Torsdagar är bra dagar!!

 
Hängt med Matilda och Elin på stan idag. Har shoppat upp ungefär varje butik och haft en äckligt fin dag med två brudar jag älskar. Blir alltid kul när v umgås för ni är så galna hehehe! - Jao, jag och Elin var även iväg och fixade naglarna inför göteborg. SNYGGA BLEV DOM!

Nu ska jag träna. Tänker mig rygg + triceps + 7km jogging. PuSS!



Instagram

 
Följ mig på instagram; juliaajoo



En helt vanlig onsdag

Satt mig i skuggan och började på en "Mental styrketränings" bok xD. Den var galet bra å lärorik. Har dock haft för mycket ångest å stress osv så har inte kunnat läsa en bokjävel på typ två år. Känns som enorma framsteg att jag gjorde det idag. Lycka xD !!

Stod saker som detta sjukt kloka i boken - älskar sånthär !!!!

Åt sedan våfflor med familjen. Åt hela fyra stycken, gissaaaaa om man var mätt:p

Därefter var jag och handlade med Holmlund. Sedan åt jag mitt kvällsfika ute i +21 grader. UNDERBARA SOMMAR!



Över 20 grader och sol

Går bara att love life när vädret är såhär grymt underbart. Åhåååå!!!:)




This is me och jag är snygg som fan

Sommaren är dubbelmoral. I sinne. Jag menar, först älskar vi sommaren och allt vad som hör den till. Men ändå hatar vi våra bikini kroppar? VI hatar att visa oss i bikini och har haft ångest halva året inför "beachen 2013". 

Men vad är det egentligen vi hatar så fruktansvärt mycket mer våra (egentligen perfekta) kroppar? Varför finns det inte en människa som är nöjd? Vi har ben som kan ta oss var vi vill här i livet, en röst som kan snacka oss fram och en mage som tar hand om maten (som vi måste äta för att inte svälta, som folk i Afrika)... TÄNK om ungdomarna i Afrika skulle gå runt med våra komplex? Det hade varit fruktansvärt patetiskt, ytligt och bara sjukt. 

Nej. Förtusan. Du kommer att leva i din egen kropp resten av livet. Du vinner inte ett skit på att hata den och "tänka om". Tänk istället "This is me och jag är snygg som fan". Eller... så tänker ni lite mer som Petra Medle "Jag har ett bra självförtroende, jag tror att alla killar blir kär i mig". 

Sommaren är en helt underbar tid. Kasta inte bort den på din dåliga självkänsla. Se sommaren som ett ypperligt tillfälle att träna dina komplex istället. Som jag. Jag tycker inte om mina "shorts ben" men jag använder shorts varje dag bara för det, dessutom säger jag till min spegelbild "Snygga ben". Hehe! 

Tänk er en vardag med ständig kärlek åt dig själv. En vardag utan självkritik. Knappt någon i Sverige är nöjd över sin kropp. Varför kan vi inte bara bli det - vi skulle nå så jävla långt i våra karriärer och drömmar med "jag tror på mig själv" tänket!! 




En älskar livet dag

Klippte håret 1 decimeter och slängde in lite ljusa slingor. Blev nöjd som tusan faktiskt!!

Sedan åt jag lunch vid älven med bäste Elin och Matilda!!!

...  och kvällen har spenderats hemma i stackgrönnan med träning, fotboll med brorsan och god middag! 



Godmorgon

Nu ska jag iväg och klippa bort mon risbuske till hår. Väldigt välbehövligt eftersom jag inte klippt mig på 1 1/2 år;)




Bra jobb på cirkelträningen ikväll

Sjukt bra jobb idag. Taggande tränare, skön stämning, sol och bra övningar. Love life!




Måndag

Laddat upp inför kvällens cirkelträning med 7km joggning (på 40 min) Så, säg hej till min osminkade men mycket nöjda ansikte. Vacker utan spackel, visst var det så;)?  




Kaffe och äppelpaj

 
Gårkvällen spenderades (bakis)  hemma i stackgrönnan. Åt god mat och äppelpaj med familjen och farfar - ute i solen - mysigt som tusan. Därefter var jag och mamma ute å promenerade innan vi dog i soffan framför WALLANDER.
Hade helt enkelt världens skönaste söndag:)

Nu ska jag ut och springa. HOOOJ!



LÖRDAG

Igår sket jag i mina komplex ben och bara för det satte på mig de kortaste shortsen jag äger, bara för att det var en helt underbar sommardag. Och vet ni det sjukaste? Den första komplimangen jag fick igår var att jag har "bra ben". Ni kan inte ens tänka er hur paff jag blev eftersom "jag har ju faktiskt skellefteås fulaste ben". Blev iallafall riktigt glaaaad!!

Träffade mina bästa brudar på olles för lite middag och en cider. hehe. gott i sinne! 

 
Sedan hem till mig för klädombyte, lite förkrök, bra musik och bara mys!

Därefter vidare till några sköna grannar som var riktigt kung. Balkongäng, allsång och massa jäkla feelgoodkänslor. Fick än en gång känslan av att sommaren 2013 kommer bli bästa någonsin=)

Vi drog även ut på krogen och dansade i några timmar innan vi fick vårt älskade maxkäk. När vi sedan skulle hem där vid fyra på morgonen var vi i princip nyktra fast ändå helt spårade med skrattatacker (som vi ALLTID är xD) haha fasen vad jag gillar er brudar. Utan er vette-tusan vart jag hade stått idag. <3



Vi är laddade för kvällen




Have fun




This is me

The typical Julia Jonsson xD
- Är livrädd för grodor
- Sjunger och dansar alltid när jag kör bil !
- Skrattar jämt åt dåliga skämt:p
- Är ganska blyg, fast folk tror jag e dryg!
- Tror på att allting är möjligt
- Har aldrig varit kär
- Tycker att självförtroende är snyggt
- Vill hjälpa folk som har det svårt
- hata dryga människor hehe 
- säger ofta vad jag tänker xD
- roligare att köpa träningskläder än kläder
- tror folk ljuger när dom säger jag e snygg:p
- vill göra allting perfekt !!! 
- älskar mina vänner å familj så det gör ONT! 



Norrland

Startade dagen med en morgonpromenad i skogen. Helt Underbaaaart.




Jag har verkligen inga shorts ben!



Jag har verkligen inga shorts-ben. Jag är faktiskt ganska ful i dessa korta byxor. hehe. Ser ganska kort och tjock ut i dem! (Kanske för att jag har så korta ben och lång överkropp??) Detta gör mig iallafall mycket upprörd eftersom jag ÄLSKAR shorts, det är så grymt snyggt! - kan även bli apavundsjuk på tjejer med långa ben, för det vill jag också ha;p - iallafall. I sommar har jag tänkt totaldissa mina tankar om mina fula ben. För vet ni? Jag har tänkt använda shorts massor i sommar, bara för att lära mig gilla mina ben ;D BoOM!

hehe. ville bara ha det sagt! ;P - Vad tycker ni om att ha korta shorts??



SLUTTESTEN



För sju veckor sedan startade Personlig Tränings Gruppen. vi var 15 personer som ingick och vår tränare Jossan hade två pass i veckan för oss. På den ABSOLUT första träningen (för sju veckor sedan) gjorde vi ett test:

Gör så många varv du orkar och hinner på 12 minuter.
10 omvända burpees
10 armhävningar
10 hopp över låda
10 benböj.

För sju veckor sedan orkade jag 6 varv - och NU efter sju veckors galna träningspass - gjorde vi exakt samma test igår. Igår orkade jag hela 9 + 1/4 varv.  FÖRSTÅR NI VILKEN FÖRBÄTTRING DET ÄR?!

Jag har aldrig varit så stark och i god form tidigare. Nu måste jag bara vara duktig på att fortsätta träna, så att jag inte tappar allting. För jag lovar - känslan av att både ha kondition och styrka, den är fan oslagbar ;D Love träning!! 




Jag älskar bra dagar

 
Träffade Elin på stan 11.00 idag. Vi har shoppat sommarkläder som aldrig förr... och...

... Jag hade verkligen shoppingögonen med mig idag. Fick massor med hem!!



Perfekta onsdag

Träffade Elin halv åtta i morse för en morgonpromenad. Härligt som tusan. Sedan åt vi frukost hos henne innan jag drog mig hem. Nuuuu ska jag bara lite snabbt göra mig i ordning och sedan dra mig mot stan!! - å btw, sluttesterna igår gick grymt. Mer blogg om det senare!




Om 30 minuter gör jag sluttestet. Nervös och taggad!

Btw. Matchar linnet med mitt röd-brända ansikte till dagens träning. Llllläkert!




Älskade solen vad jag älskar dig!

Tänkte städa hela förmiddagen. Men då frågade Elin om jag var totalt sjuk i huvudet som tänkte städa bort en såhär fin dag. Så, bara därför slängde jag på mig sommarkläder och cyklade in till stan och träffade FRIDA och ELIN. hehehiho!
 
Vi cyklade ner till bryggan. Slog igång sommarmusk och snackade om livet. LOVE LIFE ALLTSÅ! 
 
Fina bruuuudz!!!
 
När klockan närmade sig två handlade vi sallad och åt den i det soliga vädret. Vi hämtade även upp Lisa!!
 
Ja, helt enkelt en riktigt jävla underbar dag. Har även hittat Elins framtida man. Ska spinna vidare på det!



En Tisdag

 
Har hunnit med morgonpromenad - frukost - möte - NU SKA JAG - laga matlådor - städa ett bombnedslag till lägenhet - hem till stackgrönnan och hämta saker - till stan igen - handla - lunch med Elin 14.30 vid älven - shoppa lite -  TRÄNA - avslut med PT grupp - sova.



47 timmar på sex dagar

 
Vilken jävla daaaaaaaaaaaaag! Jobbade 7-12. Drog till farfar och hjälpte honom med datorn. Var och handlade. Sedan ringde jobbet och bara för att jag är en snäll vikarie var jag på plats på jobbet igen 15.30-21. DÖÖÖD är vad jag är nu (eftersom jag jobbat 47 timmar på 6 dagar

Nu ska jag ta hand om diskberget som finns på hela diskbänken, sedan ska jag sovaaa:p



Två veckors utmaningen - START NU!

 
Klockan ställd på 05.00 idag för att hinna med morgonpromenaden innan frukost (från två veckors utmaningen).... Sååå nu har jag just kommit in från den + ätit frukost (proteinshake, 1 banan,1 ägg,2 dl mjölk). Nu är jag redo för dagen! Den startar med 7-12 jobb;p



En strålande söndag

Sov två timmar efter nattjobbet (shit så EFTER jag är i sömnen nu) men är det sol så är det. Man måste helt enkelt få njuta av den, trots att man jobbar rätt fett mycket över en heltid. hehe! - När jag vaknade satte jag på mig sommarkläderrR och åkte iväg för att sola!

Efter några timmars pressande åkte jag iväg till gymmet och mötte upp veronica å elin. Vi körde ett rejält crossfitpass som kommer kännas av i morgon vill jag lova. haha, ni ser nästan på bilden hur fruktansvärt slut vi är, Veronica å jag!!

Nu ikväll har jag, över en skål med glass, pysslat på ett dokument ANGÅENDE mat och träning, hur man blir fit for fight på två veckor ;D



Lördag - Söndag


Åkte hem till Mamma och Pappa igår efter tre timmars sömn. Jag hann sola, jogga 6km rundan...

.. . fika, säga hejdå till brorsan & äta middag hemma i Stackgrönnan!
 
vid sjutiden träffade jag brudarna vid älven innan jag drog iväg och jobbade 21-07.
 
... Å idag är det Söndag. Detta har stått för min frukost xD. och nu ska jag sova en stund innan jag ska ut i solen och njuuuuuuuuuuuuuuuuuta! 
 
 



Skön dag

Har haft en grymt bra dag. Bloggar mer senare! Nu ska jag vila en stund, ska ju ut och jobba inatt igen - och sov bara tre timmar i förmiddags xD ups!




Är det helg så är det.

Är värsta bad-girl idag och äter cupcakes till frukost xD Haha, nämen nu ska jag sova någon timma innan jag ska ut i solen och steka.... Det hoppas jag att ni också tänkt göra, njuta av solen alltså!! 

PUSS 
 



Årets varmaste Fredag

Sprungit runt i shorts och linne hela kvällen. Riktigt underbaaaaart!
 
Jag har även hjälpt min vackra mamma med hår & smink! 

Och den sista timman har jag ägnat åt cupcakes bak. Hittade på egen frosting som blev dögod. Om jag hade en platt och tränad mage i morse, är det motsatsen för vad jag har nu. Jäkla GODA smet;)haha! - Nu ska jag iallafall in och jobba ytterligare en natt. PUSS!!
 



En shorts, solglasögon och glatt humör dag.

 
Helt otroligt vilket fint väder det är idag. Var faktiskt tvungen att dra lite på mungiporna när jag cyklade hem från jobbet 06.30 i morse. Var så varmt och grymt niceee redan då. Jag är faktiskt lite avundsjuk på alla som är lediga idag och får njuta av solen. För det är verkligen en shorts, solglasögon och glatt humör dag idag. Själv ska jag krypa under täcket några timmar för att orka jobba ytterligare en natt. Dessutom behöver mina ben maaassooor av sömn. 



En typisk Julia och Matilda eftermiddag

Satt och åt glass med Matilda i eftermiddags
Matilda: Alltsåå, jag är sugen på att ta mer hål i öronen
*tystnad*
Jag: Ja ändå kul, seriöst vi går och gör det nu?
Matilda: Jaaaa, varför inte! hihi

Tio minuter senare var vi på smyckeaffären
Matilda: Nu är det såhär att vi är sugna på att ta hål i öronen.
Hon: Vad kul, var vill ni ha dem?
Jag: ja..justja! ehh.. jag kanske.. vill ta... här (pekar med fingret)
Matilda: och..jag vill.. typ... ta hål här (pekar hon med)
*skratt*
Sedan piercar hon oss. Och vi var asnervösa båda två:p
 
Såhär blev resultatet. Jag är super nöjd och det är SÅ TYPISKT mig och Matilda att vara sådär spontana, det är vi alltid. man vet aldrig var det slutar när vi hänger;p hehe



Grilla, sola och dricka öl

Inte för att skryta men.... jag har just gjort världens bästa sommar spellista. Blir så taggad när jag lyssnar på den att jag nästan dör. Den har allt från DetVetDu, Tomas Ledin och Imagine Dragons. Spana in den (och följ) om du vill ha en perfekt sommar med taggande musik... Tipsa gärna om ni tyckar att någon låt fattas:p
 
Här hittar ni den - GRILLA, SOLA OCH DRICKA ÖL.

 



45 timmar på jobbet - check

 
Nu ska jag dricka upp min jättekopp med te och sedan krypa isäng.
Natt tre av tre är gjord. Och även min arbetsvecka på 45 timmar.
Jobbar massor under hela Maj, tur jag gillar att jobba, hehe! 
Puss och godnatt. 



Bildbomb - fantastiska Jessika är fotografen.

 
Startar dagen med en bildbomb från Ghana. Och vänner, kom ihåg att du kan uppfylla just din dröm.



Jobbar natt

Nu ska jag och mina to die for arbetskläder iväg och tjäna pengar. Cash is king liksom! 

Tur att Elin också jobbar inatt, så jag har en männska att slänga sms till när jag blir trött som en get. Tur också att jag ska jobba med en som är jätte kul. Dessutom kan hon se spöken (så jag sitter mest och säger DU SKÄMTAR, SLUTA NU och JAG DÖR hela natten igenom). - hehehiho näje detta liknar inget. Nu ska jag kriga mig genom regnet till jobbet. PUSS! 



Frukost i ett regnigt Skellefteå

 
Sitter här och äter frukost i ett regnigt Skellefteå. Jag har jobbat hela natten och sedan gått hem i alldeles för kalla kläder. Men nu ska jag snart krypa ner i min varma säng och tillåta mig själv att sova hur länge jag vill. Gud så mysigt! - Och ja - jag har både en träningssfri och "utan planer överhuvudtaget" dag, FY TUSAN SÅ BEHÖVLIGT=) Men ikväll 21.00 är jag redo att rädda gamlingar ännu en natt;) hahaha ha!



Mamma och pappa bjuder på mat.

Risk för att äta ihjäl sig, dör så gott. Här ser ni portion två (den första hann jag äta upp utan en tanke på att fota, hehe). Gott som tusan i alla fall - Så, nu får vi se vad denna kväll har att bjussza på! 



Bilder som får mig att må primaballerina

 Bilder som verkligen får mig att må TOK-BRA efter en dålig morgon. 
Många bilder är mellan 2011 - 2012. 
Den glada, lyckliga och nöjda tjejen jag var då, är på god väg tillbaka!




Det sötaste jag vet

Att se denna video är glädje för mig. Jag blir så varm i hjärtat <3 Visst har moses en fantastisk sångröst ;)?



Nattpatrullen

 
Hejsan kära ni. 

Tänkte jogga, köra 250 armhävningar & mage/rygg idag. Men eftersom jag vaknade upp med en hals liknande djävulen själv så strök jag alla mina träningsplaner. Det är inte ok att träna med ond hals. Så jag tryckte i mig tabletter i mängder i stället (ipren, sinova, strepsil, näspray, resorb - ja egentligen allting jag hade hemma bara för att motverka att bli sjuk, haha). Därefter gosade jag ner mig i sängen igen med lugn musik ur högisarna!

Yeaaah, vaknade klockan 13.00 (shit så länge jag sov?!) Åt då äggmackor till frukost och har suttit här sedan dess. Fortfarande ont i halsen, så jag tycker faktiskt lite synd om mig själv, jag orkar inte bli sjuk nu. (Så bror, om du smittat mig blir det stryk).

Tänkte vira 15 filtar om mig och bara mysa i soffan nu, framför en film och kopp te. 
Jag går ut och jobbat inatt. Nattpatrullen. Dvs, jag kommer få se alla walk of shame i morgon när vi kör runt i våra "nattpatrullen bilar". HEHEHE! 
 



1 maj


Redo för en lunch på stan. (Tack för lånet av tröjan mamma,hehe)
Svara gärna på kommentaren här nedanför Skulle betyda mycket!



Valborgsmässoafton

Stod med spegeln i en hel timma i eftermiddags, i hopp om att likna en människa igen. Hår, smink, kläder, smycken. Alltså, ibland kan jag faktiskt tycka att det är roligt att få fixa mig fin. Men ibland bara jobbigt också;) Hehe, för något år sedan kunde jag stå i spegeln i över två timmar för att fixa håret och allt det där (och ändå ALDRIG bli nöjd). Idag fixar jag allt på mindre än en timma och sedan säger jag "det duger". Älskar att kraven på mig själv har släppt en aning.... Jajaja, iallafall -. Klockan fem hämtade jag upp Finaste Veronica så åkte vi iväg till Byske för att träffa brudarna 

Elin har varit kocken ikväll. Grillat, fixat nyttig (och helt jävla sinnessjukt god) efterätt. Vi har även lirat singstar och pratat om allt mellan himmel å helvete. Älskar dessa brudar som funnits med mig så himla länge!!! Efter tolv svängde vi även förbi en fest "ute i skogen" för att hälsa på Matilda och en HEEEL DEL andra festgalna människor;) - själv var vi nyktra och duktiga. hehe!;) 

Jag kom ganska nyss hem och nu tänker jag sova en stund. I morgon blir en bra dag! Godnatt <3