Sjuka kändisdieter

 
Megan Fox kör på lågkalori dieten. 
Det går ut på att man ska äta 800-1000 kcal/ dag (en tjej behöver ca 2000). Denna diet är farlig. Kan även stavas ätstörning eftersom kroppen går in på svältläge. Dock oftast en väldigt dum diet, eftersom kroppen "autmatiskt" frossar i sig mat när den blir tillräckligt hungrig. Så denna Lågkalori diet brukar sluta med jojo-bantning och viktuppgång! - Så Megan, vi får allt ta oss en titt på dig om ca fem år igen ;)

Lindsay Lohan  - ADHD dieten. 
Detta är en medicin som som behandlar ADHD. Men som biverkning får man minskad aptid och mättnadskänsla. Så detta har blivit vanliga bantningsmetoder. Paris Hilton är också en kändis som använder sig av denna diet. Men, andra vanliga biverkningar av medicinen är: Psykoser, hallucinationer och maniska beteenden. Så... Lindsay, jag förstår att du tycker att det är värt det:)?

Britney Spears - Kolhydratsfattig diet. 
Denna diet är inte konstigare än det låter. Man tar bort kolhydraterna och på så sätt förväntar sig en viktnedgång. Men genom att ta bort kroppens primära energikälla (kolhydraterna alltså) så tvingar man kroppen att använda den sekundära energikällan (fettet). Detta gör att kroppen går in ketos och bränner då fett i högt tempo. Vanliga biverkningar är orkeslös, yrsel, trötthet, huvudverk osv. Och. Såfort man börjar äta kolhydrater igen kommer stor del av detta att lagras som fett... Varför vara så rädd för kolhydrater? Finns ju inget godare än bröd, gröt, frukt, makaroner osv! - Vi behöver de långsamma kolhydrater för det jämna blodsocker nivån. Dessutom minskar det godissug och frossattacker.... Och Britney, tyvärr ser man på dig att du går upp och ner i vikt som en jojjooooo! 

Beyonce - Cleanse
 Dricker bara vatten med citron och lönnsirap. Denna diet försämrar ämnesomsättning och du får fort upp i vikt när du börjar äta normalt igen. Denna diet är även farlig för kroppen. Du kan få brister på viktia mineraler som är mycket skadligt för hjärtat.... Så Beyonce, du verkar inte så väldigt smart!

Julia Dieten.
Ät det du tycker är gott. Ägg, fisk och keso är nyttigt för hälsan. Men godis, cola och makaroner är nyttigt för själen. Ät regelbundet och var 3e timma. Och frossa gärna två dagar i veckan (fredag, lördag) då ska du stoppa i dig allt onyttigt och gott du kommer åt. Choklad, popcorn, glass, cola osv. Någon gång i veckan kan du gärna träna ocskå. Bara för att det är sjukt kul!.... Denna diet håller i sig hela livet, du får må bra och äta vad fasn du vill! ;)

FRÅGA:
Hur jävla långt är vi egentligen villiga att gå, för att ha den "perfekta" kroppen. Vad är ens en perfekt kropp? 
Svara gärna i en komentar. Anonyma svar går lika bra! Skulle bara vara sjukt intressant att höra vad just DUUUuUUU tycker!! 
 



Kommentarer

Fast bara för att man drar ner på kalorierna betyder inte det att man har en ätstörning. Isf skulle alla som bantar ha en ätstörning och så är det ju inte...

Svar: Det har du helt rätt i. Ätstörningar har nog mycket med tankar och ångest att göraa osv.. Men att äta 800kcal/dag är inte friskt :/
Julia Jonsson


Kom ihåg






Trackback