Saker som gamla ångrar när dem är gamla

1.) Inte resa när du hade chansen. Att resa blir svårare när man blir äldre eftersom fler människor är beroende av din närvaro. Dessutom kommer det bli dyrare att ha med sig alla människor i slutändan, så passa på!

2.) Stanna kvar i ett dåligt förhållande. Det kan kännas svårt att komma ur ett dåligt förhållande, men det är inte värre än att stanna kvar i det och slösa allas tid.

3.) Avstå från solkräm. Det kanske inte verkar så mycket, men solskador byggs upp under årens lopp, vilket orsakar rynkor och missfärgningar.

4.) Vara långsiktig och arg under en längre period, särskilt mot dem du älskar. Välj att släppa taget om din smärta, i stället för att älta det.

5.) Att vara rädd för att göra saker. Rädsla kan förlama oss, men vi kan inte låta det stoppa oss!

6.) Att inte ta hand om sin kropp rätt! När man blir äldre kommer du att inse hur viktigt det är att ta hand om din kropp.

7.) Låta dig definieras av könsroller. Definiera dig själv, låt inte samhället göra det.

8.) Inte säga upp sig från ett fruktansvärt jobb. Du kan behöva betala hyra eller försörja en familj, men du kan inte tvinga dig själv att vara olycklig varje dag.

9.) Att vara rädd för att säga ”jag älskar dig.” Att älska en annan människa är en dyrbar gåva, även om samma kärlek inte ges tillbaka.

10.) Att bry sig för mycket om vad andra tycker. När du blir äldre, kommer du att inse att andras åsikter inte betyder något för din inre lycka.




Kommentarer

Kom ihåg






Trackback