Vinnaren av idol 2013

 
Tänk att den sjungande fotbollsspelaren kammade hem segern igår. Ett tecken på att man inte behöver vara bäst för att vinna. Kevin har under hela resans gång stått med ett leende på scenen och sagt "Jag hade kul och gjorde mitt bästa" hur sågad han än blivit av idioten Bard och dem andra i jurryn.

Personligen tycker inte jag att Kevin är duktig. Han sjunger faktiskt relativt falskt. Men ändå så går det inte att hata honom eftersom han har en sådan ödmjukhet och personlighet. Dessutom är Kevin en fantastiskt förebild, han gav aldrig upp. Kevin blev mobbad av jurryn, men ändå gjorde han sitt bästa varje fredagskväll och "hade kul på scenen". Han sket fullständigt i vad jurryn sa & körde sitt eget rejs. Se så bra det gick för honom, han vann faktiskt IDOl 2013!!! 

I höst har Kevin visat sin styrka, hur viktigt det är att VARA SIG SJÄLV, tro på sig själv & det man gör (vad än alla andra säger). Vill man någonting, då går det. Tappa aldrig tron på dig själv:) Lycka till i framtiden Kevin Walker.



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback