER JAG TILL FLORIDA=)

Kolla mina nya örhängen från Glitter. Fett billiga OCH fina. Me laaaajk!



Samir och viktor

 

Detta är ju sjuuukt kul ahaha! Domhär två ska vara med i melodifestivalen på lördag - undra hur bra det kommer vara;)? Men fett folkkära killar, dom lär gå vidare till final direkt - antagligen en feeelgoood låt! 



Onsdag.

 
En påminnelse av världens bästa ord



Kloka ord från bloggläsare

Som ni säkert minns la jag upp denna bild i morse:

& idag hade jag ett meddelande på facebook. Från en gullig tjej som läser min blogg. Jag måste få dela med mig av hennes svar, just för att det är helt fantastiskt klockrent:


"Hej, läste ditt blogginlägg om ''falling in love'' och vill bara kommentera lite snabbt...
 
Brukar alltid säga till personer i min omgivning att man aldrig ska ta första bästa kille. Man ska först och främst vara nöjd med sig själv innan man inleder ett förhållande (annars vet man inte om man är med personen i frågan för att man är kär eller för att man inte vill känna sig ensam) så därför är det viktigt att fokusera på sig själv, sin karriär etc. Gör man detta så kommer dessa vettiga killar/ tjejer att dras till en med tiden. För ''what you put out there is what you're going to get'' och detta är så sant anser jag.

I ditt fall så lär det nog inte vara några problem med tanken på din personlighet samt ''positive vibe'' du förmodligen sänder ut (känner dig inte personligen men jag antar det via din blogg).

Dessa vettiga killar kommer att komma och du kommer att bli kär. Så fortsätt med det du gör så kommer dessa bra killar att uppmärksamma dig. Saker som tar sin tid blir i slutändan värt att vänta på."

Svar på tal: Du har så enormt rätt i det du skriver. Mitt i prick faktiskt! Det är ganska ofta killar kan säga att jag ser bra ut. Men jag väger inte det högt liksom...Man vill ju ha en kille som verkligen tycker om ens personlighet. Och som man tycker om minst lika mycket tillbaka. True love!!!! Om du fårstår min tanke;) Typ precis som det du skriver!!!  Man ska inte ta första bästa - utan man ska vänta tills man faktiskt är in love=) Tack för dina peppande ord, du är grym tjejen! 



idag har solen lyst - like that

Startade dagen med 7-12 på jobbet.

Därefter en lunch å "ta-igen-snack" med fiinaste Matilda på stan. Blev även för mycket spontanshopping hehe!

Följt av Våffelmiddag hos Farfar. Världens bästa farfar. Direkt därefter besökte jag Lisa och fick håret klippt å en mycket trevlig pratstund!! Nu är jag bara hemma för att byta kläder till träningskläder - snart core!!!
 
 
 Ikväll är det även biggest Looser. Älskar ta-me-fan det programmet yesyesyeeees :D
 



å to the ngest


Senare idag eller imorgon kommer ett inlägg om ångest. Ett begrepp många känner till och troligtvis några av er redan är bekanta med. Själv visste jag inte vad ångest var, trots att det stod "Kraftig ångest" i min journal. 

Att ha ångest är liksom ingen big deal. Man är inte dödssjuk bara för att man har det. Det är vanligt med ångest, mycket vanligt. Dock självklart enormt påfrestande och jobbigt. Jag tycker de är viktigt att prata om. Ta upp VAD det är, hur vanligt det är och varför man har det!

Brukar du ha ångest? Och i så fall i vilka sammanhang? Typ när du vaknar upp efter en krogenrunda?;)  Varje måndag när du är tillbaka på jobbet? Om du inte når dina mål? När du äter? Tränar? Jämför dig med andra? 
 



Tisdag


Så säg mig, när är det min tur att bara falling in love ?! 



Som ett ogräs

Mars 2012

I lördags. 

Snacka om att mitt hår växer fortare än ogräs haha. Men jag gillar det, älskar att ha långt hår. Trivs riktigt kasst i kort hår faktiskt. Tror det hänger med från högstadiet när jag mådde enormt dåligt. Då ville jag ha långt hår för att gömma mig bakom det. Sedan blev det lixom en grej "Julia - hon med det långa håret" hähäh.
 



Måndagsjobb

 
 
 



Måndagens kloka

 
 



Söndags träning

Fick till ett riktigt bra Tabatapass med Lisa och Elin idag. För er som inte vet vad Tabata är: så är det högintensiv träning med korta intervaller och många repetitioner. Min absoluta favorit träningsform. Man dör varje gång man kör det!

Vi brukar köra varje övning åtta repetitioner 20sek/vila10sek. 
Det ska liksom gå jääävligt snabbt dem 20 sekunderna, (man ska vilja spy dem sista tre sek). Sedan vilar man 10 sekunder innan det är dax igen. Åtta repetitioner på varje övning... På så vis får hjärtat arbeta hårt. Man får som bäst endorfinkick (om ni frågar mig). Dessutom tränar man konditionen i sinne och den så kallade fettförbränningen blir magiskt bra (men sånt tänker vi inte på i min blogg, eller hur?)

Man kan ta vilka övningar somhelst. Ett pass tar ca 35minuter. Idag blev det:
Omvända Burpees
Armhävningar
Upphopp med TRX 
"Sitta i båten + pulsa".
SikSakhopp
Benböj med hopp
Mountainclimbe
Burpees

 
 
 
Nu ska jag äta en rejäääääl lunch innan det är dax för 16-21 jobb. Känns inte ens tungt längre, älskar att träna å endorfinerna bara spriiiiiider sig i kroppen. Jäkla magisk känsla=)=) 
 



Ni gav mig mening




Älskade Ghanaresa. Tack för att du gav tillbaka mitt liv och någon form av mening. Än idag värmer ni mitt hjärta och jag känner mig på något vis som en mer värdefull människa när jag tänker på er. Tack älskade Ghanaresa. Jag älskar er!
 
 



En stjärna som alltid finns där



Råkade snubbla över denna bild och log så jäkla stort när jag såg den. Elin är en utav mina allra bästa vänner och jag är så jäkla glad att vi hamnade i samma klass under gymnasiet. Dock vågade inte ens Elin och Jenny sitta bredvid mig första dagen i skolan - för att dem trodde jag var en riktig fjortis med mitt långa hår å skinnjacka haha! 

Skenet kan dock bedra & dem insåg väldigt snabbt att jag var en ganska snäll tönt haha. Är så himla glad attan blev bästa vän med båda er två. Så jäkla många minnen på alla dessa år. Så förbannat många skratt. Och jag å elin, vi är liksom så taskiga mot varandra haha.... Bäst var ändå när Elin kollade på mig och utbrast "Öj Julia, Shrek ringde och sa att han vill ha sitt ansikte tillbaka". Folk började kolla snett innan jag bokstavligt talat dog av skratt, så jävla taskigt;);) HAHA! 



lördagskväll

Ikväll ska jag och tjejerna mysa med godis och film. Men först ska vi in på stan en sväng.
 
Hoppas att ni alla får en bra kväll <3
 



skön start på dagen




Att ge den rätta komplimangen

Om man gillar en tjej/kille ska man inte vara rädd för att säga det. Vad kan hända om du ger en kille/tjej en komplimang, mer än att personen i fråga blir glad? Oavsett om det kommer till "krogen-ragg" eller "Jag är faktiskt intresserad av dig- ragg" så ska man inte vara rädd för att säga vad man tycker:). Men om du vill fånga en person är det viktigt att ge komplimangen på rätt sätt. Att vara personlig och verkligen mena vad man säger liksom. Va fan? Om man ändå ska ge en komplimang, lika bra att göra det på rätt sätt? Annars blir det inte mycket mer än bara några tomma ord... ;)

I somras träffade jag en kille en helt vanlig torsdagskväll. Jag hade liksom svarta jeans, en vit tshirt och håret i en hög hästsvans. Kände mig vardaglig och inte alls snygg - men just efter att vi sagt HEJ så utbrister killen lite blygt "Alltså det är snyggt med tjejer i hästsvans. Du passar enormt bra i det och ditt ansikte kommer fram mer, jättesnyggt". Det tyckte jag var en perfekt komplimang. 1) Han var ärlig och personlig. 2) Han pekade ut exakt det han gillade med mig 3) Det var en komplimang som stack ut ur mängden 4) Än idag brukar jag tänka på den komplimangen när jag har hästsvans. haha! En annan komplimang jag fått som var fantastiskt charmig var "Jag smälter av ditt leende, alltså dina skrattgropar är heeelt otroliga. Hela du lyser" riktigt bra komplimang eller hur? Den var personlig, stack ut ur mängden & jag minns den än idag. 
TIPS PÅ DÅLIGA KOMPLIMANGER
"Fan vad snygg rumpa du har"
"Du är så galet het" 
"Vad rolig du är"

Det är liksom komplimanger som är vardagliga. Någonting som "alla säger". Därför tar jag knappt åt mig när en kille säger så (eller klart man blir glad, men inte mer än det?). Troligtvis är det samma sak om jag säger till en kille "Du har fint hår" nämen haha. Det blir sjukt opersonligt och man glömmer bort komplimangen lika fort som man fått den=) och dom gamla kassiska "snygga skosnören, ska vi hångla" alltså nej. Nej. NEJJJJ!

TIPS PÅ BRA KOMPLIMANGER
"Du lyser verkligen upp hela rummet med din närvaro, man kan inte bli annat än glad av din karisma".
"Jag tycker om att umgås med dig, du är alltid så glad och jag mår bra av dig". 
"Den tröjan var riktigt fin på dig, den gör att dina ögon lyser ännu starkare"
"Åh, din personlighet alltså.. Den är.. Jag blir så lycklig av dig.. Man vill bara lära känna dig mer"

Vet ni vad den bästa komplimangen är, liksom det mest säkra kortet? Jo det är att poängtera det man tycker är vackert naturligt. Någonting som inte går att ändra med kläder, smink eller skönhetsoperationer liksom. Att ge en komplimang för ens personlighet, leende, ögonfärg eller att "man lyser" är det bästa man någonsin kan säga till en annan människa=) Jag blir absolut gladast när någon säger att jag har ett fint hjärta eller ett vackert leende. Blir direkt mer självsäker med personen som sagt det. För det är ju saker ingen någonsin kan ta i från mig. Det är ju liksom kännetecken för just mig.  Precis som alla människor har sina egna kännetecken! 


Så skippa dåliga komplimanger som fan vad fräsch du är. Var istället specifik, ärlig och personlig. Hitta det lilla extra hos personen du tycker om - och berätta det. Jag lovar att det går hem hihi. 
 

VAD ÄR DEN BÄSTA/ROLIGASTE KOMPLIMANGEN DU HAR FÅTT?





SKÖNASTE LÅTEN JUST NU



JAG ÄR KÄR I DENNA LÅT - RIKTIGT SKÖN!!



Fredag lovely

 
Det är Fredag och kursdag nummer två. Sedan är jag utbildad BPSD Administratör. Är extremt laddad för den kommande arbetsveckan och alla nya ideér jag har. Att arbeta som undersköterska är inte så illa pinkat som alla tror. Ärligt talat är det en riktigt roligt jobb. Man får lösa spännande uppgifter varje dag. Dessutom blir man mästare på att läsa av människor. 

Hihi japp. Förövrigt har jag dåligt med planer för helgen. Hojta om någon vill hitta på nått ! PUSS
 
 
 



Puss på er. Fredag nu!!

 



Torsdag

 
Hallå kära vänner, 
Förlåt för den fantastiskt dåliga uppdateringen. Men jag har faktiskt haft halvdålig inspiration i kombination med dåliga dagar. Not sooo good. Men idag är en bättre dag. För idag har jag varit på kurs och fått massor med nya kunskaper. Till skillnad från den gamla Julia vågar jag nu prata i helgrupp. All the time. Utan att skämmas. Höhö. Föreläsarna sa faktiskt "Vilken klok tjej du är, inte dåligt" till mig. Kan vara första gången jag får höra det;) HAHA!

Efter en hel dag med föreläsningar och kaffekoppar tog jag mig in till stan. Träffade Elin för Shopping och middag som avslutning. Mysigt <3 Ikväll har jag också varit ute på prommis med en vän och skrattat massor. 

En bra bra bra Torsdag:):))

 



Onsdag

 
Fake it until you make it
 



Vad jag saknar dig mormor

 
Du var världens finaste människa. Förstår fortfarande inte hur man fixar livet utan dig <3



onsdag




tisdag




14 dagar

 
Idag är det exakt 14 dagar kvar innan vi flyger till Florida. Längtar efter solen, nya platser och människor!
Längtar så jag nästan spricker ska ni veta. Fan vad perfekt det kommer att bli <3



MÅNDAG - ANDRA FEBRUARI

Ja det är måndag idag. Det är långt till Fredag och nästa helg. 

Egentligen tycker jag det är hemskt med "måndags-ångest". För om man har ett jobb där man trivs? Varför ska man då ha ångest för att vara där hela veckan? Jag tror på att utbilda sig till sitt drömyrke & skapa en vardag där man trivs. På så vis kommer man aldrig behöva uppleva måndagsångesten igen.
 
TREVLIG MÅNDAG PÅ ER!
 
 



Lördagsfest

Igår kom jag hem från jobbet 16:30. Snabbt och ännu snabbare gjordes en extrem makeover på mig själv. Därefter blev jag upphämtad av Matilda & vi drog vi till Elin på förfest.

Det blev vin och drinkar. Vi körde singstar (hur kul är inte det?!). Lekte några lekar och drog sedan ut på krogen. Alltså vad jag var glad igår kväll. Pratade med alla jag käner - och - alla jag inte känner - så att säga;) 

haha. Nu ska jag ut och skotta fram äckliga bilen som är totalt översnöad. Vi hörs snart mina fina!