En-Lördag-Förmiddag

Har gjort första antagandet i min nya lägenhet. Och det är att jag bor i ett festhus. Det har sprungit folk i trapporna och skrattat/sjungit hela natten haha. När jag väl somnade vid två tiden så var det något random som började stampa i golvet. Sedan vaknade jag klockan sju av att personen som bor ovanför mig hade mobilen liggandes på golvet och larmet på. Vibbrerade i hela min lägenhet huhuhu! Dagens ungdommar;). Tidigare bodde jag högst upp = det var jobbigt att alltid gå i trapporna. Nu bor jag på nedersta plan = Jobbigt med dem ovanför!!! hohoahai. Trött som ett as steg jag iallafall upp klockan nio i morse. Drack kaffe och slängde på mig några mysiga kläder.

Michael Kors som jag köpte i florida i våras fick i vanlig ordning följa med på min arm. Älskar verkligen den! 

Pappa kom till mig klockan 10 i morse. Så åkte vi in på stan för att shoppa en helkroppsspegel (hur överlever man utan?) och ett soffbord till mig. Tv kollade vi också på, men det blir ett senare köp. Den gamla utan dosa får fungera tills vidare;) . 

Därefter började det regna så de blev kaffe och hallonpaj inne.  Nu ska jag snart börja göra mig i ordning. Ikväll väntar middag och stugfest med mina fina bruttor. Traditionen!!


Hoppas du får en fin Lördag 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback