Jag är ingen supermänniska


Folk verkar tro att jag är en supertjej. Minns att jag träffade en kille på krogen i somras som ba "Alltså Julia du har fan allt. Du är fräsch, du tränar, är alltid glad, bakar, är snäll mot alla och har söta skrattgropar".

Liksom: Jag mår bra i mig själv, är en optimist och njuter av livet jag lever. Men jag har också mina sämre dagar. Jag kanske bara är dålig på att visa det via bloggen och instagram. Men jag lovar - dem finns. Jag har också dagar då jag vill att min spegelbild ska dö. Då jag bara ligger inne i soffan med mjukiskläder och äter choklad. Jag har dagar när min prestationsångest är så hög att jag nästan spricker. Ibland är jag down och allting jag tvingas fokusera på är att sätta den ena foten framför den andra. Men vet ni? Det tillhör livet. Ibland mår man sämst och ibland mår man bättre än prinsessan själv. Så måste det även få vara. Det viktiga är att alltid göra sitt bästa utifrån dagsformen. Man kanske inte gör bäst ifrån sig på jobbet under en dålig dag, men man är iallafall där och gör så gott man kan. Sedan får man intala sig själv att den kommande dagen blir bättre!

Sen att jag har skrattgropar och råkar vara en tjej som älskar att skratta, träna & baka - det är ju bara den jag är;D

Men idag har jag en dålig dag. En dag då jag bara vill att min spegelbild ska dö. Tack och godnatt!!Kommentarer

Kram fina, fina Julia!<3

Svar: Tack fantastiska Nina<3<3
Juliaajoo

<3

Svar: <3
Juliaajoo

Lik mig det där om att vara glad och positiv och det inte riktigt syns.

precis som du skriver-det är livet!

Svar: Det är livet <3. Kram och hoppas du mår bra!
Juliaajoo

Bra skrivet! Så är det faktiskt. Man kan inte alltid vara på topp..
Folk verkar tro att man är så jävla duktig och är alltid glad osv bara för att det är just det man bara visar utåt. Men, alla är vi människor. Alla mår dåligt ibland. Det är så livet är, men det är inte alltid man vill visa det :)
Hoppas du får en riktigt mysig dag snyggis! kram

Svar: Precis, alla är vi människor och det är helt okej att ha en dålig dag<3 Tack och hoppas du får en minst lika bra dag. Det är ju ändå FREDAG:D!!!! Kram=)
Juliaajoo


Kom ihåg


Trackback