One Direction vad hände med världen liksom



One Direction hatare - kolla på denna video & ni kommer iiiinte hata dem längre (om du inte är kille förståss hehe). Rösterna är så fina ihop och OOOOCH dem är ju tok-söta allihopa!



Kommentarer

har två biljetter över till deras konsert i sommar, sugen på köpa?;))

Svar: Men shit, typ JA xD När, var, vad kostar dem??? :)
Julia Jonsson

Det är lite komplicerat haha..jag och min kompis spontanbokade biljetter för 1200kr (tänkte inte på priset) på en hemsida som köper upp biljetter och säljer vidare och beroende på hur stor efterfrågan är så höjer dom priserna. Men sen såg vi att det fanns kvar biljetter på ticnet på deras extra konsert för ca 700kr tror jag det var. Så därför köpte vi därifrån också haha..så nu har vi 4 biljetter, vi är inte riktigt kloka;) och tänker därför sälja dom dyrare men inte för fullt pris såklart.
Det är i alla fall den 14e juni, sektion blue (ståplats längst fram;))

Svar: Detta låter ju intressant;) kan du hålla dom en liten stund får jag snacka med 1D fanset nummer ett? xD Hur mycket vill ni ha för dom två biljetterna ni tänker sälja ;)?
Julia Jonsson

Haha eller hur;) ja absolut kan jag göra det! Snacka med hon och sen får ni höra av er då ni diskuterat haha :D Ja alltså jag vet inte riktigt vad vi har tänkt. Kanske 2000 för båda?:$ Förstår om ni tycker det är mycket, isf får jag väl försöka hitta något annat 1D fan ;)


Kom ihåg






Trackback