Två Dagar

Igår jobbade jag 7-16. Därefter åt jag hemma med familjen innan vi var och fikade hos Morfar & Liz. Satt och pratade i flera timmar. Love till dem personerna alltså. Senare på kvällen träffade jag en fin, såg lite tv och bara mådde gott=)

Idag är det onsdag. Har varit iväg på långprommis i den fina våren. Nu ska jag iväg på eftermiddagsmöte. Sedan får vi se vad kvällen erbjuder. Puss och Kram <3



Onsdag

 



Håret - ett kvitto


Mitt hår växer verkligen som ogräs, men jag gillar det. Älskar att ha långt hår. Det skiljer två månader mellan bilderna och håret har dragit iväg en dm höhö. Har bara tänkt låta det växa nu, älskar att ha stort långt hår på sommaren och matcha med big solglasögon. MJAAA=) 

Jag har hört att det är ett tecken på att kroppen mår bra då hår + naglar växer fort. Typ att kroppen är i balans och har tillräckligt med alla vitaminer och grejer. När jag var sjuk i min ÄS tappade jag så sjuuuukt mycket hår och det var så fruktansvärt risigt. Ingen glans - ingenting. Så håret är faktiskt ett kvitto på hur man tar hand om sin kropp:)

Allt hår var som en stor tjorv utan glans när jag var sjuk;P



Tisdag

 
 



Repeat repeat repeat




Fin kommentar

 
 



Måndag

 
Måndag och en tråkigare sådan. Jag brukar försöka göra bort mina måsten på måndagar. Som att städa, ringa tråkiga samtal, betala räkningar och så vidare. Ni måste erkänna - det är inte en dålig idé;)?

Idag kom jag hem från jobbet klockan två och har sovit sedan dess. Har liksom sovit bort världens finaste dag. Känns ju sådär:P Aja, får ta tag i allting tråkigt nu istället och kanske ta en skön promenad ikväll istället. Ljust så länge om kvällarna nu!!! ME LAJK=)

Hoppas allt är prima mer er. Kram <3



Måndag




En värd fylla

Av alla fyllor man haft i livet är kanske 20% av dem värda. Igår var en sån kväll - jag hade så jävla kul. Träffade så mycket folk, dansade som satan och shottade likt en 18 åring som var ute för första gången(?) hahaha. Kände mig som 18 igår. Jag och Elin bara köööööörde=).

Dock tog jag nästan inga bilder och min mobil dog ganska snabbt. Men här får ni se de lilla jag hann med hehe. 
Å IDAG MÅR JAG LITE DÅLIGT HEHE. NU SKA JAG OCH ELIN IVÄG Å KÄKA!=)



Ögon som glittrar

 
Danny släppte ny låt idag och jag har hört den på repeat i tre timmar nu haha. Blir liksom helt tagen och lyssnar på varje ord. Kärlek är så enormt svårt. Man har liksom aldrig någon aning. För mig är kärlek någonting vackert. Det handlar om tillit och att tycka om varje del av den andra personen. Att må som en prinsessa. Ingen osäkerhet, ingen svartsjuka. Att vara i ett rum bland miljoner personer men den enda man kollar på med ögon som glittrar är just han. 

Kärlek är vackert samtidigt som det kan göra så fruktansvärt ont. Jag vill dock tro att kärlek är just vackert. Inte fastna i förhållanden som får en att må dåligt. Och inte bli blind i kärleken och kär i gamla minnen. Ibland måste fina saker falla isär, för att ännu finare saker ska få växa ihop. Kärlek är svårt och man har liksom aldrig någon aning. Men samtidigt så väldigt vackert. 




Fredag

 
 



Onsdag




Onsdag

 



tisdag

Jag har heeeelt enkelt umgåts med alldels för många sjuklingar. Så nu har jag åkt dit själv... Dock har jag spenderat kvällen på bästa sätt. Med morsan, hockey och fruktsallad!!


 



Tisdag



Idag känns det som tusen saker att göra. Samtidigt som jag håller på att bli sjuk. Ni vet när hela kroppen gör ont och munnen är full av onda blåsor. Men bara för att i princip alla mina polare är sjuka just nu & jag inte kan hålla mig i från dem - då får jag nog skylla mig själv hehe:P

Nu ska jag mot optikern i alla fall. HADEEEE:)

 



Tisdag



Tisdag å detta kommer bli en riktigt bra dag. Jobb, stan och sedan hockey med mamma. Pörfekt!
Och på tal om ingenting råkade jag få en så fint meddelande. Ärligt talat blir jag så rörd!!



Tisdag

 
 



sommarminne


Råkade snubbla över denna bild. Jisses vad jag längtar efter sommaren och grillmiddagar på våran gård:) Med min familj å galna grannar. Det är så uuuunderbart och jag kommer aldrig någonsin bli för gammal för att vara med hähä. 


Nu i eftermiddag har jag varit hos läkaren. Jag har även städat och tvättat. Nu väntar jobb.
Erkänn ni är avundsjuka på min extremt roliga dag;)?



Nu mår jag bra



Fan vad jag älskar att löpa, eller träna överhuvudtaget. Jag gillar pass som får en att känna sig mer död än levande hehe:) Inte för att jag vill se ut på ett visst sätt, utan för att jag mår så himla bra av det. Endorfinkickarna liksom. Love!!!! 

Nu måste jag agera. Ska va å ta blodprover på en timma. Har varken ätit, duschat eller hängt tvätten. 
Time to agera. Kram<3
 



Måndag

 



Jag saknar dig så starkt


Jag har fortfarande inte förstått att du är borta. Men varje gång tanken slår mig gör det så fruktansvärt ont. Hur mycket jag än vill att du ska komma tillbaka, så kommer du aldrig någonsin att göra det. Alla minnen är så starka och jag hör fortfarande ditt skratt. Dina råd. Jag minns fortfarande sista telefonsamtalet. Jag var på jobbet mormor hörde hur stressad jag var "Vi får prata längre en annan gång, var rädd om dig mitt hjärtegull". Men en annan gång kom aldrig. Eftersom du blev sjuk från en sekund till en annan. 

En evig saknad. Min älskade. Min fantastiska. Underbara mormor. 
Aj vad jag saknar dig. Att det kan göra så ont att sakna, det hade jag ingen aning om.

 
Så mycket kärlek.  



En bakissöndag

Jag har hängt med Matilda hela dagen. Min finaste Matilda. Vi har pratat om livet, tagit en långprommis och ätit melon till lunch ute på hennes balkong. Så härligt - en riktigt grymt skön vårdag måste jag erkänna!

Därefter var vi och handlade mängder av gott innan vi landade i Jennys soffa för Hockey och Söndagsmys med tjejerna.

 



Tack för igår


 
Kul kväll igår. Fest med sköna personer som får en att skratta något så fruktansvärt. Ett skönt gäng och alla är verkligen som mina brorsor hehe:):) Nu ska jag strax ut och gå med Matilda. Ikväll väntar hockeyhäng med skönfolket. Vi hörs<3



Svar på sista frågorna



1. Varför fick du ätstörningar?
För att drabbas av ätstörningar måste man vara en person med höga krav. En som aldrig ger upp och ständigt kämpar sig gul och blå. Det är fantastiska egenskaper när man kan hantera dem. Men innan man kan det blir lätt dem höga kraven ångest. Och när ångesten är för hög "måste man göra sig av med den" och jag gjorde det genom att kontrollera hur jag åt. Jag åt ingenting och då kände jag mig duktig. Sedan blir hjärnan helt psykstörd då det inte finns någon energi. Alltså när jag tog blodprover visade det sig att mina njurar var cp, för att jag inte åt. Kroppen hade liksom börjat äta av sin egna protein. Farligt Farligt.

2. Vad faller du för hos en kille?
Det är utsidan som ger utsidan en chans, men det är insidan som ger utsidan sin glans. Jag älskar killar som bevisar detta. Som genom sin insida får världens vackraste utsida. Alltså det är svårt att beskriva en speciell killtyp. Eftersom gnistan helt enkelt finns med vissa och inte med andra liksom...<3

3. Hur många gånger i veckan tränar du?
Olika. Jag försker träna tre gånger i veckan just nu:) 

 
4. Varför har man hjärnspöken?
Bra fråga, fett onödigt att ha dem. För hjärnspöken gör att man får komplex och man ser en osanning i spegeln. Man har dem troligtvis för att man inte liknar skönhetsidealet. Då intalar sig hjärnan att man inte duger pga det istället... Men alla ser vi olika ut och det är just det som gör oss så jävla BRA!

4. Vad är dina komplex? 
Tidigare i livet var jag ett vandrande kompex haha det fanns inte något jag tyckte om. Men jag har kämpat som eeett djur och idag kan jag vara nöjd över min spegelbild. Jag vet att jag inte ser ut som skönhetsidealet men jag vet samtidigt att jag duger liksom. Att jag ser ut såhär och det är fint. Big deal vad andra tycker?;) 

5. Har du några ovänner?
Finns folk som har kallat sig mina bästa vänner men avföljt på instagram osv... Så... gör det?!

6. Varför var du mobbad i skolan?
Jag var inte mobbad, jag var bara en väldigt blyg liten tjej och blev utfryst pga det. Men idag är det bättre hehe. Har liksom kommit fram folk från mina gamla klasser och ba "Asså julia du va så tyst å ful när du gick skola, men nu är du snygg, så jääääävla snygg". Vet inte ens vad man svara på något sådant...?;) haha:D

7. Favvo film?
Har ingen speciell, men gillar tjejfilmer och skräckfilmer hehe!

8. Drömdejt?
Att bli övveraskad, hehe!!

 



Lördag

 
 



Classic Fredag


Ikväll har jag hängt med Matilda. Vi har ätit gooomaten och sett lets dance. Perfekta fredagskvällen. Nu ska jag dock sova alldeles snart tror jag. Är lite trött och down idag. Så jag hoppas på en bättre morgondag. Men vet ni? Vill jag ha en bra dag, så får jag helt enkelt själv se till att den blir det. Puss och kram på er! 
 



You'll be my vacation away from this place


Det är äntligen fredag och en ledig helg är på ingång. Satan vad jag behöver det. En fest är inplanerad, inte mycket mer än så. Jag behöver vila lite. Bara få må. Träna lite, äta mycket. Hehe. Jag tror att allting har en mening och allt löser sig till det bästa. Alltid!

Kram och puss



Fredag

 
 



Hejdå 16 April - vi ses aldrig mer

 
 
 



 



Jag hatar dieter

Varit och tränat nu på förmiddagen. Stod på crosstrainer i 50min. Det är ganska tråkigt - men en perfekt träningsform då man inte har inspiration till att sätta ihop ett eget. För träna bör man göra, iallafall om man vill att kroppens insida ska må bra. Man får så mycket lycka med träning. Något alla borde ta sig tid till. Att promenera 30 minuter några dagar i veckan räcker gott.
För jag har hört att 20 minuters effektiv träning motsvarar endorfinerna från ett lyckopiller.


Och träna gör vi ju för att vi älskar våran kropp, inte för att vi hatar dem - eller hur? Och när vi tränar hårt är det extremt viktigt att äta bra också. Personligen hatar jag dieter - varför skulptera kroppen efter dagens skönhetsideal? En falsk känsla om att man bara duger när kroppen ser ut som fitnessinspirationen på instagram. Nä fy fan. Kroppen behöver alla näringsämnen utifrån husmanskosten. Att äta efter tallriksmodellen är ett vinnande koncept. För vet ni? Just be who you wanna be, not what others wanna see. Själv äter jag allting från tallriksmodellen och säkert ett kilo godis + chips varje vecka. Hehe, å inte är jag tjock för det? Jag är faktiskt himla nöjd med min kropp och livet jag lever just nu. Å vet ni? jag hatar dieter!

 



Torsdag

 
 
 
 



Onsdag

Idag startade jag dagen med 7-12 pass på jobbet. Därefter har jag druckit kaffe med Mamma hela eftermiddagen. Min världens bästa Mamma vill jag lova. Så mycket kärlek:):)


Vid åtta ikväll åt jag och tjejerna surströmming till middag. Fasen vad jag älskar suring, skulle kunna äta upp en hel burk ensam typ hähä. Dock hatar jag fiskar och dess fjäll. Så rensar oftast bort hela fisken. Meeen det är gott ändå;) Visste ni det? Fiskar och Grodor är mina största fobier här i livet haha. Usch vad jag är rääädddd för dem. 

Sedan avslutade vi kvällen med glass, fruktsallad och Fifty shades of grey. Love that movie!!!!!!!! 
 



Att våga leva


För exakt 104 dagar sedan lovade jag mig själv en sak. Att våga leva. Att släppa på mina höga prestationskrav. Att leva utanför boxen och bara vara spontan. Att sova dåligt, skratta mycket och skapa minnen. Att leva liksom. Utan tråkiga vardagsrutiner.

"Ni vet den pirriga känsan som finns i magen när man är kär? Precis så känns det när sunda förnuftet lämnar kroppen".

För bara 104 dagar sedan var det nyårsafton och ni ska bara veta vilka framsteg jag har gjort. Idag lever jag varje dag. Jag säger JA istället för NEJ. Byter ut träningspass mot spontana påhitt - som blir till sköna minnen. Jag vågar släppa nya människor in på mitt liv, utan att vara livrädd. Nu lever jag liksom. Och vet ni? Jag trivs så jävla bra.
Jag älskar att jag faktiskt har skapat livet jag vill leva. 


Det är precis så de fungerar. Man skapar själv personen man vill vara & livet man vill leva. Det finns ingen annan som gör det åt en. För visst har du också sett personer på stan/internet och tänkt "åhh, sådär vill jag också vara som människa och det livet verkar så jävla mycket roligare än mitt". Men skapa dig ett liknande liv då? Det handlar om att kämpa och jag lovar, det är inte lätt. Men det är värt det. Man måste bara bestämma sig. Vi lever faktiskt bara en gång. Kasta inte bort det. Vill du inte må dåligt? Förstör det som förstör dig. Livet är faktiskt himla fint.

Och du är värd ett bra å roligt liv. 



Onsdag

 
 



EN FUL-DAG

Hade en riktig ful-dag idag. Ni vet när varken kläder, smink eller hår hjälper en att bli snyggare liksom. Det var fett länge sedan jag hade en så kallad ful dag. Jag brukar inte försöka bry mig om spegelbilden och istället bara vara nöjd liksom. Men idag gick det dåligt. Så sur-julia tog bara på sig en mössa, största tröjan i världen - och åkte in till stan ändå. Trots alla hjärnspöken - VINST!
För så enkelt är det: En dålig dag får absolut inte stoppa en från att fixa dagens planer. PUNKT=)


Jag mötte upp Elin på stan. Även hon hade en dålig dag. Så vi gick runt å drev om hur mycket vi hatade livet, tills vi började skratta hysteriskt över våran bitterhet. Så blev allting bättre, vi blev gladare och shoppade massor. Elin är verkligen en guldkant i min vardag. Bäst är vad hon är:)

 



Tankarna tvivlar medan hjärtat vet

 
Jag har just varit och tränat med Elin. Nu ska jag snart in på stan med en favorit. Puss! 



Tisdag

 



Söndag blev måndag

 
Igår slutade jag jobbet 21.00. Då åkte jag iväg till tjejerna för häng. Råkade stanna hos Matilda till över tolv, vi har alltid så jäkla mycket att prata om alltså. Min fina barndomskompis. Idag är det måndag. Jag har spenderat förmiddagen med en fin person. Nu ska jag iväg och veckohandla och sedan slänga ihop några matlådor. Sedan får vi se vad kvällen bjuder på för spännande. 

Puss och Kram
 
 



Måndag

 



Krossa motgången

 
 
Ibland måste man satsa för att vinna. Man kan liksom inte ha två fötter på jorden och kick as at the same time. 
Varje gång du stöter på en motgång i livet har du ett val. Antingen låter du motgången krossa dig, eller så krossar du motgången. Oavsett vad kommer tillbakasteget att finnas där - men du väljer själv hur länge och vad du ska göra för att sparka den ur din väg. 

Att stå i samma uppförsbacke i flera månader är så onödigt. Man missar enormt mycket annat i livet. Ta istället tag i problemet och krossa motgången. Låt den för tusan inte krossa dig. Det finns så mycket mer som livet har att erbjuda! 

Trevlig söndag<3



Jobbar Lördag

Råkade bli bara två timmars sömn inatt. Så jag anlände till jobbet likt en zombie i morse. Men efter några koppar kaffe och skämt med kollegorna så var jag igång. En himla rolig dag på jobbet blev det dessutom!!
 
Direkt då jag slutat körde jag vidare till min lillkusin som skulle firas 14 år. Alltid suveränt mysigt att träffa släkten. Såååå mycket kärlek alltså:):)



Lördagsord


Lördag. En lördag som aldrig någonsin mer kommer igen. Ta vara på denna dagen. Sluta spela spel och sluta spela livet. Om ni tycker om någon -berätta det. Om ni mår dåligt över något -försök hitta en lösning, eller någon som kan hjälpa dig. Detta är en dag som skrivs in i bläck och inte blyerts. Du bestämmer själv hur du vill leva ditt liv och hur du vill må. Jag vill må bra. Därför förstör jag allting som förstör mig:)

Kram på er mina friends <3

 
 
 
 



Lördag

 



Fredagskväll

Efter kvällens 16-21 jobb mötte jag upp Elin. Så drog vi vidare på fest. Nyktert för min del, men faktiskt enormt kul ändå. Så många sköna människor hihoha jag älskar verkligen people:):))

Kom just hem. Borde sova. Klockan ställd på 05.00. Heldagsjobb i morgon!!!
 
 
 



Tränings Fredag


Var och tränade bodypump nu på förmiddagen. Älskar den träningsformen. Älskar träning överhuvudtaget man mår ju såååå bra. Tror jag ska fokusera lite på det en tid framöver. Träna, äta BRA och umgås med folk som får mig att må bra. Ska satsa på en Kvalité månad. Dock bygger jag muskler för fort. Mina armar och rumpa blir dubbla storleken efter ett träningspass typ hähä. SÅÅ kul är det inte med stora armar liksom;P

Ganska fascinerande hur man kan forma sin kropp precis hur man vill med mat och träning. Viktigt dock att göra det hälsosamt. Och inte för att man hatar sin kropp, utan för att man älskar den! 
 
 
 



En bättre torsdag

Igår var det torsdag. En bättre torsdag helt enkelt. Jag tog sovmorgon och mötte sedan upp Matilda på stan vid ett tiden. Hon har tapetserat om i sin lägenhet och skulle nu köpa massa nytt till den. Jag fick vara smakråd - alltså ÄÄÄÄLSKAAAAR SÅNT. Längtar fett mycket till den dagen man ska flytta till hus och få inreda det! 

Själv köpte jag en blomma och ny tavla till min lilla lägenhet. Älskar blommor, ska bara bli kungen på att ta hand om dem;)


Sedan träffade jag Elin och åt middag på Dallas, sedan svängde vi förbi hemmakväll och köpte oss GODIIIS!

Vi drog hem till mig och tänkte ha filmkväll med godis och myyyys!

Men hähä vi drog vidare till Johannes och Jens för lite NHL spel och snack istället. Fint folk fiiiinnnn kväll=)

Idag är det fredag. Jag ska strax iväg och träna Bodypump. Sedan väntar en helg på jobbet!
Kram <3
 
 



Fredag

 
 
 



Torsdag

 



En sämre dag

Idag har liksom allt gått fel.

För det första....
Vaknade upp kvart över sju i morse. Började jobba halv åtta. Skrek "FAAAAN" drog på mig risigaste kläderna i världen och slänge mig i bilen. Hann i tid till jobbet medan kollegorna skrattade åt mig. Såg troligtvis enormt trött ut. Hinkade X antal koppar kaffe och satte igång med dagens arbete. 

För det andra...
Under förmiddagen skulle jag ut på äventyr med en av pensionärerna. Vi i personalen måste byta från arbetskläderna till vanliga kläder när vi ska iväg. Vilket jag gjorde, jag bytte till mina risigast i världen kläder. Ja & just innan jag skulle iväg sa jag till mina kollegor "Jag ser ju rent förjävlig ut, dör om jag träffar en snygg kille". Mina kollegor bara skrattade! 

För det tredje...
Kan ni gissa vad som händer när jag och min pensionär anländer till destinationen? Joooo en riktig hottie ramlar in i korridoren. Jag tänkte "FAAAAAAN" samtidigt som jag gjorde allt för att vara trevlig. För av någon jävligt konstig anledning börjar jag snacka med randomkillen som bara passerade i korridoren?? Haha sjukaste var att vi stod å skämtade fett länge xD xD 
SÅÅÅ TYPISKT MIG ATT PRATA MED ALLA. HAHA JAG ÄR JU INTE NORMAL:D


För det fjärde...
Så slutade jag redan halv ett idag. Då åkte jag hem och sov bort hela eftermiddagen.. buhuuu

För det femte...
Har jag tränat riktigt svettiga dubbelpass på gymmet och fick inte ens en endorfinkick efteråt. Fail. Å nu håller jag på att tvätta och bara ha tråkigt. Helt enkelt en tråkig dag, med en väldigt down känsla i kroppen. Hoppas på en jäkla mycket bättre dag i morgon. Men vill jag ha en bättre dag i morgon, får jag själv se till att den blir bra! PUSSPUSSPUSS.






Helt otroligt vad jag vill tillbaka

 
Florida vad underbart. Min familj är ändå bättre. Längtar tillbaka! 



Onsdag

 



Mer Sliten än Shrek

Haft hård kamp mot ögonlocken hela dagen. Så ställde in alla eftermiddagens planer och tog en hemmadag istället. Tror fan inte jag haft en sådan på månader. Så ja, det blev varken gym med Elin, veckohandling eller häng me en fin. Istället har jag och Svante städat lägenheten;)



Tack och Godnatt



Varför är bra bättre än bäst?

Att vi ungomar har höga krav kommer inte som en nyhet. Kraven på att alltid vara snyggast, duktigast och trevligast. När vi inte når upp till "ast" känner vi oss direkt värdelösa. Idag räcker det inte med att bara vara snygg, man ska vara snyggast, annars slår otillräcklighetskänslorna till direkt. Att inte vara duktigast på jobbet eller skolan är otänkbart om man vill känna sig värdefull, eller hur? Dock räcker det inte med att bara vara snyggast och duktigast för att känna sig nöjd som människa. Trevligast ska man vara också, liksom roligast att umgås med och häftigast i gänget. 

Att var fjärde ungom mår dåligt idag är kanske inte så konstigt? Eller att antalet ungomar som lider av psykisk ohälsa har tredubblats sedan början på 90 talet?
 
Tänk att var fjärde ungom lever i samma skit. Att utåt sätt visa upp en falsk fasad, ett leende som inte avslöjar den inre ångesten. Tänk att var fjärde ungdom dagligen känner sig otillräcklig, värdelös och ful bara för att dem inte tycker sig nå upp till "ast". Förstå att var fjärde ungdom driver sig själv in i väggen för att ständigt jaga efter att vara bäst. Det är enormt vanligt att må dåligt - så du - precis du som läser detta. Du är inte ensam om att må dåligt. Var fjärde ungom mår lika dåligt som du. Du är liksom inte misslyckad eller värdelös bara för ditt mående. I dagens samhälle visar alla upp ett leende istället för sin ångest. Men vet du? Det blir bättre. Efter regn kommer solsken. Vill du börja må bättre? Vill du må bra? Då måste du inse att bra är mycket bättre än bäst.
Skippa alla krav som ändå är omöjliga att nå upp till. Börja leva istället. Inse vad du faktiskt tycker är kul och är bra på. Acceptera även dina svagheter och skäms inte över dem. Alla har vi våra dåliga sidor. Själv är jag tillexempel värdelös på att laga mat hehe. Inse att du duger trots att du bara är du. Helt enkelt snygg, duktig och trevlig. Det räcker så. Mer behöver det inte vara. 

                                           Men egentligen. Egentligen. Mår vi dåligt över så tråkiga saker:(... 
 
Han dör snart i svält.... Du klagar över dina tjocka ben.

Dem har panik för att de såg sin mamma skjutas... Du har panik över att lönen är lite lägre denna månad.

Hon gråter över sin döda son... Du gråter över vågens siffror.

 Han tvingas döda folk varje dag... Du klagar över att semestern är för kort varje sommar.

Han kämpar för livet... Du kämpar för beachen 2015.
 
.................................
Egentligen har du alla förutstättningar till att må bra. Vi bor i Sverige. Du måste bara våga släppa taget om det som får dig att må dåligt. Kanske ta hjäp av en psykolog? BIG LOVE!



Tisdagsplaner


Tisdag. Time for 7-12 jobb följt av en bra eftermiddag. Gårkvällen var bra, en två timmars lång promenad i stan tillsammans med en fin. Inte ens kallt. Så himla, himla härligt och mys! 

Nu är snart sommaren här och jag är så himla ladddaaad ska ni veta!! 

 



Tisdag




Vem gjorde ditt liv bättre dagen han/hon klev in i det? Håll hårt i dem personerna, för dem växer absolut inte på träd!



See you again






Jobba 7-16 en röd dag

 
Jag och min fina bil. Hähä. Är fortfarande gladast i världen att den gick igenom besiktningen!!!!



Måndag



Tänk långsiktigt. Vilka val kommer få dig att må bra några månader framöver?
 



Påskhelgen


Lördagskvällen blev perfekt på alla sätt och vis. Släkten på mammas sida träffades för att äta smörgåstårta och tårta. Sedan mådde vi gott och skrattade tills tårarna rann i vanlig ordning. Jag är rik som har så fin släkt<3



Jag och Svantis sovde över i Stackgrönnan. Fett mysigt att vakna upp med familjen, äta frukost och bara må hela dagen!! Älskar att ha folk runt om mig all the time. Trivs som bäst då:). Ikväll har även farfar, faster och stefan varit och käkat hos oss. även detta såååå mysigt!!! Jag är världens största Släkt-tönt. Men galetvad jag tycker om min familj:).


Nu har just jag och Svante landat i stan igen. En vecka med 6 av 7 dagars jobb väntar. Men även andra trevligheter;)



Påsklördag


Suttit här och gjort mig i ordning i nästan en timma nu. Haha fy tusan vad jag myser med allt detta smink, hår-fix och bra musik. Huuur kul är det inte?!!!

Jag har klänning på mig dagen till ära;) Ikväll väntar släktträff. Så himla mysigt. Älskar min släkt så fett mke!!
Så nu ska jag och svante iväg. vi hörs!!




Blogglista

 
 

Låt som när du är ledsen sörjer till?
Kommer aldrig glömma en kväll när jag körde bil för tre år sedan och jag hörde "This girl is on fire" på radion för första gången. Jag hade miljoner känslor i kroppen och bröt ihop totalt. Stannade bilen och bara grät så jävla hårt. Efter den dagen har det blivit min gråt låt:)

Beroende av:
Jag är beroende av socker och att umgås med bra människor. Älskar att skrattaaaa!!!

Vem behöver du mest just nu:
Just precis nu behöver jag min mamma. Var så länge sedan jag träffade henne. Lyllo jag som ska hem ikv:)

 Vad tror folk om dig?
Jag vet inte? Vad var erat första intryck av mig?!! Haha, nämen jag tror att folk ser mig som en snäll människa som är väldigt glad och positiv:). Jag har liksom jobbat på mitt nya jobb i tre veckor & har redan fått ett nytt smeknamn "Julia som kan allt". Alltså HAHA jag råkar bara veta vad jag tycker om saker & är inte rädd att säga dem högt xD

Stämmer det?
Ja det stämmer väl till stor del!

Vad får du oftast komplimanger för?
Att jag är positiv och glad. Även mina skrattgropar, rumpan och håret:P

Brukar du skratta för dig själv?
Eh joo. Skicka mig ett roligt sms, så skrattar jag högt i min ensamhet!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
Det med aftonbladet är ett skämt va;)? 

Nästa mål i ditt liv:
Just nu är jag ganska nöjd med livet. Men att börja plugga och flytta. Det är mina nästa mål!

Hur svarar du i mobilen?
Tjäääännnaaaa. 

Vem ringde dig senast?
Jenny

Antal timmar sömn inatt:
Är fullmåne, sover sämst då. Så kanske fem!

Tycker du om din pappa?
Jadå. Han är väldigt spontan och framåt. Man får skratta mycket:)

Brukar du komma i tid?
Till jobbet: Jo. Till vänner: Nä

När mår du bra?
När livets alla pusselbitar är på plats. Eller när jag fixar något jag inte trodde var möjligt!

Vanligaste färg på dina kläder:
Typ... Alla hehe

Var du aktiv i skolan?
Jag hade ganska fina betyg. Men varje gång jag hade kvartsamtal sa alltid läraren "Du måste våga räcka upp handen lite mer, våga prata, ta för dig". Vilket jag aldrig gjorde. Hehe. Satt långt bak i klassrummet och var enormt blyg under hela skolgången:)

Favoritdryck på morgonen:
Vatten

När brukar du oftast gå och lägga dig?
Det beror på... Mellan 22.00 - 02.00 ?

Är du blyg?
Nej. Jag är inte det längre. Nu vet jag vem jag är och big deal om ingen tycker om mig? Skäms gör jag fan aldrig heller längre. Jag bara är den jag är. Å det får räcka=)

Sysslar du med någon idrott:
Gymmar!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Det gör jag absolut!

Är du bortskämd?
Jag är extremt bortskämd. FIck en volvo S80 av pappa då jag tog körkortet. Dock fick brorsan den två år senare. Har blivit bjuden på kanske 10 utlandsresor. Varit ute på båtsemester varje sommar i mina yngre dagar. Jag är även bortskämd med en fin familj, fina vänner och en frisk kropp!!!


Allt för nu. Puss och kram!



Lördag

 



Fredagskväll


Efter dagens 7-16 åkte jag hem några timmar för middag och chill.



Därefter blev jag upphämtad av Elin och Jenny så körde vi runt i princip hela Skellefteå med skön musik och en jävla massa skratt. Jag har ärligt talat Skellefteås sjukaste vänner;) 


Senare på kvällen landade vi hos Elin. Vad kan man mer begära en fredagskväll? Skönt häng, godis för 100 personer och bra stämning? Joo då mår man!!

Det känns så bra att faktiskt må bra. Ända in i själen. Det är någonting alla bör sträva efter. Bara destroy what destroys you. Det blir bättre. Puss <3
 
 



PÅSKFREDAG

 
Påskfredag. Jag jobbar 7-16 med härligaste Frida. Ikväll ska jag hänga med sköna personer och bara må gott!!

Kom ihåg att det är påsk. Det är okej att äta hur mycket godis man vill. SÅ DET SÅ=) 
PussPussPuss



Fredag

 Det handlar om att destroy what destroys you. Det handlar om att må bra. Vara glad från hjärtat. Ta distans från allting som får dig att må dåligt, som håller dig inlåst i en bur där du bara känner oro, ångest och kanske skuldkänslor. Håll dig istället nära sakerna som får dig att må bra, som får dig att känna dig levande. Livet är ju faktiskt någonting fint. 

<3



Torsdag

Såhär har jag sprungit runt och sett ut idag. Min nya grej har blivit denna höga hästsvans. Älskar att få bort allt hår. Dock ser jag ut som en tre-åring i svansen, men det är smällen jag tar haha;)

Idag har jag ätit lunch med underbara Jenny på Waynes och snackat om livet. Så himla mysigt!!! 

Därefter har jag varit på jobbet och kämpat mig igenom 16-21 pass. Gick dock riktigt bra, med tanke på allt godis våra fantastiska chefer har lämnat i fikarummet;) Jag och mina arbetskollegor stoppade verkligen hela fickorna fulla och har tryckt godis som små grisar hela kvällen:):):)




PÅSK 2015

 

Av någon anledning har jag alltid älskat påsken. Det är egentligen ingen big deal årstid. Men har alltid tyckt att den är så galet mysig. Därför är det tradition att påskpynta litegrann och givetvis köpa påskägg att fylla med goooooodis. Att jag aldrig bara kan växa upp och bli mogen? ;)


Jag och Svante är iallafall extremt nöjda med årets påskpynt haha. 
Nu ska jag snart in till stan en sväng. Sedan jobb 16-21 Pusspusspuss!!
 
 
 



Allting blir bra någongång

 
Man ska vara med om mycket här i livet. Gråta, skratta, få hjärtat krossat, få det helt igen, vara ledsen, glad, förlora någon man älskar, skapa kärlek, älska livet, hata det. Livet är som en berg - och - dalhbana. Det är lika bra att hålla i sig och njuta av åkturen. Det hör livet till att må både bra och dåligt. Vi ska ta oss igenom olika perioder i livet. Så tillåt dig själv att vara glad när du känner glädje. Och riktigt jävla ledsen då du mår dåligt. No big deal. Allting har en mening. Men lyssna alltid på magkänslan, för den har rätt.

-Allting blir bra någongång-

Kram mina fina



Torsdag

 



Tack för fint repotage

 
KLICKA HÄR och läs hela artikeln om lilla jag i stora aftonbladet. Känns så himla, himla kul! <3 



Tisdagskväll

Igår var en bra kväll. Jag var klädd i 100 procent svart och mådde som en kung.

Elin kom till mig, så åt vi middag innan jag fick leka frisör hähä!

Tycker att hon ser lika skeptisk ut som min spegel är skitig, haha min lilla pingla<3. När vi var klara åkte vi vidare till några goa grabbar för häng och NHL spel. FY FAN VAD DET ÄR KUL blir så jävla taggad å lever mej in i spelet. Att jag är sämst i världn hör väl kanske inte hit:):) Man skrattar tills man tjuter!

 
 



Onsdag