Du kommer må sämst, tills den dagen du släpper taget

Det är helt omöjligt att styra över känslorna som befinner sig i kroppen, dem lever liksom sitt eget liv. Men när man mår dålig, vet man själv oftast orsaken till varför. Därför är det extremt viktigt att inte blunda för den. Man måste förstöra orsaken, hur jobbigt den än känns. För det är enda vägen till ett bra mående. Man kan liksom inte hålla kvar vid någonting som får en att må dåligt och tro att det kommer bli bra. För det kommer de inte. Du kommer må sämst tills den dagen du släpper taget. 

Jag brukar se det som att hålla i en ballong. Ballongen är full av skit, det är orsaken till ditt dåliga mående. Trots allt håller du kvar i den. Det blir tyngre för varje dag som går. Men du vågar liksom inte släppa taget om ballongen - eftersom det känns läskigt - oftast så innebär det även att släppa taget om en person, eller att starta en lång resa av recovery. Men samgitigt. Vad har du för val? Hålla kvar i skiten eller släppa den och starta ett nytt kapitel. Där du på sikt får må bra och leva precis det liv du drömmer om. Själv brukar jag släppa iväg ballongen så fort jag inser att ingenting bra kommer ur en situation. Klart det känns jobbigt som fAan, men:(. Det kommer ju ändå inte bli bättre genom att hålla kvar,
Det är omöjligt att styra över känslorna som befinner sig i kroppen. Men om man håller personer som får en att må bra i sin närhet, blir allting mycket enklare. Personer som tycker om dig, peppar dig och älskar den du är.
 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback