jobblördag


Jobba till 16 sedan födelsedagsfest för bästa Elin och Jenny. Blir en fin lördag!!



lördag

This is page 31 of 365. Denna dag kommer aldrig igen. Ta vara på just denna. Tillbringa dagen med saker som du behöver just nu och skulle må bra av. Något som ditt framtida jag skulle tacka dig för;) ? Våga ta ett steg ut boxen.

Kram:)



Fredagsfys

Blev upphämtad av Elin 10.00 i morse. Så drog vi iväg på gymmet och mötte upp Lisa! 

Så rev vi av ett riktigt otäckt tabata-pass med fokus BEN. Jag grät av smärta den sista övningen haha. Men man blir så nöjd när passet är över och endorfinerna blir till det dubbla. LYCKA! 

Nu ska jag äta lunch (pannkaka;)) ). Därefter bara ta det alldeles lugnt några timmar. Jobb 16-21 ikväll!



THROWBACK

Minns den pinsamma lyckan när jag fick en vänförfrågan av självaste Samir...

... Och humorn på att ingen trodde att det var sant!;)
 



Styrkekram till dig

Oavsett vem du var för tre år sedan så var det för tre år sedan. Varje år utvecklas du - både till utseendet och personligheten. Därför är det onödigt att kolla på det förflutna. Det är inte värt att gräva ner sig i gamla jobbiga upplevelser eller tro att man är "en viss person" för att man var denne i skolan. Du gör val varje dag & av dessa val skapar du din egen personlighet. Bara för att du var blyg och tillbaka-dragen i skolan, behöver du inte vara det idag. Det finns en anledning till att framrutan är större än backspegeln. Du ska se framåt - inte bakåt. 

Du är en bra person nu. Folk tycker om dig för den du är. Du behöver inte vara bäst i allting. Det räcker med att bara vara bra. Sluta kritisera dig själv i allting du gör, var nöjd ibland också. Du duger och din omgivning älskar dig för precis den du är. Jag lovar<3

 





PANNKAKA TILL MIDDAG


Hur gott är det inte med pannkaka? Perfekta matlådor också. Jag älskar husmanskost. Våga vägra dieter!!!



Torsdag

Både jag och Angelica har varit lediga idag. Så vi har helt enkelt passat på att ha en riktigt bra dag!!

 Vi startade dagen med hotellfrukost på Allstar. Därefter shoppade vi innan jag var tvungen iväg på ett möte.

 Eftermiddagen har vi spenderat i stallet. Ridit i snöstorm och sedan druckigt varmt te med korvmackor i stallet. Det går liksom bara att må bra i stallmiljö OCH när man umgås med bästa Angelica. BIG LOVE TILL MIN KUSIN=)

Nu ska jag äta middag och göra mig redo för kvällens födelsedagsfika. Elin och Jenny fyller 23 idag. Så ska iväg och äta upp deras tårta ikväll;) hahaha.
 
 
 



TORSDAG

 



BAKA ENKELT BRÖD

 
 Ikväll har jag bakat mitt första bröd ever någonsin i mitt liv. Det var extremt enkelt med få ingredienser:

Bröd: 1 st.
Ugn: 175 grader.

2 dl havregryn
5 dl grahamsmjöl 
1 dl linfrön
2 tsk bikarbonat
1 dl frön/nötter (jag tog solrosfrön)
1 äpple, rivet
4 dl naturell yoghurt
1 tsk flingsalt

1. Blanda alla torra ingredienser. Rör sedan ner äpple, yogurt och salt. 
2. Fördela smeten i bakplåtspappersklädd brödform
3. Toppa med solrosfrön och linfrön 
4. Grädda 60 minuter i mitten på ugnen
3. Låt gärna brödet stå i några timmar innan du skär upp det. Det är kladdigt som nygräddat.

Fort var det gjort, SMAKLIG MÅLTID!




Onsdagstrött



För idag är jag galet onsdagstrött. Råkade försova mig i morse (eller vaknade 06:40 och börjar jobba 07:00). Otroligt nog hann jag till jobbet trots allt. Hinkade i mig två rejäla koppar kaffe och började jobba. 

Slutade redan 14:00 idag. Så denna eftermiddag och kväll ska jag spendera med att städa och baka bröd. Spännande att se hur det blir, har aldrig någonsin bakat bröd haha. Ajaaaaaaaaaaa - nu måste jag agera för att få någonting gjort. HÖRS SNART FINA=) 

Kram



Onsdag

 



En bättre tisdag

Efter dagens jobb och träning träffade jag Elin på stan. Vi besökte resebyrån och preliminärbokade en resa, som kommer bli av i Maj. AAAAH. Därefter gick vi en sväng på stan - jag råkade impulsköpa en jacka på 70%, jag visar er i mrogon tänkte jag!

Efter stan åt vi middag hos Elin. Pommes och grillkorv, här kan vi prata om underskattad mat. SÅGOOOTT=)

Vi hann även baka och se Biggest loser. Jag sitter och gråter mycket i det programmet, just för att jag ser så fina personligheter som mår så jäkla dåligt. Man vill bara ge alla en stor kram! 

 
Förresten. Råkade visst provosera i mitt tidigare inlägg. Det var verkligen inte meningen. Får så ont i hjärtat när jag råkar såra folk. Min mening med inlägget var att motivera - till att kämpa för att nå sina mål. Att ingenting kommer gratis. OCH att man själv väljer (varje dag) vem man vill vara. Så...förlåt till alla som tog illa upp!



Det finns inga genvägar

När jag gick högstadiet var det rutin att springa två kilometer varje år. Vi brukade göra det strax före sommaren och varje år medförde just den gympalektionen både nervositet och prestationsångest. Just för att vi sprang på tid - och hoppas på förbättring varje år. 

Jag kommer aldrig glömma vad vår gymnastiklärare sa till klassen första gången vi skulle springa. "Det finns en genväg och det vet ni om. Jag hoppas att ni inte tar den & fuskar er till en bra tid. För en sak ska ni veta: Det finns inga genvägar om ni vill nå en lyckad framgång" - Just dem orden finns klistrade i framloben på mig. Jag läser dem om och om igen när jag stöter på en motgång. Eller om jag vill lyckas med någonging som känns jobbigt, ansträngande och drygt. Oavsett om det kommer till träning, plugg eller att övervinna en ätstörning. Det finns inga genvägar till att lyckas påriktigt. När det går extra tungt - så vet jag att det bara är att bita ihop över och underkäken - och fortsätta framåt - för ingen latmask når någonsin success.

Hur som helst. Efter att min lärare sa dem orden bestämde jag mig för att skippa fuska. Jag sprang rundan på elva minuter första året (eftersom att jag hatade att springa). Men varje år förbättrade jag mig med en minut. En minut. Det är ju lysande. Jag minns tuffingarna i klassen, som tog genvägen. *bortklippt* Ser ni något litet mönster? Det gör nog jag! 
 
Skippa fusk och genvägar. Bit ihop över och underkäken och kämpa för att nå dina mål. Det är du värd!

(Ps: Eftersom alla missuppfattar mitt inlägg väljer jag att förklara lite tyligare. Det jag menar med min text är att man måste fightas för att komma framåt. Att i princip ingenting kommer gratis. Väljer man att ta genvägar genom hela livet, så kommer man aldrig heller att nå sina mål. Om man däremot väljer att kämpa för att nå dit man vill - kommer man att göra det också (tyvärr kan dålig självkänsla, sjukdom eller ångest stå ivägen) - men även där finns ju någonting att jobba på? Liksom: Du gör val varje dag. Vill du må bra eller vill du må dåligt? Vill du nå dina mål? Eller vill du inte det?.... Du väljer själv. Vågar du bara ta ett steg ur den dåliga cirkeln - är du redan halvvägs till success. DU ÄR VÄRD ATT MÅ BRA!!



Just nu - min morgonmusik

Vad har hänt med mig?! Men alltså contry musik har blivit min morgonmusik - HUR GLAD BLIR MAN INTE AV DETTA? 


 
 Även denna låt är väldigt goood!



TISDAG

 



Måndagsträning


Träffade Elin på gymmet åtta ikväll. Så har vi kämpat oss igenom ett bodypump pass. Så jäkla gymt! 
Nu är det time for kvällmat innan sömn. Tre enormt viktiga punkter för en välmående kropp=) 

GODNATT MÅNDAG!



måndag




söndag - skippar solen?


Varför vara ute i solen när man kan ligga inne & läsa tidningar hela dagen? 



lördag kväll


Blev helt enkelt middag med brorsan å hans polare ikväll. Inte dåååliiiigt!!



lördag


Idag har jag följt mamma till stallet. Hon tog hand om Disa idag:) Så jag fick låna pållen och galoppera fort i snön. Alltså satan så kuuuul!!!




Lördag

 



Svante - Fjante

 
I helgen ska jag och Svante-Fjante flytta hem till min mamma och pappa. Svante for dit redan igår. Min lilla skatt:):)



Fredag


FÖR DET ÄR FREEEEEEEEEEEEDAG!!
Jag jobbar 7-17:30 idag. Känns som en galen tur en fredag, Men det går säkert de med. Efter jobbet ska jag och tjejerna äta middag. Jag hörde rykten om plättar med sylt å grädde - alltså JISSES SÅ GOTT DET SKA BLI. De var minst hundrafemtio år sedan jag åt det, så gissa om det kommer bli gott. Lär äta upp en hel smet själv haha!

Ha en bra Fredag mina fina. Och. Nu är det helg - du är värd lite lyx. Som Chips, godis och ett glas vin!



Fredag

 
Om du fick önska dig exakt vad du vill i livet - Vad hade du önskat då? 
 



AVBÖJER SUMMERBURST

Summerburst i Göteborg 2013

 
Summerburst i Göteborg 2014

För mig blir det inget summerburst 2015. Jag och några polare har bestämt oss för en resa istället för festival i Göteborg. Liksom, en weekend i Göteborg kostar i princip lika mycket som en vecka på Grekland!!

Så i morgon ska jag, Elin, Jenny & Matilda börja spana efter utlandsresor - JAG ÄR TAGGAD!!!
 



sen frukost


Nu ska jag mot ett core pass. Innan 16-21 jobb väntar. Snart helg<3
 



Torsdag



Det jobbigaste steget är det första. Men när du väl har tagit det - kan du bli precis vem du vill & göra exakt vad du vill.
Du är inte stämplad till att vara en speciell människa, eller menad för att iobba på ett speciellt ställe. Det bästa är att man själv skapar den man vill vara. Och att man får ändra sig & sedan ändra sig igen. 

När det frösta steget är taget, kan du bli vem du vill och nå exakt dit du vill i livet. Det är aldrig föresent. 
 
 



LÄNGTAR TILL FLORIDA


Jag blir alldeles pirrig i magen när jag drömmer mig bort till nästa månad. Då kommer jag byta ut mina jeans mot korta shorts. Jag ska placera solglasögonen i ansiktet och låta håret bli stylat av vattnet. Utsikten kommer inte vara snö - utan en vit strand och mängder av palmer och vackra solnedgångar. 

Åh, om mindre än en månad åker vi. Mamma fyller 50 och bjuder familjen till Florida och Miami. Svar ja: Jag är en bortskämd unge;)Men en mycket tacksam bortskämd en. Jag bara vet hur roligt vi kommer att ha. Det är något speciellt med familjeresor!! Jag längtar något så eeeenormt. 

traveling is the only thing you buy that makes you richer
 



Ledig hela dagen kläder


Tränat, Duschat och ätit lunch. Klockan är bara två och jag mår gott. Bästa känslan är ju att ta på sig mjukiskläder, inte ha något smink och tänka "Så jäkla skönt, jag ska stanna inne resten av dagen och göra ingenting". HELT UTAN STRESS JU. Alla behöver vi sånna dagar ibland. Det kan dessutom vara nyttigt att ha tråkigt emellanåt - det är då fantasin sätter fart och man blir mer produktiv. Det är oftast unde dem "tråkiga" stunderna man börjar tänka mycket - och på så vis - skapar tankar om den framtid man vill leva i. Vilket jobb man vill ha, vilken pojkvän och hur man vill vara som människa... SÅ... KOM IHÅG ATT HA TRÅKIGT IBLAND!

Nu ska jag dock slå upp en kopp coffeee och ringa Mamma. Det var så länge sedan jag pratade med henne (tre dagar sedan haha). Men mamma är bra och jag saknar henne så:)
 



Dagens träning

Dagens träning bestod av lite tricep och mycket crosstrainer (med mycket motstånd och hög puls). Kul Kul Kul!
Ps. Jag har riktigt dålig teknik på bilderna. Men jag är inte på gymmet för att visa hur bra jag är. Jag är där för att bli bättre!
 
Lisa och Elin var också duktiga. Mina asolut bästaste träningskompisar!

Nu är det dax för lunch. Vad sägs om makaroner och köttbullar? MUUUUUMS!



Onsdag

Kom ihåg att du är så jävla värd att lyckas. Du är värd att må perfekt. Låt aldrig någon trycka ner dig, eller få dig att känna dig liten och ful. För det är du inte, du är värdefull. Just precis DU kan bli vad du än vill här i livet. Du är så mycket snyggare än du själv vet om. Du kommer att nå dina mål här i livet. Och vet du? det som just nu får dig att må dåligt jut nu, det kommer att gå över. Dont worry. Det löser sig med tiden - Allting har en mening. 

Kom bara ihåg att just precis du. DU. Du är så himla grymt bra :)



Sveriges lyckligaste

 
Fick till ett riktigt bra axlar + mage pass idag med Lisa och Elin. Jisses så roligt det är att träna och att lyfta tungt. Hela min kropp blir full av lyckohormoner när jag tränar. Liksom, jag hade värsta deppdagen på jobbet, men så fort jag kom på gymmet lättade deppandet och efter passet var jag Sveriges lyckligaste människa!

Nu ska jag ta en kvällsfika. Kanske lyxa till det med varm Oboy och några rostade mackor?? 
I morgon väntar ledig-dag så efter träningen ska jag bara mysa i min pyamas och läsa böcker hela dagen hehe:):)
 



Tatueringar


Är så sugen på att göra tatueringar. Små texter med kloka ord. Men vet inte VAR JAG SKA SÄTTA DEM? Finns sååå mycket snyggt man kan göra!
 



Träningsrutiner



Har kommit in i träningsrutinerna igen. Det går bra och jag har träningsvärk dygnet runt typ haha. Det var somhäromdagen när jag skulle sätta mig ner och sa "ajajajajaj mina beeeeen" då svarade Mamma "Ja, Julia,nu känner man igen dig igen". Jag är faktiskt duktig på att ta ut mig det lilla extra när jag tränar, typ göra några repetitioner mer än jag egentligen orkar eller köra ett fortare tempo än min puls ens orkar slå den sista minuten på crossfitrundan. Och jag lovar - med det tänket har man träninsvärk 24/7. 

Men för att ens orka träna så, är det riktigt viktigt med BRA + MYCKET mat och bra sömn. 

tjiiiiing<3



TISDAG



Jag älskar frukost, dagens absolut bästa mål  -muuuuuuuuums. Nu ska jag käka en innan 7-16 på jobbet väntar. PUSS!
 



Tisdag

 



THROWBACK


En återblick från min kusin Sebbes student i somras. Helt otroligt vad jag ler av dessa bilder. Ni kan inte förstå hur mycket jag älskar min släkt. Vi är liksom åtta kusiner här i Skellefteå & i hela våra liv så har vi träffats varje gång någon fyllt år för tårta och lekar. Kusinkalas kallar vi det. Och vet ni? Ett kusinkalas går före allt, det är helt ärligt någonting jag värdesätter högt. Jag är så jääääkla familjekär - jag hänger tusen gånger hellre på ett kusinkalas än en festkväll. Så enkelt är det. Dock kommer mormor saknas nu. <3

BIG LOVE
 



Måndagsmiddag

Dansar runt i min lägenhet med lilla-my toffsen och känner mig allmänt glad. Lyssnar på grym musik och sjunger (troligtvis) med så högt att grannarna hör. Stackars grannar haha. Lagar middag gör jag också:

Haha nu ska jag tagga ner och äta middag framför något bra program. brukar vara repris på Mia på Grötö denna tid. PEEERFEEEEEKT. 

Hörs snart



REPEAT

 

Minns du Jay Smith som vann idol för några år sedan? Här är en ny singel av honom. Jisses så bra!!



måndag




Efter bloggpaus - kommer bloggstart

Några sköna dagar har passerat. Jag har band annat blivit erbjuden min alldeles egna tjänst inom kommunen. Känns sjukt att bara vara 22 och bli erbjuden en helt egen. Chefens ord "Du är så ambitiös, duktig & sprider positiv energi runt dig att vi måste erbjuda dig en tjänst här. Bara så du stannar kvar". Det värmde mitt hjärta ska ni veta!

Annars då? Jo jag har just nu den sjukaste träningsvärken i hela världen. Jag har kommit igång braa med träningen och tycker det är riktigt kul. Mår så bra när jag är på gymmet helt enkelt.

I fredags var jag och brudarna på bio också. Såg Micke och Veronica. Man kunde ju typ räkna ut hela filmen, men den var fin. En feelgood film som jag garanterat kommer se fler gånger. 

& igår var det lördag

startade dagen med bodypump klockan 09.00 på morgonen. Följt av fika hos min faster 14.00.

Därefter åkte jag hem för att locka till håret och sminka mig. Det är så kul att fixa sig ibland, visst är det?!
 
 
Så hade vi en liten förfest hos Matilda innan vi drog vidare på Allstar. Det var bra med folk där och jag hann snacka med många sköna lirare. Jag hade jätte, jätteee kul igår verkligen. Det märks dock idag. Jag som aldrig brukar vara bakis.... ÄR BAKIS?! Känns ju sådär eftersom jag och Elin ska träna ikväll. puhuu. Nu ska jag se tv och äta chirre. SEE YOU!



bloggpaus


Tänker ta ett blogguppehåll fram till helgen. Varför? joooo för att jag känner mig så himla slut just nu.
 
Jag hoppas verkligen att du får en fortsatt himla bra vecka. Gör någonting som får dig att skratta och må bra varje dag. Det är de minsta du är värd. KRAM




Tisdag

 
Tjännare. 
Sovit 10 timmar inatt, var fortfarande död när klockan ringde(!?). Tog mig trots allt upp och iväg till gymmet. Nu är jag hemma och har käkat lunch. Är fortfarande utslagen men måste städa innan jag börjar jobba 16.00 idag! 

När man är trött och slö, utan egentligen anledning - så är det viktigt att hålla kvar vid dagens viktigaste måsten ändå. Man mår inte bättre av att gräva ner sig och inte göra ett skit. Kom ihåg det! 



TISDAG

 



Jobbig måndag



Jag kommer bli Sveriges mest oroliga morsa. Jag menar - klarar inte ens av att se min katt hos veterinären. Haha idag när vi kom till djurkliniken så började jag flänna när veterinären sa åt mig att sitta i väntrummet medan dem hjälpte Svante med kastrering, IDmärkning & Vaccination. Min enda tanke var "Jag kommer nog aldrig mer få se honom... Det blir säkert komplikationer så han dör"... Men sedan började jag gråta lite glädjetårar när veterinären kom tillbaka med honom och sa att allting gått bra:):) 

Ikväll har mamma varit förbi en stund, så fick hon lugna mina nerver angående Svante och allt som "faktiskt skulle kunna gå fel". Varför är jag så orolig?! jaja, klockan 20.00 ikväll såg jag djurens hjältar på tv4. Jisses vad jag grät programmet igenom. Äckliga jävla tjuvjägare som gör allt för pengar. Och. Fina jävla människor som försöker rädda dessa djur. Se det programmet på tv4play om ni får möjlighet. 

 Jag vill bara ner till sydafrika och hjälpa alla djuren, när jag ser hur dåligt dom har det (bra jobb för blödiga jag va;)). Nämen ärligt talat vill jag det. Bara synd att det kostar så mycket för en sådan resa bara. 

Jajajajjjaaa. Har i princip flännat hela dagen så nu ska jag sova, Är sååå trött!!



Problem med finnar

När jag gick skola hade jag massor av finnar. Som alla har i puberteten. Jag minns hur mycket jag skämdes över dem och än idag uppkommer en svag panik när jag ser dem röda prickarna dyka upp överallt i ansiktet. Trots att det bara är små röda prickar liksom. Men nu har jag hittat produkter och smink som fungerar alldeles utmärkt för mig, som sällan och aldrig ger mig finnar!

För det första sover jag aldrig i smink. Varje kväll använder jag dessa tre ansiktsprodukter. Först tvättar jag bort  sminket med tvålen. Sedan låter jag en Gel-creme sitta i ansiktet ca 1 minut. Därefer tvättar jag bort det och smörjer in ansiktet med krämen. Påriktigt världens bästa ansiktsprodukter! 

Om det trots allt dyker upp finnar - så smörjer jag dethär på dom när jag ska sova. Och POOOOFFFF är dem i princip borta när jag vaknar på morgonen. Det går att stava mirakelkräm. Denna kräm borde finnas i varje hem! 

I sminkväg använder jag aldrig fondation som täpper igen alla porer. Om jag sminkar mig brukar jag endast använda en primer, rouge på kindbenen och lite solpuder i hela ansiktet (allt från bodyshop). Och minst en dag i veckan låter jag ansiktet vila från allt smink:):)

Det är fett enkla steg för att slippa finnar. Men trots allt: När dem dyker upp i mitt ansikte brukar jag dränka paniken genom att tänka "herregud, det är röda prickar i ansiktet, finns dem som har det betydligt värre. Dessutom lägger jag aldrig märke till finnar på någon annan, jag ser dem bara på migsjälv". Så några röda prickar i ansiktet håller inte mig inlåst;) Däremot trivs jag bättre utan dem! 



Gick något fel?

 
 
Mjukiskläder och inget smink. Jäkla skön måndag detta. Jag har just kommit hem från veterinären med Svante. Trodde att en kattunge som just blivit kastrerad skulle sova hela dagen? Men nä, svante är helt gaaalen. springer runt, hoppas, busar, leker. Jag är fett orolig eftersom det blöder lite å han måste ju ha oooont?! 

Nä huwa. Jag förblir barnvakt hela dagen xD 




svantis


Nu är Svante halvåret alltså. Helt sjukt vad tiden har gått fort, han är inte så liten längre:) hur som helst ska han kastreras idag.... Idag klockan nio... och jaag har just stigit upp... Ska slänga på mig några mjukiskläder och köra ner till veterinärerna. Blir en spännande dag;P

#HAAAAAAAAAAAADE
 



Måndag - Krama

 
Jag tror på karma. Är du snäll mot folk i din omgivning, alltid gör ditt bästa och är godhjärtad - kommer du få det tillbaka också. Är du däremot svartsjuk, ej glad för andras skull och negativ - kommer du även här få tillbaka med dubbla mynt. Är inte askungen ett lysande exemplar?! 

TREVLIG MÅNDAG. Och. Kom ihåg att göra många goda ting, för jag lovar - det kommer löna sig i längden!



Någon som känner igen sig?

 

HAHA DENNA ÄR SÅ KUL. Tror att alla kan relatera;)



hela livet

Jag var en lycklig unge i mormors famn. Skrattade tydligen all the time som barn och var världens mammagriiiis

Här gick jag i 8:an. Det var innan perioden med tandställning, ögonbryns fix OCH på den tiden klippte jag även luggen själv. Men lycklig var jag för det haha

Jag vill inte. Jag vill verkligen inte att du ska vara borta. Det gör så smärtsamt ont varje gång tanken befinner sig i mitt huvud. Tanken om att du är död. Nu har du varit det i två månader och jag saknar dig varje dag. Hur kan något sånhär ens få hända? Mormor som har funnits där under hela livet, som inte längre finns kvar. Varför ringde jag inte dig mer ofta? varför kom jag inte och hälsade på mer ofta? Varför skickade inte jag smset den fredagskvällen, två dagar innan du dog. Varför skrev jag smset, RADERADE det och tänkte "Nej det är sent, jag skickar det i morgon". Varför glömde jag skicka det på morgonen och VARFÖR  tvärdog du två dagar efter det? åh. Min fina mormor. Du lämnade oss alldeles för snabbt. Jag älskar dig så! 


"Känn handen kring din hand. Var stilla, var ej rädd. Som en bro över mörka vatten ska jag bära dig"
 
<3



lugna gatan

 
Vilken äcklig snöstorm vi haft inatt. FETT KUL att börja klockan 07.00 i morse??? Liksom plumsa till bilen (snö till knäna) och sedan vara nära på att köra fast varje meter ända fram till jobbet. Haha alltså jag var så irriterad när jag kom fram till jobbet.... Jag är verkligen ingen vintermänniska. Jag hatar snö och kyla. Nä fy fan, vill ha sommar nu... 

Slutade jobba 12. Då träffade jag Elin på gymmet en stund. Vi körde typ fem tunga benövningar. Sedan var vi klara. Träning behöver inte alltid vara fett jobbigt, eller svettigt. Ibland räcker det med de lilla=)

Nu ska jag snart till jobbet igen. 16-21 väntar. Känner mig ärligt helt död. Vill egentligen bara dö under en filt i soffan och se tv flera timmar. Men det kommer inte ske, time to göra sig klar för jobbet 

HA EN LUGN OCH MYSIG FREDAGSKVÄLL! 



lördagskväll

Efter tio timmars arbete så så krullade jag upp håret lite extra innan jag träffade brudarna!

Så träffades vi hos Elin för lite middag innan vi drog på fest. Jag var nykter. Att vara nykter på en förfest är och kommer alltid vara väldigt speciellt haha. Sjukt trevligt att få fira Frida några timmar iallafall<3

Nu mååååsteeee jag sova. Massa jobb väntar i morgon. Kram på er!



Jobbarhelg och nykter fest



Jag älskar att ha stort hår. Volym, långt och lockigt - trivs absolut som bäst då. Så igår under min helt lediga kväll krullade jag upp hela mitt hår. Jisses så stort och fluffigt det blev haha. Känt mig som en disco brud hela dagen på jobbet today=) 

Aja... Nu ska jag fixa upp mig lite. sedan väntar middag och fest (nyktert för min del) med tjejerna. Not bad! 

Om jag var sjuksköterska... Skulle du få förtroende för mig om duu var min patient?
Jag tycker själv att jag ser ut som en typisk sjuksköterska.. Snäll, naturlig och seriöst typ? xD
 
 



Det är värt det




På min facebooksida och Mail ([email protected]) trillar det ofta in mail från tjejer som behöver pepp-talk. Det kan vara tjejer med ätstörningar, till folk som har någonting som tynger dem. Jag svarar med glädje på varje mail jag får. Vissa tjejer kan jag maila med ett längre tag, medan andra bara behöver ventilera tankarna över ett.

Men när jag får kommetarer som den här ovan^. Blir jag verkligen varm i hjärtat. Just denna kommentaren fick mig att känna mig som den stoltaste mamman i världen haha. Jag har trott så jäkla mycket på denna tjej. Å nu har hon kommit så långt på sin resa. Ett tips är att kika in hennes Instagram! 

Trevlig lördag på er. Kram <3 



LÖRDAG

 



Ögon är själens spegel


Jag har gröna ögon eller Hazel Ögon, kan inte bestämma mig hehe. Vad har du för färg? 




FREDAG



Fredag. Page 9 of 365. Jag ska inte göra något speciellt alls idag - jobba - träna - tvätta - sova tidigt - jag jobbar 7-17.30 i morgon så att. Men alla dagar behöver inte vara roliga eller spännande. Vissa dagar måste vara tråkiga, så man uppskattar dem roliga mycket mer=) Så är det.

HA EN FIN FREDAG FINA DU



FREDAG

 



mat-julia

Nu har Mat-Julia varit i farten. Jag har verkligen varit sämst på att ta hand om mig själv senaste tiden. Typ ätit kakor till lunch, aldrig tränat, ätit godis varje kväll.... = Inte okej! Så nu har jag tänkt ta tag i livet igen. Äta rejäla måltider följt av träning, bra sömn & nöjen. JAG ÄR PEPPAD=)
 
Så nu ikväll har jag pysslat på med matlådor. Tyvärr är jag sämst i köket. Jag kan liksom inte ens koka ris utan att googla hur man gör det, haha jag är riktigt värdelös;) Så därför äter jag oftast väldigt simpel mat. Idag har jag tillagat kyckling med grillkrydda i ugn, jasminris och broccoli. 

Det blev även några lådor med fullkornsmackaroner och köttfärss (med tacokryddor)... Jag har aldrig liksom gillat sås till maten, inte ens när jag var jätteliten. Folk brukar alltid reflektera över min mat "Men gud så torrt, är det ens gott?" liksom "JAAAAAA mycket godare än att förstöra den i mängder av såser". 

Sådärja. Hoppas du har en fin kväll. Puss!



Shoppingtorsdag

 
Idag har jag och Elin varit på stan för att shoppa träningskläder. Min alldeles för långa träningsvila är nu över. Nu är det time to be hälsosam igen. Det vill säga kombinera träning med god mat:):)
 
Vi var även på Kungsgrillen och åt lunch/middag. Denna Spagetti Bolognes satte fint i magen, mmums!

Därefter hämtade vi upp Lisa och drog på gymmet för Core pass. Efter for vi och veckohandlade. Alltid roligare när man är fler?!
 
 Jag glänste i mina nya träningsbyxor och jättesmutsiga Nike Air Max skor - snyggt va;)
 



Torsdag


... Detta är viktigt att minnas!
 



THROWBACK

År 2011 var jag och Elin i London... Den största frågan är... Vad fan tänkte jag angående kläderna? HAHA

 
Modekatastrof är bara förnamnet haha!



LEDIG DAG


Nu ska jag och Min kollega Berith ut på äventyr. Kan inte bli mer än bra! 

Hörs snart igen pusssss



Hon på bilden

 
Som många gånger tidigare var hon på resande fot med sin familj och en till. Hon var mycket tacksam som blev bjuden till Franska rivieran för andra gången på två år. Tjejen på bilden har alltid tyckt om att se sig om i världen och är lyckligt lottad eftersom hennes föräldrar delar intresse. Hon tycker mycket om sina föräldrar. Två personer med fötterna på jorden som älskar sin dotter (och son) mer än allting annat på denna jord. 

Trots det stora leéndet på bilden och lyckan över att befinna sig i Frankrike under dem kalla septemberdagarna så bar hon på en hemlighet. Den syns inte på bilden, men det låg ett kolsvart ångestmoln runt henne. En ångest som tvingade henne att promenera innan frukost varje morgon. Och som sedan sa åt henne att äta naturell yogurt med musli till frukost, samtidigt som resten av gänget åt nybakat bröd med nutella. Tjejen på bilden ville också smaka av nutellan och det fantastiskt goda brödet, men hon vågade inte. Varför hade hon inte en aning om. På eftermiddagarna var gänget på stranden medan tjejen på bilden stannade inne på hotellrummet. Hon skyllde på allt från magont till huvudvärk, men i själva värket låg hon över toaletten och tryckte fingrarna så långt ner i halsen som det bara gick. Hon gjorde allt för att spy upp det hon tidigare ätit. Tjejen på bilden bar på en hemlighet. En hemlighet som ingen märkte av, inte ens hon sjäv. 

När dem landat i det kyliga Skellefteå igen blev alla tecken allt mer tydliga. Hon började äta allt mindre samtidigt som hon tränade mer. Kompisar var ett minne blott och när dem började nämna "ätstörningar" blev hon chockad... "Jag ätstörningar. Är ni helt sjuka eller - jag är inte ens underviktig?". Även hennes föräldrar blev allt mer oroliga.  Men flickan förstod ingenting. Hon hade fortfarande fett att klämma på och kilon som skulle bort. Det enda hon visste var att vikten skulle ner. Ner. Ner. Ner! 

Tillslut blev hon fångad. Fångad och hjälpt. Magdalena bröt den sjuka vardagen som hon hade skapat. Under det första mötet fick hon en lapp av Magdalena som än idag ligger kvar i börsen "Jag är värd att dricka vatten" står det på den. 

 

Det jag vill komma till är hur sjuk en ätstörning är. Den bildar osanningar i ens huvud. En ätstörning sitter inte i vikten utan den sitter i huvudet. Glöm aldrig det. Har du - eller någon vän - börjat fokusera kring träning och mat så är det en varningsklocka redan där. Sätt dig ner och fundera. Är det värt de? Är det värt att stoppa fingrarna i halsen och spy? För att sedan vara sjuk i resten av ditt liv? Att ständigt tvingas avstå roliga aktiviteter, aldrig känna dig tillräckligt bra, alltid räkna kalorier i huvudet, leva med olika näringsbrister, förstöra tarmar och tänder, hata livet, verkligen hata allting. Är det värt det? Är det meningen att man ska tillbringa sitt liv, med att förstöra det? Snälla fina du. Du som fokuserar kring mat, träning, kroppen. Snälla. Sluta mixtra med din kropp. Jag lovar, det är så jävla inte värt det. Finns så mycket viktigare saker att fokusera på i livet. Vem fan bryr sig om vad du väger ändå?
 

"Om en kille tycker jag är ointressant för min kropp. Är jag inte det minsta intresserad av honom ändå"
 
Så det så

KRAM TILL FINA DU.



ONSDAG

 
Hoppas att DU får en fin dag. Kram <3



middag

 
Råkade bli pizza med Angelica. Tisdagslyyyx!



TISDAGENS KLOKA

 



Svante

Sitter här framför datorn och har tusen miljoner TO DO idag. Svante biter sönder min penna och trampar på alla mina papper, haha, känns som att det går bra nu??
 



SÅ BLIR 2015 GULD

1 . TA INTE LIVET SÅ ALLVARLIGT
Kom ihåg att det inte är en big deal. De är inte hela världen om du råkar ta ledigt från jobbet och resa istället. Det är inte heller hela världen om du råkar leva utanför boxen och sova extremt lite en natt, eller helt glömmer bort att äta middag en kväll (och äter ett fett stort kvällsmål istället). Det gör ingenting om du "råkar" skämma ut dig. Det är bara kul, för tillslut blir allting en rolig historia.Med andra ord ta livet med en nypa salt. Lev inte i en box full av regler. Ingen mår bra av att leva i ett hamsterhjul. Lev istället i en vardag som får dig att må bra. Våga testa livet. Lev efter just dina drömmar! 

"Mår du bra fortsätt lev på samma sätt - Mår du dåigt, gör en förändring"

2. PEOPLE JUST WANNA HAVE FUN
Det bästa som finns är att skratta, right? Folk söker spänning och att ha roligt. Varför inte vara denna roliga person? Var lite crazy. Våga tala innan du tänker. Låt folk skratta åt dina skämt. Var dig själv. Tala ut om dina galna ideér (för alla har vi dem, vissa vågar bara inte visa dem). Det bästa som finns är att ha kul. Att skratta. Var personen som skapar galna historier att berätta för alla andra sedan. På så vis blir 2015 spontant och ingen vet var det kommer sluta;).
3. SLUTA VARA OSÄKER
Sluta övertänka allt. Sluta "tänka om". Tänk istället att det är bättre att ångra någonting man gjort än att inte göra det alls. Tänk så om allt. Tillexempel om du tvekar på att bjuda ut en tjej/kille, fråga om löneökning eller tala inför stora folksamlingar. Du måste sluta vara osäker. Räkna istället ETT- TVÅ - TRE och sedan kör. Våga skicka smset till killen/tjejen. Be chefen om ett möte. Gå upp på scenen. Big deal liksom? Sluta tänka och börja agera istället. 2015 ska bli året då vi utmanar oss själva och bara kör istället för att tveka, fega och backa ur... Å den där stoltheten, den hatten tar vi av oss va? Ödmjukhet och positivitet vinner i längden. All way.
 
" Det finns ingen ful människa. Vi alla attraheras bara av olika"

4. GÅ IN MED INSTÄLLNINGEN OM ATT ALLTING LÖSER SIG.
Det är verkligen ingen big deal. Suta vara osäker och kör hårt istället. Vågar du bara ta det första steget, så löser sig allting på vägen. Kom även ihåg att du är värd att lyckas. Du är bara värd det absolut bästa. Kom även ihåg att det aldrig är försent att göra en förändring <- även det är ett steg du måste våga att ta! 

 
5. VARFÖR MÅDDE DU DÅLIGT 2014?
Tänk igenom förra året. Vad var det som fick dig att må dåligt då? Gör förändringar från det. Tänk även igenom vad som fick dig att må sådär extra bra, det ska du hålla fast vid - och ägna ännu mer tid åt detta år!

6. TA TAG I SAKER SJÄLV.
Se till så att saker blir gjorda. Sluta räkna med att alla andra ska göra det åt dig. Vänta inte på att chefen ska höja din lön, eller att tjejen/killen ska skriva först. Ta tag i det och se till så det blir gjort istället. För visst minns ni? 2015 är året då vi ska sluta tveka och bara köra. Var dig själv - People just wanna have fun! 
 

Lycka till!



Måndag


Bara du har en positiv inställning så gör du en förändring. Varje dag - varje minut. Du kanske inte märker det själv, men så är det. Tänk positivt så löser sig resten. 



HEJDÅ HELGEN

Försökte ta en söt bild, gick sådär. Svante boxades! 

Söndag idag. Jag har verkligen inte gjort många knop i helgen. Jag och Svantis flyttade hem till min familj i två dygn. Har druckit mängder av kaffe med Mamma, spelat xbox med brorsan och sett film med farsan. Har ätit chips i sinne också, muuuuums! Sprungit runt i noll smink och smutsiga mjukisbyxor haha! En riktig återhämtningshelg på alla sätt och vis. Behövde det, nu är jag fett redo för en ny vecka med mycket roligt som ska hända!! 

Har tusen to do i morgon. Men det är de positiva med Måndagar. Då får man göra bort alla tråkiga to do!


 



TVÅ REPEAT

 
 
 



Lördag


Gavin DeGraws texter alltså.



Chillhelg

Längtar till helgen. Längtar till idag 17.00 när jag går på helg. Då ska jag springa runt i dessa kläder och göra ingenting. Fan så skönt & fan vad jag behöver det. En lugn helg. Ingen fest eller några planer. Så fantastiskt!



fredag


Har örhängen på jobbet idag, så känner mig lite fredagsfin. Hähä!  Snart helg. Kram på er!!!



Svantis



Svantes absoluta favoritställe. Här ligger han och spanar in fåglarna medan jag är på jobbet, han har det inte dåligt alltså. Min lilla bebis. Vet ni vad det bästa är? Jo det är att Mormor blev så fett glad att när jag skaffat Svante. Just för att hon gillar kissekatter och för att hon vet hur jävla ensam jag är - när jag är hemma själv. Liksom sen den dagen Svante flyttade hit, känner jag mig aldrig sådär ensammast i hela världen längre - väääärdefullt.

& nej. Bara för att jag är alone raggar jag inte upp första bästa kille;) Väntar istället och träffar han med det stora H:et. Oj vad jag längtar efter att bli sådär pangkär:):):)
 



Fredag

 
Kom ihåg - happiness can arrive at any moment.
När allting känns hopplöst, kan ett litet möte förändra allting.
Även för dig.



Nyårsafton 2014

Gårdagens nyårsafton blev enormt bra. Jag och mensvärken from heeelll mötte upp party people efter jobbet. 

Så åt vi fett god efterätt och körde lekar, skrattade bokstavligen tills vi grät. 

Därefter tog vi oss upp på vitberget för att se heeeela stans raketer. Där skålade vi och skickade upp sånnahär ljusgrejer för alla som dött i år. Feeling på det. 

& nu har vi kickat igång ett nytt år. Året som kommer att bli bäst i våra liv, hittils. Oavsett vad. 
Gott nytt år KRAAAAM på er!
 
 
 
 



torsdag

 
Första inlägget för detta år. Dont forget to smile.