29 December

 
 

Jag har haft en sjukt hektisk vecka. Jobbat både natt och dag och försökt plugga däremellan. Idag är jag ledig och har pysslat på i lägenheten hela förmiddagen.Städat, vädrat och gjort det fint. Olov jobbar idag och kommer hem där vid sju någon gång så ska även min bästis Frida komma förbi och kvällsfika med oss. Supermysigt!

I morgon väntar ännu mer jobb och därefter middag hos Olovs mamma Ewa. Och efter det? Då är det försjutton nyårsafton. Nytt år som jag vet kommer bli sjukt fint, har en lång lista med nyårslöften. Booom! 

På återseende pusspusspussJulafton

Vilken bra jul det blev. Började firandet med Olov och hans släkt. Vi såg kalle och blev bjuden på fika. Efter det blev de middag med min släktt, julkappsöppning och julklappsleken. Jag och Olov bor i lägenhet på uppfinnarvägen nu, så när firandet var klart åkte vi hem till "oss" och såg film innan vi somnade<3

23 DECEMBER🎄
Fredag

 Lilla Julafton hos Olovs Mamma idag

Vilken mysig dag det varit. Har fått blivit en liten del av en helt otrolig familj! 
Tre dagar till jul☃🎅🛍❄

Hej sötnosar. 

Senaste veckan har bara sprungit förbi. Jag bor ju i samma lägenhet som Olov över jul och det känna riktigt bra. Vad jag är kär!💖. Har även hunnit köpa julklappar tillsammans med Frida, varit i stallet, haft "hejdå" lunch tillsammans med klasskompisarna & klarat av ett praktiskt prov. 

Take care 💖
Helgen

Fredag
 
Lördag
Tog dåligt med bilder. Men blev långfrukost med Olov följt av julklappsshopping. På kvällen kom Elin förbi och vi surrade i några timmar, min fina gumsan!
 
Söndag
 Nu ska jag iväg till Rasmus och ikväll väntar julkonsert tillsammans med Mamma, Moster och kusin, längtat heela veckan!!
 Full rulle med andra ord

Haft sjukt fullt upp senaste dagarna. Spenderade över 40 timmar på praktiken förra veckan, följt av några timmars plugg, ett släktkalas, en födelsedag, tid med min Olov, några timmar i stallet osv. Råkade ju också hitta mig och min klasskompis Danne i skellefteåguiden, alltid lika kul..... hahaha!

Är ganska slut just nu vill jag lova. Haft 7-16 praktik och åkte sedan direkt till Matilda som bjussade på middag, lyyyx! Nu funderar jag all in på att krypa under täcket och se någon disneyfilm, typ pocahontas hehehe. 

 
 
 I morgon har jag praktik hela långa dagen och på kvällen väntar skoluppgifter med grabbarna grus. Torsdag är det skola på förmiddagen och sedan praktik till 22.00. Så det är fullt jäkla upp här alltså. Tur det är lite halvkul iaf hehe.Senaste Veckan

Senaste veckan har varit toppen. Haft trevliga dagar på praktiken, bakat och i torsdags fyllde jag år. Helin bjöd på maxmat eftersom vi var fett sugna på det hahah. Och jag fick massa grattis och kärlek av alla mina nära och fantastiska kära:):) Igår var det fredag och olov kom äntligen till Skellefteå igen. När jag slutade praktiken 14.00 så åkte vi till hans farmor och fikade. Kvällen spenderade vi i stackis och firade mig tillsammans med min familj. Kanondag ju! Har även pimpat Olovs snusdosor, vadå 24 mogna år hähähä!

Nu sitter jag med plugg och ska snart börja göra mig klar inför kvällen. Släktträff väntar, känns så kul att få ta med olov på dem nu för tiden. Han är verkligen bäst, min Olov! 


 
 


 Tre senaste dagarna