Hur kan man någonsin vinna, om man inte kan förlora?


Man kan inte ha båda fötterna på jorden och kick ass at the same time. Ibland måste man våga ta ett steg ur sin trygghetszon och våga satsa. För om inte du söker utbildningen du drömmer om eller visar framfötterna på jobbet - då kommer du aldrig nå dit du vill heller. Om du inte går efter det du vill - så kommer du aldrig att få det. Allting handlar om att våga. För när man vågar så kan man vinna. Dock kan man även förlora. För hur ska man någonsin kunna vinna, om man inte kan förlora?

Men vad är det roliga om man aldrig strävar efter att nå sina mål? Vad är det roliga med att vara en av tusen fiskar som simmar efter samma ström. Jag menar. Livet är ju till för att levas:)!!! Så lev det precis som du vill. Det viktigaste är att du mår bra. Att du vet vad du vill och är snäll å ärlig med folk i din omgivning. 
 
Jag tror att allting har en mening. Ibland vinner man och ibland förlorar man. Men det är meningen. Förlorar man, står det bara någonting ännu bättre och lurar bakom hörnet. Det är allt spännande att leva ibland, eller hur!

När ingenting är säkert, då är allting möjligt. 

Nu har iallafall jag bestämt mig för plugg efter jul. Det känne extremt läskigt, men kul. Allting handlar om att våga ta steget liksom=)



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback