SÅ BLIR 2015 GULD

1 . TA INTE LIVET SÅ ALLVARLIGT
Kom ihåg att det inte är en big deal. De är inte hela världen om du råkar ta ledigt från jobbet och resa istället. Det är inte heller hela världen om du råkar leva utanför boxen och sova extremt lite en natt, eller helt glömmer bort att äta middag en kväll (och äter ett fett stort kvällsmål istället). Det gör ingenting om du "råkar" skämma ut dig. Det är bara kul, för tillslut blir allting en rolig historia.Med andra ord ta livet med en nypa salt. Lev inte i en box full av regler. Ingen mår bra av att leva i ett hamsterhjul. Lev istället i en vardag som får dig att må bra. Våga testa livet. Lev efter just dina drömmar! 

"Mår du bra fortsätt lev på samma sätt - Mår du dåigt, gör en förändring"

2. PEOPLE JUST WANNA HAVE FUN
Det bästa som finns är att skratta, right? Folk söker spänning och att ha roligt. Varför inte vara denna roliga person? Var lite crazy. Våga tala innan du tänker. Låt folk skratta åt dina skämt. Var dig själv. Tala ut om dina galna ideér (för alla har vi dem, vissa vågar bara inte visa dem). Det bästa som finns är att ha kul. Att skratta. Var personen som skapar galna historier att berätta för alla andra sedan. På så vis blir 2015 spontant och ingen vet var det kommer sluta;).
3. SLUTA VARA OSÄKER
Sluta övertänka allt. Sluta "tänka om". Tänk istället att det är bättre att ångra någonting man gjort än att inte göra det alls. Tänk så om allt. Tillexempel om du tvekar på att bjuda ut en tjej/kille, fråga om löneökning eller tala inför stora folksamlingar. Du måste sluta vara osäker. Räkna istället ETT- TVÅ - TRE och sedan kör. Våga skicka smset till killen/tjejen. Be chefen om ett möte. Gå upp på scenen. Big deal liksom? Sluta tänka och börja agera istället. 2015 ska bli året då vi utmanar oss själva och bara kör istället för att tveka, fega och backa ur... Å den där stoltheten, den hatten tar vi av oss va? Ödmjukhet och positivitet vinner i längden. All way.
 
" Det finns ingen ful människa. Vi alla attraheras bara av olika"

4. GÅ IN MED INSTÄLLNINGEN OM ATT ALLTING LÖSER SIG.
Det är verkligen ingen big deal. Suta vara osäker och kör hårt istället. Vågar du bara ta det första steget, så löser sig allting på vägen. Kom även ihåg att du är värd att lyckas. Du är bara värd det absolut bästa. Kom även ihåg att det aldrig är försent att göra en förändring <- även det är ett steg du måste våga att ta! 

 
5. VARFÖR MÅDDE DU DÅLIGT 2014?
Tänk igenom förra året. Vad var det som fick dig att må dåligt då? Gör förändringar från det. Tänk även igenom vad som fick dig att må sådär extra bra, det ska du hålla fast vid - och ägna ännu mer tid åt detta år!

6. TA TAG I SAKER SJÄLV.
Se till så att saker blir gjorda. Sluta räkna med att alla andra ska göra det åt dig. Vänta inte på att chefen ska höja din lön, eller att tjejen/killen ska skriva först. Ta tag i det och se till så det blir gjort istället. För visst minns ni? 2015 är året då vi ska sluta tveka och bara köra. Var dig själv - People just wanna have fun! 
 

Lycka till!



Kommentarer

Wow vad grym du är!:) och vilket bra inlägg, men jag är på tok för feg...

Svar: Tänk alltid "Vad är det värsta som kan hända?". Kram och lycka till!<3
Juliaajoo


Kom ihåg






Trackback