Tränings Torsdag

Slutade skolan 16.00 idag. Då mötte jag upp Elin och vi cyklade iväg till Vitbergsbacken (skellefteås ABSOLUT värsta slalombacke) och sprang intervaller i den. Vi var skönt trötta i benen efter det passet vill jag lova;)

Nu ska jag äta middag och plugga lite matte!!




Kommentarer

Tänkte höra med dig hur du blev frisk och gick upp i vikt efter svälten. Fick du matschema eller näringsdrycker som hjälp? Jag måste börja ta dessa igen då jag inte klarar av att äta vanliga mellanmål. Känns inte kul men jag vet det är nödvändigt.

Svar: Hejsan Nettan - tack för alla dina kommentarer. Blir så glad varje gång du kommenterar:)
Hur jag blev frisk? Jag bestämde mej. Jag bestämde mig för att jag VILLE bli frisk och jag ACCEPTERADE min ideal vikt. På den vägen var det (och med hjälp av kognitiv beteendeterapi) så nådde jag tillslut 2000 kcal/dag. - Men jag tog sjukt små steg till en början. Blandat med många tårar och "JAG VILL INTE".

Men idag är allting såååå värt det. Jag älskar att vara frisk. Leva ett liv där man kan skratta och vara glad:) - Snälla, ta hjälpen de erbjuder. Vill du leva hela ditt liv och vara sjuk? "rösten" i huvudet går att bota. du måste bara verkligen vilja det först! <3 Det är ingen lätt väg att vandra, men det är så värt det.

JAG TROR PÅ DEJ VÄNNEN. Berätta gärna hur det går för dej! Tänk, en dag kanske du lämnar en kommentar här på min blogg där det står "Jag är frisk nu!". - Den dagen, då kommer jag skutta av glädje:)
Julia Jonsson


Kom ihåg






Trackback