Fredag - möten hit och skola dit.

FREDAG MY LOVE
Har sprungit runt i stan hela eftermidagen. Först på möte & sedan skolan. Fick läxa för tre personer över helgen, så tänkte göra bort litegrann nu - innan jag ska in mot stan igen för middag med brudarna! 

I helgen väntas jobb (både med förtidsröstning angående doroteraupproret - och sedan mitt vanliga jobb på nattpatrullen). Men jag är inte bitter för det - cash is king ;)?
 



Kommentarer
» Lisa

Vad är det för matte du läser? :)

Svar: Det är "bara" matteB. Men är inte alls mattesmart, så är en sjuk kamp :
Julia Jonsson

» Lisa

Okej, jag håller också på att läsa det just nu faktiskt... (läste det aldrig på gymnasiet, utan valde en massa andra kurser.. vilket jag ångrar nu haha) fast jag läser det som är motsvarande i det nya gymnasiesystemet "matte 2 a" :)

Svar: Okej okej, samma här. Vad tycker du om kursen so far? :) läser du här i Skellefteå?
Julia Jonsson

» Lisa

Jag är bara på repetition från "matte A" ännu (1:1) och jag tycker det är svår att komma ihåg alla prioriteringsregler och allt som har med X att göra samt typ alla matematiska ord ;D haha.
Nej, jag läser på distans via Hermods i Lycksele!

Svar: Ja det är väldigt svårt! Men bara man bestämmer sig för att fixa det, då jäklar gör man det också ;) själv pluggar jag två timmar per dag!!! (förrutom lördagar, det är min mattefria dag!) Lycka till, hoppas att du fixar det <3
Julia Jonsson


Kom ihåg






Trackback