Sanningen om lightprodukter

Som alla vet är det en trend att vara tränad och smal idag. Därför har Sverige börjat byta ut vanliga livsmedel mot lightprodukter - eftersom det är dryck helt utan kalorier. Självklart perfekt om man vill gå ner i vikt, men helt sjukt om man tänker på hur det förstör insidan av kroppen.


 
 
Ta en coca cola burk tillexempel, kroppen vet hur den ska förbränna sockret som medkommer i den. Men om du dricker Cola Light så har dem bytt ut sockret och kalorierna mot sötningsmedel. Vissa sötningsmedel är så farliga att dem kan lagras i lever, hjärna och fettvävnader för all framtid. Forskare säger att det inte finns bevis på att Light produkter är skadligt i små mängder - men att dricka det varannan dag är värre! 

 
Visste ni att det går att döda myror med Light saft? 





Kommentarer

Nej men fy! Usch för light produkter!! Dricker dock fun light stevia.. Gäller myrdöden med fun light Stevia också?? Kram :))

Svar: Det vågar jag faktiskt inte svara på! Detta bör kollas upp, återkommer! Kram:)
Juliaajoo

Yes, ännu en människa som förstår det dåliga med lightprudukter, tack! Haha!
Jag brukar säga det till folk när de ska beställa lightprudukter men inte vill de lyssna på mig inte, då får de väll skylla sig själva :/
Kram! :D

Svar: Ja, det är vädligt farligt i stora mängder. Men folk verkar bry sig med om hur mycket kalorier dem stoppar i sig - än hur kroppen egentligen mår:(
Juliaajoo


Kom ihåg






Trackback