KALORISNÅL DRICKA

Har bytt ut min dagliga Coca cola Zero mot Fun Light saft - tusan så gott det är och innehåller bara 2kcal/glas (inte för att man ska tänka på kalorier, men personligen tycker jag det är jätte viktigt att dricka mycket varje dag- och då är det samtidigt dumt att hälla i sig överflödigt med kcal, typ vanlig cola, saft, mjölk och juice?).

Nu taggar jag om inför jobbnatt 3 av 3. 
 



En dag i skåne

Förra veckan var jag på familjesemester i Skåne. Att jag är 20 år och väljer att fortfarande följa med på sånna semestrar, säger ganska mycket om vilken bra familj jag har, eller hur! 

 
Jag älskar er
 



Godmorgon

Jag har jobbat i regnet hela natten. Nu sitter jag här i min fruktansvärt snygga "sparkdräkt" och äter frukost framför Nyhetsmorgon. Man hör regnet utanför och jag känner vilken fantastisk sovardag detta kommer bli😉. Godnatt!!!




Is your body from mcdonalds? because, im loving it

 
Varit och tränat core + spinning nu ikväll. Ska strax vidare mot natt-jobbet. Gillar att jobba när det regnar, vet inte varför men det känns så mysigt. Som alla vet är jag lite speciell, och jag gillar faktiskt regniga mysiga dagar;)

TA HAND OM ER!



En riktig ångestdämpare


Seriöst, om ni mår dåligt över någonting, kolla på denna videon. En rejäl ångestdämpare. Efter att man kikat på den inser man att sina egna bekymmer inte är så jäkla stora längre. håller ni inte med?



Jag gråter aldrig till film, en bra låt, eller när jag är ledsen. Men videos som denna får tårarana att spruta. Usch vad jag hatar att världen är så fruktansvärt orättvis! 



Klok ord




Måndag - regn och gym

Spenderade denna förmiddagen med min bror och katt i soffan, vi såg hem till midgård och skrattade tills vi dog!

Eftermiddagen blev jag övertalad av Elin att följa med till gymmet (vilket jag är glad för nu hihi). Blev ett himla bra pass med roliga människor!

Nu måste jag duscha och göra nu i ordning, börjar jobba om 30 minuter...




SVAR FRÅN FRÅGESTUNDEN

Vad för killar brukar du falla för utseende mässigt och hur tycker du att en kille ska vara för att du ska falla för honom? Jag gillar killar med självförtroende. Som står för vem dem är och älskar sig själva. Gillar killar som kan få mig att skratta och som är spontana/framåt. Om en kille får mig att rodna och att jag blir blyg (det är jag sällan) DÅ har han något speciellt xD. Utseendemässigt tycker jag om grabbar med fina leenden och med glimten i ögat;) sedan gillar jag när killar har vettiga kläder och som luktar gott=)

är du på G med någon just nu/ gillar du någon speciell person just nu? Är väl inte på G med någon speciell, men finns ju vissa killar som är vettigare än andra!!

Vad är dina framtidsplaner.. har du tänkt plugga vidare? Absolut ska jag plugga! :)

Vad har du för tankar kring dina framtidsplaner? är det något du är nervös över? Är inte speciellt nervös, jag vet att allting brukar ordna sig och att allting har en mening. Jag är mest bara peppad på framtiden!

Vem/ vilka förebilder har du? Tycker blondinbella är bra xD Även andra kändisar som står för vem dem är.

vilken/vilka tjej kändis/kändisar tycker du ser bra ut? Beyoncé, Hilary Duff, Jennifer Lopez.

vilken/vilka kill kändis/kändisar tycker du ser bra ut? Channing Tatum, Robert Pattinson, Måns Zelmerlöw.

du själv verkar vara en bra förebild och en ordentlig person tycker jag, så jag undrar vad du anser kring folk som har oone nights /fylle ligg.. är det något du själv har? Tycker inget speciellt om folk som har "fylle ligg". Alla får göra precis som dem själva vill:) Men själv är det väl inget jag precis sysslar med, tror på äkta känslor å sånt;D

finns det många avundsjuka tjejer du stöter på? hur handskas du med dessa? Ingenting jag själv märker av. Men mina vänner brukar säga att jag har en "stalker ådra" folk gillar tydligen att försöka efterlikna mig.HAHA! Men det anser jag bättre än att tjejer är avundsjuka på mig, sånt hatar jag=) Man måste helt enkelt bara vara sig själv och ödmjuk. En fin balansgång det där:)

blir du själv avundsjuk då du ser tjejer på stan? Inte längre. Jag vet att jag är långt ifrån snyggast i skellefteå (haha) jag vet att det finns miljooooontals tjejer som är DÖ mycket snyggare än mig. Men samtidigt så vet jag att jag duger:) att jag är ganska fin och att det räcker så! ;)

Du är ju själv rätt lång, trivs du med din längd eller skulle du vilja vara längre/kortare? vad anser du om långa tjejer dvs 175+ ? Själv är jag runt 171 cm. Att vara lång tycker jag är vackert och att lyckas bära upp en längd på +175cm är mycket snyggt! Alla modeller är ju oftast aslånga å himla snygga så;)

Tycker du om människor som äter nyttigt bara och tränar mycket? Jag förstår inte riktigt frågan, men folk som lever hälsosamt menar du? Som bara äter bra och tränar? Dessa människor tycker jag är himla duktiga, men jag hoppas bara att dom njuter lite av livet emellanåt också... för en drömkropp hit eller dit?

Hur många läsare har du? Tresiffrigt =)

Vad åt du under en dag när du var som sjukast i Ätstörningen? Dubbla bantningspiller, 1½ äpplen och dubbla träningspass varje dag. Detta är dock inget jag rekomenderar. Hade en vilopuls på 38slag/minut och jättedåliga värden när jag tog blodprover...

 
Hur går det med ditt träningsuppehåll? Själv har jag panik inför att åka bort i 2 veckor utan träning och med annorlunda mat, hur ska man hantera något sånt?... Mitt träningsuppehåll har gått super bra. Dessutom har jag varit hos mormor en vecka (och du ska bara veta HUR mycket vi har fikat, har säkert gått upp fyra kilon i veckan haha). Men whatever? Njut och lev livet. Kasta inte bort det på ångest och strunt. Jag tycker att du ska ta ledigt från din (troligtvisa) ätstörning i 2 veckor och bara njuta, för det är du verkligen värd! Man kan faktiskt ta ledigt från en ätstörning och ta tag i koncekvenserna sedan... <3

Hej! vilken underbar blogg du har. Du ger en verkligen inspiration. Tänkte du som är så självsäker osv måste ju ha en kö med killar bakom dej :p så nu till frågan : är du intresserad av en speciell kille just nu? (du behöver inte skriva ut namnet på personen såklart :)) Tack för din söta kommentar<3. Mina kompisar brukar säga att jag har en hel del killar bakom mig(?) men det är inget jag själv märker, är så himla dum när det gäller sånt. haha! Men som jag skrev innan finns det nå killar som är vettigare än andra;p

Hej Julia! 
Jag måste bara få berätta att jag älskar din blogg så sjukt mycket!! Själv är jag 20 år och kämpar varenda dag med mitt självförtroende och min självkänsla. Helt ärligt så kan jag säga att du hjälper mig så galet mycke, att få läsa dina peppande inlägg får mig att må så mycket bättre och jag vill bara säga TACK för världens bästa blogg och en sjukt inspirerande tjej!! Kram på dig:) Tack du underbara människa. Bara att kommentera om du har önskemål om läsning. Kämpa på med ditt självförtroende, det glädjer mig att jag kan hjälpa till på ett litet hörn. Kram! <3

Du som verkar så säker i dej själv. Brukar du jämföra dej med andra tex dina vänner, tjejer du ser på stan osv. Vad brukar du då tänka vid såna sammanhang? Kram på dej och din superblogg :) Jag blir aldrig avundsjuk. Däremot kan jag få inspiration om jag ser snygga människor på stan. Om vi tillexempel ser en tjej på stan tänker många "Oj så jävla snygg hon är och så satans ful jag är". Jag tänker såhär "Oj så fin hon var och vad mycket inspiration jag får, men jag är också ganska fin -. jag duger också".



Söndag

Haft en kung kväll med Jenny och Frida. Vi har käkat pizza på balkongen och bara snackat strunt hela kvällen. Känns helt awesome att kunna sitta ute på med bara linne till tio på kvällen utan att frysa. Älskade SOMMAR!

Har även fått en helt fantastisk Victoria secret doft av Frida L. Så snäll <3




Söndag och impuls till stranden.

Vaknade nio i morse och snackade med Frida. Vi bestämde oss snabbt för en dag på stranden. Så vi packade väskorna å tog min röda fara till boviken. Där åt vi lunch, badade, solade och pratade massa strunt. Haha jaaaao, what to say;) nu ska jag duscha och sedan träffa brudarna för pizza häng!




Hängt med fina Frida ikväll




En dag på stranden

Första dagen hemma i Skellefteå spenderades på stranden med några goa människor. Vi har badat, ätit och skrattat åt livet. En perfekt dag helt enkelt:) - nu ska jag bara duscha och sedan dra vidare mot Frida!!!

Tyvärr funkar inte mitt internet. Men så fort jag fått igång det kommer jag leverera finare blogginlägg.

Ta hand om er <3




Hemma i skellhell

Allt resande har gått kanon idag... Och... I morgon är det lördag å sista chansen för frågestunden:) svaren kommer troligtvis på söndag!




Fredag - heztar

Idag har vi varit iväg och ridit islandshästar. Sjukt kul. Höll på mycket med hästar tidigare (men slutade när jag blev sjuk.) så jag var väldigt nöjd idag!!!

Bilden av pappa och hästen är döful. Men såååå kul, han ska alltid spänna musklerna han inte har på varje bild man tar på honom. HAHA!




lovely

 



Yes or no




Torsdag - shopping

Har haft en mysig dag på stan med mamma idag. Ett köpcentrum med över 200 butiker (Ett köpcentrum som är större än hela Skellefteå stad typ). Haha kändes nästan som man fick sig en snabbtitt av himmelen;)!




Ställ frågor åt mig

Vi gör såhär istället! Ställ alla frågor ni har i detta inlägg. Anonyma kommentarer går super bra:) fråga precis vad ni vill så svarar jag på lördag!

Finns inga dumma frågor. Kör på nu!<3




Onsdag - stranden part 2.

Idag har jag och familjen varit på stranden. Otroligt varmt och härligt. Nu sitter vi dock i bilen på väg in mot Malmö igen för att ikväll äta på restaurang med släkt! :)




Du är fantastisk!

Vill bara säga att du duger. Att du är snyggare än du själv tror och mycket bättre också för den delen. Jag vill att du ska veta att DU är huvudpersonen i DITT liv & att du ska leva det precis som du själv vill. Det finns ingen människa som "ligger högre" än dej, eller är större och bättre. Osäkra människor kan gärna tro det (och trycka ner andra) men nej - Alla är vi lika värda!! älska dej själv och det du ser i din spegel. För det är vackert, jag lovar. Var rädd om dig, du är värdefull<3




Tisdag - Ystad

Idag har jag, familjen, mormor och Bosse varit iväg på äventyr i Ystad (där alla Wallander filmer spelas in!!!). Därefter har vi kört bil längst kusten, stannat och ätit å bara haft det grymt!




Its a girl thing

 



Måndag - stranden.

För det första: tack för alla underbara kommentarer. Jag kommer att svara på ALLIHOPA när jag kommer hem på fredag. Såå, om ni har mer frågor till mig - passa på att ställa dem nu under veckan - så ska jag svara på det då också!;)

Idag startade dagen med frukost ute i solen. Därefter har jag hängt på stranden med min familj och kusin hela dagen i 26 graders värme. Har även tagit årets första dopp och avslutat kvällen hos mormor med god mat och spel!!




När du hatar din kropp, tänk såhär:

När jag tycker att min mage är tjock brukar jag tänka såhär:
- Nej jag är inte tjock. Bara uppblåst eftersom jag ätit "känslig mat" xD
- Nej jag är inte tjock. Jag ska bara ha mens. haha! 

När jag misslyckas med någonting:
- jag är INTE dålig.
- Jag testade i alla fall. 
- Jag gjorde allting jag kunde. 
- Det var meningen att det skulle bli såhär.
- Bättre att ångra någonting man gjort...
- Det går bättre nästa gång. Nu har jag fina erfarenheter!

När jag tvekar/är nervös för någonting:
- Jag testar i alla fall. Kan inte gå mer än fel?
- Jag är faktiskt mke bättre än jag själv tror. 
- Jag kan, för jag är fan bäst. 

 



Skåne fina Skåne.

Har hälsat på våra kusiner idag. Helt underbara är dem med sin skånska:) och kolla på min moster, så vacker hon är! Idag har vi ätit grillat, busat, ätit god glass, busat lite till och suttit ute i shorts till tio på kvällen. Lovely<3




pepptalk




Inte för att skryta men...

Jag gillar Malmö;)




Framme i en fin stad

Efter Fem koppar kaffe, två choklad bakelser, massor av flygande senare - är vi äntligen framme!!!




Påväg mot skåne

Nu är jag och min bror på väg mot flygplatsen - för att resa vidare till underbara Skåne!




Ätit världens godaste maaaat

Jag hann svänga förbi grillfesten en sväng (och äta VÄRLDENS godaste mat. Jakob är verkligen grym!). Nu ska jag vidare till jobbet - 10 timmar väntar - sedan har jag mini semester. Lycka!!!

 



Fredag - full fart mot minisemestern


Måste börja agera. Inom 1,5 timmar ska jag ha hunnit packa. fixa mig. städa min lägenhet. köra till stackgrönnan och äta en grillmiddag med några fina vänner. 

Därefter väntar ännu en natt på jobbet innan jag går på minisemster. Jag är så himla laddad för den:)
 



Sova, grillfest och flyg mot skåne



Har jobbat med en himla rolig vikarie inatt, skrattat ihjäl mig X antal gånger under de 10 timmarna vi spenderat på jobbet! Nuuuuu ska jag sova en stund innan det är dax för grill-fest-middag innan jag ska iväg och jobba ÄNNU en natt. Och i morgon hinner jag faktiskt inte sova ett skit, för då drar nämligen jag och broder Emil till SKÅNE! (när tusan ska jag hinna packa, oh shit. HEHE)
 



Ghana 2011


Dethär är en av mina favoriter från min volontär resa. Det knyter sig alltid i magen när jag ser på bilden. Miljoner känslor på en och samma gång. Världens finaste barn. 
 



Mitt barbord

 
90% av min tid i lägenheten spenderas vid mitt barbord. Så i vanlig ordning sitter jag här vid mitt vita barbord - lyssnar på awesome musik - äter choklad och dricker kaffe. Det spöregnar ute, så det känns otroligt ofrestande att överhuvudtaget lämna lägenhete ikväll, men det måste jag eftersom jag börjar jobba om två timmar hehe:p - blaaaaaaaaah svensk sommar är sämst. Hur svårt kan det vara för solen att vinna över det där jävla regnet någon gång?! (a)



En dag på vattnet

Träffade Matilda halv ett idag. Vi köpte fika och tog oss ut på en helt amazing kanot tur. Åh vad jag älskar vattnet. Däremot hade både jag och Matilda skruvat igång vår hemska fantasi - så vi fantiserade om både mördare, inlåsta flickor, vargar och älgar. HAHA! Så när vi skulle hem paddlade vi sjukt fort med as hög house musik ur min mobil (för att skrämma iväg alla djur) SHIEEEET HAHA!

 
 
 
 



världens bästa låtar. Ni MÅSTE lyssna.

 

Jag har en utmaning åt er idag!
- Ge någon i din omgivning en komplimang. 
(Ge din spegelbild en komplimang när du ändå håller på!)





Såhär sprang jag runt igår. Onsdag.

Fick en kommentar av en brud som tyckte att jag borde visa mer outfit bilder. Och självklart kan jag det, trots att jag VERKLIGEN inte är en mode tjej. Jag är bruden som kan ha samma kläder på fyra olika fester (fast tvätta kläderna emellan såklart). Jag har typ kvar ett par jeans från året jag gick 8an. haha ja vafan, ni fattar;) Ingen mode-groda här inte! Men samtidigt så älskar jag kläder och liknande emellanåt!

Här ser ni Onsdagens klädval. Sjukt bas. Men vad tusan, det duger?! 
 



Kolla våra nya sparkdrä... vågar inte säga hela ordet

Förra veckan spontanbeställde jag och Frida "bakisdräkter" som idag nått Norrland. Så vi var och hämtade ut dem och satte på oss dem direkt. Fyfan så snygga, eller hur?;). Har hängt hos Frida hela kvällen. Jag är så himlarns glad att vi lärt känna varandra så bra och att jag har äran att få vara kompiz med en så fin människa!


Vi har hängt på balkongen. Ätit glass och jordgubbar. Lyssnat på kung musik och spårat. Sådär som man gör när man är trött? och skrattar åt allt? hehe ja, så var det i kväll.



Nu ger jag upp träningen...

världens sämsta pull ups bild, men den bjuder jag på;)

Mitt motto med träning är att det ska vara roligt. Just nu känns allting med träning sjukt motbjudande och bara därför har jag tänkt ge mig själv träningsvila nu - ända fram till minst 29 agusti. Detta känns faktiskt super härligt. Så förhoppniningsvis är jag mer peppad på träning efter sommaren. - Ibland behöver man pauser till att göra annat skoj! :)

Hur brukar du göra när träningen känns motbjudande? 



Svar på kommentarer

EBBA (inlägg - vad tror ni om detta;)? )
Så bra bild! Det är alldeles för mycket fokus på detta, även jag halkar dit allt för ofta... Men då brukar jag tänka - Lyckan blir inte större bara för att man har det där mellanrummet mellan låren, eller blir av med några extra centimeter. Den verkliga lyckan kommer från insidan! Kram

Svar: Hej Ebba! Visst är det en fantastisk bild:) Man bör inte stirra sig blind på sina komplex, för det gör inte att man blir lyckligare, som du skriver. Du har så kloka tankar, tack för att du delar med dig! kram på dig med:)

LISA (Inlägg - Skönt att inte vara
egoistisk)
Ville bara tala om att jag blir så peppad av att läsa din blogg! älskar dina självförtroende inlägg :)

Svar: TUSEN TACK Lisa. Du gjorde just min dag med din kommentar, så fantastisk du är! Och kul att du gillar bloggen, bara att lämna kommentarer om du har önskemål om inlägg. Kram fina du!<3

 
SIRI (Inlägg - Skönt att inte vara egoistisk)
Du är så bra!
 
Svar: Hej Siri. Glöm inte att du är MINST lika bra. Ha en fin dag<3 



VERONICA (Inlägg - Skönt att inte vara egoistisk)
Om jag hade varit singelkille hade jag lagt in stöten helt klart jullan!!

Svar: hahahaha, raooow;) 

ANONYM (Inlägg- Från två timmar till tio minuter)
Jag slår det! Tre minuter i duschen, 2 minuter för kläder och hår. ;)

Svar: Känner mig i underläge. Måste bli snabbare,the game can begin. Återkommer om en månad;) haha! 

NETTAN (Inlägg - En räddad tisdagskväll)
Måste bara säga du är sjukt inspirerande, jag har tyvärr läst och sett så många andra unga tjejer som har fastnat i det här nyttighetstänket där man ska träna varje dag och äta så rent som möjligt. Att se dig en vacker,snygg och tjej som har vett i skallen som har en bra livsstil där du både tränar, äter bra och varierande, träffar vänner och är social och har som jag ser det ett bra liv. 
Jag läser din blogg dagligen och jag älskar varje gång jag kommer in här för jag bli lycklig! 

PS. keep up the good work! :D KRAM!

Svar: Men herregud, nästan så jag får tårar i ögonen. Tack som fan för din kommentar. Blir lycklig ända in i hjärtat. Det gör mig så glad att du får glädje av min blogg:) OCH att du fått "rätt uppfattning" av min blogg. Helt jäkla underbart!! TACK DU FINA <3



Från två timmar till tio minuter

Det är precis detta jag menar! Förrut kunde jag stå i tre timmar för att fixa hår och smink. Idag slängde jag mig i duschen (håret är fortfarande blött på bilden) och sedan fylldejag bara i ögonbrynen litegrann. Allt på 25 minuter. NI BORDE VERKLIGEN TESTA=) skönt att ha tid över till annat, hehe ;D

Nu ska jag på stan med Jullan!




Vad tror ni om detta?;)




En räddad tisdagskväll

Just när jag tänkte iväg på en joggingrunda ikväll fick jag ett sms av matilda "vad gör du ikväll?!" så snabbt byttes mina träningsplaner ut mot en sväng förbi frasses och sedan hem till Matilda. Vi åt middag och satt å snackade om allt möjligt i flera timmar. Om framtiden till exempel, vilka män vi kommer få (skrattar när jag tänker på det hahaha). JA, en sjukt trevlig kväll med en fin kompiz:) 

Hoppas att ni också haft en grym kväll!



Alla har vi varit 15år.



 
Den gamla goda tiderna. Haha. Så lätt allt var då. De var jag och min oranga moppä genom allt! xD
 
 



Skönt att inte vara egoistisk

För ett år sedan var mitt liv lika ytligt som Channing Tatum är snygg. Då förstår ni under vilka förhållanden jag levde - Jag tränade dubbeplass varje dag, solade solarium för att vara brun, mitt hår var alltid fixat och sminket på plats.  Jag ville bära snyggast kläder och samtidigt framstå som en glad och positiv tjej. För ett år sedan skulle jag döda för en platt mage, ett gles mellan mina lår och att väga 10 kilo mindre. 

Såhär såg jag ut för ett år sedan.

Idag -ett år senare- mår jag istället dåligt av all hets (som triggar andra människor). All denna ångest som göms på facebook, instagram och olika bloggar. Hetsen om just den där platta magen, stora rumpan, perfekta maten och hur snygg man är om det finns ett gles mellan benen. Men hehu? Vet ni hur förbaskat skönt det är att inte vara så egoistisk längre? Hur fukking underbart det känns att slippa lägga ner så mycket tid åt självhat? - att lägga all denna energi på viktigare saker. Som livskvalité. Att umgås med sina vänner, sin familj, träna något pass ibland för att det är sköj, baka, läsa en bra bok, äta god mat, gå på bio med en popcorn i handen och bara njuta av livets goda stunder!

Jag älskar att jag i stort sett skiter i denna ytlighet idag. Att man istället accepterar sig själv och inser att allting inte handlar om hur man ser ut och hur tränad magen är.... Jag kanske bara har blivit gammal (hehehe), eller så är det allting jag gått igenom som fått mig att inse detta!?



Träningslinne




Var glad när du gör fel;)




All you need is a monday

 
Idag är det måndag. En ny vecka är startad och många nya val ska göras. Varför inte våga lite extra i veckan? Göra någonting oförutsägbart och utmana dig själv? Kanske ta första steget mot ett mål du har med livet? - Eller bara våga satsa lite extra och våga göra fel. För du behöver inte vara perfekt jämt... Det är okej att råka säga fel, göra fel och bli totalt röd i ansiktet. Det är okej. För ingen är perfekt. - Det är bättre att ångra något man gjort, än att inte göra det alls. DU KAN MER ÄN DU TROR :)

Jag tror att detta blir en grymt najs vecka. Vad tror du? <3



Söndag

 
Hallå charmtroll. 

Jag sov till klockan tre idag (Är mellan två jobbarnätter, hehe). När jag vaknade slängde jag i mig yogurt + kvarg innan jag snabbade mig till Gymmet och ett Bodypump pass. Bra pass idag, men min hjärna vaknade först efter halva passet, var som en nybörjare. Men det är ok att skratta åt sig själv när man virrar runt, eller hur??haha!! 

Nu ska jag äta någon middag innan jag ska förbi frida innan jobbet. Börjar 21.00. 
puss <3 
 



där var jag stolt, riktigt stolt.

 



Nu ska jag sova någon timma efter en hel natt på jobbet <3




Fredagskvällen

Igår var superkul. Förfest med gammalt och nytt folk innan vi drog på beach party. Det i sig var ingen höjdare. Satan så jobbigt att dansa i sanden och helt sjukt vad mycket sand man hade överallt sedan. hehe. Men det var ändå en mycket trevlig kväll... Sedan hämdade brorsan oss och jag följde med hem till stackis och sovde dääär. hehe. 

Idag har jag ätit och fikat med familjen och farfar. Bara en mysig dag!!!
 



Fredagkväll innebär fredagkväll



Skål <3




Ikväll har jag...

... Varit hemma i stackis och bara ätit, haha! Jordgubbstårtan åt vi för att fira in mammas semester;) GOD SOM SATAN blev mer än en bit om vi säger så, hehe!




Hur man får ett bra självförtroende

"Kan inte du ge tips på hur man får lika bra självförtroende som du har" 
Fick den kommentaren förra veckan. Och. Självklart. Jag kan dela med mig av tipsen jag själv jobbar med dagligen!
 
  • Starta dagen med att säga någonting positivt till din spegelbild. Gärna innan du sminkat dig. Jag brukat tillexempel säga "Jag är fan söt. Mitt leende är himla fint egentligen. Jag vill ha en bra dag och inget ska få ändra på det".

  • Sätt upp lappar överallt i era rum. Lappar där det står "Jag har snygga ben. Min mage är fin. Jag är fantastisk trots att jag äter godis. Jag älskar mitt hår. Jag duger". - Varje gång du läser lapparna säger du meningarna högt! 
  • Varje gång negativa tankar försöker bomba dig från alla olika håll (tankar som att du inte fixar någonting. Att du är ful osv) DÅ pratar jag tvärtomspråket med mina tankar. Jag säger "Jag fixar visst det här, jag är inte alls ful. och. thats it!"

  • När jag går förbi en spegel så säger jag alltid en positiv kommentar åt mig själv.


  • Jag är inte rädd för att göra fel. Jag ångrar hellre något jag gjort, än att inte göra det alls. Så därför vågar jag testa saker. Man har faktiskt ingenting att förlora på det. - Jag går all in på allt! Det värsta som kan hända är att man gör fel (säger fel saker) men so what?! 

  • Jag försöker utmana mig själv varje dag. Att varje dag göra någonting som jag inte trodde att jag skulle fixa! 

    Men självklart har även jag dåliga dagar. Dagar när jag känner mig fulast och mest värdelös i världen. Dagar när mina ben är asfula, mina ögonbryn känns super hemska och min näsa stor. Dagar när mina läppar är jätte små och känslor om att "ingen kille kommer någonsin vilja ha mig. Jag kommer aldrig nå mitt drömjobb heller"... Men dessa tankar har alla ibland. Kom bara ihåg att du inte är så ful å värdelös som du känner dig. Prata tvärtomspråket med dig själv dessa dagar, säg att du är fin INTE ful. För egentligen är du en pingla! - Och snart är vi pinglor med himla bra självkänsla å självförtroende också ;)



Frukost tips

 
Världens godaste frukost
1 dl fiberhavregryn
pumpakärnor, linfrön, psylliumfrön
2dl vatten
 
Sedan banan, cocos & mjölk på - mmmuuuums!



Vad tycker ni om min nya partyradio?

 



Onsdäjjj

Drog in till stan med Matilda vid fem tiden ikväll. Vi shoppade lite (se min nya rosa radio, haha). Därefter satte vi oss på waynes och käkade/snackade tills stängningstid. Drog direkt till gymmet och brände av ett helkroppspass. NU ska jag pyssla på här hemma, svara på några viktiga mail & bara ha det bra. 

Kram <3
 



Det hör till att ha störd dygnsrytm när man är 20 år


Jag har verkligen kastat om dygnet denna sommaren, vilket aldrig har hänt mig tidigare. Jag har alltid varit noga med att sova på natten och vara vaken innan nio på morgonen... Men någonting har hänt i sommar, jag har släppt "lite" på mitt kontrollbehov. Haha så nu är jag vaken i princip hela nätterna och sover sjukt gott halva dagen (egentligen tackar jag väl nattjobbet...) MEN det hör till att ha lite störd dygnsrytm när man är 20 år. Så just nu känner jag mig ganska badgirl som sov ända till halv två ;) 

Haha nämen idag är det onsdag. Klockan elva i morse undrade Frida om jag skulle med å handla, men det sov jag förbi. Vaknade nästa gång vid halv två av att Matilda undrade om jag ska med på stan 17.00 ikväll..och... det är en lite mer OK tid för mig, hehe. Så det får de bliiiii! - Ska även träna där ikväll some time! 

Visst känner ni att detta blogginlägg var sjukt givande? haha. Ha en fin dag:)



Tisdag i hög klass

Efter gymmet ikväll svängde jag förbi Frida. Vi drack te, såg lite tv, snackade massa strunt och spontan beställde hem varsin "sparkdräkt"... eller som jag kallar den; bakisdräkt! haha herreguuuud vad vi kommer glänsa!

Halv tolv började jag pysa från Frida, då med väääärldens godissug. Så jag svängde förbi statoil och handlade massa gott innan jag cyklade hem. Väl hemma drog jag snabbt av mig mina tighta jeans och på med min summerburst t-shirt. Nu dear friends har jag tänkt starta världens bästa film Notting Hill och äta godis tills jag får ont i magen. BUZIGT!

Onsdag i morgon. snart helg. PEACE! 



Be wierd. Be random. Be who you are. Because you never know who would love the person you hide.

Självkänsla är det snyggaste som finns. Jag älskar folk som tror på sig själv. Jag tycker att det är sjukt snyggt när människor håller på med saker som dem brinner för. En ganska ful kille som har intresse för bilar, blir oftast jäkligt snygg när han står där med sin bil och skruvar - för där har han en stark självkänsla. Samma sak med killar som kan spela gitarr, åka skidor eller är en bra försäljare - när folk gör saker som dem är bra på kommer självkänslan som ett brev på posten och de blir så mycket snyggare! Håller ni inte med??

När någon frågar mig vad jag tycker är snyggt hos en kille brukar jag svara "självkänsla å självförtroende". För folk som bär med sig en god självkänsla blir snygga oavsett om de har märkeskläder, muskler eller en omega klocka. (Dock tycker jag att det är viktigt med en fräsch utsida - för det visar att man kan ta hand om sig själv). 

 
Samma sak är det med oss tjejer. Om vi bara skulle boosta oss själva med en bättre självkänsla skulle vi alla bli så jäkla mycket snyggare... Men en sak jag har lärt mig är att jag ALDRIG kommer ändra på mig själv för någon annans skull. Jag är den jag är av en anledning och thats it. Jag kommer alltid vara en tjej som säger konstiga saker, skrattar när jag egentligen inte får & älskar choklad. Take it or leave it! 

 
Kom ihåg att du duger som du är. Att du är super mycket snyggare än du själv tror och att du är fan grym! 



En helt vanlig måndag

 
Träffade brudarna (Jenny, Matilda och Elin) i stan vid halv sju igår för restaurang häng. Jag tok älskar uteserveringar. Vi körde på med både förätt och varmrätt. När jag frågade vad vi firade så svarade brudarna "ehh..ehh.. vi firar att det är måndag... och att vi har sjukt snygga klockor allihopa". what to say liksom;)

Haha, därefter hängde jag på och handlade en sväng innan nattjobb väntade. Jag tyckte faktiskt lite synd om han som jag jobbat med i natt, jag har verkligen haft skrattanfall efter skrattanfall och han har i princip sagt "Alltså julia.... det där var egentligen inte heller kul men HAHA" Natthumorn är verkligen inte att leka med. xD

nu ska jag slumra i någon timma innan städning, träning och häng med Frida väntar!



Älskar vardagslyx

Nu ska jag iväg och träffa brudarna för uteservering och middag på någon trevlig restaurang - innan det är dax för jobbarnatt 3 av 3. Sedan är jag ledig ända till lördag! <3

Älskar spontant vardagslyx. 




Five W

 



Jag vill till Göteborg igen, där var allt perfekt.

 
 
 
 
 
 
 


Tänker tillbaka på Göteborgresan med ett leende. Fyfan så perfekt den var. Och brudar. fan vad jag gillar er <3



SENASTE VECKAN I BILDER

Jag har varit superdålig på att blogga i veckan. Så här kommer en liten tillbaka blick:


På måndagen hann jag med både Spinning och Core!

Varit ute och cyklat två mil i helt uuuuunderbart väder!!

Jag har jobbat natt med ELIN!

Legat helt död på gräsmattan efter 7km jogging!

Ätit en farligt god Räkmacka med bästa Matilda. Lurade dessutom i en fiskmås en citron, hihi!

Jag och FRIDA körde lite parteey, kul som fan!

Åt hotellfrukost med ELIN och JENNY i morse. Gott som fan;)

... Var iväg och körde BODYPUMP nu på kvällen. Och jao, nu ska jag ladda om för nattjobb 2 av 3. PUSS!



Fredagskvällen

Det blev en riktigt trevlig Fredagskväll. Jag och Frida dansade sönder i hennes lägenhet och hade det riktigt soft innan vi gick vidare till hennes bror som också hade liten fest. Vi hängde där med lite shots och trevligt snack innan vi drog in till stan och Verandan. Blev massor av dans och häng på ballkongen med nytt och gammalt folk - SKÖN STÄMNING!!! Drog sedan hem till Frida för att sova där. Klockan halv fyra smsar hennes bröder "Har varma mackor i ugnen, kooomm å ät" Så, jag och Frida sprang över i våra sovkläder för att käka lite nattamat. haha, så trevligt!! - Sov sedan super gött ! ;D



Helg

Njuter lite av livet här i solen och laddar för en jobbarnatt! Gårkvällen (och natten) var grymt kul. Skriver mer om det sen;) Ha en fin lördag mina fina!!




Partäj

 
Nu ska jag börja göra mig i ordning för kvällen. Jag och Frida kör impuuuuuls!!
 



Fakta om mig

Fick en komentar av en tjej som tycker att jag borde skriva lite mer fakta om mig själv, så varsågoda;)

Jag är född 1992 i en stad kallat Guldstaden. Så jag pratar både Norrländska och har sett en och annan älg när jag varit ute på mina joggingrundor i skogen. Jag är 1,70 centimeter lång och har skrattgropar i mina kinder. Folk brukar ofta säga att jag är glad, lugn och positiv. Vilket stämmer relativt bra, livet blir så mycket trevligare om man ser det från den ljusa sidan!! Jag gick Omvårdnadsprogrammet på gymnasiet och har hållt på med hästar sedan jag var fem år gammal. Jag har alltid hatat bollsporter, men gillat att kolla på dem eftersom mycket ögongodis brukar springa runt på planen, hehe;)! 

Jag är en ganska social person som hatar att "kasta bort" tid, så jag har ofta många bollar i luften. Jag älskar att pröva på nya saker och uppfylla mina drömmar. Som när jag reste till Ghana:). Jag tror att ingenting är omöjligt och bara man vill någonting tillräckligt mycket blir det så också, vid rätt tidpunkt i livet! - Haha shit, det låter nästan som att jag skriver ett CV. Men whatever;) Just nu bor jag i min egna lilla fantastiska lägenhet i stan med alla närmsta vänner i närheten. Jag kan beskriva mig själv som en livsnjutare, som älskar allt livet har att bjuda på. Och ett av mina största intressen är nog att resa, har egentligen varit utomlands alldeles för många gånger för mina endast 20 levda år, hehe! 

Bara att skriva kommentarer om ni undrar över någonting, jag svarar direkt! - Dessutom har jag fått en komentar av en tjej som undrar hur jag kan ha så bra självförtroende och ett sånt inlägg kommer!! 
 
 



Det är torsdag

 
Var ute å sprang 7km igår, efter 1 mils cykling. Haha, ibland är jag allt sjuk;) Idag känner jag för att byta ut träningen mot en fika med Matilda på vårt kära Cafe här i den lilla byn vi kommer ifrån!!! Älskar sommaren och spontana saker:)



Lika bra att älska sig själv, sin personlighet och utsida.



Visst har du drömmar och mål med livet? Visst vill du ha dendär underbara killen? Drömjobbet? Eller kanske bara frid med din spegelbild? - För allt det är du värd!!! Den enda som kan stoppa detta är du själv. För du skapar faktiskt själv den du är. 

Jag har alltid varit blyg och dålig på att säga vad jag tycker om saker. Detta har jag tränat på och nu vågar jag stå för mina åsikter. Det är helt underbart (Livet blir mycket roligare). Och om jag säger någonting som andra tycker är dåligt? So what? Det ändrar ändå inte MIN åsikt? Och den är viktigast för mig? - jag har dessutom blivit superbra på att ge komplimanger åt andra. Säga vad de gör bra och försöka lyfta upp dem.  TESTA DET, FÖR DE ÄR KUL!

Det ger ingenting att hata sig själv. För DU kommer ändå vara DU resten av livet. Lika bra att älska sig själv, sin personlighet och utsida - Livet blir mycket roligare då. Eller hur? Fan, ta livet med en nypa salt och ha kul... Du måste våga säga saker som får dig röd i ansiktet - Du måste våga göra fel - Du måste bjuda på dig själv - Du måste lita på dig själv.

Jag tror på dig och allting du tar dig för. Du fixar mer än du själv tror ! <3



INSTAGRAM

Jag har instagram (där jag uppdaterar flitigt) följ mig gärna där @juliaajoo



Nattjobb med en nära vän


Att jobba på samma jobb som en av sina bästa vänner är kung. Inatt så har vi haft en stor godispåse mellan oss, pumpat hög musik i bilen och skött vårt "nattpatrullen jobb" exemplariskt! 


Vad tycker ni om Elins snygga fickparkering?;) Haha, jag och Elin körde halva natten var, och hade en deal "Den som fick mest motorstopp under natten får bjuda på frukost"

... och Elin fick faktiskt ett motorstopp mer än mig. Men eftersom hon körde på en "plonkan is at home" så fick min börs agera för en gång skull typ, hoho! GAAAAAD vad vi har haft sämst natthumor inatt, skrattat så magen krampat sönder!! - Nu ska jag ut i solen, höres!



Så glad trots regnet

 
Jag, världens skrynkligaste t-shirt och mitt osminkade ansikte startade denna Tisdag med 3 kilometers joggande. Superhärligt eftersom det regnade - jag gillar att springa i regn, så länge det är varmt i luften:)

Nu ska jag strax träffa Elin på gymmet för att köra ett kort men intensivt crossfit pass. SOOFT! 
Sedan väntar nattjobb. Men vad gör det när man har ett kung jobb? Nästan så jag längtar att få jobba lite, hehe!
 



JAG BEHÖVER FEEDBACK


Vad är bra med denna blogg?
Varför läser du den?
Vad kan jag göra bättre?
VAD VILL NI LÄSA OM? - BEHÖVER TIPS!

Anonyma komentarer går också bra. Men snälla. Behöver just ditt ord=)
 



Och lite störd i huvudet


Jag är verkligen en nattmänniska.. och.. lite störd i huvudet. Hehe. Mina grannar måste tro att jag är sjuk i hvudet iallafall!!Jag menar - vem ställer sig och putsar fönster klockan tolv på natten?! Därefter fick jag ännu mer ryck och började damtorka, sopa golven och vrålstäda köket! Haha, jaaaaa nattmänniska i sinne! Men nätterna är så mycket trevligare än tidiga morgonen, även fast den har sin charm! 
 
Nu ska jag iallafall svara på några mail och sedan krypa i sänggG! - Godnatt finase ni <3



Även Frida hade fotat tre bilder från i lördags

 



Måndag du fina.

Just hemkommen från en sjukt svettig men perfekt kväll på friskvårdskompaniet, hehe. 
Ska bara äta kvällsfika (gröt med massa mjölk å banan till) sedan kommer mer blogg!