Tre godingar




Torsdag


Torsdag och jag har suttit på föreläsning halva dagen, föreläsaren snackade engelska och jag är dålig på engelska. Så det gick sådär för min del haha;) Därefter var jag och handlade å sedan drack jag kaffe med mamma! Nu tänkte jag se någon föreläsning på webben för jag har pluggat så himla dåligt hela veckan. Måste skärpa till mig om jag ska fixa denna kurs!!! 
 



Onsdag😎

Jag har haft några rätt härliga dagar som passerat nu😅. I måndags var jag i skolan, sedan åt jag middag med Elin och Mia. I tisdags var jag också på skolan å kvällen spenderade jag med Frida på espreasohouse å en kopp te😎. Idag har vi onsdag och jag pluggade fram till lunchen, åt sedan lunch mes Nina & Linda å ikväll har jag varit på stallet 😃😃!! 




TISDAG😅




Lördag & Söndag 💃

Startade Lördagen med någon timmas plugg😴

Åt middag med Frida som är hemma från sthlm i två hela veckor!!!

Så gjorde vi oss i ordning för en utekväll. Var kul faktiskt, mycket folk och mycket dans blev det😎

Söndag idag och jag träffade Frida på ica för att handla god frukost sedan har vi hängt hela dagen! 

Toppenhelg rakt igenom!!!😍



En fredag som student😎

Vaknade redan 07.00 i morse för att hinna se föreläsningar. 

Sedan gjorde jag mig i ordning för dagen😇

Träffade Angelica och åt god ceasarsallad till lunch på bryggarbacken💖💖

Sedan svängde jag förbi hos min Morbror och AH på en kaffe😆

Därefter hem och byta om för kvällen! 

Träffade mina arbetskollegor för en afterwork där vi sedan drog vidare till Calles. Fruktansvärt kul kväll trots att jag var nykter:) Jag kom just hem och tänkte sova lite nu. I morgon väntar ännu en rolig dag, men mer om det senare! 

Godnatt❤



Torsdag Förmiddag

Om du ständigt läser förra kapitlet ur ditt liv så är det omöjligt att starta ett nytt. Hur lätt är det att hålla fokus på målet om man hela tiden vänder sig om? Sluta kriga mot ditt förflutna och lägg istället den energin på att bygga upp din framtid. För vet du? Du är din framtid och inte din historia! 

 
Idag har vi torsdag och jag sitter med frukosten i knäet. Havregrynsgröt as always, tycker det är en bra start på dagen för jag blir mätt och får bra energi! Strax tänkte jag gå en promenad för att ladda psyket eftersom jag har jätteeeemycket plugg. Har pluggat dåligt i veckan så nu måste jag ta igen så man får vara ledig i helgen, då det väntar roligare saker. Som afterwork med jobbet och att umgås med Frida. Frida kommer alltså hem från Stockholm en hel månad HUR KUL KÄNNS INTE DET?!!? :D 

Men nu promenad. Vi hörs. Take Care! 



Onsdag


Har varit i stallet hela kvällen. Finns det ens något bättre då man haft en dålig dag?💗👏



Onsdsg

Föreläsningar hela dagen och ikväll väntar stallet😆👊



Din Idiot

 
 



Söndag💓

Tjenare! 

Söndag idag & jag har faktiskt varit lite bakis, så idag har jag tagit det extremt lugnt. Sett hockey med mamma och Emil. Å så har jag suttit å snackat med polare i telefon hela dagen känns det som🙌. Haha men det är kul. Nu ska jag göra hårinpackning, ansiktsmask och sedan gå och lägga mig😴.

Godnatt❤❤



LÖRDAGKVÄLL


Igår startade med middag och tårta hos min faster å så firade vi min lillkusin som fyllt år❤. Sedan drog jag in till stan och träffade upp brudarna!



Lördag


Lördag och jag har just gjort mig klar (blomkransen är en effekt från snapchat😇). Nu väntar middag hos moster, sedan ska jag träffa tjejerna och dricka vin😉



När man får ta blodprov på lillebror😉💉




Skellefteå Aik


Skellefteå Aik är i final. Min tremening som jobbar på kvantum i Skellefteå är rolig i år igen hahaahaha 



FREDAG😎


Så extremt efterlängtad helg är här😍. Har lyssnat på Norlie och KKV nya låt hela morgonen. Man kan relatera. Den är grym. Dom är lätt mina idoler från sverige😂👊. Nu ska jag mot skolan och inatt ska jag jobba🏥💉.

Ha en fin dag💖💖



14 April


Jag har varit på språng hela dagen så ikväll har jag suttit en liten stund med böckerna. Slutar aldrig förvånas över hur mycket som ska in i hjärnan på kort tid😂

Nu ska jag sova😆 Fredag i morgon, ska va på föreläsningar hela dagen och sedan jobba natt✌. Lördag väntar middag hos min faster å därefter ska jag in till stan och dricka vin med brudarna😎. Toppenhelg väntar!



Onsdag



 Pluggade någon timma innan jag drog iväg till skolan på förmiddagen. Är sådär stressad nu bara för att det är sjukt mycket plugg inför anatomi tentan och (ni som känner mig) vet att jag alltid måste prestera högt för att vara nöjd;P. Så nu måste jag få bo i böckerna ett tag innan jag lugnar mig hahaha. Tentan är ändå den 2a juni så har ett tag på mig att trycka in informationen...  Efter dagens föreälsning åkte jag och hämtade ut ett paket från kiks!! innan jag svängde förbi Elin en sväng. Nu har jag pluggat lite till hehe och ska alldeles strax iväg till stallet;)

Och påtal om ingenting. På Fredag släpper NORLIE & KKV ny låt längtar så jag dör det är verkligen världens bästa!!!





Hemmastudier - Anatomi och fysiologi


Tjenare, 
Idag sitter jag hemma och lyssnat på föreläsningar. Ser ni den stora högen med papper? Kan jag allt det, så klarar man tydligen provet hahaha. Kommer nog aldrig att ha pluggat såhär mycket någonsin tidigare. Spännande man jag ska fasen klara den, det bara är så! 

Hoppas ni mår bra 
 
 



Måndag


Haft kursstart på anatomin idag. Nu blir det hundra procent plugg fram tills sommarlovet. Ska ha godkänt på tentan, det bara är så👊



Söndag👊




Lördag😎


Sov bara två timmar natten som var, alltså jag var död då klockan ringde redan 06.00. Träffade Elin, Jenny & Malin för hotellfrukost vid åttatiden. Därefter har vi sett fotboll på norrvalla, följt av en middag på Olearys med andra stjärnor + hockey😍👏. Klockan 21.00 ikväll började jag jobba och just nu har jag liten rast. Jobbar till 07.00 och jag är något så fruktansvärt trött just nu hhaha. Längtar tills jag får komma hem och sova😎. Tycker på tal om ingenting att det är konstigt att någon man kände väldigt bra, plötsligt är som en främling. 

💓



Fredag

Ursäkta veckans sämsta uppdatering men blev förkyld å har legat i feber heeela veckan. Idag är det dock fredag och jag var hos Sandra i morse med Josefin och Cilla och pluggat lite tillsammans. Sedan iväg och göra digitala tenta som det blev högsta betyg på. Vad är grejen med att få högsta betyg då man inte ens pluggat? haha blev så sjuuukt glad. På måndag har vi kursstart på Anatomi & fysiologi som vi tentar av sista dagen i skolan innan sommarlovet. Känns som att det är nu skolan drar igång på riktigt. Men ser framemot det är en sjukt intressant kurs - bara väldigt mycket. Ska lära mig allt från Membranpotentialet mellan cytosolen & extracellulära vätskan - till hur njurar, skelett, muskler, nervtrådar, celler, matspjäklningen osv funkar. Latin ska vi kunna också. nå jävulskt mycket latin. Så ja. Nu börjar plugget påriktig, Men blir roligt!!=)

Idag har jag iaf varit på stan hela eftermiddagen med bästa mamma. Kaffe och surrande! Ikväll ska jag till stan och hänga med brudar. I morgon väntar hotellfrukost, fotboll, middag med brudarna och sedan nattjobb! 

Blir en kanonhelg. Vi hörs när vi hörs. Kram på er och trevlig helg <3



Måndag


Vaknade upp med jätteont i halsen i morse och fick en flaschack till hösten då jag hade halsfluss, efter halsböld, efter halsfluss och olika penicillinkurer. Hoppas jag slipper det denhär gången och är frisk i morgon(!!!). Annars då? Jo har suttit och pluggat om Cellens Uppbyggnad hela dagen men fattar fortfarande ingenting;D. Ont i halsen, måndag OCH jättesvårt plugg. Vilken fantastisk dag jag har hehe. Nej va tusan - ska dricka te, se OC och sova tidigt ikväll så hoppas jag att jag är frisk i morgon då jag vaknar yeees:)
 



Söndag👊😎




Lördagkväll💃

Igår blev det grillpremiär hos Olivia & Samuel. Vi blev mycket folk, körde lekar, åt god mat & drack vin😍🍻Gryyyyyym kväll!!! Dock skippade jag utgång och for hem där efter tolv istället. Känns som ett bra val idag😆



Förmiddagslördag

Låg och såg OC alldeles förlänge inatt, men hur bra är det inte?! Elin hörde av sig vid tio i morse eftersom vi skulle in på stan. Skellefteå bjuder på världens finaste väder idag, så på med brillor, kläder och en tårtbit till frukost - sedan in mot stan! Jo ni läste rätt, tårta till frukost och jag skulle va 23 år??? hehehe 

 
Så shoppade vi lite. Köpte blanda annat en ny parfym. Michael Kors parfymen är typ det godaste jag någonsin luktat på och eftersom jag fixade första tentan kände jag mig extremt värd den. Bra tänkt va;)? Haha träffade sedan Frida för en lunch och någon timmars surrrandee
Kom alldeles just hem. Nu ska jag göra mig i ordning för kvällen - Grillfest för Olivia som fyller år väntar. Är så taggad!!



Har haft världens bästa fredag

 
 Igår drack jag en Celcius klockan 22 hos Elin, vilket resulterade  att jag inte kunde soma på natten ahhaa. När klockan ringde 05.00 trodde jag det var ett skämt. Men pallrade mig upp och lockade håret, sminkade mig och insåg att världens jobbigaste morgon väntade. 08.30 skulle vi ha Artikelseminarium (vilket jag och min grupp jobbat alldeles för lite med). Hur som helst pallrade jag mig till skolan och genomförde ett oväntat bra seminarium - hela gruppen blev godkänd(!). Därefter åkte jag in på stan för att shoppa en sväng. När jag kom hem skrev Sandra att vår stora skriftliga tentamen som vi skrev för två veckor sedan var rättad. Började skaka i hela kroppen och hjärtat slog jättehårt haha. Loggade in och såg att jag lyckats få VG på tentan. Högsta betyg. Jag som trodde att jag inte skulle klara det? Haha ååh vilken vinst! 

Ikväll jag har jag ätit pizza och sett hockey med Elin, Simon, Mange & Benne. Är totalt ointresserad av hockey egentligen men var faktiskt kul. Inget kan liksom få mig på dåligt humör idag;) Allt har för ovanlighetens skull gått min väg och vi har skrattat sååå mycket ikväll!! Nu ska jag se något avsnitt OC och sedan sova. I morgon väntar en sväng på stan och sedan fest för Olivia=)=)





Fredagspeppen

 



Fredag



Varit på skolan hela förmiddagen och haft Artikelseminarium som hela gruppen blev godkända på. Så härligt. Grymma är vi ju;) nu sitter jag och Cecilia i bibblan och pluggar lite inför tentan nästa fredag. Klockan tolv tänkte jag gå på helg och inte öppna en bok förrän nästa vecka, så himla skönt:):):)  

Vi hörs sen!