dag ett - florida

Hyrt en ball bil. Bor på ett ballt hotell och mår ganska bra helt enkelt. Dag ett av många fler hihi - hoppas att ni mår fantastiskt där hemma<3



Kommentarer

Hoppas det blir fina veckor för dig, ser fram emot att få veta allt som händer. Hur varmt har ni det nu? Skönt att slippa regn, halka, dimma och mer regn.

Sen läste jag infodelen av dig och undrar lite, hur ska man lyckas hitta motivationen att börja motionera? Jag går alltid ut för hårt och tröttnar tillslut, men jag måste komma igång, gick upp 10 kg när jag var inlagd i 5 veckor och att se siffrorna på vågen - jag hatar dom.
Men, hur börjar man "lagom" mycket? Hur lång tid tar det ungefär tills man känner att det blir en naturlig del av livet?

Svar: hejsan! mitt absolut bästa svar på din fråga är att starta lugnt. Börja med att träna 2 pass i veckan på mycket lugn nivå - det ska vara kul & du ska vilja tillbaka på gymmet:) sedan efter kanske en månad kan du utöka gymbesöken med kanske tre pass i veckan eller alternativt lite hårdare pass. Kom bara ihåg att inte träna för att gå ner i vikt, utan träna för att hålla hälsan god! kram på dig:)
Juliaajoo


Kom ihåg






Trackback