En perfekt höstdag

Har varit ute på promenad med Frida i underbara höst-vädret. Det känns helt sjukt att det fortfarande är så varmt ute (gick halva rundan i linne). Vaddå isbjörnar på gatorna i norrland liksom;)?

<3




Kommentarer
» Nini

Gud vad härligt det såg ut! Såna där dagar är toppen höst-mys dagar att promenera i. :)

Svar: man får ta vara på dem fina höstdagarna. Hoppas allt allting går bra för dej?! Kom ihåg att du är stark och duktig. En fantastiskt människa som sprider massor av glädje om dej:) KRAM!
Julia Jonsson

» Li

Vad kostade din resa allt som allt till Ghana?:)

Svar: Hejsan! Jag vågar inte svara exakt. Men runt cirka 20 000 kronor. Men då bor jag i Skellefteå och var tvungen flyga tur/retur till Stockholm också! - och alla vacciner vågar jag faktiskt inte svara på vad dem kostar! MEN DET VAR VÄRT VARENDA KRONA :) <3
Julia Jonsson

» Nini

Svar: Gud vad gullig du är som frågar hur jag mår tack<3, jodå det går väl framåt. Har tyvärr åkt på en ordentlig förkylning nu men jag kämpar på med maten. Har fått börjat tagit bort näringsdrycker nu och ska äta "vanliga" mellanmål :D.
Skulle vara kul om du kunde tipsa om goda mellanmål man kan käka och kvällsmål. HAr idetorka där :P hehe

Svar: I mina öron låter det fantastiskt att du börjat äta "vanliga" mellanmål igen, det gör mig så glad (sitter här och ler, haha). Kämpa på precis som du gör just nu - då kommer du snart att vara frisk. Du kommer att leva ett liv i frihet, du kommer att få tillbaka ditt underbara liv. JAG VET ATT DU KLARAR DET. Bara du vill bli frisk, så kommer resten att lösa sig. Men jag hoppas att du vill bli frisk, för det är verkligen värt det <3.
Krya på dig från förkylningen. SÅ typiskt att bli sjuk nu såhär på hösten med alla virus hit och dit (och tyvärr har man dubbelt så dåligt immunförsvar om man inte äter tillräckligt!!)... Men fina vän, jag tror verkligen på dej. Du verkar vara en sån härlig människa. Ha en fin dag och unna dig någonting extra gott. KRAM!.
Julia Jonsson


Kom ihåg






Trackback