Sjuka kändisdieter

 
Megan Fox kör på lågkalori dieten. 
Det går ut på att man ska äta 800-1000 kcal/ dag (en tjej behöver ca 2000). Denna diet är farlig. Kan även stavas ätstörning eftersom kroppen går in på svältläge. Dock oftast en väldigt dum diet, eftersom kroppen "autmatiskt" frossar i sig mat när den blir tillräckligt hungrig. Så denna Lågkalori diet brukar sluta med jojo-bantning och viktuppgång! - Så Megan, vi får allt ta oss en titt på dig om ca fem år igen ;)

Lindsay Lohan  - ADHD dieten. 
Detta är en medicin som som behandlar ADHD. Men som biverkning får man minskad aptid och mättnadskänsla. Så detta har blivit vanliga bantningsmetoder. Paris Hilton är också en kändis som använder sig av denna diet. Men, andra vanliga biverkningar av medicinen är: Psykoser, hallucinationer och maniska beteenden. Så... Lindsay, jag förstår att du tycker att det är värt det:)?

Britney Spears - Kolhydratsfattig diet. 
Denna diet är inte konstigare än det låter. Man tar bort kolhydraterna och på så sätt förväntar sig en viktnedgång. Men genom att ta bort kroppens primära energikälla (kolhydraterna alltså) så tvingar man kroppen att använda den sekundära energikällan (fettet). Detta gör att kroppen går in ketos och bränner då fett i högt tempo. Vanliga biverkningar är orkeslös, yrsel, trötthet, huvudverk osv. Och. Såfort man börjar äta kolhydrater igen kommer stor del av detta att lagras som fett... Varför vara så rädd för kolhydrater? Finns ju inget godare än bröd, gröt, frukt, makaroner osv! - Vi behöver de långsamma kolhydrater för det jämna blodsocker nivån. Dessutom minskar det godissug och frossattacker.... Och Britney, tyvärr ser man på dig att du går upp och ner i vikt som en jojjooooo! 

Beyonce - Cleanse
 Dricker bara vatten med citron och lönnsirap. Denna diet försämrar ämnesomsättning och du får fort upp i vikt när du börjar äta normalt igen. Denna diet är även farlig för kroppen. Du kan få brister på viktia mineraler som är mycket skadligt för hjärtat.... Så Beyonce, du verkar inte så väldigt smart!

Julia Dieten.
Ät det du tycker är gott. Ägg, fisk och keso är nyttigt för hälsan. Men godis, cola och makaroner är nyttigt för själen. Ät regelbundet och var 3e timma. Och frossa gärna två dagar i veckan (fredag, lördag) då ska du stoppa i dig allt onyttigt och gott du kommer åt. Choklad, popcorn, glass, cola osv. Någon gång i veckan kan du gärna träna ocskå. Bara för att det är sjukt kul!.... Denna diet håller i sig hela livet, du får må bra och äta vad fasn du vill! ;)

FRÅGA:
Hur jävla långt är vi egentligen villiga att gå, för att ha den "perfekta" kroppen. Vad är ens en perfekt kropp? 
Svara gärna i en komentar. Anonyma svar går lika bra! Skulle bara vara sjukt intressant att höra vad just DUUUuUUU tycker!! 
 Fredag

 
Olofsson var här och fikade vid ett tiden. Vi surrade en stund innan vi drog ner på stan. Där hämtade Emil upp mig, så for vi en sväng på solbacken. Handlade och snackade. Jajajajaja. Nu är jag hemma i lägenheten igen. Blir några timmars chill. Vid 18.00 landar Matilda här, ska vi kirra någon middag och se var kvällen leder. Jag är SJUKT festsugen - men sober januari ÄR sober januari. Nästa helg blir det all in X3. WIHO!Cykelbyxor. Baka. Musik. Sjunga. Dansa. Loss!

 


Väntar fikafrämmande i två omgångar idag. Så jag springer runt i mina cykelbyxor, sjunger med till bra musik och bakar. Fasen vad jag trivs! - Och nu mina vänner, ska jag dyka in i mitt "kryddskåp" och hitta rätt saker för att pynta kladdkakan. Det roligaste av allt alltså;)

Så. Vad tycker ni om min fantastiska Outfit bestående av cykelbyxor och oversize tröja? HAHA!Bildbomb från Thailand.

Jag vill bara säga att jag Älskar min familj. Och jag älskar att kolla på bilderna från vår senaste familjeresa. Som är från mars 2012. När vi var i Thailand. Det var en perfekt resa i mina ögon!
 
- Jag ser förjä'lig ut på de flesta bilderna. Men det bjussar jag på;)
 
 Kändisarna utan smink.


 
 
 
 
 
 En text som följt mig genom livet.

Livet är inte alltid lätt, lyckligt eller underbart. Livet kan vara påfrestande, både smärtsamt och jobbigt. Man lär sig av sina misstag, och det finns alltid en mening till att man gör dom. Det kan vara både gott och ont. Ingen är som sagt "perfekt" även fast folk tror att dom är det. Ingen ligger "högre" än andra, ingen är heller större eller bättre....

Två personer gav dig livet till en anledning, du lever bara en gång. Kasta allt som får dig att må dåligt åt sidan, Håll huvudet högt. Faller du, res dig upp igen ilska,orolig eller gråtfärdiga ögon. Gå vidare, kämpa på. Du är stark, även fast du själv inte är medveten om det.

 Video från Ghana.

 

Denna video på mig och barnen gör mig lycklig. Ler varje gång jag ser den. Love. Love. Love.Gott nytt år!!

Hoppas alla har haft en super fin nyårsafton. Att ni avslutade 2012 med stil och startade 2013 mycket bättre.

Min nyårs har innehållit middag, drinkar, fina brudar, godaste efterrätten någonsin, ännu mer drinkar. Vidare på nästa fest- bra musik, skålar å kramar vid tolv slaget, lekar, rökmaskin, ännu bättre musik, armbrytning, skönt folk!!! Jag är galeeeeet nöjd över min nyårsafton, hoppas ni också är det. (tyvärr dog min mobil ganska tidigt under kvällen, men bjuder på de bilderna jag hann ta!!)

Gott nytt år på er. Och. 2013 blir inte det bästa året, utan det är nu alla bra åren börjar. SKÅL!