10 KLASSISKA FEST BILDER


Den klassiska festbild nummer ett: Spegelbilden när man är klar för kvällen.
 
Nummer två: när man försöker ta seriösa kort med sina vänner. haha!


Nummer tre: De typiska skrik bilden (haha).
 
Nummer fyra: förfestbilderna som är i världens sämsta kvalité.


Nummer fem: Bilderna man tar för att skicka till andra, för att visa att man hänger med deras polare typ! hehe.


Klassiska festbilden nummer sex: MÅSTE VISA ATT VI HAR BACKSTAGE
 

Nummer sju: SKÅLBILDEN. Ett måste!
 
Nummer åtta: Bilder man tar helt utan egentlig mening.

Nummer nio: Scen bilden som alltid blir sämst. Man ser varken artisten eller stämningen!
 
Nummer tio: BAKISHÄNGBILDEN! 

Jag har haft världens skönaste helg med två dagars festival. Lärt känna nytt folk samtidigt som jag fått hänga med mina bäzzzztisar. Denna helg får helt klart fem av fem jävla stjärnor!! nu ska jag ut i solen och dricka cocacola nummer fem för denna dag. haha vi höres <3



Fredag

Nu har jag jobbat mina tre nätter för denna veckan. Så nu ska jag sova några timmar innan det är dax för operation stadsfesten och tvådagars trevligheter. SÅ TAGGAD:) kram!
 
 
 



Och ett leende på det?


Torsdag och jag har just kommit hem från ännu ett nattpass. Jag har just dragit på mig min älskade summerburst t-shirt och ska krypa ner under täcket. Vi hörs om några timmar, fina ni <3



Onsdag

 
Var å gymmet med Elin nu i eftermiddags
Elin:  Alltså fan, jag skulle verkligen vilja ha detdär röda linnet!
Jag: Vet inte om det finns kvar, var så länge sedan jag köpte det
Elin: Fast nu tänker jag inte på ditt linne.. Jag tänker på det jag såg inne på H&M......
HEHEHEHEHE typiskt !;)

Nu ska jag duscha och fixa mig inför en jobbnatt. Ska dra om 30 min å har träningskläder nu... GO!
 



Ett helt underbart väder

 
Har jobbat inatt. Men vad gör det när jag och min kära vän Elin jobbar på samma jobb? Btw så har jag alltid älskat att arbeta. När jag var 16 år jobbade jag min hela första sommar (har alltså inte haft sommarlov/semester sedan jag var 15 år). Och när jag gick 3gymnasiet jobbade jag 50% extra varje månad!!! - Har somsagt alltid älskat att jobba. hehe! 
 
Nej nu ska jag sova så jag orkar upp till gymmet i eftermiddag. Därefter väntar ännu mer nattjobb. Hooj!



Njuter av en ledig dag




Startat dagen med att klicka hem från sportamore




Pepptalk




Kurvan har det inte lätt


Har haft världens skönaste men segaste dag. Bara solat, ätit kakor och chillat dagen till fullo. Mitt enda sällskap har varit en katt! Har pratat och gjort på tok för lite idag, så nu sticker jag iväg till gymmet. hoho!



Underbar start på dagen

Idag känner jag mig som en riktig livsnjutare. Har suttit på altanen och fikat frukost (+druckit två stora koppar kaffe hehe). Lyssnar på lite musik, har på mig en kort klänning utan att frysa. Det är 23+ och solen värmer som tusan! Idag känner jag bara; love life, haha:)




Fyllda depåer

I tre veckors tid har jag ätit alldeles för mycket godis och tränat alldeles för lite (ingenting). Haha mina depåer är överfyllda så därför väntar jag mig några grymma träningspass här framöver!;)

Annars har jag hängt hemma i stackis idag. På bryggan med bror och mor!




Bästa söndagsnöjet

 



Fika vid älven

Många i min ålder hängde på midsommartravet och drack bertz en lördagskväll som igår. Själv var jag och veckohandlade + bakade goda kakor. Efter nio igår ringde dock brorsan och tyckte jag skulle komma hem för lite häng på bryggan. Mina favoritpojkar var nämligen på besök!

Sagt och gjort. Jag körde hem för mysfika på bryggan och bara världens mysigaste kväll. Därefter åt jag chips och såg film med Mamma och brorsan... Det blev helt enkelt världens mysigaste lördagskväll! 



you can throw in the towel or you can use it to wipe the sweat off your face

85 minuter - perfekt tagg musik - bra tempo - 1000 kcal = Världens tröttaste och nöjdaste jag. Allvarligt talat älskar jag att svettas när jag tränar. Mer svett resulterar i en nöjdare å gladare Julia. wihooo. Dagens fråga: Hur annorlunda är jag egentligen på en skala från 1-10;)?! haha

Nu har jag iallafall käkat mängder av mat för att låta kroppen återhämta sig till morgondagens pass! (två äggmackor, Gröt, banan, mjölk) - Nu ska jag iväg och handla å sedan baka, så troligtvis blir det en jäkla massa smet i maggeen också, hehe. Vi hörs senare polare:)
 



MIDSOMMAR A LA JUlLIA

Eftersom jag är en trogen nattjobbare i sommar tillät jag mig själv att sova till 14.00 igår. Därefter började "operation midsommar på 30 minuter." Slängde på mig klänning, smink och tuperade håret lite! Därefter tog jag min partybil och hämtade upp några brudar!


"LE NU TJEJER. DET ÄR MIDSOMMAR. VI MÅSTE SE GLADA UT GLADA" haha!


Här ser ni Frida och Jenny, två av mina snygga friendsSz!

Vi byggde både midsommarstång och kransar. Elin skärde sig självklart i fingret så det blev blodbad. (stackars henne egentlihen, var inte meningen att skratta SÅ mycket hehe). Men vi löste situationen bra iallafall!! ;)

Mina fina tjejer. Är så glad som har er. Men att vi alla ska hålla ögonen öppna på en och samma bild verkar totalt omöjligt. HAHA!... och för mig att hålla käften när vi fotar oss verkar också vara en omöjlighet... xD

Tiden gick fort och 20.00 körde jag tillbaka till stan igen. Ännu en nattjobbarkväll väntade!!
ja. bilden visar ungefär hur taggad jag var - men när jag väl var på jobbet kändes det bara trevligt:)



TO DO LISTA för sommaren

 - Tillbringa en dag på stranden.
- Bränna sig.
- Ta en öl vid vattnet.
- Ångra någontig man gjort.
- Göra något impulsivt
- Sova dåligt.
- Säga JA istället för NEJ.
- Ta ett nattdopp.
- Sova i en stuga.
- Åka båt.
- Gå på alla festivaler man kan.
- Bli i slängd i vattnet.
- Lära känna nytt folk.
- Ta ett kort med en kändis.
- Våga visa sina vita ben.
- spela gitarr me folk ute i solnedgång. 
- Våga göra saker du egenligen inte vågar.
- Åka på roadtrip.
- Impuls utgång. 
- Vara vaken flera nätter.
- Fiska.
- Paddla kanot.
- Medverka på en vikariefest.
- Bli totalt jävla myggbiten.
 
 
 



Ägg och kaffe

 
Här i skellefteå är det "lanterna premiären" ikväll vilket innebär att det är riktigt mycket folk i byske för festande och trevligheter. Men här sitter jag med några äggmackor och laddar inför nattjobb. Inte är jag bitter? hehe.



Jag kom in på kursen




Frukost med en fin vän

 
Imorse räffade min fina barndoms vän Julia Holmlund för en frukost på Båtcafeet. Vi satt inne på cafeet och tittade ut på regnet, samtidigt som vi pratade om allt som händer här i världen (det bästa med oss två är att vi har exakt samma åsikter hela tiden, så vi blir så taggade av varandras snack att vi aldrig är tysta haha!!) - två timmar försvann snabbt och det var dax att pysa hemåt igen! Tack för en värdefull förmiddag, bästa du!

Att man behöver använda både jeans och kofta mitt i sommaren tycker jag är fel. Men nästa vecka kommer sommarvärmen hit till Skellefteå! Perfekt eftersom Stadsfesten drar igång då och jag är sjuuuuukt taggad:) Btw, snygg kattsvans jag fick mellan benen på bilden haha!;)



Other side of love

 
Har lyssnat på denna låt i någon vecka. Igår lyssnade jag på texten för första gången. Detta med kärlek alltså!:/



Träningstips

 
Dagar du inte orkar träna? - Kör hemma istället
20 situps
20 armhävningar
20 rygglyft
20 benböj
Sedan bestämmer du själv hur många repitioner.

Armhävningar är en övning man tränar upp väldigt fort. För två månader sedan orkade jag knappt göra en på tå. Idag kan jag pumpa 40 stycken i bra tempo utan paus. Och. Mer ska det bli! 
Utmaning - Hur många armhävningar kan du göra på tå i slutet av sommaren?
 



Skrattar så jag kissar på mig

Jag och Frida brukar skicka sköna bilder på kik rätt ofta och hahahaha jag dör så kul det är!




Jag älskar det

 
 
 



moments that take our breath away



Fick fint porslin av min mormor. Så se så mysigt jag fått det i min ena fönsterbräda nu! Alltså jag trivs så bra i min lägenhet att det är sjukt ( eller det är inte min, jag hyr i andra hand - vilket går superbra eftersom hon jag hyr av är så fruktansvärt lättsam och positiv att allt känns klockrent! ) Och tänk att jag ska få bo här ända till Jul:) Ibland rullar livet på så bra att man blir bortskämd! <3
 



Som jag längtat i två veckor

 
Godmorgon solstrålar! Här sitter jag och äter frukost (yogurt, blåbär och banan) för att sedan ta mig till gymmet. Att träna på helt tom mage är inget alternativ för mig som tränar ganska hårt- i mina ögon är det både dumt och idiotiskt att göra det - man förstör kroppen och tappar förbränningen av det. Att se resultat kan man också glömma om man tränar på så vis faktiskt;) (Kroppen klarar max 1 timmas promenad på tom mage).

Nämen nu ska jag  i alla fall mot gym1. Hörs och ses! <3



Min idol



Har haft en riktig Gavin DeGraw kväll. Han är min gud och barndom, jag har lyssnat på honom så länge jag kan minnas. Världens bästa artist. Faktiskt sett honom live en gång - och det är en av top 10 bästa händelserna i livet. Alltså jag brukar inte vara ett töntigt fan, men när det kommer till Gavin blir jag en skrikande, gråtande fjortis såfort han kommer på tal! haha 

KUNGEN



Kaffe är världens näst bästa dryck

 
Sitter framför årets mest spårade family guy avsnitt och trycker i mig dagens bästa måltid (dvs kvällsfikat -och jaaa typiskt mig att hinna äta upp halva mackan innan jag får till ett kort haha). I min jättekopp finns det massor av kaffe, hur sjutton kan man leva ett liv utan kaffe? Bland det bättre som finns här i världen,  jag menar - Det gör en piggare, får igång förbränningen, har en god smak, är noll kalorier (om du ej har mjölk eller socker) och ja, helt enkelt världens näst bästa dryck (coca cola kommer på plats ett hehe).

Nämen serisöst, här sitter jag alltså och tillängnar kaffet ett helt inlägg? Kanske kan dela med mig av någonting annat trevligt istället. soooom att jag har haft en super mysig tisdag! Jag har promenerat med Frida och varit förbi sjuka Elin med jordgubbar, melon och några timmars surrande! 

Brukar ni äta någonting på kvällarna? Och vilken tid brukar ni äta middag?



När mörkret övertar solljuset och lampor bara är en fantasi

Jag drömde om Ghana inatt - igen. Om hur mörkret börjat omringa oss från alla håll och natten bara var ett stenkast bort. Denna tid på dygnet var min absoluta favorit tid under min volontärvistelse. Barnen slutade leka med diverse grejer, eftersom mörkret övertog solljuset och lampor bara är en fantasi på Shalom Orphanage. Jag satt oftast på trappan utanför barnhemmet när mörkret smög sig på. Inte långt senare hade Moses och Beibei krypit upp i mitt knä och resten av barnen satt sig i en tät ring runt om. Två barn hängde även på mina axlar - alla barn sökte och behövde samma sak - och det var något så simpelt som närhet. 

När vi satt där hörde vi hur myggorna surrade samtidigt som det knakade å brakade ute i skogen. Vi hade alltid en stjärnklar himmel som tittade ner på oss och månen agerade natt lampa. Allt var så fridfullt och lugnt. Mitt i tystnaden brukade barnen säga "sing madame, sing". Jag brukade fråga vad de ville höra och oftast var det samma svar "Puff, puff, puff". De ville alltså höra Trollmor. Vi kunde sitta och sjunga låten femtio gånger under en kväll och varje gång stärkde barnen och sjöng med i "aj aj aj aj puff" delen. Mitt i detta lugn brukade barnen somna- en efter en. Troligtvis kände de både trygghet och lugn. Precis som alla barn behöver känna ibland. När klockan närmade sig 19.00 kom ofta Joseph med sitt varma skratt och en ficklampa. "You have to sleep now" log han åt barnen. Alla barn fick varsin godnattkram innan de smög in till barnhemmet för att lägga sig på de tunna madrasserna och hoppas somna utan några myggor i närheten.... När allt detta var klart smög jag och Jessika tillbaka till vårt volontärrum igen, med röster hesa som tusan efter allt sjungande. Vi satte oss ofta ute en stund till och pratade om allt möjligt samtidigt som det brukade komma folk i alla olika åldrar för att dela lite tankar. Det var helt fantastiskt! 
 
Så fantastiskt. Så underbart.



Summerburst ur Elins ögon

Jag har fått summerburst bilder av Elin nu. Tänkte visa er dem, bara  för att jag älskar att kolla på dem. Förövrigt tycker jag att ni ska kolla in Elins blogg:
"VÄGEN MOT ETT LÄTTARE LIV". 

Sätter oss på en bänk för att njuta lite av göteborg. Nog fan var vi lyckliga!

Kvällen vi hängde på en filt, med sköna göteborgare och lite vinnn!

Jag och en pärla!


Här hade vi lite förferre. Se så satans snygga vänner jag har? (stolt som en mor)


På summerburst rätt taggade. Hehe. fokusera på folkhavet !!

Mina vänner brukar mobba mig för att jag alltid är så sjukt nogrann med mina "resorb-drinkar" när jag kommer hem på nätterna. Självklart var Elin tvungen att fota detta. haha! Men jag lovar, en resorb tar typ bort allt som har med bakfylla att göra;)

DAG TVÅ 

Glada som barn på julafton!!
Känslan när man fångar ett riktigt gapskratt på bild. Vackert vette tusan, men ack så glada! 

100 procent osminkat men 100 procent glada. På natten - på en hotelltoa - med lite musik. haha!

Självklart köptes det även summerburst tröjor!!!!

Lite lissseeebääärghhh. <3



Måndagar är bra. Man behöver lite vardagsrutiner också.

 
Godmorgon underbara måndag! 
1) Det ska regna hela dagen 2) Jag har tagit på mig extrajobb 14-21 idag 3) Hostar snart sönder mina revben 4) Jag har bestämt mig för att ha en nollsocker vecka 4) Jobbar både torsdag och fredags natt i veckan dvs lanternapremiären och midsommarnatten.

Men liksom so what, jag är så hög på livet att inget av det där gör någonting. Tur för mig att jag gillar promenader  i regnet, Att jag har världens mysigaste jobb och att min "noll socker" vecka beror på väldigt stort behov av den (tro mig!). Disciplin är mitt andra namn, hoho! 



Söndag




Detdär med magar

Under ett års tid har många yngre tjejer vänt sig till mig och klagat över sina kroppar. Jag har frågat alla tjejer detsamma "Men underbara du, vad är det egentligen du har för mål, vad vill du uppnå?". Och jag har fått samma svar av alla "Jag vill ha magrutor, jag vill vara smal, jag vill ha en platt mage" - Och vet ni? Magen kommer alltid förbi ett mysterium. Ett hatobjekt för många brudar. Däremot förstår jag inte var alla fått sina "fantasi- bilder" ifrån, är det ur redigerade skvallertidningar? För... Magen... den väckar sig alltid när man sitter ner, hur smal man än är. Jag menar - jag har tendens till magrutor - men min mage väckar sig när  jag sitter ner och det finns att "ta tag i" på min mage.... but, so what? Det är likadant för alla. Magen väckar sig när man sitter ner och.... thats it

Lär dig istället älska din mage för hur den ser ut. För den är nog inte lika farlig som du själv tror att den är<3



En lördagkväll



Tänk, förra lördagskvällen hängde vi i göteborg - summerburst - och hade en fukkiinng good time. Idag, en vecka senare ligger jag med min feber i soffan och ser film med mamma och pappa (haha inte för att det är något fel med det, faktiskt ganska cill) men... kontrasterna är grova ! xD - Saknar förra helgen dock, hehe! 
 



Två år känns som tio

 
För två år sedan tog jag studenden. Tänk egentligen hur sjukt mycket som hunnit hända:

- Tog studenten Juni 2011.
- Var i London med Elin
- Jobbade hela sommaren på ett äldreboende
- Åkte iväg till Ghana
- Blev väldigt sjuk och sjukskriven i 3 månader...
- GOD JUL & GOTT NYTT ÅR. Start: 2012
- Sthlm med brudarna Gavin DeGraw
- Började jobba igen
- Åkte till Thailand med Familjen
- Jobba jobba
- Åkte till Kreta med Julia Holmlund
- Sommarjobb på ännu ett äldreboende
 - Var med och la ner äldreboendet, sökte nya jobb
- Åkte till Franska Rivieran med Familj + 2 till familjer.
- Fick Diagnos Ätstörning. 
- Mådde piss och var sjukskriven ytterligare 2 månader. 
- November började jag jobba lite smått igen. 
- GOD JUL & GOTT NYTT ÅR. Start: 2013
 - Kämpade på som ett djur med "en vanlig vardag". 
- Hängde med mina fina vänner och kom på fötterna igen. 
- Började älska livet och mig själv igen, jobba mer, hänga med folk mer!
- Kunde träna utan ångest igen. Bara träna för att det är kul. 
- Lillebror tog studenten
- Åkte till GBG med brudrna för summerburst

Och här är vi nu. Vågar inte ens tänka på hur mycket som kommer hända de kommande två åren... dock hoppas jag kunna ta dem utan "sjukskrivning å må dåligt grejen" hehe:p Seriöst, just nu är jag faktiskt as taggad på allt livet har å erbjudaaaaa! 



Världens bästa instagram-kommentar

 
Jag har legat i 39 graders feber, en äcklig hals och ont i hela kroppen - hela långa veckan. Detta har resulterat i överdrivet mycket tid med mobilen. Hehe. Jag har kollat instagram, snapchat, facebook, sms och bloggen överdrivet många gånger;).... och... Jag läste världens enklaste, men bästa kommentar på en instagram-bild igår (jag minns inte var jag hittade den) men jag vill dela med mig ändå:

"Jag är den jag är grabbar"

Jag log så jävla stort när jag såg den kommentaren. För precis så ska det vara!! Jag menar såhär;  Jag är faktiskt Julia Jonsson, en tjej som är relativt lugn, peppande och glad. Jag säger ofta konstiga saker och är inte alls allmänbildad. Jag älskar att lyssna på musik och hjälpa människor som har det svårt. Jag har dock ett dåligt morgonhumör och är inte så bra på att ta kritik. Jag har ganska fula ben, men mina skrattgropar, armar och stora hjärta är jag nöjd med!...  Jag är den jag är liksom. Och vet ni? Jag är faktiskt ganskan nöjd med det. Jag skulle inte vilja vara en annan människa - Jag är den jag är, take it or leave it! 

Hoppas för allt i världen att ni också är nöjda med er själva, fina bloggläsare?!



SKROLLA NER FÖR GBG INLÄGGET:)

Förra veckan tog min alldeles egna lillabror studenten. Helt sjukt egentligen, att han blivit så stor alltså. Känns som igår då jag tvingade honom att leka med mina barbiedockor och göra min matteläxa. Men förra veckan gick han ut byggprogrammet. GRATTIS BRORSAN jag vet att det kommer gå bra för dig i livet<3


(haha gud, knappt någon OK bild på oss kusiner)


Sedan lånade tydligen även Emil min kamera och tog två bilder :
 



Summerburst - Göteborg - 2013

Okej, att förklara känslan vi var med om i göteborg är omöjligt, för den var magisk. Helt jävla otroligt mäktig! Vi befann oss alltså på Nya Ullevi där det var tusentals med folk och skönaste stämningen någonsin! Det var även raketer, "eldbomber" glitter som sprayades ut på oss och SKÖNASTE MUSIKEN! - Vi hade dock VIP band eftersom vi inte orkade med all svettlukt, knark å annat äckel som tillkommer med stora festivaler! Vi hänge alltså istället inne på VIP avdelningen där alla hade snyggaste märkeskläderna, klockor man bara kan drömma om och ja, stilen var hög. Jag menar.... en kille försökte ragga upp mig genom att pussa min hand!? haha!!! 

Vi har lärt känna fruktansvärt mycket folk i Göteborg och självklart har vi skämt ut oss en del också. Hehe. Typ som den gången Matilda säger "Killar med snaggat hår är så sexigt" å just när hon säger det går det förbi en (säkert) 38 årig snaggad gubbe och ler lite glatt åt matildas håll;)))) Själv har jag  fått pussar på kinderna av lite mindre snygga pojkar (ja, ni kommer få se vilka OTROLIGA hugg man fått HAHA). Elin den godbiten snubblade första kvällen och skrapade upp hela benet (& snälla vänner som vi är skrattade vi mest åt henne - no help for Elin liksom). Å ja, Frida har verkligen varit som ett litet barn på julafton. Hon har sprungit runt med ögon som glittrar likt guld och sagt "JAG DÖR NOG NU" ungefär 2432432 gånger under hela resans gång. 

haha, att jag har världens bästa vänner går inte att komma ifrån. Fan vad jag älskar er brudar <3 

DAG ETT - Torsdag

DAG TVÅ - Fredag och festivaldag!!!
DAG TRE- Lördag och festivaldag 2!!
DAG 4
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta är väl bilderna jag vågar visa. Alla andra är nog... för oss själva hehe! xD 
Tack och bock Göteborg. Varit så glad och lycklig hela resan. Och tack. Världens coolasTe kompizar!



Fortfarande sjuk

Ligger fortfarande hemma i soffan med feber och en rejält ond hals. Ikväll ser jag film med pappa. Hehe!

Jag: va blir det för film?
Pappa: Simon och ekarna
Jag: ååh, det är ju snygg Bill!
Pappa: han? Han ser ju rent förjävlig ut!
hehehe xD




Sjuk

Kom hem från Göteborg i morse med 39 graders feber å en jäkla förkylning. Så har faktiskt sovit hela dagen. Så en bra uppdatering med bilder och text från Göteborg kommer nog i morgon!!! Och inte för att skryta men... Resan var helt... helt... underbar!




Göteborg levererar i sinne

Vi mår så bra här att det är pinsamt. Göteborg var så mycket bättre än vi trodde och summerburst levererade så fruktansvärt mycket att vi går runt med ständiga leenden. Jag lovar er en det uppdatering när jag kommer hem för nu ska vi käka och inta Liseberg med årets värsta bakfylla ! XD




Göteborg

Första dygnet i Göteborg har varit grymt. För det första hängde vi med tolvåringar på tåget, en åt upp vårt godis och några andra sa "oj så fin hon var" åt mig när jag skulle på toa. Hehe så jag älskar 12 åringar!

Väl framme i Göteborg sprättade vi första cidern 13.00. Drog sedan in på stan för uteservering och mat. Även lite shopping och hotellhäng. Kvällen spenderades i parken med några grymt sköna göteeeeeborgare! Blev även utgång och helt stört mycket skratt.

Första dygnet i göteborg förknippar vi med perfekt. Och.... I morgon väntar summerburst och David guetta, taggad som FAN! Godnatt




Studenten lillebror

Idag tog mon lillebror studenten. Är en stolt syster! Kommer att bjuda på mer bilder sen, för just nu sitter jag på ett tåg mot Göteborg!!!




Trueshit




Packa är kul skoja


Imorgon sticker jag till göteborg med fyra brudar. Hur resan kommer sluta vill jag knappt tänka på, men kul ska vi ha! Haha, på bilden ser ni 1/3 av all packning jag ska ha med mig. - Alltid så svårt att lämna någonting hemma liksom... Känns ändå som att jag har helt fel kläder med mig, ja ni fattar;)

Dessutom packar jag till David Guetta ur högtalarna med fet bas. För. SNART SES VI!!!!!!



En helt vanlig tisdag

 
Skönt gympass med Elin nu på morgonen. Hela kroppen fick sig en rejäl omgång. Men lika bra var väl det, för nu ska den vila i en vecka - undertiden jag befinner mig i göteborg för festival häng. Å jag är så galet taggad ;D 

Nu måste jag packa, tvätta, städa. PEACE <3






Bilder från balen 2013

 
Tack balen 2013.
Dessa fantastiska klänningar, frisyrer, glada ansikten och lycka.
Alla som gick i år var helt sjukt vackra. 




Balen 2013 - Emil och Hanna

Min snygga bror och hans snygga tjej gick balen idag.
Visst är dom fina!!







Utan smink


En dag i veckan brukar jag försöka låta min hy vila utan smink. Söndagar är perfekta för sånt. För då gör man sällan något nyttigt ändå. Jag menar, se en bra film - äta godis - promenera - prata i telefon - bakishänga med kompisarna - kan man nog göra utan spackel också!

Men det bästa med mina osminkade dagar är ändå kvällarna. Det är så grymt härligt att bara gå och lägga sig utan att  tvätta ansiktet med massa tvål å vatten å krämer å grejer! - Håller ni inte med?! 

Men egentligen trivs jag inte utan smink. Iallafall inte utan ögonbryn. Jag brukar liksom alltid fylla i mina ögonbryn, var jag än är och ska göra. Men här har ni mitt osminkade ansikte. Wihoooo! 

Brukar ni våga visa er utan smink?



ursäkta bloggen för att jag har ett liv

Igår hade jag en riktig "ful" dag. Jag sminkade mig, men blev inte nöjd - jag fixade håret, men kände mig bara fulare - och att hitta kläder var knappt att prata om. Jag kände mig asful i allting. Såå ja, jag hade verkligen en "ful-dag". Men trots det vägrade jag låta min onda djävul på vänsteraxeln förstöra min kväll. Så istället log jag åt min spegelbild och sa att jag ser fan OK ut. Ingen i min omgivning kommer ändå märka av min "ful-dag". FÖR HUR FAN KAN MAN HINNA BLI SÅ MYCKET FULARE PÅ BARA EN DAG EGENTLIGEN?=)

Träffade brudarna på Fridas balkong för drinkar, skön musik och bra snack. Kom även några mer på kvällen och vi hade verkligen en riktigt skööööön stämning!! 

Och... trots min "ful-dag" sprang jag runt med ett fett stort leende hela kvällen:p haha. Men man kan fan inte vara annat än lycklig med mina kompizar. (och ja.. jag ser ganska full ut xD )
 
Vi tog oss senare ut på verandan för lite drinkar, dans och häng. Vissa delar tycker jag inte ens att vi ska snacka om xD. Men det blev en sjukt bra utekväll, trots ganska dåligt med folk! Vi hade kul som tusan!