Lura din spegelbild

Livet är som ett gympass. Det är alltid tredje repetitionen som ger resultat.  Det är först när joggingpasset lider mot sitt slut och du tvingar dig själv upp för den där sista branta backen du kommer att förbättra din kondition. Med en enkel förklaring måste du våga dig ur din bekvämlighetszon för att bli bättre. Du måste känna " JAG ORKAR INTE MER" men ändå pressa lite till, för att få större muskler, tappa mer i vikt eller få en bättre kondition. 

Precis så är det med självkänslan. Du måste våga möta din spegelbild och säga snälla ord till hen som stirrar tillbaka på dej. Säg ett snällt ord, två och tre snälla ord. Det KOMMER att ge resultat. Oavsett om du tror på orden eller ej för tillfället, kommer fina resultat visa sig i framtiden. Tillslut kommer du tro på det och tycka om din spegelbild, men du måste dock ge det lite tid. För jag menar... exakt samma sak är det med musklerna... du måste träna i ca två månader innan du ser skillnad (dvs får större muskler eller en bättre kondition). 

Ingenting kommer gratis. Man måste kämpa och slita. Men tillslut sitter man där, längst upp på toppen och har lyckats. Top of the world. Det är värt allt slit. Så småning om kommer ni (på automatik) säga snälla ord varje gång ni ser eran spegelbild OM ni börjar träna på eran självkänsla redan idag. 

/Skrivet av mig som jobbat hela natten. Ursäkta konstiga meningsbyggnader ! 




Kommentarer

Kom ihåg






Trackback