Känslorna närmast hjärtat

När jag är uttråkad, ledsen eller vill att tiden ska gå fortare - då sover jag. Alltid - Jag kan liksom somna när som helst och var som helst. "Det bästa med att sova, är att man glömmer allting för en liten stund". Vilket till stor del är sanning, eftersom känslor inte uppspelar sig lika starkt i drömmar. Det är alltså omöjligt att känna det man gör i det verkliga livet, så som att vara hatad, orolig eller ledsen. Men när man sover är det också omöjligt att känna sig älskad, eller att älska någon annan.

Just därför är det extremt viktigt att inte leva i en dröm. Du måste krossa den bubblan och våga känna dina känslor. Dem som finns där närmast hjärtat, som oftast bara finns där - men aldrig släpps fram, just för att dem kan vara jobbiga att känna. Men vet ni? Ledsen eller glad. Ångest eller lugn. Sviken eller älskad. Att känna är att leva - och det är absolut inget fel med det. Det enda vi vet är att livet är en berg-och-dahl-bana. Känner vi oss ledsna idag, kan vi vara glada om en vecka. 

Idag är det måndag igen. den 10/11-14. En dag som aldrig någonsin igen kommer tillbaka. Gör någonting idag som ditt framtida jag kommer att tacka dig för. Kom ihåg att inte leva i en dröm. Vakna upp. Spräck bubblan. Våga möta känslorna närmast hjärtat och lev påriktigt istället!

 



Kommentarer
» Nina

Vad du är klok Julia!<3

Svar: <3 verkligen du med!
Juliaajoo


Kom ihåg






Trackback